2011 Ekim Anneleri

rumuzum hiç sorma işyerinde tosur tosur içiyolardı içeride yanımda hemde hiç canım istemiyodu hatta rahatsız oluyodum evde takılmaya başladım aklıma düştü meret neyse kapatılım bu konuyu burda ...
baya olmuş sende oğluşunu görmiyeli ama sanırım sıklaşır artık Allah kavuştursun canım bu arada dikkat et kendine çok yüklenme temizlik yapıcam diye

maşallah canım oğluşuna
sen nerede yaşıyorsun bunlar nasıl fiyatlar 1 sıfırları eksikmi acaba bide normalden yanalar

zeytincim maşallah güzel kızına doktorunun normal doğuma girmemesi çok ilginçmiş ya :26:

Bizim iş yerinde de işçiler çok içiyordu. Kokusu burnuma gelince kavga ediyordum onlarla, içip yanıma gelmeyin diye. Şimdi canımın çekmesi garibime gidiyor.
Ya iş de iş olsa edacım. Çok hantallaşmışım, hemen yoruluyorum. Ev süpürüp silmede ne var ki? Birde tüm evi bile silmedim. 3 oda ve balkonlarımı sildim süpürdüm düşün yani. Çok kilo aldım biraz da ondan sanırım

maşallah canım oğluşuna
sen nerede yaşıyorsun bunlar nasıl fiyatlar 1 sıfırları eksikmi acaba bide normalden yanalar

Benim dr umda 250 istediii. yani bence normal...Proflar çok istiyor bizim burada

ben aslında kullanıcaktım ama ilacın içinde öyle yazınca kullanmak istemedim bide mantar enfeksiyonunda çocuk doğarken bişey olmuyor zaten doktorumda akıntın sarı yeşilse tehlikeli dedi..bide burda çoğu kişide mantar vardı öyle hatırlıyorum..

Offf yine kimseler kalmamış topikte. Küstük biz gidiyos oğluşumla
İşten ayrılsak ta çen çen yapsak dediğimiz arkadaşlar arazi durumundalar.
Neyse zati namaz kılıp yürüyüşümüze gitmemiz gerekiyor.Akşam babamız iş ymeğinde, ymek derdim de yok. Kendime 2 yumurta kırıp yemeyi düşünüyorum..

sabahtan beri bi çamaşır atıp makinaya sonnrada astım o kadar totom koltuğa yapışmış gibi maşallah sana
ya bazen o kadar para vermesemmi diye düşünüyorum sonra korkuyorum başından beri o hastaneye gidiyorum son dakka nasıl değiştircem :18: bütçemi zorlamıycak bi rakam olsa neyse ama feci zorlanıcaz en azından ssk dan parasını alanakadar

Ay sana cevap yazıp ööle çıkıyım. Ben çoğumuzda sarı akıntı olduğunu biliyordum canım. ama az önce geçmişi okurken züeleyha da falan da kaşıntı olduğunu okudum. Kaçırmışım. Onlar gelince birde onlara soralım, için rahat etsin.
Çok öpüldünüzz, biz kaçarrr

sarı akıntı ve yeşil tehlikeli dedi bu arada canım sağol cvp için bende 1 litre suya yarım bardak elma sirkesi koyup temizlicem bakalım iyi gelicekmi kaç kişi iyi geliyor demiş hem doğal bir zararı olmaz yani..he bu arada benim gibi olan arkadaşlar cvp bekliyom sizden

maşallah canım oğluşuna

:)))bende şaşırdım valla:)emekli sandığı benimki,öğretmenim,hastanede anlaşmalı olunca fark buymuş.aydın nazillideyim ben canım.zaten bitane özel hastane var,ya devlet hastanesi yada bu...

tekrar merhaba kızlar.
zuleyha,genetikerin,shpirt,zeytinlimon vee ggogle maşallah diyorum bebeklerinize Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin.
perolidya haber vermene sevindik hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.az kalmış.
domateslipilav doğum günün kutlu olsun bidahakini bebişinle kutlarsınız artık inşallah.

Yslzytn aynı sey bende de 2-3 gune bir nerdeyse oluyor erken dogum tehdidd de gecirdigim icin her seferinde cok korkutuyor beni. progestan ilacımı kendi kendime azalttım bir de. sabah aksamdı ben sadece sabahları icmeye basladım ne bileyim dısarıdna alınan bisey sonucta Yahyama zararı dokunur gibi geliyor. kıyamıyorum.
bebisimin terazi burcu olmasını cok istiyorum basak burcu olucak diye cok korkmustum hadi gayret bi 10 gunun kaldı diyorum :)))

sizin burclar konusunda düşünceniz nedir kızlar?

Bende az evvel bir şeyler hazırladım yedim çok acıkmışım, ben gelcemde gelemiyorum taşınsaydım daha rahat olurdu sanırım ev yerinden oynadı resmen, yarın biter umarım, sonrada yıkama ütüleme çanta hazırlama faslına geçeriz... Rumuz kaç kilo aldın toplamda de bakim

Şeyma ben o pomatı kullandım canım kullananda var topikte isim hatırlamıyorum ama sirkeli su asitli olduğu için yayıyormuş dr. söyledi.. eğer kaşıntı yanma varsa mutlaka kullan en fazla iki defa sürersin hemen geçiriyo...

seymacım sirkeyle nereyi temizliyosun anlamadım? o bölgeyi mi? yoksa içiyor musun? benimki beyaza az krem gibi ama gene de koku yapıyor işte.

rumuz17 ben erken dogum tehdidiö olmadan önce bile bir odayı süpürüp silince kendimden geciyordum. yine her yeri süpürebilmen bguzel. tabi bizden cok enerjik olan ark.lar var o ayrı. ben de cok kilo almadım ama sanırım demir depomun düşük olmasından kaynaklı bunlar.

Zehra. Eda ve Zeamet teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için bi an yazdıklarım gitmiyo mu dedim ben alınganım bu aralar ama sizi bırakmaya hiiiiç niyetim yok :===)))

,
doğum günün kutlu olsun canım Ege bebekle nice senelere. sürpriz de çok güzelmiş

gölge, zeytinlimon zehra ve genetikerin maş. canım bebeklerinize biz de perşembe gidecez doktorumuza

ben akrep burcu olmasını istiyorum niyeyse terazi tanıdıklarım var yıldızlarımız pek barışmadı ama akreplerle iyiyimdir

kızlar, ben de aylardır tasınmak istiyorum. su an oturdugumuz ev kısın hic ısınmadıgı halde kısın 350-400 tl dogalgaz ucreti odedik. bebiş olunca ne kadar ödenir bilemiyoruz. hem dükkan üstü oldugu icin hem pimapenler dandik hem de kombisi cok eski. ev oldukca iyi ferak aydınlık 150 m2 falan ama ısınma kısmı canımı cok sıkıyorç benim koca da hic tasınmayı sevmiyor. sanki ben cok seviyormusum gibi bir de diyor ki. sen simdi tasınsak oradan da 6 ay sonra cıkmak istersin. sanki problem yok da ben keyfimden cıkmak istiyorum. bu hamile halimle tek tek ev dolasamıycagım icin aylardır netten ev baktım ilgilenmedi. arada az ilgilenir gibi oldu ama. simdi dkaynanam da sıkıstırıyor onu. bakalım belki gönlü olur. kaynanama yakın tutmak istiyrm artık. bebişe bakarken yardımı olur annemler burda deil sonucta cok da yalnız kalmak istemiyorum. bu halimle nasıl tasınırız orası da ayrı konu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…