Merhaba güzel anneler. Geçmişe göz attım merak edenler olmuş. öncelikle çok teşekkür ederim insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel birşey. Pazartesi günü hastane cantamı falan alıp gittim hastaneye. Bebekler alınacak diye. Ama alınmadı. Doktor. NTS ye bağladı. Gizli sancı denilen birşey varmış. Ona bakmak istedi ama malesef hiç sancım yokmuş. Beni tekrar eve yolladı. Perşembe günü yani 15 Eylülde saat:08.00 da gelmemi istedi. bu kez sancı olsun olmasın alacakmış cünkü miladı dolmuş bebeklerimin. 4 gun daha bekleyelim dedi. çarşamba aksam saat 22.00 dan sonra hiç bişey yeme su bile içme dedi. sabah 8 de direk ameliyata alacak çünkü. spinal sezeryan olacagım. cumartesi hastaneden cıkınca haber veriririm inşallah size:)
Merhaba güzel anneler. Geçmişe göz attım merak edenler olmuş. öncelikle çok teşekkür ederim insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel birşey. Pazartesi günü hastane cantamı falan alıp gittim hastaneye. Bebekler alınacak diye. Ama alınmadı. Doktor. NTS ye bağladı. Gizli sancı denilen birşey varmış. Ona bakmak istedi ama malesef hiç sancım yokmuş. Beni tekrar eve yolladı. Perşembe günü yani 15 Eylülde saat:08.00 da gelmemi istedi. bu kez sancı olsun olmasın alacakmış cünkü miladı dolmuş bebeklerimin. 4 gun daha bekleyelim dedi. çarşamba aksam saat 22.00 dan sonra hiç bişey yeme su bile içme dedi. sabah 8 de direk ameliyata alacak çünkü. spinal sezeryan olacagım. cumartesi hastaneden cıkınca haber veriririm inşallah size:)
kilo aldım dşiyemi acaba gözükmüyo, bende anlkasdım ama çok hoşuma gitti, bu bebişler mucizeler yaratıyolar:)
teşekkür ederim edaa ve eliiffffcanım aynı ağrı 2 gündür bende de mevcut hatta o başlayınca kasıklarımda hemen eşlik etmeye başlıyor regl ağrısı gibi o da normal sanıırım nidacım içimizde 40 cmden büyük bebelerimiz var düşündükçe çığlık atasım geliyor
enerji konusuna gelince otururken bile yoruluyorum şuan keşke şarz edilebilsek
ne güzel bi sürpriz canım yaa çok şanslısın ,benim burda öyle kalabalık bi arkadaş grubum yok ,ben doğum günlerine hep katılırım heves ederim bigün anada böyle bi sürpriz yapılırmı diyeee....yeni yaşın kutlu olsun canımm...merhaba kızlar, hafta sonu doğum günümdü. eşimle kardeşim çok güzel bi sürpriz hazırlamışlar. bütün arkadaşlarımı organize etmişler, ben eşimle baş başa yemeğe gidiorum derken bi gittik, bütün arkadaşlarım orada. zaten çok duygusalım başladım ağlamaya : ) gecenin sonundaki pastayı görünce bi posta daha ağladım. resmini sonra eklemeye çalışıcam. göbişinde bebek olan bi pasta yaptırmışlar, üstünde de "iyi doğdun ege'nin annesi" yazıyordu : )
cumartesi günü doktor amcamıza gidicez, çatı kontrolü yapacak biraz tırsıyorum.. allah hepimize yardım etsin..
güle güle kullan gelecek eşyalarını canım ....başka bi çocuğun daha var onun adıda lidyamıı??ne güzel ve kibar bi isim olmuş ,inşallah büyüyünce oda bulur parayııselam kızlar,
uamrım hepiniz iyisiniz ve perolidyanın anneleri ile birlikte bebişleri sağlıklı olarak dünyaya gelmişlerdir:)
biz dün kontrole gittik, Erin 2800gr olmuş, 3-3.5 kg arası doğar dedi(eğer gününü beklerse),herşey yolundaymış, kıpır kıpır bir bebek ama...:)
bugün son ağdamı da oldum, artık beklemekteyiz...lidyamın da odası perşembe günü geliyor...o da bir gelse ve kendi elimle yerleştirsem diyorum...inşalla Erin anlayışlı olur ve bekler biraz daha...bizden haberler bu kadar şimdilik.
hepinizi öptüm...
kızlar benim yüzüm falan şişti berbat bir haldeyim antibiyotiği mecbur artık alcaz yapcak bişey yok.
