ben de aynı düşüncedeyim aslında çekilmez acı değil ama alttan dikiş tedirgin ediyor birtek beni
valla cnm daha çatıya bacaya girmedik ama bi sorun olmazsa normal düşünüyorum benmaaşallah kızlar bebeklerinize, doğumla ilgili düşünceleriniz başlamıştır. planlarınız neler allahım benim eşim acaip korkuyor boşver normali sezeryan olsun diyor...
selam canımben normal istiyorum çok korkmuyorumda açıkçası sezeryanın hayat boyunca etkilerini düşündükçe ondan daha çok korkuyorum :18: ömrüm boyunca çekiceğime 1 gün çekerim diyorum :26: eşim için fark etmiyo sağlıkla gelsinde fark etmez diyor
ben de aynı düşüncedeyim aslında çekilmez acı değil ama alttan dikiş tedirgin ediyor birtek beni
valla cnm daha çatıya bacaya girmedik ama bi sorun olmazsa normal düşünüyorum ben
ayaklara bak ya minicik çok güzel
kendimi kuaföre gidip köklü değişiklik yapmış ama kocası tarafından fark edilmeyen hanımlar gibi mutsuz hissetmeye başlamıştımdemek dikkat çekiyor teşekkür ederik :87:
çekmezmi hiç balım ben o resmi ilk gördüğümdede çok beğenmiştim
kendimi kuaföre gidip köklü değişiklik yapmış ama kocası tarafından fark edilmeyen hanımlar gibi mutsuz hissetmeye başlamıştımdemek dikkat çekiyor teşekkür ederik :87:
biz de beğendik kızımla çook şeker şirin bi resim olmuş
ben de normali çok istiyorum aslında cahil cesareti var bende sezeryandan da normalden de korkmuyorum ama sezeryanın sonrası beni düşündürüyo.acıcak gene eğilmek kalkmak problem olcak off hayırlısı neyse o olsun.:26:
ya aslında ikisini çok zor ya da çok kolay atlatan insanlar var, kimisi 1 günde ayağa kalkıo ağrı sızı yok, kimi normalde 1 hafta yatıyor,şansa galiba yaşayıp göreceğiz
arkadaşlar uykularımı kaçıran bi nokta var,37 haftalık hamileyim ve ultrason ölçümlerinde boy ölçümünü doktor söylemedi ama ben internette araştırdığımda bize verilen kağıtta uyluk kemiği ölçümünün yaklaşık 7 katı olduğu belirtiliyor,bu ölçüme göre bebeğim tam 56 cm..bu hesap inanılmaz değilmi,bi gelişim bozukluğu var die çok korkuyorum,doktor çok uzun boylu bi bebek demişti ama 37. haftasında 56 cm olan bebek ne kadar doğacak çok merak ediyorum(nolur bebeklerinizin boylarını buraya yazın,bana yardım edin olmaz mı...
maşallah canım bebeğineben işten çıkarken yerime gelen arkadaşımın 5 yaşında bir oğlu var sezeyanla doğmuş bebeği 57 cm çocuğun yaşıtlarına göre herşeyi normal şuan bir sorun olduğunu sanmıyorum eşiniz ve sizde boyluysanız gayet normal bir durum kanımca
canım 70 cm bir bebek olamaz ama ultrason tam olarak vermez, kafana takma, benim abim 58 cm doğmuş 190 boyu, ne güzel uzun boylu bebeişiniz olur bizim de uzun çıkıo hep ne güzel işte...arkadaşlar uykularımı kaçıran bi nokta var,37 haftalık hamileyim ve ultrason ölçümlerinde boy ölçümünü doktor söylemedi ama ben internette araştırdığımda bize verilen kağıtta uyluk kemiği ölçümünün yaklaşık 7 katı olduğu belirtiliyor,bu ölçüme göre bebeğim tam 56 cm..bu hesap inanılmaz değilmi,bi gelişim bozukluğu var die çok korkuyorum,doktor çok uzun boylu bi bebek demişti ama 37. haftasında 56 cm olan bebek ne kadar doğacak çok merak ediyorum(nolur bebeklerinizin boylarını buraya yazın,bana yardım edin olmaz mı...
ben 1 60 babası 1 82 aslında babası uzun evet,rahatladım azcık da olsa,teşekkür ederim :))
arkadaşlar uykularımı kaçıran bi nokta var,37 haftalık hamileyim ve ultrason ölçümlerinde boy ölçümünü doktor söylemedi ama ben internette araştırdığımda bize verilen kağıtta uyluk kemiği ölçümünün yaklaşık 7 katı olduğu belirtiliyor,bu ölçüme göre bebeğim tam 56 cm..bu hesap inanılmaz değilmi,bi gelişim bozukluğu var die çok korkuyorum,doktor çok uzun boylu bi bebek demişti ama 37. haftasında 56 cm olan bebek ne kadar doğacak çok merak ediyorum(nolur bebeklerinizin boylarını buraya yazın,bana yardım edin olmaz mı...
saol canım ...yok daha inmemiş aşağı ,kaynanam düzenli olarak kontrol ediyo ,makine popo hizamda otomatik çektiği için öle gözükmüş olablir.
