tşk ler canım. tmm üzülmeyecem. patlıyana kadar yiyecem artık. muz çok yiyorum canım ya her gün bi tane muhakka yiyorum almayınca almıyo işte
bu arada dolap çok güzel güle güle kullan. sitedeki fiyata mı aldın canım??
ben de diğer gösterdiğin modeli beğendim aklımda yoktu dolap almak ama şimdi bunları görünce fiyat uygun geldi alsam mı diye düşünüyorum
elifte bu saate kadar gelirdi muhakkak nerelerdeki acaba :26:
adapazarında oturuyorum canım. pendiğe üçtane sarma için gelemem harcadığım kaloriyi karşılamaz o beahhhayyy yawrum benim yaaaaama çok üzüldüm ben ,pendiğe yakınmısın ??yani bikaç tane kalmış onları ulaştırıyım ben sana ne dersinn???
bu arada edacıımm ve hanzade hiç kimsenin görmediği resmimin görüp beğendiğiniz için teşekküğr ederim,hakkaten baya şiştim galibakii kimse beğenmiyo,yada görmüyolarmı yoksaa..ama yok görmeleri lazım fil gibi bi resimdii...:44::44::44:
evet canım ya işte hindistan cevizlisi kipada varbugün baktım migrosa fındıklı limonlu kakaolu var ama hindistancevizli yok Fatoş bunlardan biri olur mu
taklım kasılma değil bebeğin hareketi. bence uyuyorlar ve tıpkı bizim gibi uykuda hafif kıpırdanıyorlar yerleri daraldığından da ayaklarını ellerini gerneştiriyor minikler oda kasılma gibi geliyor. benim günde onlarca kez oluyor :)) kasılma olsa çoktaaan doğururdum heralde :)Kızlar bebeğin hareketi mi kasılma mı çözemediğim bir hareketlilik var karnımda yaklaşık 1 saattir ve çok acı veriyor özellikle göbeğimin sol tarafına doğru ve göbek deliğimin üstünde neden olabilir acaba?
üç kapılıyı almışınız hayırlı olsun tatlım. koy bakalım siraçın mis kokulu minnak kıyafetlerini :)
dolabımızı aldık çok mutluyum bi koşu koçtaş a gittim geldim ama 1 saat içinde ne çok konuşulmuş bakayım neler olmuş:26:
ayy hanzade doğurmıycak daha geçende yazmıştı. bende senin gibi merak etmiştim. ama okadar ısrarla içime doğuyo deyip durdunki bugece doğurursa hiç şaşmam taklım :)ESLEMİN NUMARASI YOKMU KİMSECİKLERDEEE?
Bir arasanız?
:))))) ben de aş eriyorum ama gece yarısı kıyamıyorum kocama sabah olunca da unutmuş oluyorum. herhalde bu aş ermek değil ama o an canım çok çekiyo.
sen becerikli kadınsın Fatoşçum iki parmağını oynat doldurursun önünü. ben aş ersem de eriniyorum sonra da unutuyorum çogu zzaman
Aaa evet bak oda yok dr kont varmıydı kii?
sağol canım aldık ya yüzüm güldü dün çok üzülmüştüm bulamadım diyeadapazarında oturuyorum canım. pendiğe üçtane sarma için gelemem harcadığım kaloriyi karşılamaz o beahhhlahana bulabilseydim yapardım hemencik ama bu mevsimde lahana bulamam. şimdi burdaki hamile manvına sorduğum çeşitli tropik meyvelerden sonra bide lahanayı sorarsan iyce dalga konusu olucam :)) buarada bende herşeye rağmen göbüşünü beğenmiştim ama hiçç bizim adımız geçmiyor. hıh hh....