valla dogurdun sandımmmmhayırlısı olsun canım sağlıklı olunda 2 gün geç olsun minnoşlarda heyecan yapmıştır içerde
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
canım çok merakettik dikkat et kendine
ay hayırlısıyla atlatırsın inşlh ya güzel haberlerını beklıorzz cnm
hayırlısı olsun inş. Sağlıcakla kavuşuruz hepimiz inş. minnoşlarımıza :)
Bilmem oda olabilir belki derin genişlediği için gözükmüyorda olabilir esasen. Kilo verince ortaya çıkar
teşekkür ederim edaa ve eliiffff
ne güzel bi sürpriz canım yaa çok şanslısın ,benim burda öyle kalabalık bi arkadaş grubum yok ,ben doğum günlerine hep katılırım heves ederim bigün anada böyle bi sürpriz yapılırmı diyeee....yeni yaşın kutlu olsun canımm...
güle güle kullan gelecek eşyalarını canım ....başka bi çocuğun daha var onun adıda lidyamıı??ne güzel ve kibar bi isim olmuş ,inşallah büyüyünce oda bulur parayıı
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinlerdee...
bu arada özlelikle temizik yapan kendini yoran kızlara söylüyorum ,bi akrabamız erken doğum yapmış ,sezeryanla,ama ne ağlama ne bişey varmış çocukta ,bide ağzından kan gelmiişş..dr umut yok demişler kuvözde tutuyolarmıı..Allah korusun bak dikkat edin ..gerçi olacağı varsa oluyo işte ama ,söylüyorum işte kızlaarr ..ben çok üzüldüm bu habere...
bu arada Elenii geçmiş olsun canım...
oyy çok geçmiş olsun canım. İnş. en kısa zamanda geçer
hamileler için özel antibiyotik yokmu? gerçi sen eczacısın benden daha iyi bilirsin
Teşekkür ederim kı9zlar. Buarada sezeryanla doğum yapacaklara söylüyorum. Bir gece önce uyuyamıyorsunuz. Yani yarın bebek geleceğini ameliyat olacagını bile bile uyuyamıyorsun. ben pazar günü uyuyamadım ama boşunaymış. çarşamba günü yine uyuyamıycam yaaaa(( :))
Korkuyorum((
İki gündür miniğimi çok az hissedebiliyorum..Varla yok arası((
Ya bişi olduysaaa((((
töbe de ya deli misin
sen bu haftalarda istikrar mı bekliosun hem !
dertlenme üzülme
üzülüp takacaksan dr a git için rahatlasın stres yapma arkadaşımmmm
Herkese Tünaydın;
Dün doktor kontrolümüze gittik ama biraz moralim bozuldu bebeğim 2.700 grammış doktor biraz kilosu az dedi, kilo problemin yok yeme içmeye ağırlık ver dedi bir de. NST de ufak bir sancı çıktı ama gayet güzelmiş kalp atışları bebeğimin maşallah bir de bundan sonra her hafta kontrole gidecekmişiz doğuma az kaldı demek buu
Hastalandım bir de feci şekilde boğazım ağrıyor bir de eşimin küçük kardeşi bende bugün İngilizce çalıştırıyorum ona koca yaz ödevini son haftaya bırakmış sağolsun evde de başka ilgilenecek biri yok bana kaldı biraz playstation biraz ödev motive etmeye çalışıyorum
37.haftamıza girdik artık son 3-4 haftamız doktor ekimin ilk haftasına kadar bekleriz aksi bir şey olmazsa dedi bizden haberler böyle şu kilo konusu kafama takıldı ne yesem içsem de kilo alsa bebek yaaa
slm kızlaaraylarca girmesem kimse merak etmicek ben çok kötü günler geçiriyorum vücudumun her yeri kaşınıyo yara içinde dün cildiyeye gittim kan testi istedi bebek safra yollarına baskı yapıyomuş ondan böyle olmuşum ancak doğumla geçer dedi kadın doktorumda aynısını söyle nst ye girdim bebeğin kalp atışları şükür iyi çıktı ama ben çok kötüyüm perşembe yine çağırdı dr bebeği şimdi almalarını isteyebilirim dayanamıyorum çünkü sizce şimdi doğsa erken sayılır mı?
Korkuyorum((
İki gündür miniğimi çok az hissedebiliyorum..Varla yok arası((
Ya bişi olduysaaa((((
kızlar kızlar ay ne yorucu bi gündü..sabah annemi doktora götürdüm eve geldim.öğlen bizim bebişle buluşmamız vardı.minik hatun 2650 gr civarı ve dönmüşşşş:26::26:..gelişimi iyi dedi.daha sonra nst.ye bağlandık o da normalmiş.ama can alıcı kısım şu 3 hafta sonraya gün verdi.yani o zamana kadar doğurmazsam çok geç değil mi dedim.yok dedi.anlamadım.sanırım sezeryan istemediğimi anlayarak o zaman gel normale müsait mi bakalım dedi.tabi kendi girmiyor normal doğuma.kendi hastanemde hergün bir doktor nöbetçi.onlardan hangisine denk gelirsek ...
Günayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)
Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişiminannesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.
Hoşgeldin kalbim2010. Kaybın için Allah sabır versin, bebeğin sağlıcakla dünyaya gelip acılarınızı dindirsin inşallah.
Fatoooşş :) Kıss maşallah on parmağında yirmi marifet.Tariflerini kopyaladım, ben de yapıcam inşallah bir gün :) Bi de benim fırınım yok, yandı :) ne kadar marifetliyim düşün artık Senin ya da kızlar hepinizin önerebileceği bir mini fırın var mıııı? acil almam lazım çünkü artık evde yemek yapmaya başlicam. kayınvalide saltanatı ........
Yok rumuzum yok kıskanma, hele beni hiç kıskanma. çünkü ev hayatının paspal haline uyum sağladım ben de :) eşimi pijamayla uğurlayıp, eşofmanla, karma karışık saçlarla karşılıyorum, sıfır makyaj, kökünden kesilmiş tırnaklar, yer yer çatlamış topuklarım var artık :) ama yakın zamanda bir bakım istiyorum çünkü öyle daha mutlu hissediyorum kendimi. benim parmaklarım da dolma gibi oldu. bir de ellerimde ağrım çok. sabahları çok fena oluyor, çok acıyor. karpal tunnel sendromu olmuşum. hamilelerde olurmuş, doğumdan sonra geçicekmiş.
ş. :)
Hepinize günaydıın :)
Geç kalktık..............
Bana gelince ben işten çıkamıyorum kızlar yani hergün gitmicem ama haftada 1 gün yada 2 gün ( iyi olursam gidicem) 1 ekime kadar, patronum rica etti. Oda sabahtan akşama kadar değilde 12-5 gibi. İlk başta stres oldum ama sonra benimde işime geldi.. Hergün gitmicem nasıl olsa e aradada dışarı gezmeye çıktım sayarım diye düşündüm.. Hem oturuyorum, gerçi dün çok zorlandım ayaklarım ilk defa bu kadar şişti ve ilk defa altı iğnelendi sanki yürüken, ama zorlandığım yerdede kalktım dolaştım napim.. Anlıcanız yorgunuzzzzz.. Yarın büyük temizlik var. Sonra bebek kıyafetleri yıkancak ütülencek, en sona ben kaldım sanırım, sallana sallana neyse allah büyüktür, yapıyoz yavaş yavaş.. Haftasonuda annemelr dönüyo istanbula çooooook mutluyum çok özledim annemi babamı belki bir sürede onlarda kalırım :)
nee kahvaltı yapmadın mııı ya hu ben evden çııkmadan kek yedim elma yedim işe geldim 9 da kahvaltı yaptım (1 dometes 1 salatalık birkaç biber ve bol tere yanında en tazesinden yarım ekmek) 10 buçuk ta geri acıktım tabi bu arada yediğim aburlar cuburlar sayılmıyor şimdi öğle yemeği için sabırsızlanıyorum offf o sigara börekleri şimdi nasıl güzel giderdi sıcak sıcak çıtır çıtır hemen kızart yanında koca bir bardak süt ya da çay birde domates ohhh hadi hadi durma kalkkkkk bak rüzgar da öyle ister ne çok konuştum
bu arada ben sigarayı bıraktım 1,5 ay oldu ve şimdi resmen tiksiniyorum sigaradan allahım onca yıl nasıl içmişim diyorum:86:
leynam afiyet olsun maşallah iştahınao kadar güzel anlatmana rağmen canım hala bişi istemedi ama yinede kalkıp sallama bi çay yaptım dünden kalan kızarmış böreklerden yiyorum ...
bu arada çok sevindim sigarayı bırakmanabende bırakmıştım hamile kaldığımı öğrendiğimde şimdi (1 aydır) günde 1-2 tane içiyorm akşamları ne güzel tiksinmiştim bende halbuse
kızlar size bişey sorucam bende kaşıntı oluyordu doktor mantar olabilir diye travacort verdi ama ilacın içinde hamileler için yazan bölümde şöyle yazıyor örneğin, hamileliğin son haftalarındaki uygulamalar sonucunda böbreküstü bezi fonksiyonlarında azalma ).
bende kullanmak istemiyorum arkadaşıma doktoru sirkeli suyu tavsiye etmiş onumu yapayım ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?