[
GÖRKEM DERKEENNN:44::44::44:neyse bu bi derece işyiye yorulabilir diimiii???teşekkür ederim:26:seninde dolap çok görkemliii güle güle kullanın canım inş...
tamda aklımdan geçiyodu valla..
teşekkür ederim canıımm..Herşeye rağmen derkeeennn:26::26::26:yok ben bidaha resim eklemicem ,kompekse gircem yaaaa
bu arada şeftali konusunda bende öyleyim ,eşime diyorumki evde meyve yok gidip alalım ,oda diyoki şu var bu var ,yok diyorum şeftali almamız gereekko olmayınca evde meyve yok gibii...
amaaa biliyosunuzki hamilelik boyunca aşerdiğim tek şeeeyyyy...beyaz sabun tabikiiiiiiii
anaamm kızım ilerde bana küfretcek ,zaten baba tarafı kıllı ,genetiğinde var yani ,şeftalide yedikk
afiyet olsun canım ,benimde canım çekti şimdiisen hangi tarifi yaptın ondan yapcaammm
patlayana kadar da yeme canım dediğim gibi o alacağını zaten alır abartmadan beslen sağlıklı beslen hadi bakalım görelim seni
evet sitedeki fiyata hem de taksitli aldım diğer model de çok güzeldi ama onun rafı yoktu çekmecesi vardı bunu rafına bakım kremlerini falan koyarım diye tercih ettim yani rafları çok kullanışlı geldi şimdi bol bol yerimiz var geniş geniş yerleştiricem siracımın eşyalarını :))
kötüye yormadığına sevindim kuzum çok güzelsin demek istedim tabiiki de
oğluşumun uyku seti stokta kalmamıştı mağazaya gelmiş şimdi onu alıp eve gitcem veeeee senin o mis gibi çorbandan yapıcam ban şans dile inşallah güzel olur kocam bu gün oruç onu aç bırakmayım :))
iyi akşamlar:79:
[
sağol canım içimi rahatlattın :95::98::98:
herşey için artık çok geç tüylü olabilir ama kesin çok sevimli :)))
4921. sayfada canım. normal unlada olur tabiki hindistan cevizliyle daha bi güzel olduğu kesin. canım normal unla yapçaksan 2-3 kez elersen güzel kabarır...
:)) tmm canım bakmıyorum.
evet espresso arkadaşım çok güzel sakinleştirdi beni sağ olsun. insan deneyimli olunca farklı oluyo tabi
eşim bi gelsin de baksın belkim biz de alırız. güle güle huzurla kullanın inş. canım
hım fındıklısını bi deneyeyim olmazsa
ben de şeftali tüketiyorum baya. inş. tüy sorunu olmaz. aman olursa da olsun şöyle döşü kıllı erkek seviyo kadınlar
valla bebeğin eşyalarını koyacağın yer kısıtlıysa bir de durumun müsaitse bence hiç düşünme al ben malzemesini de beğendim
olabilir aslında üzerini süsleyebiririm tabii seninki kadar güzel olur mu bilmiyorum :) ay silsem temizlesem havalandırsam yerleştirsem neden bu kadar heveslendim kii :))
valla benimde şu an bütün hücrelerim şehriyeli yoğurtlu tavuk çorbası diyor bir eve gitseydim hayırlısıyla hemen yapcam allahın izniyle :)
bu günlerin tadını çıkar boşverrr biz hamileyiz canımız neyi çekerse onu yeriz
bence içme içinde çok katkı var hem kendin yapabilirsin çorba yapmak basit ben hiç almam evime başka yerde de olsa içmem
[
GÖRKEM DERKEENNN:44::44::44:neyse bu bi derece işyiye yorulabilir diimiii???teşekkür ederim:26:seninde dolap çok görkemliii güle güle kullanın canım inş...
tamda aklımdan geçiyodu valla..
teşekkür ederim canıımm..Herşeye rağmen derkeeennn:26::26::26:yok ben bidaha resim eklemicem ,kompekse gircem yaaaacanım ben bu hafta pazardan aldım zaten lahanayı,ben burda buluyosam ordada vardır ,git sen bak bi manava ,bişicikler olmazz..
