2011 Ekim Anneleri

kız ne sır olsun :)
kasım annelerinde başladım ya ondan arada konuk geliorum buraya :)
kızçem geçen hafta 2245 di
normal doğum dio dr 5-6 haftaya gelir iice girmiş kanala dedi
zaten nazlanır ve gelmezse alır büyük ihtimal
azcık iriymiş Nil Hanım :)
Aldık hemen hemen herşeyi
odanın tülü avizesi de gelsin takılsın büyük temizlik yapıp hanım kızı beklicez işte
ay sonu da işten ayrılıorum raporu başlatıorum
benden haberler bu kadar :) Bitsin odası paylaşırım :)

oyyy maşallahhhh nil hanımaaaaaaa
bekliyoruz sabırsızlıkla odanızın resmini yorma sakın kendini heeeee

en kolayı şuanda bı krem kullanmk ama bende zararı olur dıe cesaret edemedm dr a da sormayı unttum her seferınde şimdıde ne kaldıkı doguma ıdare etczz bı şekılde

kızlar
emla var ya uyuşturuo
onla ağda çok kolay oluomuş deneyimleyen kızlar dedi
ben de kremi dr a sordum kullanabilirsin hatta daha ii olur kendini kasmazsın dedi
aklınızda olsun

ayyy koprinaya bombayı patlattım sizede sölimmmmmm
kaynanam bana ne dedi biliyonuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bir tanede bilal istiyormuşşşşş bunu dogurdumda bilal eksik kaldııııı
çıldırıciğimmmmmmm

selam kızlarr
eve yeni vardım
ayaklarım balon oldu
o neysede servisde kukuma bişey oldu, o kadar basınç varki içerde sanki patlıcak gibi
o şiddeeti kayboldu ama hala var basınç
korkmamı gerektiricek bişi varmısizce ?

canom insanın yanında ailesi olunca hiç ezemiyolar dimi.

bendede var korkmaya başladım.çok erken ya daha doğmasın 2 hafta daha

canım idrar kesen dolu olmasın belki ondan oluyordur :26::26::26:

maşallah canım bebeğine artık son günler desene:18: Allah sağlıklı hayırlı doğumlar yapmamızı nasip etsin.

güle güle kullanın canım :)

sansee göbüşüne maşallah ben gibisin benim de büyük göbiş baya ayrıcaa o resmi ben de gördüm biara ama hemen çıkmam gerektiğinden unuttum sonra ama çok güzel görünüyodu.ben de yapmak istiyorum becerebilirsem

canım öncelikle bebeğine kocaman maşallah bugünlere gelene kadar neler yaşadık herkes kendi biliyo bi de Allah biliyo.arkadaşlar dencek herşeyi demiş zaten sağlıklı olsun yeter bebeklerimiz.

leyna dolabınızı güle güle kullanın canım çok güzel

evettt annem hep olsun yanımdaaaaa biz 20 günlük logusayken izmire gitcez kadın demezmii
aaaaaaaa 20 günlük bebek sokaga çıkarmı didi bende bana kim bakacak kapımı çalan arayan olmadı
en zor günlerimde annem vardı yanımda dedim ben bakarım dedi anneme kaş göz yaptım ben rahat edemem dedim
surat değişti bişi demediii

kızlar
emla var ya uyuşturuo
onla ağda çok kolay oluomuş deneyimleyen kızlar dedi
ben de kremi dr a sordum kullanabilirsin hatta daha ii olur kendini kasmazsın dedi
aklınızda olsun

ilk defa dydum o kremı cnım eczaneden alınıodr herhalde denemk lazım ya olmuoo bolee

Kızlar ben de kullandım 3 doktora sordum Rumuz da sormuştu doktoruna bir zararı yok dediler. Fakat fiyatı biraz pahalı en son aldığımda 25 TL idi fiyatı şimdi 50 küsur olmuş içinde de 5 tüp var. Dayanabiliyorsanız kullanmamak en iyisi tabi ki ama benim gibi hamilelik boyunca bir kere bile ağda yapmamış hep jilet kullanmış ilk defa ağda yaptıracaksanız elzem diyorum, çok büyük rahatlık diyorum

Bu arada renk koyulaşması hamilelikte olabilirmiş göğüslerde, genital bölgede bende de var kısmen. Hamilelikten sonra geçecek dert etmeyin pamuk gibi olacak eskisi gibi

Fatoş sana küsüm, küs, küüüsss. Tarifini istedim sayfasını da söylesen olur dedim beni hiç ciddiye almadın ben de kafama göre yaptım keki, kötü olursa senden bilicem

kızlar emla 20 küsür fiyatıda artmadı 50 imkansız ama içinden çıkan presvektüste gebelerle ilgili kısmı okuyun.

senin 2 hafta benim 4 hafta
valla devam ederse dr a gidicem ben

yok cnm 2 farklı kadın doğumcudan onaylıdır krem :)
canım onaylıdır bende işin içindeyim.yarar zarar olayı vardır ilaçlarda ama bazı ilaçları reprezant çalışır pirim alır ve karşılığında doktoru konfeferanslara yollar bunu %70 yapar bu ben hamileye satmam para kazansamda.uyuşturuyor o bölgeyi okuyun içini karar verin kullanmak istiyosanız kullanın siz kendinizi daha iyi bilirsiniz

canooomm o benim küsme hareketim bikereeekızz kaynana için kolay gelsin dememize ne gerek var ,zaten annen yanında ,arayada almışınız kadını ...ohhh hem laf sokmuşunuz bi ton ,hemde her dediğinizi aldırmışınız ,hamur gibi olmuştur şimdi kadın ,asıl ona destek olmak lazım şimdii
el atın derkeeeenn:26::26:canom sıcak suyu hazırla ,biraz çarşaf bull..ıkın evladııımm..canım bendede oluyo zaman zaman ,kemikler açılıyo ya ondan..uzan bişeycikler kalmaz inş.

kız yok ,senin ailen yanında yok ya sanki öyle oluyomuş gibi geliyo ,ben anneme kaynanamı anlatıyorum ,annem yazıkkız yerim ben onun memelerini diyooosinirimi bozsalar bile kızmıyoo..bende başımın çaresine bakıyorum tabii..altta kalırmıyıımm

canım makarrnaaammm..gelde yeme bu kızıı ..bak ne güzel konuşuyoo...ağzından bal damlıyo ball...ben sana tarif ederim hayatım istediğin o olsuun
Fatoş sana küsüm, küs, küüüsss. Tarifini istedim sayfasını da söylesen olur dedim beni hiç ciddiye almadın ben de kafama göre yaptım keki, kötü olursa senden bilicem
kızz ben hatırlıyorum yazmıştı biyere numarayı gördüm ben 4921 miydi neydi tam hatırlayamadım ,alma kızın günahınıı

aaaa bak dooru hatırlamışım ..tamda o sayfada...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…