bende yeni yaptım taze fasülye acaba tavuk sarmamı yapsam yanına bulgur pilavı cacık
kızlar akşama bende ne yemeği yapsam acaba?fikir verin
Hımmm güzel menüüü bulguru çok severim tavuklada güzel olur cacıkta süper :)
mrb kızlar doktora gittik bugün moralim çok bozuk
iki haftada sadece 200 gr. almış bebeğim daha yeni 2060 gr. olmuş. nerdeyse ağlıyacaktım orda karın çevresi iki hafta geride. doktor da ha bire bana daha iyi beslen diyip duruyo. daha ne yapayım bilimyorum ki
ya hayır kızlar ben durmadan kilo alıyorum toplamda 17 kilo aldım neden bu çocuk zayıf kalıyo bilmiyorum ki. tamam diyorum sağlıklı olsun Rabbim bi dert vermesin ama elimde değil çok zayıf bu hafta 2400-2500 olması gerekiyomuş biz anca 2000 olduk
ohhhhhhhh napalım buna da şükür.
fatoşcum senin gibi bi komşuya çook ihtiyacım var ,az önce eve geldim kaynanam gözümün içine bakıyo ,neymiş karnı yarık yapcakmış ,içini hazırlasan gibi şöyle mırın kırın etti ,yok dedim ,ayaklarım şişiyo ,ya millet bu ayda anasına ,bacısına gidiyo ,elini sıcaktan soğuğa sokmuyo canı ne çekerse yapılıyo ,burdada benim gözümün içine bakıyolar yapsada yesek diyeebenim canım bişey isteyince yapabilecek kimsem yok ,kaynanam yapınca hiiç beğenmiyorum ..gene kendim yapıyorum oda çok lezzetsiz oluyo ..benim gibi biri için çok zor bi sınav buuuuu:84::84::84:
Canım bozma moralini keşke dr una söyleseydin kan akımı duruma baktırıp bilgi alsaydın bebeği o besliyor çünkü yemeyle alakalı değil çünkü ben bişey yiyemiyorum malesef 9 aydır hem sağlıklı olsun yetermrb kızlar doktora gittik bugün moralim çok bozuk
iki haftada sadece 200 gr. almış bebeğim daha yeni 2060 gr. olmuş. nerdeyse ağlıyacaktım orda karın çevresi iki hafta geride. doktor da ha bire bana daha iyi beslen diyip duruyo. daha ne yapayım bilimyorum ki
evet canım düzgün beye gidiyordu ya faceye doğurduğunu yazmış sadece detay yazmamış canım aramadım daha öğrenince söylerim sana eski topikten düşünürsek sıra sende sonra bendeismi talha rüzgar olmuş bu arada bebeğimizin
canım benim sıkma o güzel canını
her bebek bir olmuyor kız kardeşim 40 haftalık 1900 bebek doğurdu
şimdi 2.5 yaşında hem fiziksel hemde zeka gelişimi normal üstü
şimdiye kadar grip bile olmadı
ben daha öncede yazmıştım benim kızımada 22oo dediler ben ertesi gün öğlen 3000gr doğurdum okadar psikolojimi bozdularki narkozdan kaç kilo doğdu diye uyanmışım
onun için ugs sonuçlarına çok güvenmiyorum
senin yapacagın verilen kan ,vitamin ilaçlarını düzenli iç
birde dr sor kanaman yoksa ,yada safra problemin yoksa balık yağı hapı kullan bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor buarada annede kilo alıyor:)
ama bebeğin kilosu çok önemli değil kızlar ciğerleri gelişmiş,kafasını tutan bebek makbül
sağlıklı olsun canım gerisi boş,bende senin gibiyim istesemde istemesemde kafamı kurcalıyor bebek küçük diye
kedi yavrusu gibi doğacak benim kızım diyorum
benide baba teselli ediyor kibar kız olacak diye:)
beni bu sözlerle avutamazsın hanzade. demek resmi görünce daha iyi anladın.. aman ne güzel ama bennn çokkk acıktığımı hi,ssettim o resmi görünceehem hafta sonuna kadar çoookkk var. okadar dayanamamki ben. hem ben neyse amaaaa zavallı kızım eylülüm nasıl dayansın ühü ühü ( çookk ağlayan bebek smilı) neyse avcumun ortasını yalıyayımda biyerim şişmesin bari hıh hıh....
