iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün kocişe nazlandım durdum işe göndermedim adamı akşamda yemeğe çıktık azcık dolaştık şimdide evimizdeyizkeyifler yerindedir umarım dra gidip güzel haberlerle gelenlerin bebişlerine kocaman kocaman (kimler gitti bilmiyorum ama hergün birileri gidiyo artık )
şişmem ki şişmem kiiişeker yasak, un yasak beyaz kullanmıyorum canikomm:82:
merak ettik o kadar mesaj attık niden cevap vermedin bakim bu saate kadar seni düşündüm ben biliyomusun bunu bana yapmaya hakkın yoktu
bana msjın gelmediki tatlımeski numaramamı attın acaba değiştiya numaram sana yeni numaramı hem telden hemde faceden msj atmıstım kaydetmedinmi sen onu balım ???
bi öpsem acaba kırgınlığın geçermi ki
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.geçmişe bakmadım daha umarım herkesler iyidir.
biz gayet iyiyiz oğlumla.
ayyyyyyyyyy
hakikaten eskiye atmışım :78: yeniyi de kaydetmiştim eskiyi silmeyince :78: afedersin çemkirdim anlamadan dinlemedenama merak ettim neyseki iyimişin ana kız babaya cilvelenmişiniz bütün gün
kızı bugün pek pas vermedi de benden yana şanslıydı bugün bu cilveler benimkine doğumdan sonraki 1 ay yeter
wuhuuuuuanlaşıldı bütün gün arazi olmanın sebebi ince işler varmış
Ben gerçekten bişey YİYEMİYORUM yemiyorum değil yani hamileliğimin başından bu yana kusuyorum kendimde kilo almadım zaten toplam da 4850 gr aldım AMA KEŞKE HERŞEYİ YESEYDİM BEBEĞİM AZ KİLO ALSAYDI AMA MİDE PROBLEMİM OLMASAYDIIIIIIIIcanımmmm,bebegının kılosu uzmus senı..ama uzulecek ınan bısey yok bu moral vermek degıl kıloda aslında cok onemlı degıl..bebegının cıgerı gelısmıs olsun uzuvları tastamam ve hayatı organları sıkıntısız olsun yeter..kı elhamdulıllah bunlarda zaten bı sorun yok ee sankı 1 kıloymus gıbı bahsetme kuzudan ..hem ayrıca unutmakı yarın dogurmuyosun henuz 1 ayın var hıc bılemedım 2500 kg assagıyada dogmazz bunada emın ol..sasma payınıda unutma tabı..
hem sen mırandaya da bakma yavrum yemıyorum bebek kendı kılolanıyo dıyo ama ona bakarsan hepımızın ısyanlarda olması lazım..saka bı yana aramızda cok fazla bı fark canını sıkıp bebişi uzme..
gece yatmadan once 1 bardak sütle 4 tane incir ye,ben de oyle et mıs pekmez mıs falan yıyemıyorum..kahvaltıda yedıgın peynırı tam yaglı ye fazla ye..yogurt sutten daha cok fayda saglıyormus..bana 2 kase ye gunde demıstı ekmek yada hamur ısı sadece sana kılo aldırır bebege degıl..bunlara dıkkat et canım ınsaallah bundan sonrakı kontolrdede yuzun gulerek anlat bıze havadıslerı oldumu..
Allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Ayçacım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canımmaşallah canım bebişinekocaman olmuş. allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.senle satımız aynı benimde yarın doktor kontrolüm var.bakalım bana hangi gün vercek.
maşallah canım bebeğineartık son günler desene:18: Allah sağlıklı hayırlı doğumlar yapmamızı nasip etsin.
özlemcim filizim ahestem maşallah bebişlerinizegerçi filizim biraz üzülmüş ama daha kaç hafta var cnm kilolanır o merak etme dün gülay yazmıstı ya 1 haftada yarım kilo almış kızım diye
nidaaa maşallah kız göbişine yerim ben o içindeki bal böcüğünü çok tatlı ve çok güzelsin hayatım
canooomm o benim küsme hareketim bikereeekızz kaynana için kolay gelsin dememize ne gerek var ,zaten annen yanında ,arayada almışınız kadını ...ohhh hem laf sokmuşunuz bi ton ,hemde her dediğinizi aldırmışınız ,hamur gibi olmuştur şimdi kadın ,asıl ona destek olmak lazım şimdii
el atın derkeeeenn:26::26:canom sıcak suyu hazırla ,biraz çarşaf bull..ıkın evladııımm..canım bendede oluyo zaman zaman ,kemikler açılıyo ya ondan..uzan bişeycikler kalmaz inş.
