2011 Ekim Anneleri

biz gittik, biz gittik elifff hadi okuyup bizi kutla maşallh de bizeee

şişmem ki şişmem kiii şeker yasak, un yasak beyaz kullanmıyorum canikomm:82:

hımmm renklilerden bişiler yapsakkk???

kızlar benim herüf geldi pas vermedim ,sarıldı ,sırnaştıı ..ııı ıhhainmiyim neyim ,anlattı anlattı bişeylerr..hiç umursamadım ,hadi gidelim ,şunu alalım bunu yapalım ..hiiç ilgilenmedim ..şimdi duşunu neyini aldı dışarı çıktı ,özel bi isteğin varmı didii yook dedim surat yaptımm...bakiim ne getirceekk

eliiff eliiiff benim resmimide gör banada maşşallah dee

bende biraz bahçeye çıkıyım kızlarr,dışarı çıkamadım yaa,bahçede 30 tur atıp gelcem ...

merak ettik o kadar mesaj attık niden cevap vermedin bakim bu saate kadar seni düşündüm ben biliyomusun bunu bana yapmaya hakkın yoktu

bana msjın gelmediki tatlım eski numaramamı attın acaba değiştiya numaram sana yeni numaramı hem telden hemde faceden msj atmıstım kaydetmedinmi sen onu balım ???
bi öpsem acaba kırgınlığın geçermi ki

ayyyyyyyyyy
hakikaten eskiye atmışım :78: yeniyi de kaydetmiştim eskiyi silmeyince :78: afedersin çemkirdim anlamadan dinlemeden ama merak ettim neyseki iyimişin ana kız babaya cilvelenmişiniz bütün gün

ayyyyyyyyyy
hakikaten eskiye atmışım :78: yeniyi de kaydetmiştim eskiyi silmeyince :78: afedersin çemkirdim anlamadan dinlemeden ama merak ettim neyseki iyimişin ana kız babaya cilvelenmişiniz bütün gün

kızı bugün pek pas vermedi de benden yana şanslıydı bugün bu cilveler benimkine doğumdan sonraki 1 ay yeter

Ben gerçekten bişey YİYEMİYORUM yemiyorum değil yani hamileliğimin başından bu yana kusuyorum kendimde kilo almadım zaten toplam da 4850 gr aldım AMA KEŞKE HERŞEYİ YESEYDİM BEBEĞİM AZ KİLO ALSAYDI AMA MİDE PROBLEMİM OLMASAYDIIIIIIII
maşallah canım bebişinekocaman olmuş. allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.senle satımız aynı benimde yarın doktor kontrolüm var.bakalım bana hangi gün vercek.
Allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Ayçacım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım
maşallah canım bebeğine artık son günler desene:18: Allah sağlıklı hayırlı doğumlar yapmamızı nasip etsin.

Allah razı olsun makarnacım hepimize inşallah son günler başladı şafak biti mehtap sayıyoruz oğlumla :))

özlemcim, filizim, ahestem, seymacım maşallah bebişlerinize gerçi filizim biraz üzülmüş ama daha kaç hafta var cnm kilolanır o merak etme dün gülay yazmıstı ya 1 haftada yarım kilo almış kızım diye
nidaaa maşallah kız göbişine yerim ben o içindeki bal böcüğünü çok tatlı ve çok güzelsin hayatım

Son düzenleme:

Çok saol elif teyzemizzz

kızlar maşallah bebeklerinizee Allah daha da sağlık versin inşallah bizlere ve bebişlerimizee.

maaşallah kızlar bebeklerinize, doğumla ilgili düşünceleriniz başlamıştır. planlarınız neler allahım benim eşim acaip korkuyor boşver normali sezeryan olsun diyor...

kızlar rumuz akşamları giriyo falan diyoduk ama kaç akşamdır göremiyorum ben numarası olan bi msj falan atsın bi zahmet

maaşallah kızlar bebeklerinize, doğumla ilgili düşünceleriniz başlamıştır. planlarınız neler allahım benim eşim acaip korkuyor boşver normali sezeryan olsun diyor...

selam canım ben normal istiyorum çok korkmuyorumda açıkçası sezeryanın hayat boyunca etkilerini düşündükçe ondan daha çok korkuyorum :18: ömrüm boyunca çekiceğime 1 gün çekerim diyorum :26: eşim için fark etmiyo sağlıkla gelsinde fark etmez diyor

ben de aynı düşüncedeyim aslında çekilmez acı değil ama alttan dikiş tedirgin ediyor birtek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…