giyinip markete gideyim mantar ve tavuk almaya puf bide yemek yapıcam ayaklarım balon gibi olucak
canım benim sıkma o güzel canını
her bebek bir olmuyor kız kardeşim 40 haftalık 1900 bebek doğurdu
şimdi 2.5 yaşında hem fiziksel hemde zeka gelişimi normal üstü
şimdiye kadar grip bile olmadı
ben daha öncede yazmıştım benim kızımada 22oo dediler ben ertesi gün öğlen 3000gr doğurdum okadar psikolojimi bozdularki narkozdan kaç kilo doğdu diye uyanmışım
onun için ugs sonuçlarına çok güvenmiyorum
senin yapacagın verilen kan ,vitamin ilaçlarını düzenli iç
birde dr sor kanaman yoksa ,yada safra problemin yoksa balık yağı hapı kullan bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor buarada annede kilo alıyor:)
ama bebeğin kilosu çok önemli değil kızlar ciğerleri gelişmiş,kafasını tutan bebek makbül
sağlıklı olsun canım gerisi boş,bende senin gibiyim istesemde istemesemde kafamı kurcalıyor bebek küçük diye
kedi yavrusu gibi doğacak benim kızım diyorum
benide baba teselli ediyor kibar kız olacak diye:)
bakın arkadaşlar size birazcık aşermelerimden bahsetmek istiyorum. bişiyi bırakın görmeyi düşününce bile canım yemek istiyor ve yemeden uyuyamıyorum, oturamıyorum,düşünemiyorum, yazamıyorum hiçç bişi yapamıyorum. sırf bu yüzden zavallı kocacım gecenin 11 lerinde hepp dışarlarda yiyecek arıyorve ben gece 11 de falan üşenmeden kek yapıyorum yemek için soğumasını bekliyorum. bide yiyorum yiyorum ama yinede doyamıyorum ( bide böyle bisürü şeyi canım çekiyor ama mide fesatı geçirim diye eşim hepsini yememe izin vermiyor ona çok üzülüyorum. yani o derece aşeriyorum. burnum inanılmaz koku alıyor millewtin evinde pişirdiği herşeyi yemek istiyorum. yan komşularım şu bahçede altını yakıp semaverde çay demliyorlar ben o çıra kokusuna hasta oluyorum. onların pişirdiği çaya aşeriyorum. şimdi o lahanalar gözlerimin önünden böyle salına salına geçiyorlar ve kızımda tepikliyor.
Allahım kızımda benim gibi hep aç :)) neyse gidip buzluktaki sigara böreklerinden 3-5 kızartiimde öyle o lahana sarma niyetine yiyeyim. midemi bişekilde avutmalıyım. akşamada canomun poçasından yapıcam.
buarada yine selamsız girdim kusura bakmayın kızlar:78:
herkese selam
canım bende 15 kg aldım bu bünyeyle alakalı bebek istediğini alıyor... Ama itiraf edeyim ben çok yemek yiyemedim, ıvır zıvır meyve salata vs çünkü hemoroidden korktum, bakalım nasıl olduk..
bakın arkadaşlar size birazcık aşermelerimden bahsetmek istiyorum. bişiyi bırakın görmeyi düşününce bile canım yemek istiyor ve yemeden uyuyamıyorum, oturamıyorum,düşünemiyorum, yazamıyorum hiçç bişi yapamıyorum. sırf bu yüzden zavallı kocacım gecenin 11 lerinde hepp dışarlarda yiyecek arıyorve ben gece 11 de falan üşenmeden kek yapıyorum yemek için soğumasını bekliyorum. bide yiyorum yiyorum ama yinede doyamıyorum ( bide böyle bisürü şeyi canım çekiyor ama mide fesatı geçirim diye eşim hepsini yememe izin vermiyor ona çok üzülüyorum. yani o derece aşeriyorum. burnum inanılmaz koku alıyor millewtin evinde pişirdiği herşeyi yemek istiyorum. yan komşularım şu bahçede altını yakıp semaverde çay demliyorlar ben o çıra kokusuna hasta oluyorum. onların pişirdiği çaya aşeriyorum. şimdi o lahanalar gözlerimin önünden böyle salına salına geçiyorlar ve kızımda tepikliyor.
Allahım kızımda benim gibi hep aç :)) neyse gidip buzluktaki sigara böreklerinden 3-5 kızartiimde öyle o lahana sarma niyetine yiyeyim. midemi bişekilde avutmalıyım. akşamada canomun poçasından yapıcam.
filizcim bozma moralini senin üüzülmen bile bebeğin gelişimini etkiliyor unutma nolur her bebek farklı işte yapıcak bişiy yokhem doğuma kadar 3 kilo olmuş olur olmasada sorun değil yeterki sağlıklı olsun bak beren elife,peline cuk cuk emmeye başladılar bile biri 2200 biri 1750 doğduHaydi tatlım gülümse şimdi üzme oğlumu
sağ ol canım siz yazdıkça rahatlıyorum biraz daha. seninki kaç kilo ki.
haklısın ugs de doğru çıkmaya biliyo üstü olabileceği gibi altında da doğabilir ay bi de 2000in altında doğarmış o zaman zır zır ağlarım herhalde.
bugün baktım migrosa fındıklı limonlu kakaolu var ama hindistancevizli yok Fatoş bunlardan biri olur musağolasın canım. evet bahsettiğim un biraz zor bulunuyor ama limonlusu,kakaolusu ve fındıklısı migrosta herdaim var :) buarada kayınvalidene diyecek birşey bulamıyorum. Neyin peşinde acaba :) allahım yaaa evde doğurmak şaka gibi. benimkide özelde doğurcam diye kahrından ölücek sanki o ödüyecek parasını :) kendiside emekli bir ebe olduğundan doğum evini öv öv bitiremiyor yaa kaç kez gittim ilgi sıfır neyi övüyosun istemiyorum diyorum yine aynı kadın. geçen yine hala özeldemi doğurmayı düşünüyorsun dedi. bende hayırdır anne sorup duruyorsunuz bitürlü kabullenemediniz ama ısrarla özelde doğurucam diyorum bu son soruşunuzdur inşallah. zira cvp vermekten bunaldım dedim. ama eminim yakında yine sorar)
Ayten sizin de park yatağınızı çok beğendiim güle güle büyüsün Utku'muz içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?