- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
doğurmam lazım artık eytcim 40 haftalık oluyoruz haftayamaşşallah bebişine miranda rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Yalug senin bebişinede41 kere maşşallah 1 hafta geçmek bilmez şimdi sana.
BEbişlerimiz şimdiden 4 oldu haftaya yalugla 5 olacak. İçimden bir ses haftaya neclada doğurur diyor 6.
yok canım acele etmiyor anası gibi inatçı şimdiden.hadi benim burcum oğlak o neden inatçı anlamadım.bugünde okadar gezdimki belki bu yorulmaya gelir dedim ama yok şuan gayet rahatım.Teşekkürler Nejla, ilk sen doğum yapacaksın derken sonlara mı kalcaksın Nejla acaba beyefendinin hiç acelesi yok baksana
kasımı bekleyemem canım oğlum kendi gelmezse dr teyzesi alır artık yapacak bişey yok.bence nejla doğurmucak o kasımı beklicek:)oğluşu da bu keyifle 50.haftayı fln
nida maaşaallah canım göbüşünede sanada.KIZLAR ÖZELDEN RESİM GÖNDERİLEMEDİĞİ İÇİN BU YOLU SEÇTİM VALLAA..hakkınızı helal edin zaten hanzade görsün silerim hemen ...gerçi bu alttaki resimlere bakın ,bunlardan yiyince bööle fil gibi oluyonuz i,suratta böyle kocaman ,yemeyin yemeyin iyi bişi diiil buuu
Eki Görüntüle 256797
Eki Görüntüle 256798
ahhh filicim neden bukadar çok üzüyosun kendini.bak benim oğlan bir ara çok önden gitti şimdi ise normal haftasına göre yani kilo alımı değişebiliyor sen merak etme belki son haftalarda daha hızlı kilo alır.benimki son 1 haftada 150 gr almış mesela.mrb kızlar doktora gittik bugün moralim çok bozuk
iki haftada sadece 200 gr. almış bebeğim daha yeni 2060 gr. olmuş. nerdeyse ağlıyacaktım orda karın çevresi iki hafta geride. doktor da ha bire bana daha iyi beslen diyip duruyo. daha ne yapayım bilimyorum ki
maaşaallah yusufumuza.tabiki annesinede.selamm milletyusufcuğumla biz geldik huuu huuuu
şöyle kendime bi kocaman maşallh diyimde önce, nazar ediyorum yoksa kendi kendime
biz bugün kontroldeydik.. gitmeden önce bi duş aldım ohh rahatlamışım, sonra bi iki satt uyumuşum serin serin, kocacacımda gelince kahvaltı istemememişti rahat rahat yattık oğlumla hiç üzmediii kiineyse zaten dinlenip kalkmışım uyandığımda ama hala uykum vardı, bi güzel kahvaltı yaptık hazırlanıp çıktık sonra.. en güzelide has. fazla beklemedik...
küçüçüğüm 3 kilo olmuş teyzeleri, 3 haftada bi kilo almış:) ve gelişimimizi çok beğendi dr teyzemiz, haftamızla uyumluyuz. kan akışımız, kalp atışımız her bişeyimiz normal çok şükür. 49 cm olmuş boyumuzda tahminen...
amaaa başımız hala sol yanımızda:82: dr haftaya güğn verelim dönmez dedi zaten üç hafta öncede bu haldeydi.. gerçi gün verene kadar belki döner kuzum bi umutneyse bende kilo almamışım yine bi hafta önce sağlık ocağında 67.600 gr gelmiştim şimdide aynı.. zaten üç dört haftada 300 gram filan alıyorum galiba... tansiyonum iyi gidiyor genelde 11/7 çıktı.. yeni bi asistanımız var çok iyi tansiyonunuz dedi, ayrıca iltifatta etti ayy maşallah ne kadar beyaz teniniz dedi, bizde teşekkür edip şımardıkk:82:
yusufcuğum çok net değildi ama dr teyzemiz bu defa briaz daha fazla baktı, hastalar tenhalaşmıştı çünkü.. elini yumruk yapıp çenesine bastırmıştı kuzucuğummm... ben gibi yuvarlak suratlı olcak yakışıklım.. sonra ayaklarından başlayıp kaburgalarına kadar baktık.. pipisini de gösterdi dr umuz:)) baya netti çok mutlu oldum, sabah ki benden eser yok ........
