kızıltepede tulumbadan baska tatlı yok kartopu..bende ondan un helvası kavurayım da mıllet degısık bısey yesın dedıydım..burda sırf tulumba tatlısı yapan o kadar cok dukkan varkıı..ama yarınkı haletı ruhıyeme gore hanı yorgun yada sancılı falan olursam budetayıda dusunebılırım canım saol..tursuyu bende dusundum bak onuda ekleyebılırım..cokta fazla bı secenek deyok zaten pilavın yanına koncak sanırım..
kızlar ben bırazdan kacıcam kocam gelır o gelmeden halledeyım su evın ıslerını de cıksın aradan..
bu arada benı cıdden dusunduren bıseyı danısmak ıstıyorum kızlar sıze..
evlendıgımız ocak ayından bu yana elektırık faturamız cıdden yuksek gelıyor..80 den 70 den assagıya dusmuyor..ve ben buna sasııryorum cunku camasır makınemı ayda 4 en fazla 5 kez calıstırıyorum onuda gece 10 dan sonra ..bulasık makınemı 2 3 gunde bır yıne gece calıstırıyorum(gece tarıfesı gunduz tarıfesının yarısı kadardan bıle dusuk old.)mıkrodalga +fırın cok calıstırmıyorum borek corekle cok aram yok zaten ..ve benım tum beyaz esyalarım A+ plus anlam veremıyorum gelen elektırıge..
tatıle cıktıgımızda buzdolabını kapattım cektım fısını ..1 ,5 ay yoktuk gelen fatıura 45 lıra vergıler ınanıolmazz..29 lıra vergı olurmu arkadaslar ya..kullanım mıktarı 8 lıra 45 lıraya kadar kı kısmıda yok dagıtım bedelı yok su bedelı yok bu vergısı..hayır burda kacak elektırık cok cıddı kullanılıyor ama bıle bıle haram yıyemem de yedırmem de dert degıl odedıgım fatura benı fakır etmez ama 8 10 kısılık aıleye 15 lıra gelırken bana 80 lıra gelmesıne cok bozuluyorum:95:
bunun ıcın ne yapmak gerekır..herkes esıme hoca ıstersenız sıınkıne de bı el atalım dıyomus bosa para vermeyın dıyomus akıl verende cok..
bu fatura tarıfelerıyle ılgılı yapılabılecek bısey varmıdır kızlar..
bu arada bız lahmacun yaptırmaya karar verdık yanına ayran vede tatlı yeter artar bnece... hem ben ugrasmamıs olurum:)
kızıltepede tulumbadan baska tatlı yok kartopu..bende ondan un helvası kavurayım da mıllet degısık bısey yesın dedıydım..burda sırf tulumba tatlısı yapan o kadar cok dukkan varkıı..ama yarınkı haletı ruhıyeme gore hanı yorgun yada sancılı falan olursam budetayıda dusunebılırım canım saol..tursuyu bende dusundum bak onuda ekleyebılırım..cokta fazla bı secenek deyok zaten pilavın yanına koncak sanırım..
kızlar ben bırazdan kacıcam kocam gelır o gelmeden halledeyım su evın ıslerını de cıksın aradan..
evlendıgımız ocak ayından bu yana elektırık faturamız cıdden yuksek gelıyor..80 den 70 den assagıya dusmuyor..ve ben buna sasııryorum cunku camasır makınemı ayda 4 en fazla 5 kez calıstırıyorum onuda gece 10 dan sonra ..bulasık makınemı 2 3 gunde bır yıne gece calıstırıyorum(gece tarıfesı gunduz tarıfesının yarısı kadardan bıle dusuk old.)mıkrodalga +fırın cok calıstırmıyorum borek corekle cok aram yok zaten ..ve benım tum beyaz esyalarım A+ plus anlam veremıyorum gelen elektırıge..
tatıle cıktıgımızda buzdolabını kapattım cektım fısını ..1 ,5 ay yoktuk gelen fatıura 45 lıra vergıler ınanıolmazz..29 lıra vergı olurmu arkadaslar ya..kullanım mıktarı 8 lıra 45 lıraya kadar kı kısmıda yok dagıtım bedelı yok su bedelı yok bu vergısı..hayır burda kacak elektırık cok cıddı kullanılıyor ama bıle bıle haram yıyemem de yedırmem de dert degıl odedıgım fatura benı fakır etmez ama 8 10 kısılık aıleye 15 lıra gelırken bana 80 lıra gelmesıne cok bozuluyorum:95:
bunun ıcın ne yapmak gerekır..herkes esıme hoca ıstersenız sıınkıne de bı el atalım dıyomus bosa para vermeyın dıyomus akıl verende cok..
