2011 Ekim Anneleri

yok canım istanbul içi işyerim 22 km git gel işte 45 km aşağıda yukarı ama son iki hafta babama söyledim o getirip götürecek. çünkü artık zor olmaya başladı. doktorumda 35. haftadan sonra kesinlikle kullanmamamı söyledi. Kesin bizim bebikler çok gezenti olacak

aman canım ya sabah erken kalkınca evden de çıkınca yakın uzak farketmiyor değilmiki geliyoruz işe , günümüzü geçiyriyoruz , hepimizin işi zor , neyse kızımla evde kalacağım günleri hayal ederek , mutlu olmaya çalışıyorum

Geçmiş olsun Filizcim ciddi bir şey olmamıştır umarım. Ben o sinirle çocuğa bir tane çarpardım herhalde. öyle vurulmaz böyle vurulur diye. terbiyesizlik bu başka bi şey değil, ayıplamak istemiyorum büyük konuşulmaz ama annesinin hatası. lafını esirgememekle iyi etmişsin. Biz el bebek gül bebek büyütüyoruz burda Safamızı, bacaksız gelmiş vuruyor yaa sinir oldum ben de

maş. canım yusuf kerem'e hiç değilse kontrolden mutlu ayrılanlar olmuş dün. sizle teselli bulalım :))

günaydın hatunlarr cumanız hayr olsun inş...

ben bu gece sabahı sabah ettim valla dön dön uyuyamadım sonra kalktım oturdum, en son saat beşi gösteriyordu yattığımda. bari dedim ezanı bekleyim, namaz aklımda ya şeytan uyutuvermiş.. sonra bölük pörçük ne uyuduysam bi kaç saat daha uyumuşum. herkes iyidir inş... geçmişe de bakmadım dünden beri. bu arada ne halde uyuduğumu söyleyim, sabah eşim beni yanına çağırdığında fark etim, ayak ucunda camın önünde uyumuşum iyimi:) sabah serinliğinde. zaten kaç gündür hafiften vardı, sanırım sabah iyice üşütmüşüm. boğazım, kulaklarım ağrıyor. her yanım dökülüyor vaziyetteyim. papatya yaptım kendime onu içiyorum

bu arada eslemi göreniniz varmı, ne zamandır uğramıyor.. gerçi ikizleimz doğsa bize mutlaka bize haber ederdi diiimiiiii

Son düzenleme:
maş. canım yusuf kerem'e hiç değilse kontrolden mutlu ayrılanlar olmuş dün. sizle teselli bulalım :))

sağol canımcım, bizde en sonunda güleç ayrılabildik bi randevumuzdan:)

tatlım geçmiş olsun, inan benim en çok korktuğum şey, zıpır bi bebe gelip karnıma vurcak diye ödüm kopuyor. iyice paranoyaya bağladım gerçi ben anneside ne kadar rahatmış maşallah.. dediğin gibi çocuk yaramaz olurda bu ayrı bişey, şimdi bebelerin geneli böyle malesef terbiyeden yoksun büyüdükleri için. inş biz evlatlarımızı hayırlı bi şekilde yetiştirebiliriz, Rabbim bize güç kuvvet akıl fikir versib bu konuda bol bol..

sende kontolemi gitmiştin, ben pek geçmişe bakamadım, şimdide pek halim yok açıkcası kilo olayı mı yine yoksa. eğer yavrunun sağlığında bişi yoksa kiloyu nbiye sorun ediyon ki sen, zaten büyük ihtimal babasına çeker bi tarafı, sütünle toplanır doğunca annesi.

sorma canım ya çok kasıldı karnım taş gibi oldu o esnada kayınvalidem bile ikide bir gelip gidip karnıma baktı o da korktu herhalde. hamd olsun geçti sonra. inan çarpacaktım kendimi zor tuttum. ilerde biri kuzuma dokunsa naparim bilmiyorum :))
çok korumacı bi anne mi olacam ne

hiç düşünmedim şimdiye kadar bi dengesizi gelip karnaıma vuracağını :)) aslında çocugu gersem yine sakınırdım göbeğimi ama annesinin arkasından nasıl çıktı nasıl vurdu anlamadım. annesi çok rahat bi kadın gülüyo bi de görsen. Rabbim bizi böyle anne olmaktan ırak eylesin. inan ne başkasına zarar versin isterim safam ne de zarar görsün.
hıhı dün kontrole gittim ufak çaplı bi kriz atlattım sağ olsun kızlar rahatlattılar beni. ya doktor bana yükleniyo iyi beslen iyi beslen diye hayır daha napim bilmiyorum ki

hayırlı cumalar herkese.

evet canım sanırım gününü dolduracak hiç acelesi yok.ama gününü geçmesin çünkü ondanda korkuyorum.sezeryan olmak istemiyorum.hakkımızda hayırlısı.

tşk ederim canım. inş. benim de yalug gibi olur haftaya sürpriz yapar oğlum bize

geriden geliyorum ya yeni görüdm msjnı :)) sağ ol Nejlacım üzmiyecem daha da kendimi napim ben elimden geleni yapıyorum. az babasına çekse alır zaten inş. doğunca kilosunu.
senin oğluşun doğmaya niyeti yok galiba Nejla. bi iki ıkınsan mı ne

tabiki canım sen kendine düşen görevi yap.doğduktan sonra toparlanır inş.ben doğduğum zaman çok zayıfmışım evde doğduğum için annem kilomu bilmiyor.hatta görenler hep çok zayıf olduğumu söylerlermiş.
önemli olan sağlıklı olması gerisini boşver.
yok canım gelmiyor içerde keyfi yerinde.bugün rüyamda göbüşüme bakıyorum oğlumu içerden seyrediyorum ama şuan yüzünü hatırlamıyorum.çok değişk bir rüyaydı.:44:

hahahaha naptınız doğuyu ya tulumba var mıymış :))
şu terör laneti olmasa keşke gelip görseniz buraları ama nedersin adı çıkmış dokuza inmez sekize :)) ben mardin'i hiç grmedim ama ön yargılı da değilim açıkçası. ha muhakkak bi istanbul bi ankara gibi her istediğinizi bulamazsınız ama tulumba vardır herhalde ya :1

benim de bu ay 75 geldi sinir oldum ben de öyle çok harcamadığımı düşünüyorum ama vergiler falan kabartıyor herhalde. benim üst komşum 3 çocuklu 35 fatura gelmişti bana 75 :))

slm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş

hayrolsun canım rüyan.

hayırlı cumalar kızlar.hiçbişey yapmaya halim yok gene bgn ama akşama misafir gelcek.valla bu insanları da anlamıyorum hadi ben gelelim diyince bişey diyemedim de onlar da gelmeyiverse şurda ne kadar kaldı doğunca gelseler bebek yok illa bu halde eziyet.
hayır tamam ben gelin dedim müsaitmisin diyince ama hiç halim yok.eşim hazır bişeyler alcam bişey yapma sakın dedi ama kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…