Canım bozma moralini keşke dr una söyleseydin kan akımı duruma baktırıp bilgi alsaydın bebeği o besliyor çünkü yemeyle alakalı değil çünkü ben bişey yiyemiyorum malesef 9 aydır hem sağlıklı olsun yeter
ismiyle yaşasın inşallahh ararsan çok selam söyle sıra bendee ayyyyyy tırıs tırıs :18::18::18::18:
Filiz 34. haftanın bitiminde 2200 gr olması gerekiyomuş gebelik org tan baktım. Çok bir fark yok ki kuzum yaa 140 gr geridesin bence abartmış dr...
1680- 2430 arasıda normal miş ayrıcaaaa
iyi de canım biz 35. haftadayız şöyle yazıyo sitede
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm. ve ağırlığı 2490 (1850-3200) gram. boyunda bi sorun yok sıpanın uzun kısa değil. herhalde çelimsiz sıska sırık gibi bi çocuk olacak
ben hamur işi çok yedim bu aralar meyveye pek dikkat etmedim. bak evvelki gidişimde meyve çok yemiştim o zaman 500gr almıştı iki haftada
ha bi de hazır süte başladım hiçç yoğurt tüketmedim salak sütçüm gelmiyo iki haftadır acaba onun etkisi olmuş mudur
ayyy yawrum benim yaaaaama çok üzüldüm ben ,pendiğe yakınmısın ??yani bikaç tane kalmış onları ulaştırıyım ben sana ne dersinn???
bu arada edacıımm ve hanzade hiç kimsenin görmediği resmimin görüp beğendiğiniz için teşekküğr ederim,hakkaten baya şiştim galibakii kimse beğenmiyo,yada görmüyolarmı yoksaa..ama yok görmeleri lazım fil gibi bi resimdii...:44::44::44:
Sağol canım...
Zeynep, plesenta yaşlanması yaşayan bir arkadaşım var ama doktor bebek için bir tehlike arz etmediğini söylemiş, yarın kendisiyle görüşeceğim ayrıntılı olarak öğrenirim...
Sansecim gayet de güzelsin bir de bana yüzündeki ödem diğer resimlerine nazaran azalmış gibi geldi göbüşün de benimki gibi maşallahhh
Filiz bu haftanın sonu dediği 35. haftanın sonu canım... 35+0 yani biz daha 34 haftalığız,, yaş gibi düşünsene tatlım... Doğmadan nasıl 1 yaşında olabiliriz :)) Sen bir hafta önden gidiyosun bende çok büyük bi fark var sandım.. :)
Kız ben senin yarın kadarım sanseeeemaşallah sanaaa çok zor o göbüşle senin işin çook :)
Filiz 34. haftanın bitiminde 2200 gr olması gerekiyomuş gebelik org tan baktım. Çok bir fark yok ki kuzum yaa 140 gr geridesin bence abartmış dr...
1680- 2430 arasıda normal miş ayrıcaaaa
iyi de canım biz 35. haftadayız şöyle yazıyo sitede
Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm. ve ağırlığı 2490 (1850-3200) gram. boyunda bi sorun yok sıpanın uzun kısa değil. herhalde çelimsiz sıska sırık gibi bi çocuk olacak
ben hamur işi çok yedim bu aralar meyveye pek dikkat etmedim. bak evvelki gidişimde meyve çok yemiştim o zaman 500gr almıştı iki haftada
ha bi de hazır süte başladım hiçç yoğurt tüketmedim salak sütçüm gelmiyo iki haftadır acaba onun etkisi olmuş mudur
teşekkür ederiiimmmm
sanada teessüf ederiimmmo derece yanii...ver tariflerimiii
dolabımızı aldık çok mutluyum bi koşu koçtaş a gittim geldim ama 1 saat içinde ne çok konuşulmuş bakayım neler olmuş:26:
Ya demedi demeyin bence eslem doğurdu kaç gündür içime doğuyo :)
dolabımızı aldık çok mutluyum bi koşu koçtaş a gittim geldim ama 1 saat içinde ne çok konuşulmuş bakayım neler olmuş:26:
Kızlar bebeğin hareketi mi kasılma mı çözemediğim bir hareketlilik var karnımda yaklaşık 1 saattir ve çok acı veriyor özellikle göbeğimin sol tarafına doğru ve göbek deliğimin üstünde neden olabilir acaba?
