Ayyy edaaa çok sevindim yaa rüzgar geldi demek nasıllar kaç kilo mehtap nasıl normalmi sezeryanmı ayyyy haznedarda doğum yaptı demi
HANZADEEE BU SENİN İÇİN Eki Görüntüle 256796 ,
KIZLAR ÖZELDEN RESİM GÖNDERİLEMEDİĞİ İÇİN BU YOLU SEÇTİM VALLAA..hakkınızı helal edin zaten hanzade görsün silerim hemen ...gerçi bu alttaki resimlere bakın ,bunlardan yiyince bööle fil gibi oluyonuz i,suratta böyle kocaman ,yemeyin yemeyin iyi bişi diiil buuu
Eki Görüntüle 256797
Eki Görüntüle 256798
mrb kızlar doktora gittik bugün moralim çok bozuk
iki haftada sadece 200 gr. almış bebeğim daha yeni 2060 gr. olmuş. nerdeyse ağlıyacaktım orda karın çevresi iki hafta geride. doktor da ha bire bana daha iyi beslen diyip duruyo. daha ne yapayım bilimyorum ki
nidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötüüsn yaaaaaa çokkk canım çekti yutkunma ihtiyacı duyuyorum :)))) Allahım hani geçen demiştin ya keşke komşu olsaydık diye işte şimdi bunu çoooookkk istiyorum keşke komşu olsaydık ve ben şimdi o tabaktakileri yiyor olsaydım. mauvvvvvvv:84::84::84::84:
buarada göbüşünüzde pek bir minnoş çıkmış hıh hıh :))
iki haftada sadece 200 gr. almış bebeğim daha yeni 2060 gr. olmuş. nerdeyse ağlıyacaktım orda karın çevresi iki hafta geride. doktor da ha bire bana daha iyi beslen diyip duruyo. daha ne yapayım bilimyorum ki
Dur ağlama sakin ol bakim, kan akışına bakıldımı filizcim senin?
HANZADEEE BU SENİN İÇİN Eki Görüntüle 256796 ,
KIZLAR ÖZELDEN RESİM GÖNDERİLEMEDİĞİ İÇİN BU YOLU SEÇTİM VALLAA..hakkınızı helal edin zaten hanzade görsün silerim hemen ...gerçi bu alttaki resimlere bakın ,bunlardan yiyince bööle fil gibi oluyonuz i,suratta böyle kocaman ,yemeyin yemeyin iyi bişi diiil buuu
Eki Görüntüle 256797
Eki Görüntüle 256798
yok suyuna falan baktı nst ye bağladı. bi kaç kez ölçtü karın çevresini 2 hafta geriden geliyo dedi. geçen gittiğimizde yani 2 hafta önce açığı kapatmıştık nerdeyse geriliği bi haftaya düşmüştü ona da normal dedi şimdi 2 hafta olunca doktor da bana yüklendi iyi ye dinlen yorulma ............
kızlar akşama bende ne yemeği yapsam acaba?fikir verin
kızz ne üzülüyon ..Allam yaa bu topik anneleri kiloya takmış durumda napsam bitmicek...yawrucum sakin ol,sağlıklı olsun ,kemik gelişşimi iyi ,eli ayağı düzgün olsun daha ne istiyon Allahtan ,hem yanılma payı oluş olabilirrr...ne çabuk moralin bozuluyooo...topla bakem kendini..hiç olmadı benim gece öğünlerine katılırsın ,kapanır aran ,tabi benle olan aran ,bebeğimin kaç gr olduğunu bilmiyorum ben ..mrb kızlar doktora gittik bugün moralim çok bozuk
ayyy ama üzüldüm şimdi kaldırdım hemennidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötüüsn yaaaaaa çokkk canım çekti yutkunma ihtiyacı duyuyorum :)))) Allahım hani geçen demiştin ya keşke komşu olsaydık diye işte şimdi bunu çoooookkk istiyorum keşke komşu olsaydık ve ben şimdi o tabaktakileri yiyor olsaydım. mauvvvvvvv:84::84::84::84:
buarada göbüşünüzde pek bir minnoş çıkmış hıh hıh :))
beni bu sözlerle avutamazsın hanzade. demek resmi görünce daha iyi anladın.. aman ne güzel ama bennn çokkk acıktığımı hi,ssettim o resmi görünceeMaharetli bacım yapıverirsin sende haftasonu hem değşik bi çeşit olmuş olur, haftasonu hepimiz dolma saralım :))))
Filiz'cim tatlım moralini bozma benim bebeğimin de kilosu birazcık geride ve ben daha 3-4 haftam varken 15 kilo almış bulunuyorum. Napalım bebeğimiz için beslenicez bol bol moralini bozmanın bebeğine hiçbir faydası olmaz pozitif düşün tamam mı?
[
Filizcim benimde ve coturnix kg da düşük ama sağlıklılar iki hafta ileri geri olabilir normal bu, pekmez ye bol bol sende canım, elimizden geleni yapıyoruz. Sağlıklı olsunda napalım, hem çok itibar etme bide başka bi dr git istersen bak bakalım ne dicek kilosuna her dr farklı diyor..
[
Bir çok kişi tavuk çorbası yapıcak kanımca ben bide z. yağlı taze fasülye yapıcam havuçlu :)
kızz ne üzülüyon ..Allam yaa bu topik anneleri kiloya takmış durumda napsam bitmicek...yawrucum sakin ol,sağlıklı olsun ,kemik gelişşimi iyi ,eli ayağı düzgün olsun daha ne istiyon Allahtan ,hem yanılma payı oluş olabilirrr...ne çabuk moralin bozuluyooo...topla bakem kendini..hiç olmadı benim gece öğünlerine katılırsın ,kapanır aran ,tabi benle olan aran ,bebeğimin kaç gr olduğunu bilmiyorum ben ..
ayyy ama üzüldüm şimdi kaldırdım hemen,hanzadede görmüşş..beğenmene sevindim canım yan tarafta kalan bikaçtaneyi güzelcene dizdim ,çektim hemen ...fatoşcum senin gibi bi komşuya çook ihtiyacım var ,az önce eve geldim kaynanam gözümün içine bakıyo ,neymiş karnı yarık yapcakmış ,içini hazırlasan gibi şöyle mırın kırın etti ,yok dedim ,ayaklarım şişiyo ,ya millet bu ayda anasına ,bacısına gidiyo ,elini sıcaktan soğuğa sokmuyo canı ne çekerse yapılıyo ,burdada benim gözümün içine bakıyolar yapsada yesek diyee benim canım bişey isteyince yapabilecek kimsem yok ,kaynanam yapınca hiiç beğenmiyorum ..gene kendim yapıyorum oda çok lezzetsiz oluyo ..benim gibi biri için çok zor bi sınav buuuuu:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?