2011 Ekim Anneleri

benimki sanki indi gibi .yakınız seninle bacaklarımın arasında duruyo

hadi ya??peki göğsünün aldına elini koy karnınla göğsün arası kaç parmak oluyoo??bisal benim tam ordadaha 2 parmak genişliğinde bi düzlük var doğuma yakın bi el büyüklüğünde düzlük oluyomuş??yada kaç cm takribii??

püff çok sinirliyim ben kızlarr ..az önce kocama bağırdım tel .i yüzüne kapadım ...hayır sen teee fatihten geliyosun hergün,trafik durumunu neyini biliyosun ,zaten normal saatte işten çıkınca 7 -7.30 da evde oluyosun ,arıyorum adamı saat 6 diyorumki hiç değilse feribota binmiştiirr..yoookkk hala işteymiş...hayır senin evde hamşle karın var bu ne idealist hareketlerr...saat 8 de aradım ,feribot iskelesinde sıra bekliyodu daha ,şimdide aramıycam ,güya gelcekti markete gitcektik ,dün akşam istediğim şeylerden falan alcaktık ,süt yok evde meyve yok ,bişeyyokçok kızdım !!!!

eyvah eyvah enişteye seni sütünden meyvenden mahrum ettiyse hiç gelmesin eve söyle
şaka bi yana ver siparişini alsın gelirken kuzum ne var sinirlencek senin canın gezme istiyo galibaaa

eyvah eyvah enişteye seni sütünden meyvenden mahrum ettiyse hiç gelmesin eve söyle
şaka bi yana ver siparişini alsın gelirken kuzum ne var sinirlencek senin canın gezme istiyo galibaaa

evde yiyecek kalmamasına hiiç tahammülüm yookalamaz o siparşle bişey ,ilk gördüünü alır gelirr..hem tabii gezme meseleside varr

evde yiyecek kalmamasına hiiç tahammülüm yookalamaz o siparşle bişey ,ilk gördüünü alır gelirr..hem tabii gezme meseleside varr

yerim senide nazlı kızınıdaaaaa nası biliyorum sizi ana kız
bu akşam idareten azar azar alsın gelsin inişteee yarın donatırsın dolabını kuzum gezme için bişi diyemicem ama

herşeyden nefret ediyorum.içimden ağlamak geliyor.eşime tahmmül edemiyorum.sinirlerim çok bozuk.gözyaşlarım aktı akacak.annem evde olmasa ağlardım ama zor tutuyorum kendimi.eşim hiç anlayışlı değil.bide ben sürekli içten içe eşimin erkek bebek istediğini düşünür oldum.başım resmen zonkluyor

Karpuz gibi yata yata büyür seninki canom uslu olur... nasıl oldu ama :))

Korkma şu anda bende aynıyım dr. sordum normal kemikleri açılıyo dedi. Hemde bazen bir sızı,iğnelenme ve acı oluyor anlatamam..

ayyy koprinaya bombayı patlattım sizede sölimmmmmm
kaynanam bana ne dedi biliyonuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bir tanede bilal istiyormuşşşşş bunu dogurdumda bilal eksik kaldııııı
çıldırıciğimmmmmmm

yaparız tabi bilalcik, ahmetçik, yusufçuk ful otomatik cano var burda zaten deseydin kıs

ayyyy bulaşıcı hastalık gibiyim bunlar benim huylarım ayol.ama benimkisi tescilli öküz sizinkiler arada yapıyo en azından .takılma kıyamam göbeğine

ayyyy bulaşıcı hastalık gibiyim bunlar benim huylarım ayol.ama benimkisi tescilli öküz sizinkiler arada yapıyo en azından .takılma kıyamam göbeğine

ay özür dilerim ya kendimi tutamıyorum. Bu hamilelik psikilojisi ne menem bişimiş :))

aaa nerden çıkarıyosun bakim sen? Hiç öyle şey olurmu, doğsun bak nasıl deli olucak kızımda kızım diye :) bunaldında ondan böyle hissediyosun git bir köşede ağlada rahatla kuzucum :)

niye öyle hissettin bee?? bişeymi dedi ,imamı ettii..geliyiimi orayaa!!canım ağlama ,annendende çekinme söyle patır patır nolcak ,sanki senin üzüldüğünü annen hissetmiyomukii?? ağlama ama güzel bi şekilde söyle,gerekirse sert şekilde uyar..ve bozma moralini bu zamanda kız erkekmi var yaaa...

