2011 Ekim Anneleri

Ayyy edaaa çok sevindim yaa rüzgar geldi demek nasıllar kaç kilo mehtap nasıl normalmi sezeryanmı ayyyy haznedarda doğum yaptı demi

evet canım düzgün beye gidiyordu ya faceye doğurduğunu yazmış sadece detay yazmamış canım aramadım daha öğrenince söylerim sana eski topikten düşünürsek sıra sende sonra bende ismi talha rüzgar olmuş bu arada bebeğimizin

nidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötüüsn yaaaaaa çokkk canım çekti yutkunma ihtiyacı duyuyorum :)))) Allahım hani geçen demiştin ya keşke komşu olsaydık diye işte şimdi bunu çoooookkk istiyorum keşke komşu olsaydık ve ben şimdi o tabaktakileri yiyor olsaydım. mauvvvvvvv:84::84::84::84:
buarada göbüşünüzde pek bir minnoş çıkmış hıh hıh :))

Son düzenleme:

Ohhyy ımmmm mikemmel görünüyolar canım anladım şimdi daha iyi oldu resimle :) Hemen yapıcam haftasonu çook sağol, sende çok şirin çıkmışsın götür dolmaları tabiii :)))))

Dur ağlama sakin ol bakim, kan akışına bakıldımı filizcim senin?

Maharetli bacım yapıverirsin sende haftasonu hem değşik bi çeşit olmuş olur, haftasonu hepimiz dolma saralım :))))

bebeğin gayet iyi kiloda canım niye üzülüyon doğuma kadar alır biraz daha annesi..sağlıklı olsun da o yeter üzülme canım

FİLİZCİM BOZMA MORALİNİ SENİN ÜÜZÜLMEN BİLE BEBEĞİN GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR UNUTMA NOLUR HER BEBEK FARKLI İŞTE YAPICAK BİŞİY YOKHEM DOĞUMA KADAR 3 KİLO OLMUŞ OLUR OLMASADA SORUN DEĞİL YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN BAK BEREN ELİFE,PELİNE CUK CUK EMMEYE BAŞLADILAR BİLE BİRİ 2200 BİRİ 1750 DOĞDU HAYDİ TATLIM GÜLÜMSE ŞİMDİ ÜZME OĞLUMU

aaaaa filiz sıkma canını böyle şeylere nolur. zaten normal ölçümdede karın çevresi diğer yerlere göre 3-4 gün geride çıkıyor. kilosuda öyle çok azda değil hani daha 34 küsürlerdesin.. benim kuzenim 37. haftasını doldurdu kızı daha 2300 gr doktoru ona bile bişi demiyo. hem ne biliyosun belki safa formunu korumak istiyor annesi :)
bak şimcik ben nezaman et yesem benimki atılıma geçiyor bide süt falan iç. yani genellikle proteinli şeyler yemeye çalış bir iki gün içinde aradaki açığı kapatır annesi :) kapatmazsada doğunca sütünle besler şişmanlatırsın oğluşunu.
hem bak leynanın siraçı birara kilosu önden gidiyordu bizde tosun tosun diyorduk oysaki şimdi haftasıyla uyumlu.. yani bebkler bir bakmışsın geride bir bakmışsın ilerdeler. ufak tefek şeylere takılıp üzme kendini bırak 2800-3000 doğsun ama sağlıklı olsun. lütfen filiz hanım sizi biraz soğuk kanlı olmaya davet ediyoruz :))

Dur ağlama sakin ol bakim, kan akışına bakıldımı filizcim senin?

yok suyuna falan baktı nst ye bağladı. bi kaç kez ölçtü karın çevresini 2 hafta geriden geliyo dedi. geçen gittiğimizde yani 2 hafta önce açığı kapatmıştık nerdeyse geriliği bi haftaya düşmüştü ona da normal dedi şimdi 2 hafta olunca doktor da bana yüklendi iyi ye dinlen yorulma ............

[

Filizcim benimde ve coturnix kg da düşük ama sağlıklılar iki hafta ileri geri olabilir normal bu, pekmez ye bol bol sende canım, elimizden geleni yapıyoruz. Sağlıklı olsunda napalım, hem çok itibar etme bide başka bi dr git istersen bak bakalım ne dicek kilosuna her dr farklı diyor..

