Bu arada tünaydın diyeyim arkadaşlar...
sabah 8 gibi uyandım eşimi okula yolladım kahvaltı yapıp. makinamı çalıştırdım uyuyayım dedim uyuyamadım en fazla 15 dl şekerleme faslım oldu
bi arkadaşa gidecez bugün ev almıştı geçen dönemin sonunda gidememiştik. ev hediyesi ne alsam kızlar yaaa
bana bir akıl verin
ay inanmıyorum ya kimse bi şey yazmıyo bize
biz gidiyoruz çok üzüldük ama
slm kızlaaraylarca girmesem kimse merak etmicek ben çok kötü günler geçiriyorum vücudumun her yeri kaşınıyo yara içinde dün cildiyeye gittim kan testi istedi bebek safra yollarına baskı yapıyomuş ondan böyle olmuşum ancak doğumla geçer dedi kadın doktorumda aynısını söyle nst ye girdim bebeğin kalp atışları şükür iyi çıktı ama ben çok kötüyüm perşembe yine çağırdı dr bebeği şimdi almalarını isteyebilirim dayanamıyorum çünkü sizce şimdi doğsa erken sayılır mı?
canımm Benim 3. ayda falan başlamıştı o kaşınmalar. görsen kırmızı kırmızı yaralar. mahvetti beni. valla geceleri kaşınmaktan uyuyamıyordum. bende cildiyeye gititm. bana bionike vücut kremi hassas ciltler (eczanelerde satılıyor sadece) için verdi. cilt gerildiği için olurmuş bunlar bazı hamilelerde. birde nivea var ya ondan sürüyordum bolca oda kaşıntıyı azaltıyor. umarım sanada iyi gelir. benim şuan ara ara oluyor nivea ve o krem iyi geliyor kaşıntım az ama kızarıklıklar duruyor azaldı ama var yinede doğumdan sonra geecekmiş o yaralar. birde dut kaynatılıp suyunu sürmüştüm ben. Dene istersen. umarım yardımcı olabilmişimdir.
öğlen gelirim kendime sen alinden geleni yaptın canım arkadaşım saolasın
inşallah geldiği gibi gider zıkkımı içme isteğim, doktorada söylemedim günde 2 tane içtiğimi söylemem gerekirmi acaba bıraktım demiştim ilk muaynemde (ki öyleydide) :26: sınırın 3 olduğunu bilmiyodum bu arada :)
benim doktorum biliyordu ve yalnızca 3 tane içebilirsin dedi onun haricinde benim içme isteğim olmadı zaten eğer başlarda kendimi içmemek için zorlasaydım belki hiç bırakamayacaktım böylece yavaş yavaş bıraktım sende bırakırsın zaten bunca ay içmedin yalnız bıraktıktan sonra ben feci kilo almaya başladım şu an toplamda 14 kilo aldım 77 yim doğuma kadar 80 i geçmmeliyim inşallah ta öyle olur
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bence beyzanın kilosu gayet yerinde şu drlarıda bi anlamıyorum bi bebek fazla kilolu olmasın doğuramazsın derler bi az derler ne istiyorlar biz hamişlerden anlamıyorum zaten herşeye takmaya yer arıyoruz cnm gelişimine iyi dediyse takılma haftada zaten 200 300 gr alıyorlar doğuma kadar 3 kg geçer üzülme senHerkese Tünaydın;
Dün doktor kontrolümüze gittik ama biraz moralim bozuldu bebeğim 2.700 grammış doktor biraz kilosu az dedi, kilo problemin yok yeme içmeye ağırlık ver dedi bir de. NST de ufak bir sancı çıktı ama gayet güzelmiş kalp atışları bebeğimin maşallah bir de bundan sonra her hafta kontrole gidecekmişiz doğuma az kaldı demek buu
Hastalandım bir de feci şekilde boğazım ağrıyor bir de eşimin küçük kardeşi bende bugün İngilizce çalıştırıyorum ona koca yaz ödevini son haftaya bırakmış sağolsun evde de başka ilgilenecek biri yok bana kaldı biraz playstation biraz ödev motive etmeye çalışıyorum
37.haftamıza girdik artık son 3-4 haftamız doktor ekimin ilk haftasına kadar bekleriz aksi bir şey olmazsa dedi bizden haberler böyle şu kilo konusu kafama takıldı ne yesem içsem de kilo alsa bebek yaaa
çok geçmiş olsun cnm bilirim kaşıntının nasıl bi bela olduğunu anlaşılan seninde canına yetmiş ama krem falan kullanmayı denesen en azından 1 2 hafta daha dayanabilsen iyi olur herhalde 37. haftayı dolduran bebişler normal sayılıyormuşslm kızlaaraylarca girmesem kimse merak etmicek ben çok kötü günler geçiriyorum vücudumun her yeri kaşınıyo yara içinde dün cildiyeye gittim kan testi istedi bebek safra yollarına baskı yapıyomuş ondan böyle olmuşum ancak doğumla geçer dedi kadın doktorumda aynısını söyle nst ye girdim bebeğin kalp atışları şükür iyi çıktı ama ben çok kötüyüm perşembe yine çağırdı dr bebeği şimdi almalarını isteyebilirim dayanamıyorum çünkü sizce şimdi doğsa erken sayılır mı?
