2011 Ekim Anneleri

ay hayırlısıyla atlatırsın inşlh ya güzel haberlerını beklıorzz cnm

hayırlısı olsun inş. Sağlıcakla kavuşuruz hepimiz inş. minnoşlarımıza :)
kilo aldım dşiyemi acaba gözükmüyo, bende anlkasdım ama çok hoşuma gitti, bu bebişler mucizeler yaratıyolar:)

Bilmem oda olabilir belki derin genişlediği için gözükmüyorda olabilir esasen. Kilo verince ortaya çıkar

teşekkür ederim edaa ve eliiffff
ne güzel bi sürpriz canım yaa çok şanslısın ,benim burda öyle kalabalık bi arkadaş grubum yok ,ben doğum günlerine hep katılırım heves ederim bigün anada böyle bi sürpriz yapılırmı diyeee....yeni yaşın kutlu olsun canımm...

güle güle kullan gelecek eşyalarını canım ....başka bi çocuğun daha var onun adıda lidyamıı??ne güzel ve kibar bi isim olmuş ,inşallah büyüyünce oda bulur parayıı

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinlerdee...
bu arada özlelikle temizik yapan kendini yoran kızlara söylüyorum ,bi akrabamız erken doğum yapmış ,sezeryanla,ama ne ağlama ne bişey varmış çocukta ,bide ağzından kan gelmiişş..dr umut yok demişler kuvözde tutuyolarmıı..Allah korusun bak dikkat edin ..gerçi olacağı varsa oluyo işte ama ,söylüyorum işte kızlaarr ..ben çok üzüldüm bu habere...
bu arada Elenii geçmiş olsun canım...

valla dogurdun sandımmmm hayırlısı olsun canım sağlıklı olunda 2 gün geç olsun minnoşlarda heyecan yapmıştır içerde
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

canım çok merakettik dikkat et kendine

ay hayırlısıyla atlatırsın inşlh ya güzel haberlerını beklıorzz cnm

hayırlısı olsun inş. Sağlıcakla kavuşuruz hepimiz inş. minnoşlarımıza :)

Bilmem oda olabilir belki derin genişlediği için gözükmüyorda olabilir esasen. Kilo verince ortaya çıkar

Teşekkür ederim kı9zlar. Buarada sezeryanla doğum yapacaklara söylüyorum. Bir gece önce uyuyamıyorsunuz. Yani yarın bebek geleceğini ameliyat olacagını bile bile uyuyamıyorsun. ben pazar günü uyuyamadım ama boşunaymış. çarşamba günü yine uyuyamıycam yaaaa(( :))

Heyecan olmazmııı. İnsan yavrularına kavuşacağını bilirde uyuyabilirmi hiçç

Ama ben yinede uyurdum sanırım geç vakitte olsa, uykusuzluğa hiç dayanamıyorum :78:

töbe de ya deli misin
sen bu haftalarda istikrar mı bekliosun hem !

dertlenme üzülme
üzülüp takacaksan dr a git için rahatlasın stres yapma arkadaşımmmm

Son iki haftam çok yorucu ve stresliydi. Ondan dolayı bu endişem...
Bi paket benimo götürdüm az önce. Beni merakta bıraktı napim:)
Yrn sabaha şeker yüklemesi için randevumuz var. Rahatlarım inş...

Son düzenleme:
kızlar kızlar ay ne yorucu bi gündü..sabah annemi doktora götürdüm eve geldim.öğlen bizim bebişle buluşmamız vardı.minik hatun 2650 gr civarı ve dönmüşşşş :26::26:..gelişimi iyi dedi.daha sonra nst.ye bağlandık o da normalmiş.ama can alıcı kısım şu 3 hafta sonraya gün verdi.yani o zamana kadar doğurmazsam çok geç değil mi dedim.yok dedi.anlamadım.sanırım sezeryan istemediğimi anlayarak o zaman gel normale müsait mi bakalım dedi.tabi kendi girmiyor normal doğuma.kendi hastanemde hergün bir doktor nöbetçi.onlardan hangisine denk gelirsek ...

Meraba kızlaar...
Yorgunluktan bitap düşmüş vaziyette geldim topiğe.. Evi sildim, süpürdüm birde wc temizliği yaptım. Belimden bir sancı vurdu. derken başım döndü,elim-ayağım titremeye başladı. Ardından ter dökmeye başladım. karnım acıkmıştı da meyveyle geçiştirmeye çalışmıştım. Sanırım tansiyonum düştü. Neyse sabah da canom un verdiği puaçayı yapmıştım. Kendimi mutfağa zor attım. Puaçadan 3 tane götürdüm Sonra biraz uzanmıştım 20 dk kadar uyumuşum, kendime gelmişim.
Canooom, valla çok beğendim tarifini. Artık hep yaparım...

Demek minikler biraz daha kalmak istiyor annesi, eee sende ne yapacaksın, tüm misafirperverliğini ortaya koyacaksın

Bu dr.larda bir alem, benim ki 35.haftada 2500 gr.dı, dr.um gayet sağlıklı, kilosuda iyi dedi. Sana neden öyle demiş ki. Boşver kafaya takma, biliyorsun takınca negatif etkileniyor minik veletler.

