2011 Ekim Anneleri

brdahaki, sefer olıcak sanırsam:) 1 hafta sonra kontrolüm var sonrada kesilip biçilicem gibi geliyo:)

hanzade canım biliyorumda ben hiç kuaförde agda yaptırmadım çekınıyorum hem şimdi bide hamileyimorayı göremiyorum bile ne şekle girdi:))

canım ben geçen ay ilk kez kuaförde yaptırdım ,normalde hep kendim yapardım ağdamı ,canım çok yanmadı zaten toplamda 10 dk bile sürmedi ,şimdide biraz var gibi ,ama dr umun asistanına sordum çatı muayenesini 38. haftada yapıyomuş dr um ,bende 36. hafta bidaha gitmeyi düşünüyorum ,herade yeter oda ,bidaha yaptırmama gerek kalmazz...
nts yaptıran kızlar ,orası açılmıcak dimii??bu hafta ilk ntsmi olcam..

yok tatlım orası açılmayacak ay ben 4 gün önce girdim yarım saat sürdü uyuyacaktım ve bir sürü yeni doğmuş bebiş gördüm

Son düzenleme:
kızlar ağda konusu açılmışken .bende yarın ilkez salona gidip sir yaptırcam çok utanıyorum ama yapamıyorum artık.utancımdan bugün elimin eriştiği yere kadar sir yaptım.offff yaaaa ne manyaklık dimi sire gitmeden sir yapıyorum.kararmaya elince benim ki bembeyazdı şimi koyulaşmış doğumdan sonra geçicek dimi.

hep nidamı küsecek azcıkta ben dil çıkaram sabah geldik bi hoşgeldin yohh kaynana gelcek didim allah yardımcın olsun diyen yohh
rüya gördük hayırdır diyen yohhh bizi kimse sevmiyomuuuuu anam burda diye ilginizi kesmeyin yaaaaa

gaynanayı aldık pikocuya götürdük yorgan ve nevresim tk siparişini verdik 2 tanede pazen battaniye sipariş ettik 2 tene de çeyrek altında aldı
wuwwwwwwww annemde kayınpederin söylediği hakaretleri vurdu yüzüne ohhhhh hem annemden hem benden özür diledi kocası adına
annem dişini gösterdi

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmm mehtap doğurmuşşş

allahım sağlıkla buyutmesi nasip etsin
maşallah canım bebişinee sakın üzülme doguma kadar tamamlar kilosunuuu
kızz maşallahhh göbüşe bebişeeee ayrıca o resmi görmedim sakın ekleme suanda canım adını sanını bilmediğim şeyler çekiyor bu saatte buralara gelmek zorunda kalırsın
ahaaaaaaaaaa bana kızıyodun vitamin içmiyosun diyee kızayımmı bende sanaaaaaaaaaaaayy ama bende haftada 1 alıyorum ıkınmak yasakta

dolabımızı aldık çok mutluyum bi koşu koçtaş a gittim geldim ama 1 saat içinde ne çok konuşulmuş bakayım neler olmuş:26:
hayırlı olsun canım dolsun taşsın inşallahhhhhhhh
Zorla doğurtçam kızı , canım eşinde haksız sayılmaz annem ablamda çok şeftali yemiş ablam çok tüylü bende salatalık yemiş kaymak gibiyim çok müteşekkirim anneme bu konuda

ayyyyyyy ben çok karpuz yedim oglumda ne gibi değişiklikler olur ki

Kararma hamilelikte olup sonrasinda gecen bir durummus, su an okudugum kitapta yaziyor. (Hamileyim-Annelik Akademisi- Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin)

benim göğüs uçlarım ve çeveresindeki koyu bölge de çok karardı, acaba buda onla mı ilgili diye düşünüyorum.

Benim de gögüs uclarimin cevresi cok acik kahveydi ve kücüktü, simdi hem dagildi hem de koyu kahve oldular, bana cok komik geliyor aynaya baktigimda, baskasinin gögüsleri gibi sanki, yillardir benim olan gögüsler bunlar olamaz :)

ya kızlar alt taraf için tuy dokucu kremlerın bı zararı var mı aca ba ya

Ben en son Veet´in bikini bölgesi icin olan tüy dökücüsünü aldim, ama oraya kullanmaya cesaret edemedim bir sey olursa diye. Sadece o kisma gelmeden olan yan taraflara ve arka tarafa kullaniyorum ama artirdi gibi sanki tüylerimi.

yok kızzzz acmıyolar karnına 2 alet takıyolar o kadarcık

ya kızlar bi el atın bana
vajinal ağrı, baskı gibi bişiler var 2 gündür, şimdi resmen ordaki kemiklerim ağrıo açılıo gibi
yaşadınız mı buna benzer bişi
korkmamı gerektirecek bişi olabilir mi bu

maşallah canım bebişinekocaman olmuş. allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.senle satımız aynı benimde yarın doktor kontrolüm var.bakalım bana hangi gün vercek.

korkmana gerek yok canım bendede çok oluyor sanki bebkek her an rahminden düşecek gibi bir his oluyo
ayaklarını yüksege kaldırıp dinlen kemiklerin doguma hazırlıyor kendini o yüzden agrıyor doktorum öyle söylemişti bana
ayrıca hatunun hiç bilgilerini paylaşmıyosun burda kaç kilo oldu ciciler aldınızmıııı dogum şekli nasıl yuhsa sırmı kızzzzzz

en kolayı şuanda bı krem kullanmk ama bende zararı olur dıe cesaret edemedm dr a da sormayı unttum her seferınde şimdıde ne kaldıkı doguma ıdare etczz bı şekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…