2011 Ekim Anneleri

filizim eğer arkadaşının evinde kullandığı renkleri biliyorsan tarzı klasikse,sporsa ona göre bir vazo,resim çerçevesi yada ahşap ev ssüslerinden alabilirsin :26: mutfak eşyasına meraklı ise zaten seçenek çokkk .....

canımm Benim 3. ayda falan başlamıştı o kaşınmalar. görsen kırmızı kırmızı yaralar. mahvetti beni. valla geceleri kaşınmaktan uyuyamıyordum. bende cildiyeye gititm. bana bionike vücut kremi hassas ciltler (eczanelerde satılıyor sadece) için verdi. cilt gerildiği için olurmuş bunlar bazı hamilelerde. birde nivea var ya ondan sürüyordum bolca oda kaşıntıyı azaltıyor. umarım sanada iyi gelir. benim şuan ara ara oluyor nivea ve o krem iyi geliyor kaşıntım az ama kızarıklıklar duruyor azaldı ama var yinede doğumdan sonra geecekmiş o yaralar. birde dut kaynatılıp suyunu sürmüştüm ben. Dene istersen. umarım yardımcı olabilmişimdir.

ayyyy filizcim en çok zorlandığım şeydir hediye almak kırk tane dükkana girer çıkarım güzel şık bir duvar saati alabilirsin kullanılabilecek bişi tercih senin tabide aslında seçenek çokta çok olduğu için karar vermek zor..

denemeye çalışıcam canım benim durumum tamamen bebekle ilgiliymiş o doğmadan geçmezmiş..

benim doktorum biliyordu ve yalnızca 3 tane içebilirsin dedi onun haricinde benim içme isteğim olmadı zaten eğer başlarda kendimi içmemek için zorlasaydım belki hiç bırakamayacaktım böylece yavaş yavaş bıraktım sende bırakırsın zaten bunca ay içmedin yalnız bıraktıktan sonra ben feci kilo almaya başladım şu an toplamda 14 kilo aldım 77 yim doğuma kadar 80 i geçmmeliyim inşallah ta öyle olur

bende söyliyeyim 24 ünde gidicem daha çok var
zayıf başladığın için avantajlısın leynam 14 kilo inan sırıtmıyor zaten yarısı doğumda gider kalan yarısını verme bile çok zayıfmışın eskiden de (facedeki resimlerinden yola çıkarak konuşuyorum)

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bence beyzanın kilosu gayet yerinde şu drlarıda bi anlamıyorum bi bebek fazla kilolu olmasın doğuramazsın derler bi az derler ne istiyorlar biz hamişlerden anlamıyorum zaten herşeye takmaya yer arıyoruz cnm gelişimine iyi dediyse takılma haftada zaten 200 300 gr alıyorlar doğuma kadar 3 kg geçer üzülme sen
çok geçmiş olsun cnm bilirim kaşıntının nasıl bi bela olduğunu anlaşılan seninde canına yetmiş ama krem falan kullanmayı denesen en azından 1 2 hafta daha dayanabilsen iyi olur herhalde 37. haftayı dolduran bebişler normal sayılıyormuş

gider gider merak etme zaten bu ruh hali senin tabiatına aykırı cnm benim gel bi kocaman öpeyim seni bişeyin kalmasın inş odamız içinde teşekkür ederiz eda teyzemiz :))

Son düzenleme:
denemeye çalışıcam canım benim durumum tamamen bebekle ilgiliymiş o doğmadan geçmezmiş..

banada doğumdan sonra geçeceği söylenmişti ama ben hep çözüm aradım denedim hep ondan belki de sanada iyi gelir diye düşündüm canım.. çok zordu çünkü okuyunca yazayım dedim.

ohhhhh misssssssssssssss iki fıstık tarafından öpüldüm 1 taşla 2 kuş misali

benim doktorum biliyordu ve yalnızca 3 tane içebilirsin dedi onun haricinde benim içme isteğim olmadı zaten eğer başlarda kendimi içmemek için zorlasaydım belki hiç bırakamayacaktım böylece yavaş yavaş bıraktım sende bırakırsın zaten bunca ay içmedin yalnız bıraktıktan sonra ben feci kilo almaya başladım şu an toplamda 14 kilo aldım 77 yim doğuma kadar 80 i geçmmeliyim inşallah ta öyle olur

Biz de bundan aldik, yeni cikan bir ürün oldugu icin biraz tereddüt ettim aslinda ama umarim iyi olur...

