2011 Ekim Anneleri

ben de aynı düşüncedeyim aslında çekilmez acı değil ama alttan dikiş tedirgin ediyor birtek beni

dikişten ötürü ağrısı sancısı olanı hiç duymadım canım ben etrafımda burda okuduğum doğum hikayelerinde de dikerken hissetmediklerini sadece ipi çekerken hissettiklerini yazmış bir kaç arkadaş uyuşuk olucak sonuçta, sonradan alınan bi dikiş olduğunuda sanmıyorum eriyip gidiyodur bi zaman sonra

maaşallah kızlar bebeklerinize, doğumla ilgili düşünceleriniz başlamıştır. planlarınız neler allahım benim eşim acaip korkuyor boşver normali sezeryan olsun diyor...
valla cnm daha çatıya bacaya girmedik ama bi sorun olmazsa normal düşünüyorum ben

ayaklara bak ya minicik çok güzel

ben de aynı düşüncedeyim aslında çekilmez acı değil ama alttan dikiş tedirgin ediyor birtek beni

ben de normali çok istiyorum aslında cahil cesareti var bende sezeryandan da normalden de korkmuyorum ama sezeryanın sonrası beni düşündürüyo.acıcak gene eğilmek kalkmak problem olcak off hayırlısı neyse o olsun.:26:

valla cnm daha çatıya bacaya girmedik ama bi sorun olmazsa normal düşünüyorum ben

ayaklara bak ya minicik çok güzel

kendimi kuaföre gidip köklü değişiklik yapmış ama kocası tarafından fark edilmeyen hanımlar gibi mutsuz hissetmeye başlamıştım demek dikkat çekiyor teşekkür ederik :87:

ayy bakalım artık aslında ben de cesaret ediyorum hep 2 arkadaşım çok rahat doğum yaptı yakın zamanda, ama ne zaman olacağı belli değil ya o düşündürüyor beni sadece????

kendimi kuaföre gidip köklü değişiklik yapmış ama kocası tarafından fark edilmeyen hanımlar gibi mutsuz hissetmeye başlamıştım demek dikkat çekiyor teşekkür ederik :87:

biz de beğendik kızımla çook şeker şirin bi resim olmuş

ya aslında ikisini çok zor ya da çok kolay atlatan insanlar var, kimisi 1 günde ayağa kalkıo ağrı sızı yok, kimi normalde 1 hafta yatıyor,şansa galiba yaşayıp göreceğiz

ya aslında ikisini çok zor ya da çok kolay atlatan insanlar var, kimisi 1 günde ayağa kalkıo ağrı sızı yok, kimi normalde 1 hafta yatıyor,şansa galiba yaşayıp göreceğiz

evet yaşamadan zaten anlayamıcaz ama hergeçen gün sabırlar tükeniyo sanki yani düşüne düşüne bi hal oluyoruz.herkes böyledir herhalde.tek istiğim sağlıklı doğması kızımın.tabi herkesin ki inşallah sağlıklı doğar.

arkadaşlar uykularımı kaçıran bi nokta var,37 haftalık hamileyim ve ultrason ölçümlerinde boy ölçümünü doktor söylemedi ama ben internette araştırdığımda bize verilen kağıtta uyluk kemiği ölçümünün yaklaşık 7 katı olduğu belirtiliyor,bu ölçüme göre bebeğim tam 56 cm..bu hesap inanılmaz değilmi,bi gelişim bozukluğu var die çok korkuyorum,doktor çok uzun boylu bi bebek demişti ama 37. haftasında 56 cm olan bebek ne kadar doğacak çok merak ediyorum(nolur bebeklerinizin boylarını buraya yazın,bana yardım edin olmaz mı...

maşallah canım bebeğine ben işten çıkarken yerime gelen arkadaşımın 5 yaşında bir oğlu var sezeyanla doğmuş bebeği 57 cm çocuğun yaşıtlarına göre herşeyi normal şuan bir sorun olduğunu sanmıyorum eşiniz ve sizde boyluysanız gayet normal bir durum kanımca

hee benim oğlumda o hesaba göre 33 haftalıkken 46 cm di ...

Son düzenleme:

ben 1 60 babası 1 82 aslında babası uzun evet,rahatladım azcık da olsa,teşekkür ederim :))

canım 70 cm bir bebek olamaz ama ultrason tam olarak vermez, kafana takma, benim abim 58 cm doğmuş 190 boyu, ne güzel uzun boylu bebeişiniz olur bizim de uzun çıkıo hep ne güzel işte...

cnm benim kızımda geçen hafta 49 cm falandı dr bizede uzun boylu olacak diyor ama bu ölçümler kesin değil ki tahmini şeyler gerçekleri doğunca görücez allah korusun ters giden bişey olsaydı o kadar test yaptırdık zamanında detaylı ultrasonlara girdik drun yolunda gitmeyen bişey olduğunu düşünseydi en azından amniyosentez yaptırmanı isterdi bence bebişin gayet iyi üzülme sen

teşekkür ederim kızlar,aslında düşününce bende yersiz endişelendiğimi farkediyorum ama hamilelik insanı daha ayrıntıcı yapıyor işte...

saol canım ...yok daha inmemiş aşağı ,kaynanam düzenli olarak kontrol ediyo ,makine popo hizamda otomatik çektiği için öle gözükmüş olablir.
kaynana kontrolmü ediyooo ölücem şimdi gülmekteeeeeennnnn mezuro ile ölçüyomu kızzzzzzannenede ayrıca güldümmm kaynananın memişlerine yaptıgı yorum

maaşallah kızlar bebeklerinize, doğumla ilgili düşünceleriniz başlamıştır. planlarınız neler allahım benim eşim acaip korkuyor boşver normali sezeryan olsun diyor...

ben de korkuyorum.. yani aslında normal doğum sürecinden korkuyorym.. sancılar.. sonda takımı.. lağman.. devamlı çatı muayenesi.. sancılarının 5 dk da 1 e inmesi ancak açılmanın olmaması.. suni sancı (ki çok ağrılı oluyormuş), uzayan süreç, gerilen sinirler.. bebeğin kanalda kalma ihtimali, doğumun gerileme ihtimali.. vakum uygulamasına gerek kalmaları.. ekibin gıcık olması ve seni demoralize etmesi..
buna rağmen şuan normal doğum diyor doktorum..
ben de çok düşünüyom nddp.. sonumuz iyi olur umarım.. keyifsizim anlıcaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…