evet canım ya işte hindistan cevizlisi kipada varama yukardakilerden fındıklısda olur. hindistan cevizli kadar aromalı değil ama güzel oluyo oda.. ama kakolu olanı çok sıkı oluyor onu çok sevmiyorum
taklım kasılma değil bebeğin hareketi. bence uyuyorlar ve tıpkı bizim gibi uykuda hafif kıpırdanıyorlar yerleri daraldığından da ayaklarını ellerini gerneştiriyor minikler oda kasılma gibi geliyor. benim günde onlarca kez oluyor :)) kasılma olsa çoktaaan doğururdum heralde :)
üç kapılıyı almışınız hayırlı olsun tatlım. koy bakalım siraçın mis kokulu minnak kıyafetlerini :)
yaaa sonunda benim gibi aşeren birinin varlığını bilmek içimi rahatlattı. kocanıda kandırıcağına hiç şüpem yok, biraz acındırma biraz sevimlilikle kolayca ikna oluyorlar :))
ayy hanzade doğurmıycak daha geçende yazmıştı. bende senin gibi merak etmiştim. ama okadar ısrarla içime doğuyo deyip durdunki bugece doğurursa hiç şaşmam taklım :)
ayy canım ya sağol. eh işte koca boğazlı olunca bişiler yapıyoruz. ben de kocama kıymak istemiyorum ama dayanamıyorum o gitmese ben gidicem okadar yani. bide ben bir aydır acayip şeftali yiyorum günde 2 tane kesin yiyorum. ama dayanamıyorum şeftali yoksa buhranlara giriyorum. sonra hep hadi kocacım şeftali alda gel deyip bak kızımızda şeftali gibi yuvarlak ve tatlı olucak diyordum. dün demesinmi kızımız şeftali gibi tüylü olursa sorarım sana :)) ayy inşlh öyle bişi olmaz ama şefatliye devam yaniii.....
Leyna dolabınız hayırlı olsun çok güzel günlerde kullanın
adapazarında oturuyorum canım. pendiğe üçtane sarma için gelemem harcadığım kaloriyi karşılamaz o beahhhlahana bulabilseydim yapardım hemencik ama bu mevsimde lahana bulamam. şimdi burdaki hamile manvına sorduğum çeşitli tropik meyvelerden sonra bide lahanayı sorarsan iyce dalga konusu olucam :)) buarada bende herşeye rağmen göbüşünü beğenmiştim ama hiçç bizim adımız geçmiyor. hıh hh....
evet canım ya işte hindistan cevizlisi kipada varama yukardakilerden fındıklısda olur. hindistan cevizli kadar aromalı değil ama güzel oluyo oda.. ama kakolu olanı çok sıkı oluyor onu çok sevmiyorum
taklım kasılma değil bebeğin hareketi. bence uyuyorlar ve tıpkı bizim gibi uykuda hafif kıpırdanıyorlar yerleri daraldığından da ayaklarını ellerini gerneştiriyor minikler oda kasılma gibi geliyor. benim günde onlarca kez oluyor :)) kasılma olsa çoktaaan doğururdum heralde :)
yaaa sonunda benim gibi aşeren birinin varlığını bilmek içimi rahatlattı. kocanıda kandırıcağına hiç şüpem yok, biraz acındırma biraz sevimlilikle kolayca ikna oluyorlar :))
ayy hanzade doğurmıycak daha geçende yazmıştı. bende senin gibi merak etmiştim. ama okadar ısrarla içime doğuyo deyip durdunki bugece doğurursa hiç şaşmam taklım :)
ayy canım ya sağol. eh işte koca boğazlı olunca bişiler yapıyoruz. ben de kocama kıymak istemiyorum ama dayanamıyorum o gitmese ben gidicem okadar yani. bide ben bir aydır acayip şeftali yiyorum günde 2 tane kesin yiyorum. ama dayanamıyorum şeftali yoksa buhranlara giriyorum. sonra hep hadi kocacım şeftali alda gel deyip bak kızımızda şeftali gibi yuvarlak ve tatlı olucak diyordum. dün demesinmi kızımız şeftali gibi tüylü olursa sorarım sana :)) ayy inşlh öyle bişi olmaz ama şefatliye devam yaniii.....