Karpuz gibi yata yata büyür seninki canom uslu olur... nasıl oldu ama :))
yaparız tabi bilalcik, ahmetçik, yusufçuk ful otomatik cano var burda zaten deseydin kıs
o zaman bu benim küsme hareketim olsunnnn :100::100::100::100: valla bidaha yapmaya kalkışmaz kızzz arada ayar çekmek lazımcanooomm o benim küsme hareketim bikereeekızz kaynana için kolay gelsin dememize ne gerek var ,zaten annen yanında ,arayada almışınız kadını ...ohhh hem laf sokmuşunuz bi ton ,hemde her dediğinizi aldırmışınız ,hamur gibi olmuştur şimdi kadın ,asıl ona destek olmak lazım şimdii
el atın derkeeeenn:26::26:canom sıcak suyu hazırla ,biraz çarşaf bull..ıkın evladııımm..canım bendede oluyo zaman zaman ,kemikler açılıyo ya ondan..uzan bişeycikler kalmaz inş..
oyyy oyyyy maşallahhhhhhselamm milletyusufcuğumla biz geldik huuu huuuu
şöyle kendime bi kocaman maşallh diyimde önce, nazar ediyorum yoksa kendi kendime
biz bugün kontroldeydik.. gitmeden önce bi duş aldım ohh rahatlamışım, sonra bi iki satt uyumuşum serin serin, kocacacımda gelince kahvaltı istemememişti rahat rahat yattık oğlumla hiç üzmediii kiineyse zaten dinlenip kalkmışım uyandığımda ama hala uykum vardı, bi güzel kahvaltı yaptık hazırlanıp çıktık sonra.. en güzelide has. fazla beklemedik...
küçüçüğüm 3 kilo olmuş teyzeleri, 3 haftada bi kilo almış:) ve gelişimimizi çok beğendi dr teyzemiz, haftamızla uyumluyuz. kan akışımız, kalp atışımız her bişeyimiz normal çok şükür. 49 cm olmuş boyumuzda tahminen...
amaaa başımız hala sol yanımızda:82: dr haftaya güğn verelim dönmez dedi zaten üç hafta öncede bu haldeydi.. gerçi gün verene kadar belki döner kuzum bi umutneyse bende kilo almamışım yine bi hafta önce sağlık ocağında 67.600 gr gelmiştim şimdide aynı.. zaten üç dört haftada 300 gram filan alıyorum galiba... tansiyonum iyi gidiyor genelde 11/7 çıktı.. yeni bi asistanımız var çok iyi tansiyonunuz dedi, ayrıca iltifatta etti ayy maşallah ne kadar beyaz teniniz dedi, bizde teşekkür edip şımardıkk:82:
yusufcuğum çok net değildi ama dr teyzemiz bu defa briaz daha fazla baktı, hastalar tenhalaşmıştı çünkü.. elini yumruk yapıp çenesine bastırmıştı kuzucuğummm... ben gibi yuvarlak suratlı olcak yakışıklım.. sonra ayaklarından başlayıp kaburgalarına kadar baktık.. pipisini de gösterdi dr umuz:)) baya netti çok mutlu oldum, sabah ki benden eser yok ........
bu arada çatı muayenesi yapmadı, nts yede haftaya gircem inş.... kan tahlili verdim, sonuçları yarın öğrencez...
has. eve döndük biraz dinlenip şekerleme yaptım.. sonra çamaşır attım, balkonu yıkadım, kocacıma oğluma güzel yemekler yaptık şimdi çayımızı yudumlarken size bi bakalım dedikhuuhhh evett destansı msjım burda son buluyor, sizden naberrr koccaaaaaaaaaaaaaaman olmuş paşamızzz yesinler onuuuuu bişi kalmamış kızzzz maşallahhhh tütütütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
herkeze ıyı aksamlar hanımlar... bugun bızımde kontrolumuz vardı... benım kucuk mınnacık prensesım 2400 olmus... asıl haberımız ıse bebegım cok assagıdaymıs... elıyle bulamadı doktor teyzemız... baktı ınceledı ve 2 haftaya klmaz dogum gerceklesır dedı... ama cok kucuk dedım olsun 35. hafatyı gecmıs dogsa bsıey oolmaz dedı..:) bundan sonra artık bebısı beklıyecez... bende eylul annesı olucam bu gıdısle... kafası cok baskı yapıyo cok zor gecıyodu 1 haftadır artık dogurup kucagıma almak ıstıyorum saglıkla..
maşallah canımbende artık dogsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm uyuyamıyorum tekmelerden sancılardan yanmalardan allahım yardım etsin bizeeeeeeeeeee
maaşallah kızlar bebeklerinize, doğumla ilgili düşünceleriniz başlamıştır. planlarınız neler allahım benim eşim acaip korkuyor boşver normali sezeryan olsun diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?