2011 Ekim Anneleri

kızlar akşama bende ne yemeği yapsam acaba?fikir verin

bende aynisini yazicaktimne zor ya hergun yemek pisir ne yemek yapicam diye strese giriyor insan ben birazdan markete gidecem reyonlarin arasinda hem geziecem hemde ne yemek yapabilirim diye fikir uretip oyle alisveris yapicam
sanada kolay gelsin

canım benim sıkma o güzel canını
her bebek bir olmuyor kız kardeşim 40 haftalık 1900 bebek doğurdu
şimdi 2.5 yaşında hem fiziksel hemde zeka gelişimi normal üstü
şimdiye kadar grip bile olmadı

ben daha öncede yazmıştım benim kızımada 22oo dediler ben ertesi gün öğlen 3000gr doğurdum okadar psikolojimi bozdularki narkozdan kaç kilo doğdu diye uyanmışım
onun için ugs sonuçlarına çok güvenmiyorum
senin yapacagın verilen kan ,vitamin ilaçlarını düzenli iç
birde dr sor kanaman yoksa ,yada safra problemin yoksa balık yağı hapı kullan bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor buarada annede kilo alıyor:)
ama bebeğin kilosu çok önemli değil kızlar ciğerleri gelişmiş,kafasını tutan bebek makbül
sağlıklı olsun canım gerisi boş,bende senin gibiyim istesemde istemesemde kafamı kurcalıyor bebek küçük diye
kedi yavrusu gibi doğacak benim kızım diyorum
benide baba teselli ediyor kibar kız olacak diye:)

canım bende 15 kg aldım bu bünyeyle alakalı bebek istediğini alıyor... Ama itiraf edeyim ben çok yemek yiyemedim, ıvır zıvır meyve salata vs çünkü hemoroidden korktum, bakalım nasıl olduk..

bakın arkadaşlar size birazcık aşermelerimden bahsetmek istiyorum. bişiyi bırakın görmeyi düşününce bile canım yemek istiyor ve yemeden uyuyamıyorum, oturamıyorum,düşünemiyorum, yazamıyorum hiçç bişi yapamıyorum. sırf bu yüzden zavallı kocacım gecenin 11 lerinde hepp dışarlarda yiyecek arıyor ve ben gece 11 de falan üşenmeden kek yapıyorum yemek için soğumasını bekliyorum. bide yiyorum yiyorum ama yinede doyamıyorum ( bide böyle bisürü şeyi canım çekiyor ama mide fesatı geçirim diye eşim hepsini yememe izin vermiyor ona çok üzülüyorum. yani o derece aşeriyorum. burnum inanılmaz koku alıyor millewtin evinde pişirdiği herşeyi yemek istiyorum. yan komşularım şu bahçede altını yakıp semaverde çay demliyorlar ben o çıra kokusuna hasta oluyorum. onların pişirdiği çaya aşeriyorum. şimdi o lahanalar gözlerimin önünden böyle salına salına geçiyorlar ve kızımda tepikliyor.
Allahım kızımda benim gibi hep aç :)) neyse gidip buzluktaki sigara böreklerinden 3-5 kızartiimde öyle o lahana sarma niyetine yiyeyim. midemi bişekilde avutmalıyım. akşamada canomun poçasından yapıcam.

Filiz 34. haftanın bitiminde 2200 gr olması gerekiyomuş gebelik org tan baktım. Çok bir fark yok ki kuzum yaa 140 gr geridesin bence abartmış dr...

1680- 2430 arasıda normalmiş ayrıca

Son düzenleme:
Canım bozma moralini keşke dr una söyleseydin kan akımı duruma baktırıp bilgi alsaydın bebeği o besliyor çünkü yemeyle alakalı değil çünkü ben bişey yiyemiyorum malesef 9 aydır hem sağlıklı olsun yeter

ismiyle yaşasın inşallahh ararsan çok selam söyle sıra bendee ayyyyyy tırıs tırıs :18::18::18::18:

sağ ol canım siz yazdıkça rahatlıyorum biraz daha. seninki kaç kilo ki.
haklısın ugs de doğru çıkmaya biliyo üstü olabileceği gibi altında da doğabilir ay bi de 2000in altında doğarmış o zaman zır zır ağlarım herhalde.