bendede iki parmak var
e tamam sorun yok ozaman canım ,kaynın büyüdükçe öğle hissedebilirsin tabi ,benimde göbüş oturunca bacaklara değiyo..

ayy keşkem sende azcık yoğurdun içine karıp hüpletseydinn ..ben daha çok bana vermeden yediği için kızardım amaa

Benimki de yarın Akhisar ve Aydın'a gidecek benimkinin şehir dışı sezonu başladı maalesef iş için çok gidecek doğumdan sonra da napalım iş olsun da diyip bağrıma taş basıyorum artık

burda bir kopyam varrrr

Herkese iyi akşamlar. sancısız ağrısız bi akşam olur inşallah. kızlar bu çatlak durumları sizde nasıl. benim son bir ayda birden arttı. öncesinde hiç yoktu. bende cildim yağlı çatlamıcam sanıyodum ama öyle olmadı. bebe yağı sürüyorum ama engel olamıyorum. git gide çoğalıyor sanki.

hamilelik psikolojisidir canım hormonlarla alakalıdır evladın cinsiyeti olmaz bebeğini kollarına aldığı ilk an yüzündeki ifadeyi görebilirsen eminim bu düşüncenden vazgeçiceksin bence ağlamak istiyorsan ağla hemde annenin omzunda eminim seni anlıycaktır ve seni rahatlatıcak bir çok şey söyliycektir üzülme lütfen hepsi geçicek çok az kaldı

selamm millet yusufcuğumla biz geldik huuu huuuu

şöyle kendime bi kocaman maşallh diyimde önce, nazar ediyorum yoksa kendi kendime

biz bugün kontroldeydik.. gitmeden önce bi duş aldım ohh rahatlamışım, sonra bi iki satt uyumuşum serin serin, kocacacımda gelince kahvaltı istemememişti rahat rahat yattık oğlumla hiç üzmediii kii neyse zaten dinlenip kalkmışım uyandığımda ama hala uykum vardı, bi güzel kahvaltı yaptık hazırlanıp çıktık sonra.. en güzelide has. fazla beklemedik...

küçüçüğüm 3 kilo olmuş teyzeleri, 3 haftada bi kilo almış:) ve gelişimimizi çok beğendi dr teyzemiz, haftamızla uyumluyuz. kan akışımız, kalp atışımız her bişeyimiz normal çok şükür. 49 cm olmuş boyumuzda tahminen...
amaaa başımız hala sol yanımızda:82: dr haftaya güğn verelim dönmez dedi zaten üç hafta öncede bu haldeydi.. gerçi gün verene kadar belki döner kuzum bi umut neyse bende kilo almamışım yine bi hafta önce sağlık ocağında 67.600 gr gelmiştim şimdide aynı.. zaten üç dört haftada 300 gram filan alıyorum galiba... tansiyonum iyi gidiyor genelde 11/7 çıktı.. yeni bi asistanımız var çok iyi tansiyonunuz dedi, ayrıca iltifatta etti ayy maşallah ne kadar beyaz teniniz dedi, bizde teşekkür edip şımardıkk:82:

yusufcuğum çok net değildi ama dr teyzemiz bu defa briaz daha fazla baktı, hastalar tenhalaşmıştı çünkü.. elini yumruk yapıp çenesine bastırmıştı kuzucuğummm... ben gibi yuvarlak suratlı olcak yakışıklım.. sonra ayaklarından başlayıp kaburgalarına kadar baktık.. pipisini de gösterdi dr umuz:)) baya netti çok mutlu oldum, sabah ki benden eser yok........

bu arada çatı muayenesi yapmadı, nts yede haftaya gircem inş.... kan tahlili verdim, sonuçları yarın öğrencez...

has. eve döndük biraz dinlenip şekerleme yaptım.. sonra çamaşır attım, balkonu yıkadım, kocacıma oğluma güzel yemekler yaptık şimdi çayımızı yudumlarken size bi bakalım dedik huuhhh evett destansı msjım burda son buluyor, sizden naberrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…