bu arada şeftali konusunda bende öyleyim ,eşime diyorumki evde meyve yok gidip alalım ,oda diyoki şu var bu var ,yok diyorum şeftali almamız gereekko olmayınca evde meyve yok gibii...
amaaa biliyosunuzki hamilelik boyunca aşerdiğim tek şeeeyyyy...beyaz sabun tabikiiiiiiii
anaamm kızım ilerde bana küfretcek ,zaten baba tarafı kıllı ,genetiğinde var yani ,şeftalide yedikk
afiyet olsun canım ,benimde canım çekti şimdiisen hangi tarifi yaptın ondan yapcaammm
ha ha ha çok güldüm döşü kıllı. seninki erkek tabi heryeri kıllı olsa ne yazar :))) ayy ya inşallah benim kızında döşü kıllı olmaz be filizim. hiç sanmıyorum erkeklerin döşü kıllı kız sevdiklerini :):))
hım fındıklısını bi deneyeyim olmazsa
ben de şeftali tüketiyorum baya. inş. tüy sorunu olmaz. aman olursa da olsun şöyle döşü kıllı erkek seviyo kadınlar
evet canım çıkarıyorum valla 27 senedir hiç böyle yememişimdir. bakalım doğumdan sonra spora giderken de ogünler benden acısını çıkaracak gibi ama ne demişler tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkar.....valla benimde şu an bütün hücrelerim şehriyeli yoğurtlu tavuk çorbası diyor bir eve gitseydim hayırlısıyla hemen yapcam allahın izniyle :)
bu günlerin tadını çıkar boşverrr biz hamileyiz canımız neyi çekerse onu yeriz
[
teşekkür ederim canıımm..Herşeye rağmen derkeeennn:26::26::26:yok ben bidaha resim eklemicem ,kompekse gircem yaaaacanım ben bu hafta pazardan aldım zaten lahanayı,ben burda buluyosam ordada vardır ,git sen bak bi manava ,bişicikler olmazz..
canım hamılelık haftalar gıre hesaplanıyor ama her ay tam olarak 4 hafta cekmıyor..bırı 28 gun bırı 31 gun derken aradakı sarkmalar hamıslıgı 40 hafta olarak hesaplattırıyor..eger sarkma olmamıs ve her hafta 7 gunde heray 28 gun cekmıs olsaydı dedıgın gıbı 36. hafta 9 . ay olucaktıslm kızlar nasılsınız? ya kızlar bu hamilelik nasıl dokuz ay ya 40 hafta 10 aya denk gelmıyormu yoksa benmı yanlış hesaplıyorum( bu arada kızlar ağda yapabiliyormusunuz? benım yarın kontrolüm var ve ağda yapamadım mecbur jilet kullanacagım agda yapmaya çalışırken karnım kasıldı resmen egilemedim ya (
selamlar herkedr,
bugün ağda yaptırdım, inanılmaz acıdı üstelik çok azdı, nolur nolmaz diye yaptırayım dedim
yıllardır yaptırıyorum, hiç böle acımamıştı, anlamadım bende korktum, birde acayip bir kararma, siyahlaşma oldu bende
bunun hamilelikle bir ilgisi var mı? yoksa kalıcı bişey midir?
slm kızlar nasılsınız? ya kızlar bu hamilelik nasıl dokuz ay ya 40 hafta 10 aya denk gelmıyormu yoksa benmı yanlış hesaplıyorum( bu arada kızlar ağda yapabiliyormusunuz? benım yarın kontrolüm var ve ağda yapamadım mecbur jilet kullanacagım agda yapmaya çalışırken karnım kasıldı resmen egilemedim ya (
selamlar herkedr,
bugün ağda yaptırdım, inanılmaz acıdı üstelik çok azdı, nolur nolmaz diye yaptırayım dedim
yıllardır yaptırıyorum, hiç böle acımamıştı, anlamadım bende korktum, birde acayip bir kararma, siyahlaşma oldu bende
ha ha ha çok güldüm döşü kıllı. seninki erkek tabi heryeri kıllı olsa ne yazar :))) ayy ya inşallah benim kızında döşü kıllı olmaz be filizim. hiç sanmıyorum erkeklerin döşü kıllı kız sevdiklerini :)
evet canım çıkarıyorum valla 27 senedir hiç böyle yememişimdir. bakalım doğumdan sonra spora giderken de ogünler benden acısını çıkaracak gibi ama ne demişler tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkar.....
