2011 Ekim Anneleri

yarın sabah nts ye gircez 3. kez kan vermiştik sonuçları alcazzzz bakalım belki minnoşumuda görürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
az önce kafasının rahmimden sarktıgını dışarıda neler oluyor diye baktıgını düşünmeye başlamıştım yani o kadar aşagıda hissettim dr a sölimm
ediversin muayene nolcak :100::100:

doğurmam lazım artık eytcim 40 haftalık oluyoruz haftaya

Teşekkürler Nejla, ilk sen doğum yapacaksın derken sonlara mı kalcaksın Nejla acaba beyefendinin hiç acelesi yok baksana
yok canım acele etmiyor anası gibi inatçı şimdiden.hadi benim burcum oğlak o neden inatçı anlamadım.bugünde okadar gezdimki belki bu yorulmaya gelir dedim ama yok şuan gayet rahatım.

bence nejla doğurmucak o kasımı beklicek:)oğluşu da bu keyifle 50.haftayı fln
kasımı bekleyemem canım oğlum kendi gelmezse dr teyzesi alır artık yapacak bişey yok.

nida maaşaallah canım göbüşünede sanada.

ahhh filicim neden bukadar çok üzüyosun kendini.bak benim oğlan bir ara çok önden gitti şimdi ise normal haftasına göre yani kilo alımı değişebiliyor sen merak etme belki son haftalarda daha hızlı kilo alır.benimki son 1 haftada 150 gr almış mesela.

maaşaallah yusufumuza.tabiki annesinede.

canım senin bebişinede maaşşaallha..

nejlam yiğidim hoşgeldiniz maşallah size
bizde iyiz çok şükür oğlumla
hoşbulduk edam.geçmiş yeni bitti.Allah iyilk versin hep böyle iyi olun canım..

kızlar bukadar çeneniz düşmesin okuması zor oluyor yaaa.

tabi tüm bunlara rağmen normal istiyorum, ama korkuyorum..

ben hamile kaldıgımı ögrendiğim günden beri normal dogum istiyordum komşumun dogumunada girince iyice istegim arttı
kesinlikle normal dogum dedim egzersizleri araştırdım normal dogumu kolaylaştırmayı araştırdım herşey yolundaydı ama
26. haftada dr kesinlikle normal doguramazsın kanaman olur falan filan diyerek acıkçası beni korkuttu o haftadan itibaren
kendimi korumaya aldım yürümedim egzersiz yapmadım kaslarımı açmak için hiç bir çaba sarfetmedim gecen hafta dr.
bana normal dogurabilirsin deyince çok korktum çünkü 26. haftada butun güvenimi aldı dr benden zorunlu sezeryan olacak diye
hiiiiçç kendimi normale hazırlamadım ama detaylı doplere girdik dr sezeryan dedi ne yalan söyleyeyim çok sevindim

komşunun doğumuna girdin ha süpersin walla..
normal doğumda önden, sezeryanda sonradan zorlanma gibi bi durum war anladığım kadarıyla ama, şunu da biliyorum, her hamilelik we bünye farklı..
mahfolarak normal doğum yapan, 1 ay kalkamayan da war, yürüyerek ewe dönen de.. keza sezeryan için de aynen, herkesin ağrısı acısı çok yoğun olmuyor ya da göbeği hiç kalmayan sezeryan hastaları da war..
çok klişe ama hani derler ya, allahla senin aranda olan bişi, doktor, ebe hastane bazen gerçekten teferruat,su yolunu bulur umarım hepimiz için..

allahım hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin çevremde bir kaç kişiden duydum normal doguma girip doguramayan ve sezeryana giren çok
birde sunu diyorlar sezeryan dogum yapanlar yarı anne oluyormuş yok anneliğin hiçbir duygusunu yaşamıyormuş deli ediyolar beni
şimdi ben normal dogum yapamıyorum çünkü plasenta aşagıda ve normal dogumda kanamam çok olacak risk olmasın diye sezeryan olacaksın dediler
ben tam anne olamayacakmıyım töbe töbeee dogurmadan moral bozan dengesizlere iki tane patlatasım var :100::100:

neyse biz çıkıyoruzzzzz yarın sabah dr a gidicez iyi geceler sizee tabi biz uyuyabilirsek bizede iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

ay yok artık yaa.o söyleyenler çok mu anne acaba töbe töbe. iki tane patlatmak yetmez onlara bi araba sopa lazım

ayy çok teşekkür ederizz balın yisin seni kaymağımmm
ohhh ohhh gece gece amma sevişmişiniz sevgi pıtırcıklarıı..noluyoruz yaaaa...:78::78::78:

yaa niye hep kötü senaryoları ekledin ,belki sancımız hafif olcak ,sonra hastaneye gitcez 7 cm açılma olcak ,az daha sancı çekicez,dr umuzun güzel sözleriynen biranda pırtlıcak bebeğimiz,hemşireler çok sevimli olcaklarr..bebeğimiz tatlımı tratlı minnoş olcak ,kucamıza verceklerr ohh miss,normal doğum olduğu için hemen ayağa kalkabilcez,çocuğumuzu kucağımıza alınca belimiz karnımız dikişlerimiz acımıcak,alt tarafta esnek olduğu içn çok az dikiş olcak ve hemen geççekk

