2011 Ekim Anneleri

hiç aklıma gelmedi ki yüzüm düştü hemen kiloyu duyunca. olmazsa başka bi doktora mı gitsem ya da acilde bakarlar mı acaba

bu arada canım hamur işini bırak,düzenli beslen
2 bbrd süt, 1 kase yağurt,bulgur ,meyve,ve özellikle protein ağırlıklı beslen
kendine bir liste hazırla ve onu uygula bak ozaman sen kiloyu az alıp bebeği besliyorsun
kendini üzme artık lütfen,

Filiz bu haftanın sonu dediği 35. haftanın sonu canım... 35+0 yani biz daha 34 haftalığız,, yaş gibi düşünsene tatlım... Doğmadan nasıl 1 yaşında olabiliriz :)) Sen bir hafta önden gidiyosun bende çok büyük bi fark var sandım.. :)

Kız ben senin yarın kadarım sanseeee maşallah sanaaa çok zor o göbüşle senin işin çook :) Kız şimdi alınrısın bide, dönmen yatman kalkman manasında dedim he :)

Son düzenleme:
Filiz ben kendim şahsen 40 haftalıkken 2.5 kilo doğmuşum ama 6 aylık resmimi görsen bu bebek o bebek olamaz dersin takılma bence kiloya en kötü ihtimal zayıf doğsa bile sütünle kilo alır

doktorların sezeryan için ilk mazeretleri
plesanta yaşlanmış,yok kireçlenmiş,yok bebek beslenemezmiş cümlenin sonu biz sezeryanla alalım dışarda tamamlasın gününü.......
iyi bir radyoloğa gidin kızlar en detaylı bilğiyi o verir
bende bebek fazla olunca tecrübede fazla oluyor:

Kızlar bebeğin hareketi mi kasılma mı çözemediğim bir hareketlilik var karnımda yaklaşık 1 saattir ve çok acı veriyor özellikle göbeğimin sol tarafına doğru ve göbek deliğimin üstünde neden olabilir acaba?

Sansecim gayet de güzelsin bir de bana yüzündeki ödem diğer resimlerine nazaran azalmış gibi geldi göbüşün de benimki gibi maşallahhh
teşekkür ederiiimmmm

sanada teessüf ederiimmmo derece yanii...ver tariflerimiii

Son düzenleme:

selam herkese,

moralini hiç bozma canım. zayıfolsun varsın ne olacak..

bende senin gibi diyodum. geçen hafta okuduğum yazı üzerine nefret ettiğim halde hergün süt içtim. bide haftada 3-4 kez kırmızı et yedim. 15 gün üzerine doktora gittiğimde bebğin 600gr aldığını gördük. şok oldum. yazılan doğruymuş demek dedim. süt çok fark ettirdi bende.. bu haftada ne yalan söyleyeyim süt içmedim, olacak tosunn. (yoğurt ve bol peynir yemeye devam tabiki. bide ekstra calsiyum ilacı alıyorum)..
bakalım bu cumartesi ne olacak. kilosu nedir merak ediyorummm..

bakalım yedşklerine bu hafta dikkat et, değişiklik olacak mı?

üzme kendini...

dolabımızı aldık çok mutluyum bi koşu koçtaş a gittim geldim ama 1 saat içinde ne çok konuşulmuş bakayım neler olmuş:26:

Ya demedi demeyin bence eslem doğurdu kaç gündür içime doğuyo :)

Yanlış görmediysem sabah eslem topikteydi ama yazmamış.:26:

dolabımızı aldık çok mutluyum bi koşu koçtaş a gittim geldim ama 1 saat içinde ne çok konuşulmuş bakayım neler olmuş:26:

Hayırlı olsun canım içi dolsun dolsun taşsın.

züleyha 2 kase çorba içtim dedin yemek yedikten sonra başladıysa enerji dolmuştur bebiş diye düşünüyorum... :) Eğer sakinleşirse bidaha çorba iç bakalım olcakmı gene :)

maşallah sana kız kübra iş aralarında koşturarak tamamladın neredeyse siraçın eksiklerini
güle güle kullanın dolabınızı

bebeğin gayet iyi kiloda canım niye üzülüyon doğuma kadar alır biraz daha annesi..sağlıklı olsun da o yeter üzülme canım
inş. alır canım tşk ederim

haklısın ama onlar haftalarına göre iyiydi kiloları. neyse tamam üzülmüyecem artık napalım

eşim yazık olaya el koydum diyo gidip pirzola kuşbaşı bilmem ne alacakmış. et yiyeceksin diyo. ben yapacam diyo artık yemekleri.
o öyle diyince toparlandım dedim tmm üzülmüyorum çünkü onun mutfağa girmesi demek evde mutfak diye bi yerin kallmaması demek o kadar sakar ve dağınık.
gelir gelmez yedirdi yatırdı beni garibim şmdi de çarşıya çıktı et alacakmış :)))
ay neyse kendime geldim valla sizle yazışınca iyiki varsınız kızlar...

beni gör nida duba gibiyim. oğlan da çiroz. ayrıca o yüklediğin fotoyu gördüm gördüm de moralim bozuktu canım çekmedi allahtan :))
canım senin bebişinin kilosu iyiydi en son maş. hele bi zayıf olaydı görürdün nasıl takılıyo kafaya annalik herhalde insan çok üzülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…