filizcim bizi görmedinn
Sağol edacım bakalım duruyomu bizim kız :)
bakın arkadaşlar size birazcık aşermelerimden bahsetmek istiyorum. bişiyi bırakın görmeyi düşününce bile canım yemek istiyor ve yemeden uyuyamıyorum, oturamıyorum,düşünemiyorum, yazamıyorum hiçç bişi yapamıyorum. sırf bu yüzden zavallı kocacım gecenin 11 lerinde hepp dışarlarda yiyecek arıyorve ben gece 11 de falan üşenmeden kek yapıyorum yemek için soğumasını bekliyorum. bide yiyorum yiyorum ama yinede doyamıyorum ( bide böyle bisürü şeyi canım çekiyor ama mide fesatı geçirim diye eşim hepsini yememe izin vermiyor ona çok üzülüyorum. yani o derece aşeriyorum. burnum inanılmaz koku alıyor millewtin evinde pişirdiği herşeyi yemek istiyorum. yan komşularım şu bahçede altını yakıp semaverde çay demliyorlar ben o çıra kokusuna hasta oluyorum. onların pişirdiği çaya aşeriyorum. şimdi o lahanalar gözlerimin önünden böyle salına salına geçiyorlar ve kızımda tepikliyor.
Allahım kızımda benim gibi hep aç :)) neyse gidip buzluktaki sigara böreklerinden 3-5 kızartiimde öyle o lahana sarma niyetine yiyeyim. midemi bişekilde avutmalıyım. akşamada canomun poçasından yapıcam.
sanse göbüşüne 41 kere
bu arada rumuz girmiyormu?
ben 2 dr gidiyordum,biri 1600 ölçtü:)) benim canımı sıktı gitmedim bir daha
1 hafta sonra proff 2070 ölçtü:) kilolu bebek olmayacak ama gelişimi normal dedi
profta manyak anam son aya girdim 5-6 haftada bir gel diyor zorla 4 haftada anlaşıyoruz haftaya randevum var
ama isterse 5 kilo desinler umrum değil artık sen benim karnımı filan görsen halinize şükredersiniz ufacık:)
ama 37 haftalık 2 çocuğum var biri 3200,diğeri 3000gr doğdu normal olsa sen düşün
seni ağlatmalarına üzmalarine izin verme bebegi sevdikçe şükret kilo çok önemliyse 3 kilo doğacağın için şükürler olsun de......
ama yorgunluk ve stres bebeği etkiliyor onun için eğer çalışıyorsan izin al yan gel yat
Giriyoda evde ya iş güç gezme derken akşamları gelip bakınıyo bir kaç yorum yazıp gidiyo, yani bende onu sonradan görüyorum, evdeyken duramıyo insan akşama kadar pc de :)
eslem doğurmamış hala doktoru yat demiş yatıyomuşherkese çok selamı var
sağol canım cvp yazdığın için
iyi olduğuna sevindim,evde olunca girilmiyor hakılısın:))
Ahtermina sakIn sIkma canini, bak aramizda sadece bir kac gün var ve benim kizim da 2150 gr. Hem herkes yazmis bak hep eksik tartiyorlar ölcümlere göre. Saglikli olsun da annesi cikinca doyururuz sisiririz bir güzel
Su dolmalari göremedim ya icimde kaldi, neyse cnm cekerdi belki evde lahana da yok.
Bulgur dediniz cacik dediniz ama benim aksama fasulye kavurmam vardi ya bulgur pilavi da yapacagim simdi, daha da yemek yazmayin okumam
Birdahaki sefere doğurtucam bu kızı ben taktım kafaya :)) Sağol edacım haber verdiğin için..