ne alakası varmış yaa insanlardaki boşboğazlık bitmez bacım sen takma kafanı.sonuçta sende o bebeği 9 ay taşıyosun sancını çekiyosun hamileliğin bütün süreçlerini yaşıyosrdsun ve sonunda ameliyat oluyorsun sırf bebeğin iyi olsun diye elinden geleni yapıyorsun.yani yarı annelikte neyin nesi oluyormuş.kimse büyük konuşmasın ben kesin normal doğum yaparım diye öyle durumlar varki sezeryan mecbur yani bunu söyleyenler bence çok büyük konuşuyor.

makarnaaaa bu gecede sensiz uyumadığım için çook mutluyum ,zaten dün zor tutmuştum kendimii
iyi geceler kızlarr..uyumuycam şimdilik ara ara bakarım ...

inşallaahhhhhhhhhh

gunaydın kıslar,, bu sabah bi kalktım elim ayağım balon gibi.normal de gün içinde şişerdi ama hiç uykudan kalkınca olmamaıştı.napcam ben

Günaydın kızlar, bütün gece karnım sızladı, etlerim liğme liğme acıdı o arada rüyamdada esmer şekeri görüyorum bana normal benimde oluyo hanzade geçicek filan diyo sabaha kaar beni teselli etti

Eda resminizi çok beğendim çok orjinal :))

Canom onu diyenler, umarım dedikleri ile imtihan olmazlar. Bülbülün çektiği dili belası derler. Sezeryan normal doğumdan kolay bir şey değil ayrıca...

Nejla maşallah gününde gelicek oğluşun ne güzel işte,

Bebek boyu uzun diyen arkadaşım o ölçümler moto mot değil canım takılma...

Normal doğum fobisi olan arkadaşlar, şimdiden bunları düşünürseniz doğumda kendinizi aşırı kasarsınız. Ne olucağını dşünmeyin, hani hep dedik ya cehalet mutluluktur son ana kadar bekleyin, umduğunuzdan daha kolay olucağına inanıyorum.. İlk doğuran biz değiliz son doğuranda biz olmayacağız Allahın izniyle :)

Eda rumuzun bende teli var erken ama biraz geçsin ararım, gezmede filandır muhtemelen :)

gunaydın kıslar,, bu sabah bi kalktım elim ayağım balon gibi.normal de gün içinde şişerdi ama hiç uykudan kalkınca olmamaıştı.napcam ben

Dün benimde öyleydi, elim, ayağım, bacaklarım odun gibiydi... Bu sabahta hala tamamen geçmiş değil ama düne göre iyi, en iyi dinlenmeyle geçiyo sevozy iştesin sanırım sen Allah yardımcın olsun canım... Dün bende işteydim ondan şiştim zaten çok zorladı...

Gününüz aydın cumanız mubarek olsun kıslar.

Normal doğum sezeryan konuşulmuş, artık hergün bu konular konuşulacak sanırsam günler yaklaştı. Zorunlu olmadıkça sezeryan istemiyorum. Bebebğim okadar canı yanacağı halde ( bebeklerde en az anne kadar acı çekiyormuş ) normal yola giriyorsa ben canım acımasın diye sezeryan olmayı bencillik olarak düşünüyorum. Dilerim herşey yolunda gider ve o muhteşem anın keyfini yaşarım.

Bu arada nihayet yerime eleman bulundu pazartesi başlıyacak. Ay sonu hemen gelsin istiyorummmm, evimi istiyorummmm, temizliğimi yapmak, çantamı hazırlamak, bebeğimin odasını eşyalarını hazırlamak veeee eğer zaman kalırsa bütün gün ne yapılcak diye düşünmeden yatmak tembellik yapmak istiyorummm.

günaydın kızlarr:79:
bu gün karnımın içinde acayip bir şey var sanırım siraç yaramazlık yapıyor göbeğim hop o tarafta hop bu tarafta bir de dar giyinmişim asansörde göbeğime bakanlar oldukça saklamaya çalıştım ama olmadı

hanzadecim geçmiş olsun dikkat et kendine bu gün dinlen bari bolca yorma kendini grip falan olma

aheste maşallah yusufumuza koca oğlan olmuş yaa severim ben on uzat da bir öpeyim yakışıklıyı

A_şeyma demek sanada doktorun bebek aşağıda dedi benim için de aynı şey sözkonusu bolca dinlenmemi önerdi sende dinlen ki ne kadar geç gelirse bebek o kadar iyi sizin için maşallah senin bebişine de

canım benim boyum da 1.72 eşiminde 1.90 küsür doktor bana da uzun bir bebeğiniz olacak dedi ama şimdiye kadar hiç boyunu ölçmedi kötü bir şey olacağını sanmıyorum sen de bu kadar düşünme bu durumu

ahh an o benim her zamnki halim hiç yadırgamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…