Maşşallah Sare yeBak kilosu az diye dertleniyordun, senin kız açıldı sonradan sonraya. Yerim ben onun asık suratınıııı
oğluşumla görüşmeyeli tam 1 ay oldu bugün. DR umuz tatildeydi ancak 19 una randevu alabildim. pimpirikleniyorum ama 19 unu beklicemm inş. Hareketerlini hissettikçe bişeyi yoktur diyip oturuyorum. Çok merak ediyorum, iyi mi, kaç kilo, doğum pozisyonunda mı? Allah ım inş. herşey yolundadır
İlahi çok güldümBen birde 1 haftadır kaşlarımı aldırmıyorum. Biraz bozmuşumda:26: Yarın kuaföre gidip düzelttiricem inş. Benim kaşlarım da acayip gürdür, bir de simsiyahtır. Senin tüm saydıklarına benim orman olmuş kaşlarımı ve bıyıkları da ekle...
Çirkin oldum ben çirkinbu surata bu totoya ben kocamın yerinde olsam dönüp bakmam. Hala nasıl seviyor beni anlamıyom
Ya bi kurtulamadın şu işten Hanzadem..
Bu arada geçmiş olsun, arada rahatsız olduğunu yazanlar oldu. Geçmişin ucunu kaçırdum ben. Ordan burdan dalıp ne okuyabilirsem oldu.
Annenler de geliyormuş gözün aydın. Bizi unutma da onlar gelince
Yaaa Leynaaa ve edaa artık sigara demeyin bana yaa. Siz her yazdığınızda benim canım sigara çekiyor.Geçen yazdınız, akşama abim geldi. Sigarayı çektim elinden, abim aynen böyle Kimse görmeden bi nefes çektim, boğuluyordum resmen. Off bak yine canım istedi, şöyle orta şekerli bi türk kahvesi mi içsem ki
merhaba kızlar.biz bu gün doktorumuza gittik.herşeyi çok güzel dedi.2.526 olmuş tosuncuğum.nerdeyse 2 hafta önde gelişimi maşallah.33+4 teyim nst de sancı falan çıkmadı çok şükür.ama oğlum herkesi ayağa kaldırdı,odaya birsürü ebe hemşire doluştu,dr.um ameliyatta oldduğu için gelemedi.hıçkırık tuttu benim ufaklığı ve rahatsız oluncada duramadı yerinde2,3 kere basılan düğmeye 80in üstünde bastım,çıldırmış gibiydi,kalp sesini kıstırdım coşmasın diye:)))))))))))))))
bu arada doğum ücretlerini sordum 150 normal,250 sezeryan dediler,normal doğuma dr.um saat kaç olursa olsun girecekmiş ve hastane olarak sezeryan nerdeyse hiç yapmıyolar,normal doğumu özendirip yaygınlaştırıyolarmış,çok sevindim,3 hafta sonraya gün verdi çatı muayeneside yapmadı:18:.yani çok güzeldi bugün allah hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin herzaman.sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorumm...
kızlar kızlar ay ne yorucu bi gündü..sabah annemi doktora götürdüm eve geldim.öğlen bizim bebişle buluşmamız vardı.minik hatun 2650 gr civarı ve dönmüşşşş:26::26:..gelişimi iyi dedi.daha sonra nst.ye bağlandık o da normalmiş.ama can alıcı kısım şu 3 hafta sonraya gün verdi.yani o zamana kadar doğurmazsam çok geç değil mi dedim.yok dedi.anlamadım.sanırım sezeryan istemediğimi anlayarak o zaman gel normale müsait mi bakalım dedi.tabi kendi girmiyor normal doğuma.kendi hastanemde hergün bir doktor nöbetçi.onlardan hangisine denk gelirsek ...
zeytincim maşallah güzel kızınadoktorunun normal doğuma girmemesi çok ilginçmiş ya :26:
rumuzum hiç sorma işyerinde tosur tosur içiyolardı içeride yanımda hemde hiç canım istemiyodu hatta rahatsız oluyodum evde takılmaya başladım aklıma düştü meretneyse kapatılım bu konuyu burda ...
baya olmuş sende oğluşunu görmiyeli ama sanırım sıklaşır artık Allah kavuştursun canımbu arada dikkat et kendine çok yüklenme temizlik yapıcam diye
maşallah canım oğluşuna
sen nerede yaşıyorsun bunlar nasıl fiyatlar 1 sıfırları eksikmi acaba bide normalden yanalar
Ya canım buradan kimse kullanmadı diye biliyorum. Ama bence için rahat etmiyorsa doktorunu ara sor. Geçen bizden biri annede enfeksiyon olursa çocuk doğarken bu enfeksiyondan dolayı hayatını kaybedebiliyormuş. Allahım korusun hepimizin bebeklerini.