bu arada canım hamur işini bırak,düzenli beslen
2 bbrd süt, 1 kase yağurt,bulgur ,meyve,ve özellikle protein ağırlıklı beslen
kendine bir liste hazırla ve onu uygula bak ozaman sen kiloyu az alıp bebeği besliyorsun
kendini üzme artık lütfen,
Filiz bu haftanın sonu dediği 35. haftanın sonu canım... 35+0 yani biz daha 34 haftalığız,, yaş gibi düşünsene tatlım... Doğmadan nasıl 1 yaşında olabiliriz :)) Sen bir hafta önden gidiyosun bende çok büyük bi fark var sandım.. :)
Kız ben senin yarın kadarım sanseeeemaşallah sanaaa çok zor o göbüşle senin işin çook :) Kız şimdi alınrısın bide, dönmen yatman kalkman manasında dedim he :)
Filiz ben kendim şahsen 40 haftalıkken 2.5 kilo doğmuşum ama 6 aylık resmimi görsen bu bebek o bebek olamaz dersin takılma bence kiloya en kötü ihtimal zayıf doğsa bile sütünle kilo alır
selam herkese,
moralini hiç bozma canım. zayıfolsun varsın ne olacak..
bende senin gibi diyodum. geçen hafta okuduğum yazı üzerine nefret ettiğim halde hergün süt içtim. bide haftada 3-4 kez kırmızı et yedim. 15 gün üzerine doktora gittiğimde bebğin 600gr aldığını gördük. şok oldum. yazılan doğruymuş demek dedim. süt çok fark ettirdi bende.. bu haftada ne yalan söyleyeyim süt içmedim, olacak tosunn. (yoğurt ve bol peynir yemeye devam tabiki. bide ekstra calsiyum ilacı alıyorum)..
bakalım bu cumartesi ne olacak. kilosu nedir merak ediyorummm..
bakalım yedşklerine bu hafta dikkat et, değişiklik olacak mı?
üzme kendini...
wawwww sen ne görkemli birşeysin öyleKIZLAR ÖZELDEN RESİM GÖNDERİLEMEDİĞİ İÇİN BU YOLU SEÇTİM VALLAA..hakkınızı helal edin zaten hanzade görsün silerim hemen ...gerçi bu alttaki resimlere bakın ,bunlardan yiyince bööle fil gibi oluyonuz i,suratta böyle kocaman ,yemeyin yemeyin iyi bişi diiil buuu
Eki Görüntüle 256797
Eki Görüntüle 256798
bozmasana moralini akılııımmm ne var ki bunda bana da bir ileri diyorlar bir tam diyorlar bunun bir çok örneği de var bebekler çok sağlıklı sen süt iç bolca bir de muz ye kilo aldırır bebeğe diye duymuştum ama sen bişey yapmasanda o zaten alacağını alır ki senden örnek miranda 2060 olan kilosuna da maşallah miniğimizinmrb kızlar doktora gittik bugün moralim çok bozuk
iki haftada sadece 200 gr. almış bebeğim daha yeni 2060 gr. olmuş. nerdeyse ağlıyacaktım orda karın çevresi iki hafta geride. doktor da ha bire bana daha iyi beslen diyip duruyo. daha ne yapayım bilimyorum ki
sanki biz farklıyızbakın arkadaşlar size birazcık aşermelerimden bahsetmek istiyorum. bişiyi bırakın görmeyi düşününce bile canım yemek istiyor ve yemeden uyuyamıyorum, oturamıyorum,düşünemiyorum, yazamıyorum hiçç bişi yapamıyorum. sırf bu yüzden zavallı kocacım gecenin 11 lerinde hepp dışarlarda yiyecek arıyorve ben gece 11 de falan üşenmeden kek yapıyorum yemek için soğumasını bekliyorum. bide yiyorum yiyorum ama yinede doyamıyorum ( bide böyle bisürü şeyi canım çekiyor ama mide fesatı geçirim diye eşim hepsini yememe izin vermiyor ona çok üzülüyorum. yani o derece aşeriyorum. burnum inanılmaz koku alıyor millewtin evinde pişirdiği herşeyi yemek istiyorum. yan komşularım şu bahçede altını yakıp semaverde çay demliyorlar ben o çıra kokusuna hasta oluyorum. onların pişirdiği çaya aşeriyorum. şimdi o lahanalar gözlerimin önünden böyle salına salına geçiyorlar ve kızımda tepikliyor.