bu arada çatı muayenesi yapmadı, nts yede haftaya gircem inş.... kan tahlili verdim, sonuçları yarın öğrencez...
has. eve döndük biraz dinlenip şekerleme yaptım.. sonra çamaşır attım, balkonu yıkadım, kocacıma oğluma güzel yemekler yaptık şimdi çayımızı yudumlarken size bi bakalım dedikhuuhhh evett destansı msjım burda son buluyor, sizden naberrr
canım senin bebişinede maaşşaallha..herkeze ıyı aksamlar hanımlar... bugun bızımde kontrolumuz vardı... benım kucuk mınnacık prensesım 2400 olmus... asıl haberımız ıse bebegım cok assagıdaymıs... elıyle bulamadı doktor teyzemız... baktı ınceledı ve 2 haftaya klmaz dogum gerceklesır dedı... ama cok kucuk dedım olsun 35. hafatyı gecmıs dogsa bsıey oolmaz dedı..:) bundan sonra artık bebısı beklıyecez... bende eylul annesı olucam bu gıdısle... kafası cok baskı yapıyo cok zor gecıyodu 1 haftadır artık dogurup kucagıma almak ıstıyorum saglıkla..
hoşbulduk edam.geçmiş yeni bitti.Allah iyilk versin hep böyle iyi olun canım..nejlam yiğidim hoşgeldinizmaşallah size
bizde iyiz çok şükür oğlumla
ben de korkuyorum.. yani aslında normal doğum sürecinden korkuyorym.. sancılar.. sonda takımı.. lağman.. devamlı çatı muayenesi.. sancılarının 5 dk da 1 e inmesi ancak açılmanın olmaması.. suni sancı (ki çok ağrılı oluyormuş), uzayan süreç, gerilen sinirler.. bebeğin kanalda kalma ihtimali, doğumun gerileme ihtimali.. vakum uygulamasına gerek kalmaları.. ekibin gıcık olması ve seni demoralize etmesi..
buna rağmen şuan normal doğum diyor doktorum..
ben de çok düşünüyom nddp.. sonumuz iyi olur umarım.. keyifsizim anlıcaan
ben de korkuyorum.. yani aslında normal doğum sürecinden korkuyorym.. sancılar.. sonda takımı.. lağman.. devamlı çatı muayenesi.. sancılarının 5 dk da 1 e inmesi ancak açılmanın olmaması.. suni sancı (ki çok ağrılı oluyormuş), uzayan süreç, gerilen sinirler.. bebeğin kanalda kalma ihtimali, doğumun gerileme ihtimali.. vakum uygulamasına gerek kalmaları.. ekibin gıcık olması ve seni demoralize etmesi..
ben hamile kaldıgımı ögrendiğim günden beri normal dogum istiyordum komşumun dogumunada girince iyice istegim arttı
kesinlikle normal dogum dedim egzersizleri araştırdım normal dogumu kolaylaştırmayı araştırdım herşey yolundaydı ama
26. haftada dr kesinlikle normal doguramazsın kanaman olur falan filan diyerek acıkçası beni korkuttu o haftadan itibaren
kendimi korumaya aldım yürümedim egzersiz yapmadım kaslarımı açmak için hiç bir çaba sarfetmedimgecen hafta dr.
bana normal dogurabilirsin deyince çok korktum çünkü 26. haftada butun güvenimi aldı dr benden zorunlu sezeryan olacak diye
hiiiiçç kendimi normale hazırlamadım ama detaylı doplere girdik dr sezeryan dedi ne yalan söyleyeyim çok sevindim
komşunun doğumuna girdin hasüpersin walla..
normal doğumda önden, sezeryanda sonradan zorlanma gibi bi durum war anladığım kadarıyla ama, şunu da biliyorum, her hamilelik we bünye farklı..
mahfolarak normal doğum yapan, 1 ay kalkamayan da war, yürüyerek ewe dönen de.. keza sezeryan için de aynen, herkesin ağrısı acısı çok yoğun olmuyor ya da göbeği hiç kalmayan sezeryan hastaları da war..