Olmadımı avutamadımmı of yaaa o zaman yarın akşam yapıverelim bizde fatoşum :) Bide hazır satan yerler var canım sulu yemekler filanorlardan sip veremiyomusun üzüldüm şimdi merak işte değşik yöresel yemeklere bayılıyomda ben :78:

giyinip markete gideyim mantar ve tavuk almaya puf bide yemek yapıcam ayaklarım balon gibi olucak

yemek yapmak bile nasıl yoruyo dimii, bazen düşünüyorumda annelerimizin maşallahı varmış vallahi...

Yaa aradaki farka bak hiç itimat edilmemesi gerek o zaman ...

Aşermelerini yesinler senin yaaa kıyamam, yakın olsan gelir yerdin ben yapardım sana :)

canım bende 15 kg aldım bu bünyeyle alakalı bebek istediğini alıyor... Ama itiraf edeyim ben çok yemek yiyemedim, ıvır zıvır meyve salata vs çünkü hemoroidden korktum, bakalım nasıl olduk..

Filiz 34. haftanın bitiminde 2200 gr olması gerekiyomuş gebelik org tan baktım. Çok bir fark yok ki kuzum yaa 140 gr geridesin bence abartmış dr...

1680- 2430 arasıda normal miş ayrıcaaaa

iyi de canım biz 35. haftadayız şöyle yazıyo sitede
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm. ve ağırlığı 2490 (1850-3200) gram. boyunda bi sorun yok sıpanın uzun kısa değil. herhalde çelimsiz sıska sırık gibi bi çocuk olacak
ben hamur işi çok yedim bu aralar meyveye pek dikkat etmedim. bak evvelki gidişimde meyve çok yemiştim o zaman 500gr almıştı iki haftada
ha bi de hazır süte başladım hiçç yoğurt tüketmedim salak sütçüm gelmiyo iki haftadır acaba onun etkisi olmuş mudur

ayyy yawrum benim yaaaaama çok üzüldüm ben ,pendiğe yakınmısın ??yani bikaç tane kalmış onları ulaştırıyım ben sana ne dersinn???

bu arada edacıımm ve hanzade hiç kimsenin görmediği resmimin görüp beğendiğiniz için teşekküğr ederim ,hakkaten baya şiştim galibakii kimse beğenmiyo,yada görmüyolarmı yoksaa..ama yok görmeleri lazım fil gibi bi resimdii...:44::44::44:

filizcim bizi görmedinn

ben 2 dr gidiyordum,biri 1600 ölçtü:)) benim canımı sıktı gitmedim bir daha
1 hafta sonra proff 2070 ölçtü:) kilolu bebek olmayacak ama gelişimi normal dedi
profta manyak anam son aya girdim 5-6 haftada bir gel diyor zorla 4 haftada anlaşıyoruz haftaya randevum var
ama isterse 5 kilo desinler umrum değil artık sen benim karnımı filan görsen halinize şükredersiniz ufacık:)
ama 37 haftalık 2 çocuğum var biri 3200,diğeri 3000gr doğdu normal olsa sen düşün
seni ağlatmalarına üzmalarine izin verme bebegi sevdikçe şükret kilo çok önemliyse 3 kilo doğacağın için şükürler olsun de......
ama yorgunluk ve stres bebeği etkiliyor onun için eğer çalışıyorsan izin al yan gel yat

Ahtermina sakIn sIkma canini, bak aramizda sadece bir kac gün var ve benim kizim da 2150 gr. Hem herkes yazmis bak hep eksik tartiyorlar ölcümlere göre. Saglikli olsun da annesi cikinca doyururuz sisiririz bir güzel

Su dolmalari göremedim ya icimde kaldi, neyse cnm cekerdi belki evde lahana da yok.

Bulgur dediniz cacik dediniz ama benim aksama fasulye kavurmam vardi ya bulgur pilavi da yapacagim simdi, daha da yemek yazmayin okumam

bugün baktım migrosa fındıklı limonlu kakaolu var ama hindistancevizli yok Fatoş bunlardan biri olur mu

Sansecim gayet de güzelsin bir de bana yüzündeki ödem diğer resimlerine nazaran azalmış gibi geldi göbüşün de benimki gibi maşallahhh

Ayten sizin de park yatağınızı çok beğendiim güle güle büyüsün Utku'muz içinde.

Sağol canım...

Zeynep, plesenta yaşlanması yaşayan bir arkadaşım var ama doktor bebek için bir tehlike arz etmediğini söylemiş, yarın kendisiyle görüşeceğim ayrıntılı olarak öğrenirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…