şeyma kalp kalbe karşımıymış, bugünde aklımdan sen geçiyordun ne yaptı acaba bu kız diyordum... neyse canım üzülme, benim kardeşlerim ikizdi yedi aylık doğdular biri 1.800 biride 1.900 dü galiba.. hemen toparlandılar.. şimdide gayet sağlıklılar boylu poslu ve fazlasıylada zekiler... hemde çok az kaldılar küvezde bi hafta olmamıştır belki... hayırlısı olsun üzülme..
bizim yusuf beyinde poposu aşağıda, bide dayamış çıkacağı yere dr teyzesi zor oynattı kontrol etmek için
maşallah şeymacım kızçenebizim topiğin kızlarıda pek dikkat ediyorlar daha şimdiden kilolarına, pek çıtırlar bide aceleci
özlemcim, filizim, ahestem, seymacım maşallah bebişlerinizegerçi filizim biraz üzülmüş ama daha kaç hafta var cnm kilolanır o merak etme dün gülay yazmıstı ya 1 haftada yarım kilo almış kızım diye
nidaaa maşallah kız göbişine yerim ben o içindeki bal böcüğünü çok tatlı ve çok güzelsin hayatım
kızlar maşallah bebeklerinizeeAllah daha da sağlık versin inşallah bizlere ve bebişlerimizee.
günaydın kızlarr:79:
bu gün karnımın içinde acayip bir şey var sanırım siraç yaramazlık yapıyor göbeğim hop o tarafta hop bu tarafta bir de dar giyinmişim asansörde göbeğime bakanlar oldukça saklamaya çalıştım ama olmadı
hanzadecim geçmiş olsun dikkat et kendine bu gün dinlen bari bolca yorma kendini grip falan olma
aheste maşallah yusufumuza koca oğlan olmuş yaa severim ben on uzat da bir öpeyim yakışıklıyı
A_şeyma demek sanada doktorun bebek aşağıda dedi benim için de aynı şey sözkonusu bolca dinlenmemi önerdi sende dinlen ki ne kadar geç gelirse bebek o kadar iyi sizin için maşallah senin bebişine de
canım benim boyum da 1.72 eşiminde 1.90 küsür doktor bana da uzun bir bebeğiniz olacak dedi ama şimdiye kadar hiç boyunu ölçmedi kötü bir şey olacağını sanmıyorum sen de bu kadar düşünme bu durumu
ahh an o benim her zamnki halim hiç yadırgamıyorum artık
hepınıze ayrı ayrı tesekkurler kızlar... bılmıyorum cok garıp gelıyo ılk kızımı 39+0 da dogurmustum... sımdı kucucuk bı bebek belkıde 1-2 haftaya aramızda olacak... ben en azından 38-39 haftalık olmasını ıstıyodum kı hanı ele avuca gelsın kıyafetlerını doldursun dıye... napalım kısmet artık... cokda zorlanıyodum zaten kucuk bı bebıste var sonucta buda dogsun artık dıyorum dogunca buyur ıns... bu arada dun gogusumden sut bosaldı resmen sok oldum.. dıger kızımı sutten keselı 1.5 ay falan olmustu... ıns tekrar sutum olcak ya sevınıyorum..:)
bu arada normal dogumdan korkulcak bısey yok kızlar... normal dogum yapmıs bırı olarak... normal dogumda sonda takılmıyo... sonda sezeryanda takılıyo.. sancı ıse en fazla 5-6 saat cekersınız doguma elverıslıyse vucudunuz.. ınannın hıc korkulcak bısey yok... sonrasında ıse kalkıp her ısınızı kedınız gorebılıyosunuz... ben cok rahat yaptım dogumu.. aksamda fıldır fıldır gezıyodum:)
Dün benimde öyleydi, elim, ayağım, bacaklarım odun gibiydi... Bu sabahta hala tamamen geçmiş değil ama düne göre iyi, en iyi dinlenmeyle geçiyo sevozy iştesin sanırım sen Allah yardımcın olsun canım... Dün bende işteydim ondan şiştim zaten çok zorladı...
herkese günaydınlar cumanız mübarek olsun güzel hamişler kızlar bnm bebiş çok hıçkırıyo günde bikaçkez hıçkırık tutuyo normalmi sizdede oluyomu?