ya nida aşk olsun ben herşeye rağmen derken lahana sarmalarının resmini koymana rağmen demek istemiştim. aaa çok alıngansın balım. kız burda göbeği küçük birimi var hepimiz yuvarlağız şükür :)) şeftaliyi epey yiyen varmış topikte içim rahatladı tek tüylü benim kızım olmıycak. :)))
selamlar herkedr,
canım hamılelık haftalar gıre hesaplanıyor ama her ay tam olarak 4 hafta cekmıyor..bırı 28 gun bırı 31 gun derken aradakı sarkmalar hamıslıgı 40 hafta olarak hesaplattırıyor..eger sarkma olmamıs ve her hafta 7 gunde heray 28 gun cekmıs olsaydı dedıgın gıbı 36. hafta 9 . ay olucaktı
benım hamıslıkte saclarım gürleşti ve dökülme olayı tamamen kesıldı nıye anlamadım bana tam tersını soylemıslerdı cunku..ama ısın garıbı bacaklarımda ve assagı tarafta acayı derece kıllar azaldı(hayatımda agda kullanmayan ve jılet kullanan bırıyım)hatta bacaklarımda kalmadı desem yerıdır tek tuk bır ıkı tane..bekarken 3 4 gune bır temızlerdım koltuk altımı ve alttarafı sımdı 2 haftayı rahat buluyor temızlık vaktı..cunku cıkmıyor seyrelmıs azalmıs gıbı..ve halen jılet kullanıyorum...
ama sanırım sunun etkısı oldu ben bacaklarıma hıc bır zaman cok jılet vurmadım..tesetturluyum yanı herzaman kapalı bacagım ve elhamdulıllah cok tuy sorunum olmadı boyle sıyah sıyah uzun uzun gür falan hıc olmadı ..bekarken bacaklarımı senede 3 en fazla 4 kez alıyordum evlenıncede degısmedı dedımya azdı zaten..arkalarında hıc yok tamamen yolunmus tavuk mısalı...alt tarafı ıse bende cozemedım ama sevınıyorum yanı azalmasına sebebını bılmesemde..
hamıleyken daha cok acıyormus bende bırınden duymustum nıye bılmem vucud hassaslasıyor sanırım..kararmaya gelınce oda ablamda olmustu agdayla yapıyordu..umarım dogumdan sonra gecer..
hanzade canım biliyorumda ben hiç kuaförde agda yaptırmadım çekınıyorum hem şimdi bide hamileyimorayı göremiyorum bile ne şekle girdi:))
Canım ağdayı salonda yaptırıyor arkadaşlar kuaför yada sadece ağda için özel yerler var... Ben yaptırmadım daha 37 de yaptırmayı düşünüyorum..
Sensen emla alsaydın keşke biraz farkediyor demişlerdi rumuz kullanmıştı sanırım, ben öyle yapıcam inşallah.. Kararmada normal sanırım benimkiside öyle gibi çok çirkiiiiiiiiiinn
Bana alındı sanırım hahaha:) ben senin yarın kadarım dedimdideya ama valla bende bende göbeğim onun gibi olsun istiyorum, herkes hiç karnın yok diyor ayına göre var aslında boyum uzun olduğu için belli olmuyo duygu gibiyim bende, bi tostoparlak olamadım doğurcaz nerdeyse hala kocman olamadık biz, bide 15 kg almışım, toto bacak heryerden aldık off offff...
selamlar herkedr,
sensen bende senin msjından önce o soruyu sordum. bende yapamadım kendim.bebek aşagıya iniyorya hassaslaşıyor demekkı o bölge bide ben kendim yapıyorum agdamı hiç kuaföre gitmedim. ay utanmasam doğuma yakın ablama aldırsam dıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?