sanırım öyle oldu elifim inşallah dediğin gibi akşama gider bu dengesiz ruh hali 2 gün daha sürse depresyona girerim mazallahbu arada sudenazımın odasından bahsedilmiş aradım taradım buldum çok şık ve asil olmuş bayıldım güle güle huzurla sağlıkla büyüsün kuzum
denemeye çalışıcam canım benim durumum tamamen bebekle ilgiliymiş o doğmadan geçmezmiş..
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bence beyzanın kilosu gayet yerinde şu drlarıda bi anlamıyorum bi bebek fazla kilolu olmasın doğuramazsın derler bi az derler ne istiyorlar biz hamişlerden anlamıyorum zaten herşeye takmaya yer arıyoruz cnm gelişimine iyi dediyse takılma haftada zaten 200 300 gr alıyorlar doğuma kadar 3 kg geçer üzülme sen
çok geçmiş olsun cnm bilirim kaşıntının nasıl bi bela olduğunu anlaşılan seninde canına yetmiş ama krem falan kullanmayı denesen en azından 1 2 hafta daha dayanabilsen iyi olur herhalde 37. haftayı dolduran bebişler normal sayılıyormuş
gider gider merak etme zaten bu ruh hali senin tabiatına aykırı cnm benim gel bi kocaman öpeyim seni
öğlen gelirim kendime sen alinden geleni yaptın canım arkadaşım saolasın
inşallah geldiği gibi gider zıkkımı içme isteğim, doktorada söylemedim günde 2 tane içtiğimi söylemem gerekirmi acaba bıraktım demiştim ilk muaynemde (ki öyleydide) :26: sınırın 3 olduğunu bilmiyodum bu arada :)
kızlar selam ben yine hortladım :) bugün sonunda biberona karar verip aldım.annem beynime kazıdı cünkü bebek biberona alısırsa emmez bi daha diye.chicco yeni bi biberon cıkarmıs step up adı da .tamamen anne gögsüyle aynı benim gibi korkusu olanlara duyurulur.alttaki linkte
chicco step up - YouTube videosu var inceleyin derimm
bana neden kimse cevap yazmıyo yaaa..hayalet yazı stilimi kullanıyorum beeennnnnn:84::84::84::84::84:
Biz de bundan aldik, yeni cikan bir ürün oldugu icin biraz tereddüt ettim aslinda ama umarim iyi olur...
Hanimlar ben bu sabah cok komik bir sey yaptim. Dün esimi namaza uandirmakta oldukca zorlanmistim. Bu sabah kalktim, wc´den cikinca esime "panik yapma hadi doguma gidiyoruz, suyum geldi" dedim, garibim bir firladi yataktanAslinda gülüp bozmasaydim da bi giyinisini falan görseydim o telasla, gülünce anladi tabi, ben de "ne yapayim kalkmiyorsun yoksa" dedim. Cok fenayim ama cok hosuma gitti öyle firlayisi
Az evvel de doktordan geldik...Herseyi sordum sizinle de paylasayim. Minik prensesim 2150 gr olmus, bi de poposunu öyle bir cikardi ki, ilk defa yapti öyle, resmen karnim dag gibi yükselti, babasi da gördü naklen, yaramaz kizim benim
Doktor bundan sonra cinsel iliskide prezervatif kullanin dedi...