Allahım kızımda benim gibi hep aç :)) neyse gidip buzluktaki sigara böreklerinden 3-5 kızartiimde öyle o lahana sarma niyetine yiyeyim. midemi bişekilde avutmalıyım. akşamada canomun poçasından yapıcam.
bende onu düşünüyordum neyse ki doğurmamış henüz...Ya demedi demeyin bence eslem doğurdu kaç gündür içime doğuyo :)
KOÇTAŞ - Evimi Çok Seviyorum buuu bizi oda alana kadar idare edecekHayırlı olsun eklesene canım bakalım nasılmış dolabınız :)
amin canım teşekkür ederimYanlış görmediysem sabah eslem topikteydi ama yazmamış.:26:
Hayırlı olsun canım içi dolsun dolsun taşsın.
maşallah sana kız kübra iş aralarında koşturarak tamamladın neredeyse siraçın eksiklerini
güle güle kullanın dolabınızı
Halbuki evde olursak rahat gireriz vs diye düşünüyoduk bak bu gün işteyim sabah beri topikteyim :))
hımmm ugs den ugs ye bile değişiyo yani.
canım öğretmenim izne ayrıldım ama sanki ayrılmamış gibiyim evde ha bire iş icad ediyorum kendime. bi türlü oturmuyorum adam gibi. artık dinlenecem ama inan umrumda değil ev. haftaya kayınvalidem görümcem gelsin yapsın az çok da kirli değil evim. yıkamıştım her şeyi yaz başı.
canım ben 3000 doğsun yeter diyorum zaten daha ne isterim. hem her işte vardır bi hayır. normal doğum çok istiyorum. belki zayıf olmasının hikmeti odur kimbilir...
bozmasana moralini akılııımmm ne var ki bunda bana da bir ileri diyorlar bir tam diyorlar bunun bir çok örneği de var bebekler çok sağlıklı sen süt iç bolca bir de muz ye kilo aldırır bebeğe diye duymuştum ama sen bişey yapmasanda o zaten alacağını alır ki senden örnek miranda 2060 olan kilosuna da maşallah miniğimizin
KOÇTAŞ - Evimi Çok Seviyorum buuu bizi oda alana kadar idare edecekteşekkür ederiz canım
süt hazır süt mü içiyosunuz ben günde iki bardak içmeye başladım ama bi faydası olmamış baksana. sütçüm vardı o getirirdi yoğurt mayalardım iki haftadır getirmiyo. bi arayayım en iyisi onu ben.
liste yapacam ben de canım iki haftalık düzenli yiyecem inş. işe yarar çok tşk ederim
hadi ya 34+0 ile 34+6 günler arası diyo ama
eti nasıl tüketiyosun canım haşlama mı kızartma mı hangisi daha faydalı acaba
Halbuki evde olursak rahat gireriz vs diye düşünüyoduk bak bu gün işteyim sabah beri topikteyim :))
kızlar genel anestezi ile sezayanda sonda takılıyormu biliyormusunuz.?
kızlar genel anestezi ile sezayanda sonda takılıyormu biliyormusunuz.?
süt hazır süt mü içiyosunuz ben günde iki bardak içmeye başladım ama bi faydası olmamış baksana. sütçüm vardı o getirirdi yoğurt mayalardım iki haftadır getirmiyo. bi arayayım en iyisi onu ben.
liste yapacam ben de canım iki haftalık düzenli yiyecem inş. işe yarar çok tşk ederim
hadi ya 34+0 ile 34+6 günler arası diyo ama
eti nasıl tüketiyosun canım haşlama mı kızartma mı hangisi daha faydalı acaba
iş kadınlığından ev kadınlığına adapte olmaya çalışanlar da sabahtan akşama kadar topikte bi kere
inan seni bırakıp çıkamıyorum
işte bu kadar,olumlu düşüneceksin
herşeyde bir hayır vardır seni çok iyi anlıyorum aynı sorunları yaşadığım için
ama ne kadar olumlu güzel şey dünüp şükredersen o olur
şükür bebek sahibi oluyorsun,şükür 35. haftaya kadar geldiniz,çok şükür sağlıklı bir bebek
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?