oy oy oyyyyy naaptın yaaaa :84::84:Nefisss kesinlikle yapıcam haftasonu, bunun soğan sossuz olanını tencere dibinde parça kuzu kemiği ile asma yaprağı ile yapıyoruz biz ama sade kıyma oluyor içi.. Ben bulgura bayılırım ama eminim nefis bişi oluyodur yarın pazar var hemen gidiplahana alıcam kelem bulamasam kara lahana alırım oda çok güzel olur.. Teşekkürler canımda şu bulgur ve kıyma oranlarını yazsan süper olcak :)
kızlar şimdi facede arkadaşımla konuşuyom oda doğum yapmış normal nasıl yaptın diyom çok kolay olmuş sancısını evde çekmiş son iki saatte hastahaneye gitmiş 15 dakikada doğurmuş erken gidince suni sancı veriyolar diyor bide bol bol yürü rahmin kolay açılıyor diyor..bende sancım olunca hastahaneye hemen gitmek istemiyorum
çok güzelll ağzım açık okudum resmen akşam hemen yapcam nidacım şöyle bir gözden geçirseydin eksik bişey yok demi mesela yoğurt 1 kase yetermi un 1 kaşık yetermi? ayy çok heyecanlandımmcanım tavuk parçalarını haşla,sonra tavukları çıkar ,suyuna şehriyeleri koy ,bi güzel haşlansınlar ,bi kenarda yoğurt ve unu çırp ,karıştırarak kaynayan tavuksuyuna ekle,kaynayana kadar sürekli karıştır ,kesilmesin ,1 dk kaynadıktan sonra bırak o devam etsin pişmeye ,tavuğu minik minik didikle içine at ,sonra 1-2 diş sarmısak ve birazda limon ekle ...mmmm süpper oluyo ,azcık işkembeyiş endırıyo ,üzerine nane veye kırmızı biberde yakıp gezdirebilirsin ...yoğurtlu yapmak istemezsen ,unu yağda kavur onu hafif cene tavuk suyundan ekleyerek yumuşat ,sonra ekle çorbana...ama çok tavk kokmaması için birazda su ekle,umarım beğenirsin canım ..afiyet olsun..
çok güzelmiş ikisi de ama görmeden alamıyorum bak bu arada dün koçtaşta beğendiğim dolap gelmiş aradılar akşam gidip alıcam ama hangisini alsam karar veremedimleyna canım bak ben bu şifonyeri 1,5 ay önce hepsi buradada 120 ye görmüştüm. parlak lake çook şık. şimdide ereyonda falan var galiba ama emin değilim nette bikaç sitede vardı bunuda araştırabilirisn güzel ve kaliteli bir şifonyer .
Eki Görüntüle 256734 Eki Görüntüle 256735
[Bacaklarım çok pis ağrıyor belim ve kalçalarımda leynaaa sen napıyosun ya akşama kadar, hemde hergün gidiyosun işe, oran buran ağrımıyomu?? Nasıl dayanıyosun kiiii..
canım ben 2 -2,5 kase bulgura ,250-300 gram az yağlı dana etiyle yaptım kuru olmasın diyee.bide yapraklar böyle uzun uzun oluyo yaa,sararken asma yaprağı gibi yanlardan içe doğru katlayıp sarmıyoruz ,düz sarıyoruz ,2 defa sarıp yırtıyorum yaprağı ,orta parmak gibi uzun uzun oluyo ,kaldıysa resminimi yollasam acabaa??özelden :)
canım tuz ekle istersen diiceem ,tavuk haşlanırken atarsın onu,ee yağı zaten üstüne gezdircen ,1-1,5 kase yoğurda tepeleme 1 kaşık un yeter ,ama çok iyi çırp ,normalde yumurtada katılır bu terbiyeye ama bence lezzeti bozuyo ,karıştırma olayını hızlı hızlı ve hiç bırakmadan yaparsan kesilmez yoğurdun ,limonu en sona katt...hımmm bide ben yoğurdu şehriyeler tam pişmeden katarımki yoğurdun lezzetinide çeksin içine,yani tavuk suyuna şeyriyeleri at hemen yoğurdu hazırlamaya başla ...afiyet olsun canım...çok güzelll ağzım açık okudum resmen akşam hemen yapcam nidacım şöyle bir gözden geçirseydin eksik bişey yok demi mesela yoğurt 1 kase yetermi un 1 kaşık yetermi? Ayy çok heyecanlandımm
çok güzelll ağzım açık okudum resmen akşam hemen yapcam nidacım şöyle bir gözden geçirseydin eksik bişey yok demi mesela yoğurt 1 kase yetermi un 1 kaşık yetermi? ayy çok heyecanlandımm
çok güzelmiş ikisi de ama görmeden alamıyorum bak bu arada dün koçtaşta beğendiğim dolap gelmiş aradılar akşam gidip alıcam ama hangisini alsam karar veremedim
Georgia 3 Kapılı Gardırop - Venge veya
2 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Ceviz bunlardan birini inşallah akşama kalırsa alıcam ama çekmeceli daha kullanışlı olur sanırım çoraplarını iç çamaşırını koymak için
benim de her yerim ağrıyo ama dayanmaya çalışıyorum son 1 haftam diye napayım kuzum ben de memnun değilim bu durumdan ama mecburum rapor da almak istemiyorum giderayak
masallah kiz neyle besledin tosun gibi olmus nazar degmez insallahhaydi hayirlisi az kaldi allah selametle kucagina almayi nasip etsin
Hanimlar cok utanarak soruyorum, herkes birakti mi bu isi? Benim okudugum kitaplarda, her hangi bir sorun ya da erken dogum tehlikesi yoksa hamilelik boyunca bir sakincasi yok diyor.