çok klişe ama hani derler ya, allahla senin aranda olan bişi, doktor, ebe hastane bazen gerçekten teferruat,su yolunu bulur umarım hepimiz için..
allahım hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin çevremde bir kaç kişiden duydum normal doguma girip doguramayan ve sezeryana giren çok
birde sunu diyorlar sezeryan dogum yapanlar yarı anne oluyormuş yok anneliğin hiçbir duygusunu yaşamıyormuş deli ediyolar beni
şimdi ben normal dogum yapamıyorum çünkü plasenta aşagıda ve normal dogumda kanamam çok olacak risk olmasın diye sezeryan olacaksın dediler
ben tam anne olamayacakmıyım töbe töbeee dogurmadan moral bozan dengesizlere iki tane patlatasım var :100::100:
ohhh ohhh gece gece amma sevişmişiniz sevgi pıtırcıklarıı..noluyoruz yaaaa...:78::78::78:ayy çok teşekkür ederizz balın yisin seni kaymağımmm
ne alakası varmış yaa insanlardaki boşboğazlık bitmez bacım sen takma kafanı.sonuçta sende o bebeği 9 ay taşıyosun sancını çekiyosun hamileliğin bütün süreçlerini yaşıyosrdsun ve sonunda ameliyat oluyorsun sırf bebeğin iyi olsun diye elinden geleni yapıyorsun.yani yarı annelikte neyin nesi oluyormuş.kimse büyük konuşmasın ben kesin normal doğum yaparım diye öyle durumlar varki sezeryan mecbur yani bunu söyleyenler bence çok büyük konuşuyor.allahım hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin çevremde bir kaç kişiden duydum normal doguma girip doguramayan ve sezeryana giren çok
birde sunu diyorlar sezeryan dogum yapanlar yarı anne oluyormuş yok anneliğin hiçbir duygusunu yaşamıyormuş deli ediyolar beni
şimdi ben normal dogum yapamıyorum çünkü plasenta aşagıda ve normal dogumda kanamam çok olacak risk olmasın diye sezeryan olacaksın dediler
ben tam anne olamayacakmıyım töbe töbeee dogurmadan moral bozan dengesizlere iki tane patlatasım var :100::100:
ohhh ohhh gece gece amma sevişmişiniz sevgi pıtırcıklarıı..noluyoruz yaaaa...:78::78::78:
yaa niye hep kötü senaryoları ekledin ,belki sancımız hafif olcak ,sonra hastaneye gitcez 7 cm açılma olcak ,az daha sancı çekicez,dr umuzun güzel sözleriynen biranda pırtlıcak bebeğimiz,hemşireler çok sevimli olcaklarr..bebeğimiz tatlımı tratlı minnoş olcak ,kucamıza verceklerr ohh miss,normal doğum olduğu için hemen ayağa kalkabilcez,çocuğumuzu kucağımıza alınca belimiz karnımız dikişlerimiz acımıcak,alt tarafta esnek olduğu içn çok az dikiş olcak ve hemen geççekk
gunaydın kıslar,, bu sabah bi kalktım elim ayağım balon gibi.normal de gün içinde şişerdi ama hiç uykudan kalkınca olmamaıştı.napcam ben
arkadaşlar uykularımı kaçıran bi nokta var,37 haftalık hamileyim ve ultrason ölçümlerinde boy ölçümünü doktor söylemedi ama ben internette araştırdığımda bize verilen kağıtta uyluk kemiği ölçümünün yaklaşık 7 katı olduğu belirtiliyor,bu ölçüme göre bebeğim tam 56 cm..bu hesap inanılmaz değilmi,bi gelişim bozukluğu var die çok korkuyorum,doktor çok uzun boylu bi bebek demişti ama 37. haftasında 56 cm olan bebek ne kadar doğacak çok merak ediyorum(nolur bebeklerinizin boylarını buraya yazın,bana yardım edin olmaz mı...
gunaydın kıslar,, bu sabah bi kalktım elim ayağım balon gibi.normal de gün içinde şişerdi ama hiç uykudan kalkınca olmamaıştı.napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?