Seffaf jelimsi akinti normal, ama yesilimsi olursa, kanli olursa, kokusu olursa hemen gelin dedi...
Magnezyuma, Elevite, kan hapina doguma kadar devam dedi...
Parmaklarimin takili kalmasina ortopediye gidin bandaj versinler dedi, ama ben sütü 2 bardaga cikarip bi deneyecegim, gecmezse 3 hafta sonra bir daha kontrolümüz var ona gittigimde gösteririm.
Ayrica herkes 2 haftada bir gidiyor ben niye 3 hafta sonra gidiyorum anlamadim?
Elifcim Sudenaz da cok güzel bir isim, Sude esimin kuzeninin adi biz onu o yüzden eledik, sanki isim kalmamis gibi dünyada ya ne zormus, ins babamiz ikna olur da kizimin adi Elfin olur...
Cok konustuk biliyorum ama kizimi gördüm ya bugün mutluyum ceneme vurdu....Öptük hepinizi teyzeleri
Biz de bundan aldik, yeni cikan bir ürün oldugu icin biraz tereddüt ettim aslinda ama umarim iyi olur...
Hanimlar ben bu sabah cok komik bir sey yaptim. Dün esimi namaza uandirmakta oldukca zorlanmistim. Bu sabah kalktim, wc´den cikinca esime "panik yapma hadi doguma gidiyoruz, suyum geldi" dedim, garibim bir firladi yataktanAslinda gülüp bozmasaydim da bi giyinisini falan görseydim o telasla, gülünce anladi tabi, ben de "ne yapayim kalkmiyorsun yoksa" dedim. Cok fenayim ama cok hosuma gitti öyle firlayisi
Az evvel de doktordan geldik...Herseyi sordum sizinle de paylasayim. Minik prensesim 2150 gr olmus, bi de poposunu öyle bir cikardi ki, ilk defa yapti öyle, resmen karnim dag gibi yükselti, babasi da gördü naklen, yaramaz kizim benim
Doktor bundan sonra cinsel iliskide prezervatif kullanin dedi...
Seffaf jelimsi akinti normal, ama yesilimsi olursa, kanli olursa, kokusu olursa hemen gelin dedi...
Magnezyuma, Elevite, kan hapina doguma kadar devam dedi...
Parmaklarimin takili kalmasina ortopediye gidin bandaj versinler dedi, ama ben sütü 2 bardaga cikarip bi deneyecegim, gecmezse 3 hafta sonra bir daha kontrolümüz var ona gittigimde gösteririm.
Ayrica herkes 2 haftada bir gidiyor ben niye 3 hafta sonra gidiyorum anlamadim?
Elifcim Sudenaz da cok güzel bir isim, Sude esimin kuzeninin adi biz onu o yüzden eledik, sanki isim kalmamis gibi dünyada ya ne zormus, ins babamiz ikna olur da kizimin adi Elfin olur...
Cok konustuk biliyorum ama kizimi gördüm ya bugün mutluyum ceneme vurdu....Öptük hepinizi teyzeleri
saol canım 1 saat uyudum çok şükürr..ama çoook güzeldi resmen alarma sinir oldumneyse gittim geldim bitti çok şükür ,dün geceki korkudan sonra bugün hastane çantamı hazırlıcam ,malatya usulü lahana sarcam ,biraz ütüm var ,ev süpürsem iyi olurr...ama hiiç enerjim yok benim yaaaa
daha önce sordum cevap gelmedi yeniden soruyum ,bu belden aşağı dooru omurlara iğne batar gibi olan sancılar yaşıyomusunuz kızlarr,az önce bi velim karnınız biraz inmiş dedii:18::18::18:ağdayada giderim bu aralar motive etmek içn hazırlayın kendinizii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?