2011 Ekim Anneleri

selaaammm bende 5000 e yazıyım dediim.
ayy süpper çok özendimm

günaydın canıımmvede koccaaman bi maşşallaahhh

canım benim annem yün yapcak<.
Çok saol nida cım
ayy mirandaaa canım kocaman olmuş meleginnn

kontrole giden falan varsa geçmişi okumadım maşallahh hepinizin bebişlere

Abi benim oğlum cano teyzesi kocaman olmuşş

ayy bende alayım tarifi ama terbiyesiz olanı yumurta ve tavuk yanyana yapamam

tavuğu haşlayın ince ince ditin elinizle.bir tencereyyi alın sadece bir yemek kaşığı yağ çünkü tavuk çok yağlı olur.dövülmüş iki diş sarımsak.isteğe bağlı salçayı hafif kavurun.sonra bilendırdan geçmiş iki dometesi ekleyin .istediğiniz baharatları ve limonuda ekleyin kaynasın sos sonra tavuk suyunu ve tavukları şehriyeyi ekleyin.kaynasın bu kadarcık

kızlar şimdi facede arkadaşımla konuşuyom oda doğum yapmış normal nasıl yaptın diyom çok kolay olmuş sancısını evde çekmiş son iki saatte hastahaneye gitmiş 15 dakikada doğurmuş erken gidince suni sancı veriyolar diyor bide bol bol yürü rahmin kolay açılıyor diyor..bende sancım olunca hastahaneye hemen gitmek istemiyorum

leyna canım bak ben bu şifonyeri 1,5 ay önce hepsi buradada 120 ye görmüştüm. parlak lake çook şık. şimdide ereyonda falan var galiba ama emin değilim nette bikaç sitede vardı bunuda araştırabilirisn güzel ve kaliteli bir şifonyer .

Güzel görünüyorlar. Ben de hafta sonu Merter'dekine baktım ama karar verememiştim. Ikıa, bahaus, koçtaş dolaştım durdum. Ben de açık renk istiyorum. Çocuk için dolaplar 750 TL ve eşim fazla diyor, daha az verelim, çek yata ekleyelim parayı diyor. Masraflar çok olacak ya şimdiden korkuyor. Ki daha birşey almadık.

Sansee bende unlusunu yapıyoruım ama unu kavuruyorum yoksa kokuyo sanki... Nyse ben ne dicem sana, geçen gün malatya usulü dolma sarıcam dedin kaç gündür aklımda nasılmı o malatya usulü de bakim?

Canlarım çokk teşekkürler sayenizde çorbayla kendime geleceğim inşallah

Sansee bende unlusunu yapıyoruım ama unu kavuruyorum yoksa kokuyo sanki... Nyse ben ne dicem sana, geçen gün malatya usulü dolma sarıcam dedin kaç gündür aklımda nasılmı o malatya usulü de bakim?

canım malatya usulü lahana sarması o..geçende yaptıımm süpper oldu ...canım biz ona piriç koymuyoruz ,tencerenin dibinde 2 soğanı halka çekip kavuruyoruz sonra salça katıp kavurduktan sonra sulandırıyoruz ve bu sosu bi tabağa alıyoruz ,tencerenin diminde kalan yağı yıkamadan bikaç parça kemik koyuyoruz.lahanaları haşlıyoruz ve sarımlık kesiyoruz ..pialvlık bulguru ılık suyla yıkıyoruz ,sonra kıymamısı ve soğan sosundan 1 kaşık ,ve tuz ekleyim güzelce yuğuruyoruz çiğköfte gibi ,1-2 defa azar azar su da katıyoruz.sonra bu hamurdan küçük parçalar alıp sarıyoruz ,tenceremize koyuyoruz ,1-2 araya ve en ste soğan sosu ekliyoruz ,sonra normal sarma gibi sıcak su ekleyip pişiriyoruuuzzzservis yaparken karabiberi unutmuyoruzz...afiyet olsuunn...

Aksama fasulye kavurmam var yanina ne corba yapsam diyordum, sayenizde sehriye corbasi yapacagim tskler Gideyim de buzluktan haslanmis tavuk gögsü cikarayim

beni anlattın sanki , çokk dertliyim ama kuzumu düşündükçe değer diyorum. Fakat yinede biran önce doğum zamannının gelmesini beklemekten ve normal hayatına dönmeyi istemekten kendimi alamıyorum

Oy oy oyyyyy naaptın yaaaa :84::84: nefisss kesinlikle yapıcam haftasonu, bunun soğan sossuz olanını tencere dibinde parça kuzu kemiği ile asma yaprağı ile yapıyoruz biz ama sade kıyma oluyor içi.. Ben bulgura bayılırım ama eminim nefis bişi oluyodur yarın pazar var hemen gidiplahana alıcam kelem bulamasam kara lahana alırım oda çok güzel olur.. Teşekkürler canımda şu bulgur ve kıyma oranlarını yazsan süper olcak :)

masallah kiz neyle besledin tosun gibi olmus nazar degmez insallah haydi hayirlisi az kaldi allah selametle kucagina almayi nasip etsin

cnm, bana bu hafta doktorum, esas belirtecin sancı olmakla beraber, düzenli aralıklarla girip çıkan bel ve kasık ağrılarının da doğum habercisi olabileceğini ona göre davranmamı söyledi..
bende de ara ara kasık ağrısı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…