Filiz'cim tatlım moralini bozma benim bebeğimin de kilosu birazcık geride ve ben daha 3-4 haftam varken 15 kilo almış bulunuyorum. Napalım bebeğimiz için beslenicez bol bol moralini bozmanın bebeğine hiçbir faydası olmaz pozitif düşün tamam mı?

Tatlım üzme kendini öncelikle cihazlar birebir değil bayağı sapmalar oluyor. Benim bebeğimin uyluk kemiği 1,5 önce 1 ay geride çıktı nasıl üzülmüştüm. Doktor ve hastaneyi değiştirdim cihaz bu sefer 4 gün geri gösterdi sadece. 1 ay nerede 4 gün nerede üzüldüğüm kar kaldı. Ayrıca gerçekten zayıf bile olsa sağlıklı olduktan sonra organ gelişimleri tam olduktan sonra kilo doğduktan sonra bile alınır.

Sen kan akışına baktır bidahaki sefer filizcim soluna yat bol bol, et ve pekmez ye, bende bu hafta hiç doğru dürüst yemek yemedim sadece ayran pekmez vs bide vitaminleri almıyorum 10 gündür bakalım nolcak yarın..

Son düzenleme:
kızz ne üzülüyon ..Allam yaa bu topik anneleri kiloya takmış durumda napsam bitmicek...yawrucum sakin ol,sağlıklı olsun ,kemik gelişşimi iyi ,eli ayağı düzgün olsun daha ne istiyon Allahtan ,hem yanılma payı oluş olabilirrr...ne çabuk moralin bozuluyooo...topla bakem kendini..hiç olmadı benim gece öğünlerine katılırsın ,kapanır aran ,tabi benle olan aran ,bebeğimin kaç gr olduğunu bilmiyorum ben ..
ayyy ama üzüldüm şimdi kaldırdım hemen ,hanzadede görmüşş..beğenmene sevindim canım yan tarafta kalan bikaçtaneyi güzelcene dizdim ,çektim hemen ...fatoşcum senin gibi bi komşuya çook ihtiyacım var ,az önce eve geldim kaynanam gözümün içine bakıyo ,neymiş karnı yarık yapcakmış ,içini hazırlasan gibi şöyle mırın kırın etti ,yok dedim ,ayaklarım şişiyo ,ya millet bu ayda anasına ,bacısına gidiyo ,elini sıcaktan soğuğa sokmuyo canı ne çekerse yapılıyo ,burdada benim gözümün içine bakıyolar yapsada yesek diyeebenim canım bişey isteyince yapabilecek kimsem yok ,kaynanam yapınca hiiç beğenmiyorum ..gene kendim yapıyorum oda çok lezzetsiz oluyo ..benim gibi biri için çok zor bi sınav buuuuu:84::84::84:

Maharetli bacım yapıverirsin sende haftasonu hem değşik bi çeşit olmuş olur, haftasonu hepimiz dolma saralım :))))
beni bu sözlerle avutamazsın hanzade. demek resmi görünce daha iyi anladın.. aman ne güzel ama bennn çokkk acıktığımı hi,ssettim o resmi görüncee hem hafta sonuna kadar çoookkk var. okadar dayanamamki ben. hem ben neyse amaaaa zavallı kızım eylülüm nasıl dayansın ühü ühü ( çookk ağlayan bebek smilı) neyse avcumun ortasını yalıyayımda biyerim şişmesin bari hıh hıh....

Kızlar çorba çok güzel oldu tam iki kase içtim doyamadım tadına. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler seviyorum sizleriiii

ya hayır kızlar ben durmadan kilo alıyorum toplamda 17 kilo aldım neden bu çocuk zayıf kalıyo bilmiyorum ki. tamam diyorum sağlıklı olsun Rabbim bi dert vermesin ama elimde değil çok zayıf bu hafta 2400-2500 olması gerekiyomuş biz anca 2000 olduk
ohhhhhhhh napalım buna da şükür.

[

Sansee iyi tarafından bak kız bide demek ki elin güzel lezzetli ki sana güveniyo yemeklerine bayılıyo kaynanacığın Tabi hamiş olman durumu zorlaştırıyo ama naapsın kadın seviyo yemeklerini iştee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…