Sustummm ben senin işin daha zormuş aslında araba kullanmasan iyi ama dikkat et kendine. Ne yapıyorsun sende benim gibi şehir dışına mı çıkıyorsun. 45 km az değil , benimde 56 kmoğlum günde toplam 112 km yol yapıyor. Gezenti olacak çıkacak bu çocuk.
mrb herkese... dün çıktım siteden eşim aradı kayınvalidemlere dayısı gelecekmiş oraya gittik gitmez olaydık. dayısının salak bi oğlu var 4-5 yaşlarında. annesini soruyorum çocugun bu nerden çıktı anlamadım hiç karnıma bi vurdu ay neye uğradığımı şaşırdım. zaten gergindim bebeğin kilosuna taktım bütün gün ağlayacaktım nerdeyse.
çok kötü bağırdım çocuğa ama terbiyesiz bile dedim ama hak etti gerzek. annesi de diyo bu hep köye gide gele böyle şımardı. gönderme dedim o zaman eğitemiyo musun sen çocuğunu köye gönderiyosun. kadın bozuldu ama çocuk resmen yamyam.
ay diyo büyük konuşma seninki de böyle olur. dedim valla kırarım kafasını hayır çocuk yaramaz olur amenna ama saldırmak ne ya eşim kızdı sonra eşime saldırdı bu sefer sinirden ağlayacaktım yeminle
karnım kaskatı oldu sonra bi ağrı girdi karnıma dedim herhalde doğuracam bu gece. neyseki geçti sonra. salak çocuk ya. yüreğimi hoplattı resmen
selamm milletyusufcuğumla biz geldik huuu huuuu
şöyle kendime bi kocaman maşallh diyimde önce, nazar ediyorum yoksa kendi kendime
biz bugün kontroldeydik.. gitmeden önce bi duş aldım ohh rahatlamışım, sonra bi iki satt uyumuşum serin serin, kocacacımda gelince kahvaltı istemememişti rahat rahat yattık oğlumla hiç üzmediii kiineyse zaten dinlenip kalkmışım uyandığımda ama hala uykum vardı, bi güzel kahvaltı yaptık hazırlanıp çıktık sonra.. en güzelide has. fazla beklemedik...
küçüçüğüm 3 kilo olmuş teyzeleri, 3 haftada bi kilo almış:) ve gelişimimizi çok beğendi dr teyzemiz, haftamızla uyumluyuz. kan akışımız, kalp atışımız her bişeyimiz normal çok şükür. 49 cm olmuş boyumuzda tahminen...
amaaa başımız hala sol yanımızda:82: dr haftaya güğn verelim dönmez dedi zaten üç hafta öncede bu haldeydi.. gerçi gün verene kadar belki döner kuzum bi umutneyse bende kilo almamışım yine bi hafta önce sağlık ocağında 67.600 gr gelmiştim şimdide aynı.. zaten üç dört haftada 300 gram filan alıyorum galiba... tansiyonum iyi gidiyor genelde 11/7 çıktı.. yeni bi asistanımız var çok iyi tansiyonunuz dedi, ayrıca iltifatta etti ayy maşallah ne kadar beyaz teniniz dedi, bizde teşekkür edip şımardıkk:82:
yusufcuğum çok net değildi ama dr teyzemiz bu defa briaz daha fazla baktı, hastalar tenhalaşmıştı çünkü.. elini yumruk yapıp çenesine bastırmıştı kuzucuğummm... ben gibi yuvarlak suratlı olcak yakışıklım.. sonra ayaklarından başlayıp kaburgalarına kadar baktık.. pipisini de gösterdi dr umuz:)) baya netti çok mutlu oldum, sabah ki benden eser yok ........
bu arada çatı muayenesi yapmadı, nts yede haftaya gircem inş.... kan tahlili verdim, sonuçları yarın öğrencez...
has. eve döndük biraz dinlenip şekerleme yaptım.. sonra çamaşır attım, balkonu yıkadım, kocacıma oğluma güzel yemekler yaptık şimdi çayımızı yudumlarken size bi bakalım dedikhuuhhh evett destansı msjım burda son buluyor, sizden naberrr
Anaa kaç dakkada bir geliyor baktınmı? doğurucanmı yoksa:18:
maş. canım yusuf kerem'e hiç değilse kontrolden mutlu ayrılanlar olmuş dün. sizle teselli bulalım :))
geçmişi okuyayım derken sütümü taşırdım yaaa
Geçmiş olsun Filizcim ciddi bir şey olmamıştır umarım. Ben o sinirle çocuğa bir tane çarpardım herhalde. öyle vurulmaz böyle vurulur diye. terbiyesizlik bu başka bi şey değil, ayıplamak istemiyorum büyük konuşulmaz ama annesinin hatası. lafını esirgememekle iyi etmişsin. Biz el bebek gül bebek büyütüyoruz burda Safamızı, bacaksız gelmiş vuruyor yaa sinir oldum ben de
sağol canımcım, bizde en sonunda güleç ayrılabildik bi randevumuzdan:)
tatlım geçmiş olsun, inan benim en çok korktuğum şey, zıpır bi bebe gelip karnıma vurcak diye ödüm kopuyor. iyice paranoyaya bağladım gerçi benanneside ne kadar rahatmış maşallah.. dediğin gibi çocuk yaramaz olurda bu ayrı bişey, şimdi bebelerin geneli böyle malesef terbiyeden yoksun büyüdükleri için. inş biz evlatlarımızı hayırlı bi şekilde yetiştirebiliriz, Rabbim bize güç kuvvet akıl fikir versib bu konuda bol bol..
