senin 2 hafta benim 4 hafta
valla devam ederse dr a gidicem ben
yok cnm 2 farklı kadın doğumcudan onaylıdır krem :)
sensee canımcım pek tatlı göbeğin ama aşağa inmişmi
saol canım ...yok daha inmemiş aşağı ,kaynanam düzenli olarak kontrol ediyo ,makine popo hizamda otomatik çektiği için öle gözükmüş olablir.
benimki sanki indi gibi .yakınız seninle bacaklarımın arasında duruyo
püff çok sinirliyim ben kızlarr ..az önce kocama bağırdım tel .i yüzüne kapadım ...hayır sen teee fatihten geliyosun hergün,trafik durumunu neyini biliyosun ,zaten normal saatte işten çıkınca 7 -7.30 da evde oluyosun ,arıyorum adamı saat 6 diyorumki hiç değilse feribota binmiştiirr..yoookkk hala işteymiş...hayır senin evde hamşle karın var bu ne idealist hareketlerr...saat 8 de aradım ,feribot iskelesinde sıra bekliyodu daha ,şimdide aramıycam ,güya gelcekti markete gitcektik ,dün akşam istediğim şeylerden falan alcaktık ,süt yok evde meyve yok ,bişeyyokçok kızdım !!!!
eyvah eyvah enişteye seni sütünden meyvenden mahrum ettiyse hiç gelmesin eve söyle
şaka bi yana ver siparişini alsın gelirken kuzum ne var sinirlencek senin canın gezme istiyo galibaaa
evde yiyecek kalmamasına hiiç tahammülüm yookalamaz o siparşle bişey ,ilk gördüünü alır gelirr..hem tabii gezme meseleside varr
hadi ya??peki göğsünün aldına elini koy karnınla göğsün arası kaç parmak oluyoo??bisal benim tam ordadaha 2 parmak genişliğinde bi düzlük var doğuma yakın bi el büyüklüğünde düzlük oluyomuş??yada kaç cm takribii??
hep nidamı küsecek azcıkta ben dil çıkaram sabah geldik bi hoşgeldin yohh kaynana gelcek didim allah yardımcın olsun diyen yohh
rüya gördük hayırdır diyen yohhh bizi kimse sevmiyomuuuuu anam burda diye ilginizi kesmeyin yaaaaa
gaynanayı aldık pikocuya götürdük yorgan ve nevresim tk siparişini verdik 2 tanede pazen battaniye sipariş ettik 2 tene de çeyrek altında aldı
wuwwwwwwwwannemde kayınpederin söylediği hakaretleri vurdu yüzüne ohhhhh hem annemden hem benden özür diledi kocası adına
annem dişini gösterdi
allahım sağlıkla buyutmesi nasip etsin
maşallah canım bebişineesakın üzülme doguma kadar tamamlar kilosunuuu
kızz maşallahhh göbüşe bebişeeeeayrıca o resmi görmedim sakın ekleme suanda canım adını sanını bilmediğim şeyler çekiyor bu saatte buralara gelmek zorunda kalırsın
ahaaaaaaaaaa bana kızıyodun vitamin içmiyosun diyee kızayımmı bende sanaaaaaaaaaaaayy ama bende haftada 1 alıyorum ıkınmak yasakta
hayırlı olsun canım dolsun taşsın inşallahhhhhhhh
ayyyyyyy ben çok karpuz yedim oglumda ne gibi değişiklikler olur ki
ya kızlar bi el atın bana
vajinal ağrı, baskı gibi bişiler var 2 gündür, şimdi resmen ordaki kemiklerim ağrıo açılıo gibi
yaşadınız mı buna benzer bişi
korkmamı gerektirecek bişi olabilir mi bu
ayyy koprinaya bombayı patlattım sizede sölimmmmmm
kaynanam bana ne dedi biliyonuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bir tanede bilal istiyormuşşşşş bunu dogurdumda bilal eksik kaldııııı
çıldırıciğimmmmmmm
canooomm o benim küsme hareketim bikereeekızz kaynana için kolay gelsin dememize ne gerek var ,zaten annen yanında ,arayada almışınız kadını ...ohhh hem laf sokmuşunuz bi ton ,hemde her dediğinizi aldırmışınız ,hamur gibi olmuştur şimdi kadın ,asıl ona destek olmak lazım şimdii
el atın derkeeeenn:26::26:canom sıcak suyu hazırla ,biraz çarşaf bull..ıkın evladııımm..canım bendede oluyo zaman zaman ,kemikler açılıyo ya ondan..uzan bişeycikler kalmaz inş.
