emla ne canım anlıyamadım?
Emla acısını hafifleten bir krem, acıyı çok hissetmemeni sağlıyor dr sordum ben kullanabilirsin demişti, rumuz kullandı oda sormuş ve kullanan bi kaç arkadaş daha vardı ama isim hatırlayamıyorum şimdi ama senin için geç olmuş tabi.. Birdahaki sefere artık :)
brdahaki, sefer olıcak sanırsam:) 1 hafta sonra kontrolüm var sonrada kesilip biçilicem gibi geliyo:)
bende devamlı agda yaptırıorm ama dedıgın gıbı hamıle oldugumdan berı her seferınde daha da fazla acımaya başladı hassaslaştık ya ondan dıe dusunuormm
Hayırlısı olsun o zaman canım çok az kalmış kavuşmanıza ne kadar güzel :)
biz geldik oğlumla
hanzade canım biliyorumda ben hiç kuaförde agda yaptırmadım çekınıyorum hem şimdi bide hamileyimorayı göremiyorum bile ne şekle girdi:))
evet canım, ödüm patlıyo ama....bu doktor beni bitirdi. çatı muayenesinden sonra...
sende kararma problemi oldu mu?
canım ben geçen ay ilk kez kuaförde yaptırdım ,normalde hep kendim yapardım ağdamı ,canım çok yanmadı zaten toplamda 10 dk bile sürmedi ,şimdide biraz var gibi ,ama dr umun asistanına sordum çatı muayenesini 38. haftada yapıyomuş dr um ,bende 36. hafta bidaha gitmeyi düşünüyorum ,herade yeter oda ,bidaha yaptırmama gerek kalmazz...
nts yaptıran kızlar ,orası açılmıcak dimii??bu hafta ilk ntsmi olcam..
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmm mehtap doğurmuşşş
allahım sağlıkla buyutmesi nasip etsinkızlar şimdi facede arkadaşımla konuşuyom oda doğum yapmış normal nasıl yaptın diyom çok kolay olmuş sancısını evde çekmiş son iki saatte hastahaneye gitmiş 15 dakikada doğurmuş erken gidince suni sancı veriyolar diyor bide bol bol yürü rahmin kolay açılıyor diyor..bende sancım olunca hastahaneye hemen gitmek istemiyorum
maşallah canım bebişineemrb kızlar doktora gittik bugün moralim çok bozuk
iki haftada sadece 200 gr. almış bebeğim daha yeni 2060 gr. olmuş. nerdeyse ağlıyacaktım orda karın çevresi iki hafta geride. doktor da ha bire bana daha iyi beslen diyip duruyo. daha ne yapayım bilimyorum ki
kızz maşallahhh göbüşe bebişeeeeKIZLAR ÖZELDEN RESİM GÖNDERİLEMEDİĞİ İÇİN BU YOLU SEÇTİM VALLAA..hakkınızı helal edin zaten hanzade görsün silerim hemen ...gerçi bu alttaki resimlere bakın ,bunlardan yiyince bööle fil gibi oluyonuz i,suratta böyle kocaman ,yemeyin yemeyin iyi bişi diiil buuu
Eki Görüntüle 256797
Eki Görüntüle 256798
ahaaaaaaaaaa bana kızıyodun vitamin içmiyosun diyee kızayımmı bende sanaaaaaaaaaaaSen kan akışına baktır bidahaki sefer filizcim soluna yat bol bol, et ve pekmez ye, bende bu hafta hiç doğru dürüst yemek yemedim sadece ayran pekmez vs bide vitaminleri almıyorum 10 gündür bakalım nolcak yarın..
hayırlı olsun canım dolsun taşsın inşallahhhhhhhh
dolabımızı aldık çok mutluyum bi koşu koçtaş a gittim geldim ama 1 saat içinde ne çok konuşulmuş bakayım neler olmuş:26:
Zorla doğurtçam kızı, canım eşinde haksız sayılmaz annem ablamda çok şeftali yemiş ablam çok tüylü bende salatalık yemiş kaymak gibiyim çok müteşekkirim anneme bu konuda
selamlar herkedr,
bugün ağda yaptırdım, inanılmaz acıdı üstelik çok azdı, nolur nolmaz diye yaptırayım dedim
yıllardır yaptırıyorum, hiç böle acımamıştı, anlamadım bende korktum, birde acayip bir kararma, siyahlaşma oldu bende
bunun hamilelikle bir ilgisi var mı? yoksa kalıcı bişey midir?
benim göğüs uçlarım ve çeveresindeki koyu bölge de çok karardı, acaba buda onla mı ilgili diye düşünüyorum.
ya kızlar alt taraf için tuy dokucu kremlerın bı zararı var mı aca ba ya
canım ben geçen ay ilk kez kuaförde yaptırdım ,normalde hep kendim yapardım ağdamı ,canım çok yanmadı zaten toplamda 10 dk bile sürmedi ,şimdide biraz var gibi ,ama dr umun asistanına sordum çatı muayenesini 38. haftada yapıyomuş dr um ,bende 36. hafta bidaha gitmeyi düşünüyorum ,herade yeter oda ,bidaha yaptırmama gerek kalmazz...
nts yaptıran kızlar ,orası açılmıcak dimii??bu hafta ilk ntsmi olcam..
Günaydın hepinizee
Dün kontrolümüze gittik maşallah herşey yolunda oğlum 3570 gr olmuşveeee eğer bir sorun yaşamazsak 30 eylül için tarihimiz verildi inanılmaz heyecanlıyım sabah 7 de hastanede olun dedi dr teyzemiz ameliyathane içinde 8:30 randevu aldı inşallah o güne kadar sıkıntı yaşamayız ve zamanında gelir yavrum haftayaçarşamba tekrar kontrole gideceğiz.
ya kızlar bi el atın bana
vajinal ağrı, baskı gibi bişiler var 2 gündür, şimdi resmen ordaki kemiklerim ağrıo açılıo gibi
yaşadınız mı buna benzer bişi
korkmamı gerektirecek bişi olabilir mi bu
Kararma hamilelikte olup sonrasinda gecen bir durummus, su an okudugum kitapta yaziyor. (Hamileyim-Annelik Akademisi- Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin)
Benim de gögüs uclarimin cevresi cok acik kahveydi ve kücüktü, simdi hem dagildi hem de koyu kahve oldular, bana cok komik geliyor aynaya baktigimda, baskasinin gögüsleri gibi sanki, yillardir benim olan gögüsler bunlar olamaz :)
Ben en son Veet´in bikini bölgesi icin olan tüy dökücüsünü aldim, ama oraya kullanmaya cesaret edemedim bir sey olursa diye. Sadece o kisma gelmeden olan yan taraflara ve arka tarafa kullaniyorum ama artirdi gibi sanki tüylerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?