diğer kızını sütten keseli 1,5 ay mı olmuştu anlamadım yani hamileyken emzirdin mi kafam karıştı?
irem gozümmm, ben nasipse mevlutde senin menuyu düşünüorum..Misafirlere valla hazrı kurabiye,kek falann düşünüyorum.yada annem gelir yapar kek çörek ...o halimizle o kdr uğraşamayız zaten
ya canım ben aslında ozenle kurulmus suslenmıs sofraları pek severım..once seyrederım tadını cıkarırım yedıgımın..evıme gelen mısafırlerıde bu sekılde en az 6 7 cesıtle agırlarım..cok ugrasırım cıdden ..ama kalabalık olucagı ıcın tek tek servıs yapmak falan benı cok yorar ve hazırlaması tabı..o yuzden son anda aklıma bu geldı ama az gıbı oldu sankı ne bılıyım..
mesela salata yerıne baska bıseymı dusunsem kı ..ama ben pilavıda salatasız hıc sevmem ve yıyemem kı kuru kuru..yanına ayranda verıcem ama ne olabılırkı yerınee?
evet tatlım emzırdım zeynebı 1 yası dolasıya kadar.. tabı doktor kontrolunde... doktorum bı sakınca olmadıgı soyle bızım kızda cuk cuk emdı:) yasını doldurdu kestım...
HAMİLEYKEN diğer bebeğe verilen süt zehirler kusturur acı gelir bebeğe diye biliyorum çevremde de çok ama şaşırdım hiç bilmedim verilebileceğini şifa olur inşallah kızına cuk culk emdiği sütler:)
Gününüz aydın cumanız mubarek olsun kıslar.
Normal doğum sezeryan konuşulmuş, artık hergün bu konular konuşulacak sanırsam günler yaklaştı.Zorunlu olmadıkça sezeryan istemiyorum. Bebebğim okadar canı yanacağı halde ( bebeklerde en az anne kadar acı çekiyormuş ) normal yola giriyorsa ben canım acımasın diye sezeryan olmayı bencillik olarak düşünüyorum. Dilerim herşey yolunda gider ve o muhteşem anın keyfini yaşarım.
Bu arada nihayet yerime eleman bulundu pazartesi başlıyacak. Ay sonu hemen gelsin istiyorummmm, evimi istiyorummmm, temizliğimi yapmak, çantamı hazırlamak, bebeğimin odasını eşyalarını hazırlamak veeee eğer zaman kalırsa bütün gün ne yapılcak diye düşünmeden yatmak tembellik yapmak istiyorummm.
tatlım bız mevlude gıttıgımızde pılav tavuk domates salatalık ayran tulumba ttalısı vardı... domates salatalık dogramak salatadan daha basıt olabılır
ya canım ben aslında ozenle kurulmus suslenmıs sofraları pek severım..once seyrederım tadını cıkarırım yedıgımın..evıme gelen mısafırlerıde bu sekılde en az 6 7 cesıtle agırlarım..cok ugrasırım cıdden ..ama kalabalık olucagı ıcın tek tek servıs yapmak falan benı cok yorar ve hazırlaması tabı..o yuzden son anda aklıma bu geldı ama az gıbı oldu sankı ne bılıyım..
mesela salata yerıne baska bıseymı dusunsem kı ..ama ben pilavıda salatasız hıc sevmem ve yıyemem kı kuru kuru..yanına ayranda verıcem ama ne olabılırkı yerınee?
Günaydın kızlar günaydın eyt. Seninle aynı zamanda doğuracağız galiba , bende 7 ekim'de ayrılacağım izne.
Son 3 hafta ama geçmek bilmiyor inanki , bende evde olmayı iple çekiyorum. İnanırmısın temizlik yapmayı bile özledim. şimdi pek yapamıyorum çünkü akşamları baygın atıyorum kendimi eve:)
canım bizde tavuklu pilavın yanına salata değilde daha kolay diye birkaç adet minik salatalık turşusu ve biber turşusu koyarlar.eğer yakınlarında turşucu varsa bence en kolayı o derim.helva kavurmaylada uğraşma hamile hamile al 1 - 2 kilo tulumba tatlısı 2şer 3er de onlardan koyarsın yanına olur biter. hem pahalı bir tatlıda değil,ama kızıltepede varmı tulumba bilmiyorum.
kısacası kendini fazla yorma tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?