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Çok sinir bozucu, kaşınmaktan benimde başıma ağrılar giriyordu. İnşallah hafifler ve sen biraz daha dişini sıkabilirsin...

Korkuyorum((
İki gündür miniğimi çok az hissedebiliyorum..Varla yok arası((
Ya bişi olduysaaa((((

Canım bebişlerin hareketleri sabit olmuyor, kimi zaman deli gibi hareketli oluyorlar, kimi zaman da durgun. Nihayetinde onlar insan. Eğer hiçö hareket hissetmiyorsan endişelen. Ama iyi olduğuna dair minik hareketleride yeterli.

Hadi gözün aydın, dönmüş minik kuşun. Ama başka dr.un doğuma girmesi ne saçma.

kızlar size bişey sorucam bende kaşıntı oluyordu doktor mantar olabilir diye travacort verdi ama ilacın içinde hamileler için yazan bölümde şöyle yazıyor örneğin, hamileliğin son haftalarındaki uygulamalar sonucunda böbreküstü bezi fonksiyonlarında azalma ).
bende kullanmak istemiyorum arkadaşıma doktoru sirkeli suyu tavsiye etmiş onumu yapayım ne dersiniz?

merhaba kızlar.biz bu gün doktorumuza gittik.herşeyi çok güzel dedi.2.526 olmuş tosuncuğum.nerdeyse 2 hafta önde gelişimi maşallah.33+4 teyim nst de sancı falan çıkmadı çok şükür.ama oğlum herkesi ayağa kaldırdı,odaya birsürü ebe hemşire doluştu,dr.um ameliyatta oldduğu için gelemedi.hıçkırık tuttu benim ufaklığı ve rahatsız oluncada duramadı yerinde2,3 kere basılan düğmeye 80in üstünde bastım,çıldırmış gibiydi,kalp sesini kıstırdım coşmasın diye:)))))))))))))))
bu arada doğum ücretlerini sordum 150 normal,250 sezeryan dediler,normal doğuma dr.um saat kaç olursa olsun girecekmiş ve hastane olarak sezeryan nerdeyse hiç yapmıyolar,normal doğumu özendirip yaygınlaştırıyolarmış,çok sevindim,3 hafta sonraya gün verdi çatı muayeneside yapmadı:18:.yani çok güzeldi bugün allah hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin herzaman.sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorumm...

Maşşallah Sare ye Bak kilosu az diye dertleniyordun, senin kız açıldı sonradan sonraya. Yerim ben onun asık suratınıııı
oğluşumla görüşmeyeli tam 1 ay oldu bugün. DR umuz tatildeydi ancak 19 una randevu alabildim. pimpirikleniyorum ama 19 unu beklicemm inş. Hareketerlini hissettikçe bişeyi yoktur diyip oturuyorum. Çok merak ediyorum, iyi mi, kaç kilo, doğum pozisyonunda mı? Allah ım inş. herşey yolundadır

İlahi çok güldüm Ben birde 1 haftadır kaşlarımı aldırmıyorum. Biraz bozmuşumda:26: Yarın kuaföre gidip düzelttiricem inş. Benim kaşlarım da acayip gürdür, bir de simsiyahtır. Senin tüm saydıklarına benim orman olmuş kaşlarımı ve bıyıkları da ekle...
Çirkin oldum ben çirkin bu surata bu totoya ben kocamın yerinde olsam dönüp bakmam. Hala nasıl seviyor beni anlamıyom

Ya bi kurtulamadın şu işten Hanzadem..
Bu arada geçmiş olsun, arada rahatsız olduğunu yazanlar oldu. Geçmişin ucunu kaçırdum ben. Ordan burdan dalıp ne okuyabilirsem oldu.
Annenler de geliyormuş gözün aydın. Bizi unutma da onlar gelince

Yaaa Leynaaa ve edaa artık sigara demeyin bana yaa. Siz her yazdığınızda benim canım sigara çekiyor. Geçen yazdınız, akşama abim geldi. Sigarayı çektim elinden, abim aynen böyle Kimse görmeden bi nefes çektim, boğuluyordum resmen. Off bak yine canım istedi, şöyle orta şekerli bi türk kahvesi mi içsem ki

Ya canım buradan kimse kullanmadı diye biliyorum. Ama bence için rahat etmiyorsa doktorunu ara sor. Geçen bizden biri annede enfeksiyon olursa çocuk doğarken bu enfeksiyondan dolayı hayatını kaybedebiliyormuş. Allahım korusun hepimizin bebeklerini.
Banada hamilelere uygun olmayan bir krem verilmişti, 6. ayımdaydı sanırım. Eczane eczane dolaşıp sordum, online dr sitelerine sordum da hepsi kullan dedi. İlacın çocuğa verdiği zarar ile enfeksiyonun verdiği zarar karşılaştırıldığında hangisi daha az ise onu yapman öneriliyormuş. Sende dr sitesine sor, dr unu ara ve endişeni ilet. Kullan derlerse kullan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…