2011 Ekim Anneleri

[Bacaklarım çok pis ağrıyor belim ve kalçalarımda leynaaa sen napıyosun ya akşama kadar, hemde hergün gidiyosun işe, oran buran ağrımıyomu?? Nasıl dayanıyosun kiiii..

bence nejla doğurmucak o kasımı beklicek:)oğluşu da bu keyifle 50.haftayı fln

canım ben 2 -2,5 kase bulgura ,250-300 gram az yağlı dana etiyle yaptım kuru olmasın diyee.bide yapraklar böyle uzun uzun oluyo yaa,sararken asma yaprağı gibi yanlardan içe doğru katlayıp sarmıyoruz ,düz sarıyoruz ,2 defa sarıp yırtıyorum yaprağı ,orta parmak gibi uzun uzun oluyo ,kaldıysa resminimi yollasam acabaa??özelden :)

ewt.. normal doğumda işin formülü o diyolar.. hatta doktor bana suyun bile gelse acele etmeye gerek yok, sancın 5 dk da 1 e düşmedikçe hastaneye gitmeye gerek yok dedi.. hastane ve doğum psikolojisiyle sezeryana dönene çok oluyomuş son anda çünkü, zaten özel hastaneler dünden meraklı.. bu çocuğun parmağı iri deyip sezoya göndercekler nerdeyse..
dr uma kafası nasıl büyük mü çok falan diye sordum bide, sen onları takma, güzel ıkındıktan sonra onlar teferruaT dedi.. artık rahat hareket edebilirsin dedi bide, bol yürü, ev temizle, korkulu haftalarımız bitti artık dedi.. ama ben totomu kaldıramıyom şimdi de..

bu arada allah analı babablı büyütsün arkadaşının bebişini de şeymacım

çok güzelll ağzım açık okudum resmen akşam hemen yapcam nidacım şöyle bir gözden geçirseydin eksik bişey yok demi mesela yoğurt 1 kase yetermi un 1 kaşık yetermi? ayy çok heyecanlandımm
çok güzelmiş ikisi de ama görmeden alamıyorum bak bu arada dün koçtaşta beğendiğim dolap gelmiş aradılar akşam gidip alıcam ama hangisini alsam karar veremedim
Georgia 3 Kapılı Gardırop - Venge veya
2 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Ceviz bunlardan birini inşallah akşama kalırsa alıcam ama çekmeceli daha kullanışlı olur sanırım çoraplarını iç çamaşırını koymak için
[Bacaklarım çok pis ağrıyor belim ve kalçalarımda leynaaa sen napıyosun ya akşama kadar, hemde hergün gidiyosun işe, oran buran ağrımıyomu?? Nasıl dayanıyosun kiiii..

benim de her yerim ağrıyo ama dayanmaya çalışıyorum son 1 haftam diye napayım kuzum ben de memnun değilim bu durumdan ama mecburum rapor da almak istemiyorum giderayak

Hımm açık kalıyo yanları yani dökülmüyomu içi? Gerçi kıyma tutar onu biraz sıkı sarmak lazım demekki, gerçi etli dolmaları hep sıkı sarmak lazım çekiyo sonra, Yarın bulursam alıcam, evde kıymam var sarıp birazda buzluğa atıcam pek beğendim :) Karalahana ve asmada sarıcam iç hazırlamışken fazla yapayım olsun bitsin.. Yolla bakim nasıl mış :)) Burdan dalabilsem alır yerim onu hee haha:))

Son düzenleme:
çok güzelll ağzım açık okudum resmen akşam hemen yapcam nidacım şöyle bir gözden geçirseydin eksik bişey yok demi mesela yoğurt 1 kase yetermi un 1 kaşık yetermi? Ayy çok heyecanlandımm
canım tuz ekle istersen diiceem ,tavuk haşlanırken atarsın onu,ee yağı zaten üstüne gezdircen ,1-1,5 kase yoğurda tepeleme 1 kaşık un yeter ,ama çok iyi çırp ,normalde yumurtada katılır bu terbiyeye ama bence lezzeti bozuyo ,karıştırma olayını hızlı hızlı ve hiç bırakmadan yaparsan kesilmez yoğurdun ,limonu en sona katt...hımmm bide ben yoğurdu şehriyeler tam pişmeden katarımki yoğurdun lezzetinide çeksin içine,yani tavuk suyuna şeyriyeleri at hemen yoğurdu hazırlamaya başla ...afiyet olsun canım...

Allah yardımcın olsun canım seninde tüm çalışanlarında ben bi akşam etsem diye bekliyom valla bacacıklarım sızlıyo...

Son düzenleme:
masallah kiz neyle besledin tosun gibi olmus nazar degmez insallah haydi hayirlisi az kaldi allah selametle kucagina almayi nasip etsin

Allah vergisi teyzesi annesi bişey yiyipte beslemedi yani yada şöyle diyim depo sağlamdı :))))))))))

Eşim kızımıza bişey olacak korkusuyla pek yanaşmıyor ama durumu fena anlıyorum

ağzına sağlık canım benim akşama yapıp deneyimimi paylaşıcam sizinle inşallah eve gidene kadar çok yorgun olmam

KIZLAR ÖZELDEN RESİM GÖNDERİLEMEDİĞİ İÇİN BU YOLU SEÇTİM VALLAA..hakkınızı helal edin zaten hanzade görsün silerim hemen ...gerçi bu alttaki resimlere bakın ,bunlardan yiyince bööle fil gibi oluyonuz i,suratta böyle kocaman ,yemeyin yemeyin iyi bişi diiil buuu

Son düzenleme:
canım bu eklediğim şifonyerin oda takımı nette 900 tl :) bak resmini ekliyeyim kalitesi içinde güvence veriyorlar istersen bu tarz bir şeye bakın eşin haklı bir dolaba 750 bencede çok :)
beni anlattın sanki , çokk dertliyim ama kuzumu düşündükçe değer diyorum. Fakat yinede biran önce doğum zamannının gelmesini beklemekten ve normal hayatına dönmeyi istemekten kendimi alamıyorum
ayy sorma yaaa artık bende çok merak etmeye başladım güzel kızımı allahım hepimize hayırlşısı ilesağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. bazen gaza geliyorum yapıcam kolayca doğurucam, pırtlatıvericem diyorum bazende cesaretim kırılıyor o gün gelince görücem artık :))
canım eğer şifonyer tarzı bişey almayacaksan kesinlikim. çekmece çorap, şapka ve iç çamaşırı için ideal :) ama şifonyerin varsa ilerisi için 3 kapaklı olanı daha kullanışlı olur. malum biraz büyüyünce dolaplar kıyafeti almıyor :)) ama görünüştede 2 kapılı olan daha bir güzel görünüyor sanki :)

mrb kızlar doktora gittik bugün moralim çok bozuk
iki haftada sadece 200 gr. almış bebeğim daha yeni 2060 gr. olmuş. nerdeyse ağlıyacaktım orda karın çevresi iki hafta geride. doktor da ha bire bana daha iyi beslen diyip duruyo. daha ne yapayım bilimyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…