sende kontolemi gitmiştin, ben pek geçmişe bakamadım, şimdide pek halim yok açıkcasıkilo olayı mı yine yoksa. eğer yavrunun sağlığında bişi yoksa kiloyu nbiye sorun ediyon ki sen, zaten büyük ihtimal babasına çeker bi tarafı, sütünle toplanır doğunca annesi.
evet canım sanırım gününü dolduracak hiç acelesi yok.ama gününü geçmesin çünkü ondanda korkuyorum.sezeryan olmak istemiyorum.hakkımızda hayırlısı.Günaydın kızlar, bütün gece karnım sızladı, etlerim liğme liğme acıdı o arada rüyamdada esmer şekeri görüyorum bana normal benimde oluyo hanzade geçicek filan diyo sabaha kaar beni teselli etti
Eda resminizi çok beğendim çok orjinal :))
Canom onu diyenler, umarım dedikleri ile imtihan olmazlar. Bülbülün çektiği dili belası derler. Sezeryan normal doğumdan kolay bir şey değil ayrıca...
Nejla maşallah gününde gelicek oğluşun ne güzel işte,
)
özlemcim, filizim, ahestem, seymacım maşallah bebişlerinizegerçi filizim biraz üzülmüş ama daha kaç hafta var cnm kilolanır o merak etme dün gülay yazmıstı ya 1 haftada yarım kilo almış kızım diye
nidaaa maşallah kız göbişine yerim ben o içindeki bal böcüğünü çok tatlı ve çok güzelsin hayatım
ahhh filicim neden bukadar çok üzüyosun kendini.bak benim oğlan bir ara çok önden gitti şimdi ise normal haftasına göre yani kilo alımı değişebiliyor sen merak etme belki son haftalarda daha hızlı kilo alır.benimki son 1 haftada 150 gr almış mesela.
tabiki canım sen kendine düşen görevi yap.doğduktan sonra toparlanır inş.ben doğduğum zaman çok zayıfmışım evde doğduğum için annem kilomu bilmiyor.hatta görenler hep çok zayıf olduğumu söylerlermiş.tşk ederim canım. inş. benim de yalug gibi olur haftaya sürpriz yapar oğlum bize
geriden geliyorum ya yeni görüdm msjnı :)) sağ ol Nejlacım üzmiyecem daha da kendimi napim ben elimden geleni yapıyorum. az babasına çekse alır zaten inş. doğunca kilosunu.
senin oğluşun doğmaya niyeti yok galiba Nejla. bi iki ıkınsan mı ne
canım bizde tavuklu pilavın yanına salata değilde daha kolay diye birkaç adet minik salatalık turşusu ve biber turşusu koyarlar.eğer yakınlarında turşucu varsa bence en kolayı o derim.helva kavurmaylada uğraşma hamile hamile al 1 - 2 kilo tulumba tatlısı 2şer 3er de onlardan koyarsın yanına olur biter. hem pahalı bir tatlıda değil,ama kızıltepede varmı tulumba bilmiyorum.
kısacası kendini fazla yorma tatlım.
kızlar ben bırazdan kacıcam kocam gelır o gelmeden halledeyım su evın ıslerını de cıksın aradan..
bu arada benı cıdden dusunduren bıseyı danısmak ıstıyorum kızlar sıze..
evlendıgımız ocak ayından bu yana elektırık faturamız cıdden yuksek gelıyor..80 den 70 den assagıya dusmuyor..ve ben buna sasııryorum cunku camasır makınemı ayda 4 en fazla 5 kez calıstırıyorum onuda gece 10 dan sonra ..bulasık makınemı 2 3 gunde bır yıne gece calıstırıyorum(gece tarıfesı gunduz tarıfesının yarısı kadardan bıle dusuk old.)mıkrodalga +fırın cok calıstırmıyorum borek corekle cok aram yok zaten ..ve benım tum beyaz esyalarım A+ plus anlam veremıyorum gelen elektırıge..
tatıle cıktıgımızda buzdolabını kapattım cektım fısını ..1 ,5 ay yoktuk gelen fatıura 45 lıra vergıler ınanıolmazz..29 lıra vergı olurmu arkadaslar ya..kullanım mıktarı 8 lıra 45 lıraya kadar kı kısmıda yok dagıtım bedelı yok su bedelı yok bu vergısı..hayır burda kacak elektırık cok cıddı kullanılıyor ama bıle bıle haram yıyemem de yedırmem de dert degıl odedıgım fatura benı fakır etmez ama 8 10 kısılık aıleye 15 lıra gelırken bana 80 lıra gelmesıne cok bozuluyorum:95:
bunun ıcın ne yapmak gerekır..herkes esıme hoca ıstersenız sıınkıne de bı el atalım dıyomus bosa para vermeyın dıyomus akıl verende cok..
bu fatura tarıfelerıyle ılgılı yapılabılecek bısey varmıdır kızlar..
bi koşu o sinirle siliver hemen canım, yoksa daha zor oluyor
tabiki canım sen kendine düşen görevi yap.doğduktan sonra toparlanır inş.ben doğduğum zaman çok zayıfmışım evde doğduğum için annem kilomu bilmiyor.hatta görenler hep çok zayıf olduğumu söylerlermiş.
önemli olan sağlıklı olması gerisini boşver.
yok canım gelmiyor içerde keyfi yerinde.bugün rüyamda göbüşüme bakıyorum oğlumu içerden seyrediyorum ama şuan yüzünü hatırlamıyorum.çok değişk bir rüyaydı.:44:
bebek şekerlerimiz geldi ağlattı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?