2011 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar,
umarım herkes iyidir, şu an 37+3 günlüğüm ve dün ilk kez nst ve çatı muayenesi oldum. nst de bebeğin kalp atışları 130lardaydı hep, nst sonucunu görünce doktor şekerli birşeyler yiyip tekrar çektirmemi istedi, eğer yine kalp atışları sabit çıksaydı 37+2 de sezeryana girecektim sanırım öyle diyince korktuk tabi hemen 3 tane gofret yiyip tekrar çektirdim, bu sefer iyi çıktı, yani siz de nst ye girmeden önce muhakkak birşeyler yiyin boşu boşuna benim gibi korkmayın sonra.
çatı muayenesi hakkında da burda bazen kötü şeyler okumuştum ama onda da korkulacak birşey yok, eşiyle ilişkiye girebilen herkes olur yani, kesinlikle acımıyor, gözünüz korkmasın.
çatı normal çıktığı için biz şu an normali bekliyoruz, bakalım ne zaman doğacak

Tatlıyla aram hiç yok, bana meyve ikram edilse daha makbule geçer kavun veya karpuz servisi olabilir. hem çok sıcaktır sizin orası, soğuk soğuk iyi olabilir.

günaydın kızlar ne var ne yok azıcık okumaya çalıştım geçmişi ama yok ne çok düşmüş çeneler.herkes iyidir inşallah.önceki gün kardeşimin nişanı vardı dünde temizlik vardı çok yorucu bir hafta geçirdim.bugün dinleneyim diorum ama yok ne enerji var bende ya yine çıkasım var hala eksiklerimiz var artık bugün bitirmek farz oldu.ayağa kalkınca kızımın kafası alttan çıkıcakmiş gibi gelio keşke okadar kolay olsa..yarın kontrolümüz var nst ye gircez yine.eşim sanırım beni doğurtcak durup durup bence sen bikaçgüne doğurursun dio.bu hafta şehirdışına çkması lazımdı erteledim doğurursun die dioadamın içinemi doğuyo acababuarada kociş bi haftadır hasta bana bulaşacak die çok korkuyorum.9 aydır hasta olmadık son günleri hasta geçirmeyeyim ilaçta kullanamam yaklaşma diedikçe küsüyo sen beni sevmiosun die.benmiyim hamile omu belli değil bi kıskançlıkki aman allahım insan kızınıda kıskanırmı sen beni sevmiceksin deyip duruyo

kızlar ben bırazdan kacıcam kocam gelır o gelmeden halledeyım su evın ıslerını de cıksın aradan..

bu arada benı cıdden dusunduren bıseyı danısmak ıstıyorum kızlar sıze..

evlendıgımız ocak ayından bu yana elektırık faturamız cıdden yuksek gelıyor..80 den 70 den assagıya dusmuyor..ve ben buna sasııryorum cunku camasır makınemı ayda 4 en fazla 5 kez calıstırıyorum onuda gece 10 dan sonra ..bulasık makınemı 2 3 gunde bır yıne gece calıstırıyorum(gece tarıfesı gunduz tarıfesının yarısı kadardan bıle dusuk old.)mıkrodalga +fırın cok calıstırmıyorum borek corekle cok aram yok zaten ..ve benım tum beyaz esyalarım A+ plus anlam veremıyorum gelen elektırıge..

tatıle cıktıgımızda buzdolabını kapattım cektım fısını ..1 ,5 ay yoktuk gelen fatıura 45 lıra vergıler ınanıolmazz..29 lıra vergı olurmu arkadaslar ya..kullanım mıktarı 8 lıra 45 lıraya kadar kı kısmıda yok dagıtım bedelı yok su bedelı yok bu vergısı ..hayır burda kacak elektırık cok cıddı kullanılıyor ama bıle bıle haram yıyemem de yedırmem de dert degıl odedıgım fatura benı fakır etmez ama 8 10 kısılık aıleye 15 lıra gelırken bana 80 lıra gelmesıne cok bozuluyorum:95:

bunun ıcın ne yapmak gerekır..herkes esıme hoca ıstersenız sıınkıne de bı el atalım dıyomus bosa para vermeyın dıyomus akıl verende cok..
bu fatura tarıfelerıyle ılgılı yapılabılecek bısey varmıdır kızlar..

hayatım paşa paşa ödüyoruz ben adanada boş eve bir yığın fatura ödüyorum.bide bir ay iki ay gitmeyim kesiyolar apartmana rezil oluyoruz

bende tatlının tam üstüne basmışım yani kendini yorma canım hangisi kolayına gelirse onu yap.

ayda 4-5 makina mı? ben haftada yıkıyorum o kadarını benim en fazla 50 lira geliyor sen bence bir baktır elektrik tarifene falan belki seninki gece daha çok yakan türdendir

elektrik saatin akıllı saatlerdenmi değilse onu değiştirmen gerekiyor ,yoksa çamaşırı ,bulaşığı gece yıkamışsın hiç bir anlamı yok. eğer akıllı saatse o zamanda elektrik idaresi ile bir konuşun ,belki birileri ek olarak sizin saati kullanıyordur. :26:

valla bizdede 2 güne bir çamaşır bulaşık makinası çalışır arada klima çalışır ancak 70-80 gelio ha bide haftada 1-2 ütüde cabası .orda kaçak çok olduğu için onların faturasıda ödeyenlere kesilio sanırım yoksa dediğin gibiyse öyle bir fatura gelmesi imkansız

benim adanada çok geliyo ama burası az.90 100 arası ve 6 katlı difrizim var gardolap buzdolabı.hergün makinalarım hiç durmaz.fırın zaten keza ben mutfak kurduyum.