püff çok sinirliyim ben kızlarr ..az önce kocama bağırdım tel .i yüzüne kapadım ...hayır sen teee fatihten geliyosun hergün,trafik durumunu neyini biliyosun ,zaten normal saatte işten çıkınca 7 -7.30 da evde oluyosun ,arıyorum adamı saat 6 diyorumki hiç değilse feribota binmiştiirr..yoookkk hala işteymiş...hayır senin evde hamşle karın var bu ne idealist hareketlerr...saat 8 de aradım ,feribot iskelesinde sıra bekliyodu daha ,şimdide aramıycam ,güya gelcekti markete gitcektik ,dün akşam istediğim şeylerden falan alcaktık ,süt yok evde meyve yok ,bişeyyokçok kızdım !!!!
Kız gezmedenmi geliyo adamcağız işten geliyo gelsin yine gidersiniz kuzum, sana diyorumda dün eşim sarmısaklı bişi yemiş gece kalkıp boğazını sıkasım geldi. İnsaf ya karı koca beraber yerse yer sarmısak yemesse yemez demi? Kokusu beni mahfetti, zaten deli komşum biliç altıma işlemiş, bir yandanda sarmısak antibiotiktir buda allahın bi lütfumu acaba diye düşünüyorum sonra salakmısın haznade kendine gel kızım dedimde yattım.
ayyyy bulaşıcı hastalık gibiyim bunlar benim huylarım ayol.ama benimkisi tescilli öküz sizinkiler arada yapıyo en azından .takılma kıyamam göbeğine
herşeyden nefret ediyorum.içimden ağlamak geliyor.eşime tahmmül edemiyorum.sinirlerim çok bozuk.gözyaşlarım aktı akacak.annem evde olmasa ağlardım ama zor tutuyorum kendimi.eşim hiç anlayışlı değil.bide ben sürekli içten içe eşimin erkek bebek istediğini düşünür oldum.başım resmen zonkluyor
niye öyle hissettin bee?? bişeymi dedi ,imamı ettii..geliyiimi orayaa!!canım ağlama ,annendende çekinme söyle patır patır nolcak ,sanki senin üzüldüğünü annen hissetmiyomukii?? ağlama ama güzel bi şekilde söyle,gerekirse sert şekilde uyar..ve bozma moralini bu zamanda kız erkekmi var yaaa...herşeyden nefret ediyorum.içimden ağlamak geliyor.eşime tahmmül edemiyorum.sinirlerim çok bozuk.gözyaşlarım aktı akacak.annem evde olmasa ağlardım ama zor tutuyorum kendimi.eşim hiç anlayışlı değil.bide ben sürekli içten içe eşimin erkek bebek istediğini düşünür oldum.başım resmen zonkluyor
e tamam sorun yok ozaman canım ,kaynın büyüdükçe öğle hissedebilirsin tabi ,benimde göbüş oturunca bacaklara değiyo..bendede iki parmak var
Karpuz gibi yata yata büyür seninki canom uslu olur... nasıl oldu ama :))
yaparız tabi bilalcik, ahmetçik, yusufçuk ful otomatik cano var burda zaten deseydin kıs
Kız gezmedenmi geliyo adamcağız işten geliyo gelsin yine gidersiniz kuzum, sana diyorumda dün eşim sarmısaklı bişi yemiş gece kalkıp boğazını sıkasım geldi. İnsaf ya karı koca beraber yerse yer sarmısak yemesse yemez demi? Kokusu beni mahfetti, zaten deli komşum biliç altıma işlemiş, bir yandanda sarmısak antibiotiktir buda allahın bi lütfumu acaba diye düşünüyorum sonra salakmısın haznade kendine gel kızım dedimde yattım.
herşeyden nefret ediyorum.içimden ağlamak geliyor.eşime tahmmül edemiyorum.sinirlerim çok bozuk.gözyaşlarım aktı akacak.annem evde olmasa ağlardım ama zor tutuyorum kendimi.eşim hiç anlayışlı değil.bide ben sürekli içten içe eşimin erkek bebek istediğini düşünür oldum.başım resmen zonkluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?