Banada hamilelere uygun olmayan bir krem verilmişti, 6. ayımdaydı sanırım. Eczane eczane dolaşıp sordum, online dr sitelerine sordum da hepsi kullan dedi. İlacın çocuğa verdiği zarar ile enfeksiyonun verdiği zarar karşılaştırıldığında hangisi daha az ise onu yapman öneriliyormuş. Sende dr sitesine sor, dr unu ara ve endişeni ilet. Kullan derlerse kullan bence.
Bizim iş yerinde de işçiler çok içiyordu. Kokusu burnuma gelince kavga ediyordum onlarla, içip yanıma gelmeyin diye. Şimdi canımın çekmesi garibime gidiyor.
Ya iş de iş olsa edacım. Çok hantallaşmışım, hemen yoruluyorum. Ev süpürüp silmede ne var ki? Birde tüm evi bile silmedim. 3 oda ve balkonlarımı sildim süpürdüm düşün yani. Çok kilo aldım biraz da ondan sanırım
Benim dr umda 250 istediii. yani bence normal...Proflar çok istiyor bizim burada
ben aslında kullanıcaktım ama ilacın içinde öyle yazınca kullanmak istemedim bide mantar enfeksiyonunda çocuk doğarken bişey olmuyor zaten doktorumda akıntın sarı yeşilse tehlikeli dedi..bide burda çoğu kişide mantar vardı öyle hatırlıyorum..
Ay sana cevap yazıp ööle çıkıyım. Ben çoğumuzda sarı akıntı olduğunu biliyordum canım. ama az önce geçmişi okurken züeleyha da falan da kaşıntı olduğunu okudum. Kaçırmışım. Onlar gelince birde onlara soralım, için rahat etsin.
Çok öpüldünüzz, biz kaçarrr
maşallah canım oğluşuna
sen nerede yaşıyorsun bunlar nasıl fiyatlar 1 sıfırları eksikmi acaba bide normalden yanalar
günaydın kızlar
dün acayip bir enerjim vardı bütün gün sigara böreği sardım, yemek yaptım vs.. bugünde belim çok ağrıyor ve regl olucakmışım gibi pis bir ağrımda var kasıklarımda kendimi çok yorgun ve keyifsiz hissediyorum daha kahvaltı bile yapmadım canım hiç bişi istemiyo
Offf yine kimseler kalmamış topikte. Küstük biz gidiyos oğluşumla
İşten ayrılsak ta çen çen yapsak dediğimiz arkadaşlar arazi durumundalar.
Neyse zati namaz kılıp yürüyüşümüze gitmemiz gerekiyor.Akşam babamız iş ymeğinde, ymek derdim de yok. Kendime 2 yumurta kırıp yemeyi düşünüyorum..
sarı akıntı ve yeşil tehlikeli dedi bu arada canım sağol cvp için bende 1 litre suya yarım bardak elma sirkesi koyup temizlicem bakalım iyi gelicekmi kaç kişi iyi geliyor demiş hem doğal bir zararı olmaz yani..he bu arada benim gibi olan arkadaşlar cvp bekliyom sizden
sarı akıntı ve yeşil tehlikeli dedi bu arada canım sağol cvp için bende 1 litre suya yarım bardak elma sirkesi koyup temizlicem bakalım iyi gelicekmi kaç kişi iyi geliyor demiş hem doğal bir zararı olmaz yani..he bu arada benim gibi olan arkadaşlar cvp bekliyom sizden
,merhaba kızlar, hafta sonu doğum günümdü. eşimle kardeşim çok güzel bi sürpriz hazırlamışlar. bütün arkadaşlarımı organize etmişler, ben eşimle baş başa yemeğe gidiorum derken bi gittik, bütün arkadaşlarım orada. zaten çok duygusalım başladım ağlamaya : ) gecenin sonundaki pastayı görünce bi posta daha ağladım. resmini sonra eklemeye çalışıcam. göbişinde bebek olan bi pasta yaptırmışlar, üstünde de "iyi doğdun ege'nin annesi" yazıyordu : )
cumartesi günü doktor amcamıza gidicez, çatı kontrolü yapacak biraz tırsıyorum.. allah hepimize yardım etsin..
Yslzytn aynı sey bende de 2-3 gune bir nerdeyse oluyor erken dogum tehdidd de gecirdigim icin her seferinde cok korkutuyor beni. progestan ilacımı kendi kendime azalttım bir de. sabah aksamdı ben sadece sabahları icmeye basladım ne bileyim dısarıdna alınan bisey sonucta Yahyama zararı dokunur gibi geliyor. kıyamıyorum.
bebisimin terazi burcu olmasını cok istiyorum basak burcu olucak diye cok korkmustum hadi gayret bi 10 gunun kaldı diyorum :)))
sizin burclar konusunda düşünceniz nedir kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?