Senin 1 hafta daha fazlaymış. Allah yardımcımız olsun bilseydim böyle olucağını Eylül 15 te çıkacağım derdim. Pazartesi eleman başlayacak 2 hafta onla uğraş bu arada işte yoğun Bakalım neler olacak en son gelen teklif bebeği getir burda çaycı bakar sende çalışırsın oldu. Dedim dalgamı geçiyorsunuz ciddimisiniz. Adam meğersem ciddiymiş

canım aslında bende bayram haftası 32. haftamdı istersem ayrılabiliyordum izne ama zaten toplam 16 hafta izin var. 2 aylık kuzumu bırakıp işe gelmek istemediğim için 37. haftama kadar çalışacağım kısmetse. Ama gerçekten zor oluyor , ayaklarım balon gibi yakında havalanabilirim o derece , hafif hafif sancılarım oluyor. belim sırtım ne biliyim hangisini anlatsam ama kızımı kucağıma alınca geçecek hepsi biliyorum. Anne olmak kolay değil diye düşünüyorum ve kızımla daha fazla vakit geçirmek için şimdi çalışıyorum. Keşke imkanlar elverse de hep evde olsam kızımı ben büyütsem. Şimdiden düşünüyorum ilk adımında , ilk kelimesini söylediğinde yanında olmayacağım. Bunlar üzüyor beni ama yapacak bişey yok şimdilik inşallah ileride şartlar değişirde bende evimin kadını olurum

amin canım amin benim işim haftanın ilk günleri biraz yoğun oluyor sonra sakin gibi çok şükür ama yinede erkenden kalkıp gelmek zor gerçekten. Birde ben git gel günde 45 km araba kullanıyorum malesef servis falan da yok. Eşiminide mesai saatleri iş gücü pek uymuyor çok ters yerlerdeyiz anlıcan. Neyse hayırlısıyla kurtulalımda başka bişey istemiyorum

benimle de dalga geçiyorlar doğurucan ofiste diye Bende haftaya işlerimi devretmeye başlayacağım. Hayırlısı bakalım.

Hanimlarrr herkese hayirli cumalar...

Süper bir sey oldu ve esimi doguma girmeye ikna ettim

Bayilirim ben giremem diyordu hep, ben de dün oturdum güzelce "bak hicbir sey görmeyeceksin, örtü cekecekler, sadece basucumda duracaksin, hem kizini senden önce bir sürü insan görecek, ilk sen görmek istemez misin? Disarda beklerken 9 dogurursun icerde neler olup bitiyor diye, gel yanimda dur benimle bir dogur" dedim Ve ikna ettim

Kemiklerim benim de aciyor özellikle geceleri, diger arkadaslarin dedigi gibi aciliyor kemikler.

Bizim de elektrik faturamiz 50 küsür geliyor ve bizde de camasir bulasik mak 2 güne bir calisir, firini da mikroyu da cok fazla kullaniyorum. Sizin fatura cidden ucmus arkadasim, bir arastirin bence.

dün görmemişim mesajını canım. tşk ederim. geçti dünkü ruh halim napim benim çocuğum çiroz olacak diyorum artık :)

benim göğüs uçlarım ve çeveresindeki koyu bölge de çok karardı, acaba buda onla mı ilgili diye düşünüyorum.

benim her yerim karardı. göğsümün altı bacaklarımın arkası göbeğim boynum görsen tiksinirsin normal diyolar geçermiş doğumdan sonra. geçmezse asıl o zaman depresyona girerim

Sustummm ben senin işin daha zormuş aslında araba kullanmasan iyi ama dikkat et kendine. Ne yapıyorsun sende benim gibi şehir dışına mı çıkıyorsun. 45 km az değil , benimde 56 km oğlum günde toplam 112 km yol yapıyor. Gezenti olacak çıkacak bu çocuk.

kızlar bugün bende bir değişiklik var karnım ağrıyor karın ağrım belime vuruyor aynı adet sancısı gibi sizce bu sancımıdır

mrb herkese... dün çıktım siteden eşim aradı kayınvalidemlere dayısı gelecekmiş oraya gittik gitmez olaydık. dayısının salak bi oğlu var 4-5 yaşlarında. annesini soruyorum çocugun bu nerden çıktı anlamadım hiç karnıma bi vurdu ay neye uğradığımı şaşırdım. zaten gergindim bebeğin kilosuna taktım bütün gün ağlayacaktım nerdeyse.
çok kötü bağırdım çocuğa ama terbiyesiz bile dedim ama hak etti gerzek. annesi de diyo bu hep köye gide gele böyle şımardı. gönderme dedim o zaman eğitemiyo musun sen çocuğunu köye gönderiyosun. kadın bozuldu ama çocuk resmen yamyam.
ay diyo büyük konuşma seninki de böyle olur. dedim valla kırarım kafasını hayır çocuk yaramaz olur amenna ama saldırmak ne ya eşim kızdı sonra eşime saldırdı bu sefer sinirden ağlayacaktım yeminle
karnım kaskatı oldu sonra bi ağrı girdi karnıma dedim herhalde doğuracam bu gece. neyseki geçti sonra. salak çocuk ya. yüreğimi hoplattı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…