2011 Ekim Anneleri

:))))) ben de aş eriyorum ama gece yarısı kıyamıyorum kocama sabah olunca da unutmuş oluyorum. herhalde bu aş ermek değil ama o an canım çok çekiyo.
sen becerikli kadınsın Fatoşçum iki parmağını oynat doldurursun önünü. ben aş ersem de eriniyorum sonra da unutuyorum çogu zzaman

hımmm ugs den ugs ye bile değişiyo yani.
canım öğretmenim izne ayrıldım ama sanki ayrılmamış gibiyim evde ha bire iş icad ediyorum kendime. bi türlü oturmuyorum adam gibi. artık dinlenecem ama inan umrumda değil ev. haftaya kayınvalidem görümcem gelsin yapsın az çok da kirli değil evim. yıkamıştım her şeyi yaz başı.

canım ben 3000 doğsun yeter diyorum zaten daha ne isterim. hem her işte vardır bi hayır. normal doğum çok istiyorum. belki zayıf olmasının hikmeti odur kimbilir...

Giriyoda evde ya iş güç gezme derken akşamları gelip bakınıyo bir kaç yorum yazıp gidiyo, yani bende onu sonradan görüyorum, evdeyken duramıyo insan akşama kadar pc de :)

sağol canım cvp yazdığın için
iyi olduğuna sevindim,evde olunca girilmiyor hakılısın:))

sağ ol canım sıkmamaya çalışacam :)

süt hazır süt mü içiyosunuz ben günde iki bardak içmeye başladım ama bi faydası olmamış baksana. sütçüm vardı o getirirdi yoğurt mayalardım iki haftadır getirmiyo. bi arayayım en iyisi onu ben.
liste yapacam ben de canım iki haftalık düzenli yiyecem inş. işe yarar çok tşk ederim

hadi ya 34+0 ile 34+6 günler arası diyo ama

Filiz ben kendim şahsen 40 haftalıkken 2.5 kilo doğmuşum ama 6 aylık resmimi görsen bu bebek o bebek olamaz dersin takılma bence kiloya en kötü ihtimal zayıf doğsa bile sütünle kilo alır

eti nasıl tüketiyosun canım haşlama mı kızartma mı hangisi daha faydalı acaba

wawwww sen ne görkemli birşeysin öyle
maşallah nidacım göbüşün çok tatlı şu dolmaları da göremedim ama neyse
bozmasana moralini akılııımmm ne var ki bunda bana da bir ileri diyorlar bir tam diyorlar bunun bir çok örneği de var bebekler çok sağlıklı sen süt iç bolca bir de muz ye kilo aldırır bebeğe diye duymuştum ama sen bişey yapmasanda o zaten alacağını alır ki senden örnek miranda 2060 olan kilosuna da maşallah miniğimizin

sanki biz farklıyız
bende kocacığıma canım birşey le birşey istedi alırmısın diye telefon açtım almam dedi ayaklarım çok şişiyo diye ama ben onun aklına gireriiimmmm:)))herşeyden yiyesim var
Ya demedi demeyin bence eslem doğurdu kaç gündür içime doğuyo :)
bende onu düşünüyordum neyse ki doğurmamış henüz...
Hayırlı olsun eklesene canım bakalım nasılmış dolabınız :)
KOÇTAŞ - Evimi Çok Seviyorum buuu bizi oda alana kadar idare edecekteşekkür ederiz canım

Yanlış görmediysem sabah eslem topikteydi ama yazmamış.:26:

Hayırlı olsun canım içi dolsun dolsun taşsın.
amin canım teşekkür ederim
maşallah sana kız kübra iş aralarında koşturarak tamamladın neredeyse siraçın eksiklerini
güle güle kullanın dolabınızı

ya valla koştur koştur aldım geldim sağol canım benim

inan seni bırakıp çıkamıyorum
işte bu kadar,olumlu düşüneceksin
herşeyde bir hayır vardır seni çok iyi anlıyorum aynı sorunları yaşadığım için
ama ne kadar olumlu güzel şey dünüp şükredersen o olur
şükür bebek sahibi oluyorsun,şükür 35. haftaya kadar geldiniz,çok şükür sağlıklı bir bebek
Allaha emanet olun

tşk ler canım. tmm üzülmeyecem. patlıyana kadar yiyecem artık. muz çok yiyorum canım ya her gün bi tane muhakka yiyorum almayınca almıyo işte

bu arada dolap çok güzel güle güle kullan. sitedeki fiyata mı aldın canım??
ben de diğer gösterdiğin modeli beğendim aklımda yoktu dolap almak ama şimdi bunları görünce fiyat uygun geldi alsam mı diye düşünüyorum

sütü açık alma derim. günlük süt al yada pastörize al pakette olanlardan. doktorum beni peynirde dahil olmak üzere bu konuda ısrarla uyarmıştı..

eti ise dumansız ızgarada yapıyorum. üşenirsem onda yapmay, haşlayıp soslu şekilde fırında pişiriyorum. haşlama suyunada çorba yapıyorum.

bi de duyduğum muz. o da bebeğin kilo almasına katkısı varmış.. dene derimm:)

kızlar genel anestezi ile sezayanda sonda takılıyormu biliyormusunuz.?

Hastaneye göre deişiyor ama bildiğim kadarı ile takılıyor, anestezi verildikten sonra takılmasını isteyebilirsin ama..

Ama biz o günleri doldurmadık filizcim, biz henüz 34+0 dayız, aradaki günler duruyor yani o arayı ihtimal olarak veriyor. Niye34 + 0 a bakıyosun 34+6 yı görsene :)

iş kadınlığından ev kadınlığına adapte olmaya çalışanlar da sabahtan akşama kadar topikte bi kere

Tamam tatlım sana bişi demedim sen süpersin :))

Valla benim bile moralim düzeldi :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…