Günaydın kızlar günaydın eyt. Seninle aynı zamanda doğuracağız galiba , bende 7 ekim'de ayrılacağım izne.
Son 3 hafta ama geçmek bilmiyor inanki , bende evde olmayı iple çekiyorum. İnanırmısın temizlik yapmayı bile özledim. şimdi pek yapamıyorum çünkü akşamları baygın atıyorum kendimi eve:)
7 Ekim miiiioffff çok geç. Başta sen ve çalışan diğer annelerimize Allah kolaylık versin. Bayramdan sonra ayrıldım ben. ona rağmen keşke daha erken ayrılıp, kendime daha çok vakit ayırsaymışım diyorum. Her gün bir sürü şey yapmaya, yetiştirmeye çalışıyorum,bunları yaparken 10 dk da bir mola vermem gerekiyor çünkü çok çabuk yoruluyorum. Sözün özü, zoru başarıyosunuz, tebrik ve takdir ediyorum sizleri arkadaşım. Allah güç kuvvet versin hepinize. Kendinize iyi bakın. En azından eve geldiğinizde iş güç yapmayıp dinlenin. Bebeklerin ihtiyacı var buna.
Senin 1 hafta daha fazlaymış. Allah yardımcımız olsunbilseydim böyle olucağını Eylül 15 te çıkacağım derdim. Pazartesi eleman başlayacak 2 hafta onla uğraş bu arada işte yoğun Bakalım neler olacak en son gelen teklif bebeği getir burda çaycı bakar sende çalışırsın oldu. Dedim dalgamı geçiyorsunuz ciddimisiniz. Adam meğersem ciddiymiş
dün görmemişim mesajını canım. tşk ederim. geçti dünkü ruh halim napim benim çocuğum çiroz olacak diyorum artık :)canımmmm,bebegının kılosu uzmus senı..ama uzulecek ınan bısey yok bu moral vermek degıl kıloda aslında cok onemlı degıl..bebegının cıgerı gelısmıs olsun uzuvları tastamam ve hayatı organları sıkıntısız olsun yeter..kı elhamdulıllah bunlarda zaten bı sorun yok ee sankı 1 kıloymus gıbı bahsetme kuzudan ..hem ayrıca unutmakı yarın dogurmuyosun henuz 1 ayın var hıc bılemedım 2500 kg assagıyada dogmazz bunada emın ol..sasma payınıda unutma tabı..
hem sen mırandaya da bakma yavrum yemıyorum bebek kendı kılolanıyo dıyo ama ona bakarsan hepımızın ısyanlarda olması lazım..saka bı yana aramızda cok fazla bı fark canını sıkıp bebişi uzme..
gece yatmadan once 1 bardak sütle 4 tane incir ye,ben de oyle et mıs pekmez mıs falan yıyemıyorum..kahvaltıda yedıgın peynırı tam yaglı ye fazla ye..yogurt sutten daha cok fayda saglıyormus..bana 2 kase ye gunde demıstı ekmek yada hamur ısı sadece sana kılo aldırır bebege degıl..bunlara dıkkat et canım ınsaallah bundan sonrakı kontolrdede yuzun gulerek anlat bıze havadıslerı oldumu..
benim göğüs uçlarım ve çeveresindeki koyu bölge de çok karardı, acaba buda onla mı ilgili diye düşünüyorum.
amin canım amin benim işim haftanın ilk günleri biraz yoğun oluyor sonra sakin gibi çok şükür ama yinede erkenden kalkıp gelmek zor gerçekten. Birde ben git gel günde 45 km araba kullanıyorum malesef servis falan da yok. Eşiminide mesai saatleri iş gücü pek uymuyor çok ters yerlerdeyiz anlıcan. Neyse hayırlısıyla kurtulalımda başka bişey istemiyorum
benimle de dalga geçiyorlar doğurucan ofiste diyeBende haftaya işlerimi devretmeye başlayacağım. Hayırlısı bakalım.
kızlar bugün bende bir değişiklik var karnım ağrıyor karın ağrım belime vuruyor aynı adet sancısı gibi sizce bu sancımıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?