2011 Ekim Anneleri

Benim de öyle oldu son 1 ayda çatlaklar ortaya çıktı üstelik de Lierac ve Tommy Honey Butter kullandığım halde artık genetğime veriyorum salmış bir vaziyetteyim önünü alamıyorum çünkü yapısal olduğuna kanaat getirdim doğumdan sonra bakıcaz artık çaresinee

Maşallah Yusuf Kerem'imize kilosu da çok güzel maşallah (ay bu doktor yüzünden kilo takıntısı oldu bende ) Haftaya gün alacaksan senin de doğuma az kaldı demek Aheste

maşşallah canım ooluşunaaaçok güzel bi buluşma olmuş ,darısı cumartesi benim başıma.oohh pipi bile görülmüş ,yaa ben bugün tartıldım ,tartıdaki rakamı söylemek istemiyorum ,ne güzel azcık kilo almışınn...hımmm sneinde kanına girmem lazııımm...veriyimmi sana bikaç tariff hıı veriyimiii??

anam anam anam bunlar ne güzel haberler bu nasıl güzel anlatım sanki sen ben enişte beraber gitmişiz kontrole her anını yaşadım maşallah yusuf keremime koccaaaaaaa adam olmuş canım ne küçüücüğüm diye seviyorsun bozulur hee of ya seninki gibi kontrole aş erdim şuan maşallah maşallah maşallah
alışmışım senin kontrollerden sonra barut gibi olmana şeker gibi olmuş gelmişin ayol

geçmişe baktınmı canım ,fatoş sana yazmıştı sayfa nosunu ,bende yazdım hattaa...4921...bişey yazmayınca görmediğini düşündüm...

canım hoşgeldin.kocaman olmuş maşallah ben salı günü gitçem çok heyecanlıyım.az kaldı ya ne zamanmış doğum

hadi onuda şişirelim

Maşallah Yusuf Kerem'imize kilosu da çok güzel maşallah (ay bu doktor yüzünden kilo takıntısı oldu bende ) Haftaya gün alacaksan senin de doğuma az kaldı demek Aheste

sağol zehracım çok teşekkür ederim az kaldı evet zaten has çıktıktan sonra heyecan yaptı oğlum heralde sakin sakin dururken ben geliyorum der gibi atraksiyonlu hareketlere başladı inş ben güzel beslemişimdir, şekerle alakası yoktur :44: bizde heycan yaptık heralde ekim başı gibi verir dimii

teşekkür edrriz nidaa teyzemiz
kız benim canım çekerde yapmaya üşenirim teee ne zaman hanzade kazara bişi demişti aylar oldu halaaa onu yapıp yicem o derece yani ama bi kek yapcam şu şekerin sonucuna bi bakıyımda.. diyette olmasam belki bende baya almıştım...

edaaa bizden sizeee ya sorma ne iyi oldu canımcım, her defasında sorun yaşamaktan bıkmıştım inan ki.. daha geçenkini tam anlatmamıştım bile sizee sen zaten kalbimizdesin hayatım inş rüzgarın bi daha ki vuslatında sende hoş gelirsin canikom

herkeze ıyı aksamlar hanımlar... bugun bızımde kontrolumuz vardı... benım kucuk mınnacık prensesım 2400 olmus... asıl haberımız ıse bebegım cok assagıdaymıs... elıyle bulamadı doktor teyzemız... baktı ınceledı ve 2 haftaya klmaz dogum gerceklesır dedı... ama cok kucuk dedım olsun 35. hafatyı gecmıs dogsa bsıey oolmaz dedı..:) bundan sonra artık bebısı beklıyecez... bende eylul annesı olucam bu gıdısle... kafası cok baskı yapıyo cok zor gecıyodu 1 haftadır artık dogurup kucagıma almak ıstıyorum saglıkla..

şeyma kalp kalbe karşımıymış, bugünde aklımdan sen geçiyordun ne yaptı acaba bu kız diyordum... neyse canım üzülme, benim kardeşlerim ikizdi yedi aylık doğdular biri 1.800 biride 1.900 dü galiba.. hemen toparlandılar.. şimdide gayet sağlıklılar boylu poslu ve fazlasıylada zekiler... hemde çok az kaldılar küvezde bi hafta olmamıştır belki... hayırlısı olsun üzülme..

bizim yusuf beyinde poposu aşağıda, bide dayamış çıkacağı yere dr teyzesi zor oynattı kontrol etmek için

maşallah şeymacım kızçene bizim topiğin kızlarıda pek dikkat ediyorlar daha şimdiden kilolarına, pek çıtırlar bide aceleci

Aslında bende ondan kızdım sansee ama ona diyemedim tabii, aradı beni açmısın diye yok dedim ama ne bilim ondan yiceni bende tabi beni düşünmedin getirmedin diyemediğim için niye sarmısak lı yedin diye söylendim

Benimki de yarın Akhisar ve Aydın'a gidecek benimkinin şehir dışı sezonu başladı maalesef iş için çok gidecek doğumdan sonra da napalım iş olsun da diyip bağrıma taş basıyorum artık

Ne kötü bir zamanlama olmuş ama napıcaksıniş olsun bu zamandada tabi Allah kolaylık versin inş doğum zamanında burda olur..

Bende çatladım canım bende lierak zeytinyağı badem yapı o yağı bu yağı her nanesi sürdüm ama çatladım hemde çok büyük karnım yok..

Ben sana demedimmi yusuf keremi mizi görünce leyla gibi gelirsin diye :)) Maşallah güzel oğlumuza annesi kilosuda güzel, şeker ne oldu test yapıldımı tekrar?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün kocişe nazlandım durdum işe göndermedim adamı akşamda yemeğe çıktık azcık dolaştık şimdide evimizdeyiz keyifler yerindedir umarım dra gidip güzel haberlerle gelenlerin bebişlerine kocaman kocaman (kimler gitti bilmiyorum ama hergün birileri gidiyo artık)

Ben sana demedimmi yusuf keremi mizi görünce leyla gibi gelirsin diye :)) Maşallah güzel oğlumuza annesi kilosuda güzel, şeker ne oldu test yapıldımı tekrar?

haklıydın, ama napiyim hamileyiz sonuçta normal dimii:82: sağol canım, şekerin sonucuna netten bakcaz ama sayfa sorunlu.. yarın öğleden önce ççıkarmış zatende akşamdan netten öğreniriz demiştik... bakalım daha ne çıkcak, düşmüştür inş....

merak ettik o kadar mesaj attık niden cevap vermedin bakim bu saate kadar seni düşündüm ben biliyomusun bunu bana yapmaya hakkın yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…