züleyha 2 kase çorba içtim dedin yemek yedikten sonra başladıysa enerji dolmuştur bebiş diye düşünüyorum... :) Eğer sakinleşirse bidaha çorba iç bakalım olcakmı gene :)
açık renkli olduğu içinde üzerine bir iki tane sevimli ayıcık yapıştırdınmı bebk dolabı oluverir :) iyi yapmışsın ilerde eşyaları artınca üç kapaklı daha kullanışlı olur. Ama bir iki gün kapaklarını açıp havalandırman gerekicek garip bişey kokuyo ilk bikaç gün :) hafta sonuna yerşetirrsin siracın kostümlerinisağol canım aldık ya yüzüm güldü dün çok üzülmüştüm bulamadım diye
işte burdaki bir çok hamile böyle bizim gibi aslında pisboğazmıyız neyiz yoksa bu kadar çok aşerilmez
inan seni bırakıp çıkamıyorum
işte bu kadar,olumlu düşüneceksin
herşeyde bir hayır vardır seni çok iyi anlıyorum aynı sorunları yaşadığım için
ama ne kadar olumlu güzel şey dünüp şükredersen o olur
şükür bebek sahibi oluyorsun,şükür 35. haftaya kadar geldiniz,çok şükür sağlıklı bir bebek
Allaha emanet olun
açık renkli olduğu içinde üzerine bir iki tane sevimli ayıcık yapıştırdınmı bebk dolabı oluverir :) iyi yapmışsın ilerde eşyaları artınca üç kapaklı daha kullanışlı olur. Ama bir iki gün kapaklarını açıp havalandırman gerekicek garip bişey kokuyo ilk bikaç gün :) hafta sonuna yerşetirrsin siracın kostümlerini
galiba biz pis boğazlıyız kübrabaksana bizim gibi herşeyi yemek isteyen pek yok gibi :) ama napıyım ya içimden geliyo. aslında eşimde beni beslemeyi seviyor. bi görsen garfıeld gibiyim, sürekli kocama bişeyleri çiğnerken yada yutarken en olmadı yutkunurken yakalanıyorum.. oda diyor çiğneyebilidğin herşeyi yiyorsun artık maşallah diye benimle dalga geçiyor....
bide aşerdiğim şeyleri onunla bile paylaşmayı sevmiyorum. hepsini ben yemek istiyorum. ayy kendimi tanıyamıyorum artık öyle şişko, aç gözlü ve aksiyimki(((
tşk. ederim arkadaşım Allah razı olsun annem aradı şimdi onla konuştum daha bi rahatladım. dediğin gibib yapacam ki gerçekten çok şükür bebek sahibi olmak isteyen onca insan var Rabbim bana nasip etmiş daha ne isterim.
sen de Allaha emanet ol.
sağol canım içimi rahatlattın :95::98::98:Zorla doğurtçam kızı, canım eşinde haksız sayılmaz annem ablamda çok şeftali yemiş ablam çok tüylü bende salatalık yemiş kaymak gibiyim çok müteşekkirim anneme bu konuda
Şu an geçti gibi demek Beyza'nın çok hoşuna gitti teyzelerinin tarifi
Fatoşcum sanırım bebeğimin hareketleriydi hamilelik bitince en çok özleyeceğim şey içimdeki kıpırtıları olacak sanırımYa Fatoşcuum becerikli teyzemiiiz ben onun sade kek ununu aldım onla da olur mu senin tarif bir de tarifi tekrar alabilir miyim ben ya da sayfasını
:)) tmm canım bakmıyorum.Ama biz o günleri doldurmadık filizcim, biz henüz 34+0 dayız, aradaki günler duruyor yani o arayı ihtimal olarak veriyor. Niye34 + 0 a bakıyosun 34+6 yı görsene :)
Valla benim bile moralim düzeldi :))
eşim bi gelsin de baksın belkim biz de alırız. güle güle huzurla kullanın inş. canımpatlayana kadar da yeme canım dediğim gibi o alacağını zaten alır abartmadan beslen sağlıklı beslen hadi bakalım görelim seni
evet sitedeki fiyata hem de taksitli aldım diğer model de çok güzeldi ama onun rafı yoktu çekmecesi vardı bunu rafına bakım kremlerini falan koyarım diye tercih ettim yani rafları çok kullanışlı geldi şimdi bol bol yerimiz var geniş geniş yerleştiricem siracımın eşyalarını :))