Doktoruma da sali günü tekrar sordum hatta, o da "bundan sonra prezervatif kullanin" dedi, artik durun falan demedi
Kimsede göbüş kalmıcak sanırım ahaha:) Yokmu korse alan alcak olan yahuu, cevap verinsenizeeeeeeeee :84::84::84::84::84:
canım tuz ekle istersen diiceem ,tavuk haşlanırken atarsın onu,ee yağı zaten üstüne gezdircen ,1-1,5 kase yoğurda tepeleme 1 kaşık un yeter ,ama çok iyi çırp ,normalde yumurtada katılır bu terbiyeye ama bence lezzeti bozuyo ,karıştırma olayını hızlı hızlı ve hiç bırakmadan yaparsan kesilmez yoğurdun ,limonu en sona katt...hımmm bide ben yoğurdu şehriyeler tam pişmeden katarımki yoğurdun lezzetinide çeksin içine,yani tavuk suyuna şeyriyeleri at hemen yoğurdu hazırlamaya başla ...afiyet olsun canım...
ben normal dogum yapicam aldim dogumdan sonra gobegi cok iyi sıkıyor sonra gobegimiz sarkmasin bacak aramiza demi ama
Çokkk sıcakkk bir ara ne güzel serinlemişti resmen kabus geri döndü
buranin yagmurunda biraz gonderim misende biraz gunes yolla olur mu
canım bu eklediğim şifonyerin oda takımı nette 900 tl :) bak resmini ekliyeyimGüzel görünüyorlar. Ben de hafta sonu Merter'dekine baktım ama karar verememiştim. Ikıa, bahaus, koçtaş dolaştım durdum. Ben de açık renk istiyorum. Çocuk için dolaplar 750 TL ve eşim fazla diyor, daha az verelim, çek yata ekleyelim parayı diyor. Masraflar çok olacak ya şimdiden korkuyor. Ki daha birşey almadık.
ayy sorma yaaa artık bende çok merak etmeye başladım güzel kızımı allahım hepimize hayırlşısı ilesağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. bazen gaza geliyorum yapıcam kolayca doğurucam, pırtlatıvericem diyorum bazende cesaretim kırılıyor o gün gelince görücem artık :))beni anlattın sanki , çokk dertliyim ama kuzumu düşündükçe değer diyorum. Fakat yinede biran önce doğum zamannının gelmesini beklemekten ve normal hayatına dönmeyi istemekten kendimi alamıyorum
canım eğer şifonyer tarzı bişey almayacaksan kesinlikim. çekmece çorap, şapka ve iç çamaşırı için ideal :) ama şifonyerin varsa ilerisi için 3 kapaklı olanı daha kullanışlı olur. malum biraz büyüyünce dolaplar kıyafeti almıyor :)) ama görünüştede 2 kapılı olan daha bir güzel görünüyor sanki :)çok güzelmiş ikisi de ama görmeden alamıyorum bak bu arada dün koçtaşta beğendiğim dolap gelmiş aradılar akşam gidip alıcam ama hangisini alsam karar veremedim
Georgia 3 Kapılı Gardırop - Venge veya
2 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Ceviz bunlardan birini inşallah akşama kalırsa alıcam ama çekmeceli daha kullanışlı olur sanırım çoraplarını iç çamaşırını koymak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?