Hayırlı olsun eklesene canım bakalım nasılmış dolabınız :)
msj attım canım şimdi cevap gelince paylaşırım
inş. alır canım tşk ederimbebeğin gayet iyi kiloda canım niye üzülüyon doğuma kadar alır biraz daha annesi..sağlıklı olsun da o yeter üzülme canım
FİLİZCİM BOZMA MORALİNİ SENİN ÜÜZÜLMEN BİLE BEBEĞİN GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR UNUTMA NOLUR HER BEBEK FARKLI İŞTE YAPICAK BİŞİY YOKHEM DOĞUMA KADAR 3 KİLO OLMUŞ OLUR OLMASADA SORUN DEĞİL YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN BAK BEREN ELİFE,PELİNE CUK CUK EMMEYE BAŞLADILAR BİLE BİRİ 2200 BİRİ 1750 DOĞDUHAYDİ TATLIM GÜLÜMSE ŞİMDİ ÜZME OĞLUMU
aaaaa filiz sıkma canını böyle şeylere nolur. zaten normal ölçümdede karın çevresi diğer yerlere göre 3-4 gün geride çıkıyor. kilosuda öyle çok azda değil hani daha 34 küsürlerdesin.. benim kuzenim 37. haftasını doldurdu kızı daha 2300 gr doktoru ona bile bişi demiyo. hem ne biliyosun belki safa formunu korumak istiyor annesi :)
bak şimcik ben nezaman et yesem benimki atılıma geçiyor bide süt falan iç. yani genellikle proteinli şeyler yemeye çalış bir iki gün içinde aradaki açığı kapatır annesi :) kapatmazsada doğunca sütünle besler şişmanlatırsın oğluşunu.
hem bak leynanın siraçı birara kilosu önden gidiyordu bizde tosun tosun diyorduk oysaki şimdi haftasıyla uyumlu.. yani bebkler bir bakmışsın geride bir bakmışsın ilerdeler. ufak tefek şeylere takılıp üzme kendini bırak 2800-3000 doğsun ama sağlıklı olsun. lütfen filiz hanım sizi biraz soğuk kanlı olmaya davet ediyoruz :))
Tatlım üzme kendini öncelikle cihazlar birebir değil bayağı sapmalar oluyor. Benim bebeğimin uyluk kemiği 1,5 önce 1 ay geride çıktı nasıl üzülmüştüm. Doktor ve hastaneyi değiştirdim cihaz bu sefer 4 gün geri gösterdi sadece. 1 ay nerede 4 gün nerede üzüldüğüm kar kaldı. Ayrıca gerçekten zayıf bile olsa sağlıklı olduktan sonra organ gelişimleri tam olduktan sonra kilo doğduktan sonra bile alınır.
kızz ne üzülüyon ..Allam yaa bu topik anneleri kiloya takmış durumda napsam bitmicek...yawrucum sakin ol,sağlıklı olsun ,kemik gelişşimi iyi ,eli ayağı düzgün olsun daha ne istiyon Allahtan ,hem yanılma payı oluş olabilirrr...ne çabuk moralin bozuluyooo...topla bakem kendini..hiç olmadı benim gece öğünlerine katılırsın ,kapanır aran ,tabi benle olan aran ,bebeğimin kaç gr olduğunu bilmiyorum ben ..
ayyy ama üzüldüm şimdi kaldırdım hemen,hanzadede görmüşş..beğenmene sevindim canım yan tarafta kalan bikaçtaneyi güzelcene dizdim ,çektim hemen ...fatoşcum senin gibi bi komşuya çook ihtiyacım var ,az önce eve geldim kaynanam gözümün içine bakıyo ,neymiş karnı yarık yapcakmış ,içini hazırlasan gibi şöyle mırın kırın etti ,yok dedim ,ayaklarım şişiyo ,ya millet bu ayda anasına ,bacısına gidiyo ,elini sıcaktan soğuğa sokmuyo canı ne çekerse yapılıyo ,burdada benim gözümün içine bakıyolar yapsada yesek diyee benim canım bişey isteyince yapabilecek kimsem yok ,kaynanam yapınca hiiç beğenmiyorum ..gene kendim yapıyorum oda çok lezzetsiz oluyo ..benim gibi biri için çok zor bi sınav buuuuu:84::84::84:
Yanlış görmediysem sabah eslem topikteydi ama yazmamış.:26:
Öylemii ben görmedim bi kaç gündürde düzgün takip etmiyorum topiği merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?