Hanimlar ben bu sabah cok komik bir sey yaptim. Dün esimi namaza uandirmakta oldukca zorlanmistim. Bu sabah kalktim, wc´den cikinca esime "panik yapma hadi doguma gidiyoruz, suyum geldi" dedim, garibim bir firladi yataktan Aslinda gülüp bozmasaydim da bi giyinisini falan görseydim o telasla, gülünce anladi tabi, ben de "ne yapayim kalkmiyorsun yoksa" dedim. Cok fenayim ama cok hosuma gitti öyle firlayisi

Az evvel de doktordan geldik...Herseyi sordum sizinle de paylasayim. Minik prensesim 2150 gr olmus, bi de poposunu öyle bir cikardi ki, ilk defa yapti öyle, resmen karnim dag gibi yükselti, babasi da gördü naklen, yaramaz kizim benim

Doktor bundan sonra cinsel iliskide prezervatif kullanin dedi...

Seffaf jelimsi akinti normal, ama yesilimsi olursa, kanli olursa, kokusu olursa hemen gelin dedi...

Magnezyuma, Elevite, kan hapina doguma kadar devam dedi...

Parmaklarimin takili kalmasina ortopediye gidin bandaj versinler dedi, ama ben sütü 2 bardaga cikarip bi deneyecegim, gecmezse 3 hafta sonra bir daha kontrolümüz var ona gittigimde gösteririm.

Ayrica herkes 2 haftada bir gidiyor ben niye 3 hafta sonra gidiyorum anlamadim?

Elifcim Sudenaz da cok güzel bir isim, Sude esimin kuzeninin adi biz onu o yüzden eledik, sanki isim kalmamis gibi dünyada ya ne zormus, ins babamiz ikna olur da kizimin adi Elfin olur...

Cok konustuk biliyorum ama kizimi gördüm ya bugün mutluyum ceneme vurdu....Öptük hepinizi teyzeleri

ayy eniştenin ömründen yemişin arkadaşım
ben eşimden 3 yıldır duyduğum ses tonundan 1 volum bile fazlasını duymadım çok sakin bir adamdır daha hiç kavgayı bırak tartışmadık bile ama bu şakayı yapsam sanırsam içinden canavar çıkar sanırım oğlu söz konusu olunca çok hassaslaşıyo

maşallah canım elifin e

ay canım harıka bı taktık uygulamışsın namaz için bende mı ole yapsam aynı şekılde bıraz zor uyandırıorum :) ama benım kociş fazla pir pir doguruyorum suyum geldı faln dersem bıdaha kendıne getıremem yok şakaydı falan desemde ınanmazz kendımı hastanede bulurum yanı o derece :))

canım aynı ağrı 2 gündür bende de mevcut hatta o başlayınca kasıklarımda hemen eşlik etmeye başlıyor regl ağrısı gibi o da normal sanıırım nidacım içimizde 40 cmden büyük bebelerimiz var düşündükçe çığlık atasım geliyor
enerji konusuna gelince otururken bile yoruluyorum şuan keşke şarz edilebilsek

Yaa siz de yapin bu sakayi, hatta sonuclarini gelin yazin, cok eglenceliydi aklima geldikce gülüyorum

Bir de ben catlaklar icin hamileligimin basindan beri olusmamus catlaklar icin Mustela kullaniyordum, ama hicbir ise yaramadi yine de catladim, bu sefer o kadar para vermeyim dedim ve badem yagi aldim. Eczaci arkadas yaninda da Fito krem verdi, ikisini karistirip kullan, dedi ama emin olamadim, aranizda Fito kullanan var mi daha önce? Yaralar icin falan yaziyor icinde daha cok, hamilelikte kullanilabilir yaziyor ama bilemedim yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…