valla bebeğin eşyalarını koyacağın yer kısıtlıysa bir de durumun müsaitse bence hiç düşünme al ben malzemesini de beğendimLeynaa dolap hem kullanışlı hemde uygun fiyatlı cnm çok güzel.. Ben almıcaktım eşim alalım dedi ama şimdi alsammı diye düşünmeye başladım :)
olabilir aslında üzerini süsleyebiririm tabii seninki kadar güzel olur mu bilmiyorum :) ay silsem temizlesem havalandırsam yerleştirsem neden bu kadar heveslendim kii :))açık renkli olduğu içinde üzerine bir iki tane sevimli ayıcık yapıştırdınmı bebk dolabı oluverir :) iyi yapmışsın ilerde eşyaları artınca üç kapaklı daha kullanışlı olur. Ama bir iki gün kapaklarını açıp havalandırman gerekicek garip bişey kokuyo ilk bikaç gün :) hafta sonuna yerşetirrsin siracın kostümlerini
galiba biz pis boğazlıyız kübrabaksana bizim gibi herşeyi yemek isteyen pek yok gibi :) ama napıyım ya içimden geliyo. aslında eşimde beni beslemeyi seviyor. bi görsen garfıeld gibiyim, sürekli kocama bişeyleri çiğnerken yada yutarken en olmadı yutkunurken yakalanıyorum.. oda diyor çiğneyebilidğin herşeyi yiyorsun artık maşallah diye benimle dalga geçiyor....
bide aşerdiğim şeyleri onunla bile paylaşmayı sevmiyorum. hepsini ben yemek istiyorum. ayy kendimi tanıyamıyorum artık öyle şişko, aç gözlü ve aksiyimki(((
kızlar siz hazır çorba tüketiyo musunuz içsem sorun olur mu?
GÖRKEM DERKEENNN:44::44::44:neyse bu bi derece işyiye yorulabilir diimiii???wawwww sen ne görkemli birşeysin öyle
maşallah nidacım göbüşün çok tatlı şu dolmaları da göremedim ama neyse
sanki biz farklıyız
bende kocacığıma canım birşey le birşey istedi alırmısın diye telefon açtım almam dedi ayaklarım çok şişiyo diye ama ben onun aklına gireriiimmmm:)))herşeyden yiyesim var
bende onu düşünüyordum neyse ki doğurmamış henüz...
KOÇTAŞ - Evimi Çok Seviyorum buuu bizi oda alana kadar idare edecekteşekkür ederiz canım
tamda aklımdan geçiyodu valla..elifte bu saate kadar gelirdi muhakkak nerelerdeki acaba :26:
teşekkür ederim canıımm..Herşeye rağmen derkeeennn:26::26::26:yok ben bidaha resim eklemicem ,kompekse gircem yaaaaadapazarında oturuyorum canım. pendiğe üçtane sarma için gelemem harcadığım kaloriyi karşılamaz o beahhhlahana bulabilseydim yapardım hemencik ama bu mevsimde lahana bulamam. şimdi burdaki hamile manvına sorduğum çeşitli tropik meyvelerden sonra bide lahanayı sorarsan iyce dalga konusu olucam :)) buarada bende herşeye rağmen göbüşünü beğenmiştim ama hiçç bizim adımız geçmiyor. hıh hh....
anaamm kızım ilerde bana küfretcek ,zaten baba tarafı kıllı ,genetiğinde var yani ,şeftalide yedikkZorla doğurtçam kızı, canım eşinde haksız sayılmaz annem ablamda çok şeftali yemiş ablam çok tüylü bende salatalık yemiş kaymak gibiyim çok müteşekkirim anneme bu konuda
Şu an geçti gibi demek Beyza'nın çok hoşuna gitti teyzelerinin tarifi
Fatoşcum sanırım bebeğimin hareketleriydi hamilelik bitince en çok özleyeceğim şey içimdeki kıpırtıları olacak sanırımYa Fatoşcuum becerikli teyzemiiiz ben onun sade kek ununu aldım onla da olur mu senin tarif bir de tarifi tekrar alabilir miyim ben ya da sayfasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?