kız yok ,senin ailen yanında yok ya sanki öyle oluyomuş gibi geliyo ,ben anneme kaynanamı anlatıyorum ,annem yazıkkız yerim ben onun memelerini diyooosinirimi bozsalar bile kızmıyoo..bende başımın çaresine bakıyorum tabii..altta kalırmıyıımm
canım makarrnaaammm..gelde yeme bu kızıı ..bak ne güzel konuşuyoo...ağzından bal damlıyo ball...ben sana tarif ederim hayatım istediğin o olsuun
kızz ben hatırlıyorum yazmıştı biyere numarayı gördüm ben 4921 miydi neydi tam hatırlayamadım ,alma kızın günahınıı
aaaa bak dooru hatırlamışım ..tamda o sayfada...
selamm milletyusufcuğumla biz geldik huuu huuuu
şöyle kendime bi kocaman maşallh diyimde önce, nazar ediyorum yoksa kendi kendime
biz bugün kontroldeydik.. gitmeden önce bi duş aldım ohh rahatlamışım, sonra bi iki satt uyumuşum serin serin, kocacacımda gelince kahvaltı istemememişti rahat rahat yattık oğlumla hiç üzmediii kiineyse zaten dinlenip kalkmışım uyandığımda ama hala uykum vardı, bi güzel kahvaltı yaptık hazırlanıp çıktık sonra.. en güzelide has. fazla beklemedik...
küçüçüğüm 3 kilo olmuş teyzeleri, 3 haftada bi kilo almış:) ve gelişimimizi çok beğendi dr teyzemiz, haftamızla uyumluyuz. kan akışımız, kalp atışımız her bişeyimiz normal çok şükür. 49 cm olmuş boyumuzda tahminen...
amaaa başımız hala sol yanımızda:82: dr haftaya güğn verelim dönmez dedi zaten üç hafta öncede bu haldeydi.. gerçi gün verene kadar belki döner kuzum bi umutneyse bende kilo almamışım yine bi hafta önce sağlık ocağında 67.600 gr gelmiştim şimdide aynı.. zaten üç dört haftada 300 gram filan alıyorum galiba... tansiyonum iyi gidiyor genelde 11/7 çıktı.. yeni bi asistanımız var çok iyi tansiyonunuz dedi, ayrıca iltifatta etti ayy maşallah ne kadar beyaz teniniz dedi, bizde teşekkür edip şımardıkk:82:
yusufcuğum çok net değildi ama dr teyzemiz bu defa briaz daha fazla baktı, hastalar tenhalaşmıştı çünkü.. elini yumruk yapıp çenesine bastırmıştı kuzucuğummm... ben gibi yuvarlak suratlı olcak yakışıklım.. sonra ayaklarından başlayıp kaburgalarına kadar baktık.. pipisini de gösterdi dr umuz:)) baya netti çok mutlu oldum, sabah ki benden eser yok ........
bu arada çatı muayenesi yapmadı, nts yede haftaya gircem inş.... kan tahlili verdim, sonuçları yarın öğrencez...
has. eve döndük biraz dinlenip şekerleme yaptım.. sonra çamaşır attım, balkonu yıkadım, kocacıma oğluma güzel yemekler yaptık şimdi çayımızı yudumlarken size bi bakalım dedikhuuhhh evett destansı msjım burda son buluyor, sizden naberrr
herkeze ıyı aksamlar hanımlar... bugun bızımde kontrolumuz vardı... benım kucuk mınnacık prensesım 2400 olmus... asıl haberımız ıse bebegım cok assagıdaymıs... elıyle bulamadı doktor teyzemız... baktı ınceledı ve 2 haftaya klmaz dogum gerceklesır dedı... ama cok kucuk dedım olsun 35. hafatyı gecmıs dogsa bsıey oolmaz dedı..:) bundan sonra artık bebısı beklıyecez... bende eylul annesı olucam bu gıdısle... kafası cok baskı yapıyo cok zor gecıyodu 1 haftadır artık dogurup kucagıma almak ıstıyorum saglıkla..
maaşallah kızlar bebeklerinize, doğumla ilgili düşünceleriniz başlamıştır. planlarınız neler allahım benim eşim acaip korkuyor boşver normali sezeryan olsun diyor...
selam canımben normal istiyorum çok korkmuyorumda açıkçası sezeryanın hayat boyunca etkilerini düşündükçe ondan daha çok korkuyorum :18: ömrüm boyunca çekiceğime 1 gün çekerim diyorum :26: eşim için fark etmiyo sağlıkla gelsinde fark etmez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?