2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlaarr...vede hayırlı cumalarr...okuldan geldim benn..vede çok uykum var ,eve girince çıksaım gelmiyo ,izne ayrılınca obez gibi falan olcam ben heraldee
gunaydın kıslar,, bu sabah bi kalktım elim ayağım balon gibi.normal de gün içinde şişerdi ama hiç uykudan kalkınca olmamaıştı.napcam ben
canım benimde hep sabahları şişiyo ,işe gidiyosan Allah kolaylık versin dicem ,ama eğer evyeysen ,yere yat kanepeye uzat ayaklarını geçer ,
iremcim geçmiş olsun eşine ,ıhlamur ,kuşburnı ve limon kaynat ,hatta varsa elma kabuğuda koy karışıma iyi gelir inş.

mrb kızlarrr
ahestemaşallah canım yusufada sanada.... kilosu pek güzelmiş minnoşunun, kontrolünde iyi geçmesine sevindim :)
filiz geçmiş olsun canım. küçük çocuklar karna vurmaya pek bir meraklılar ama sana vuran çocuk şu yaramaz,hırçın ve sevimsiz tiplerden anladığım kadarıyla. annesi ve babasının suçu tamamen şımartıyolar sonra böyle kıl ediyolar insanı. iyi yapmışsın kızmakla....
bende bugün tahlil sonuçlarımı almaya gidicem birazdan. üff hiç çıkasım yok yaaaa ama yürüyüş olur gidip geleyim en iyisi. keşke günler çabucak geçsede kızımı sağlıklı bir şekilde alsam artık kucağıma. meleğimi çok merak ediyorum teyzeleri biran önce öpüp koklamak, göğsüme yatırmak istiyorum onu. sağlıklı olsunda ne kilosu ne başka birşeyi hiç umrumda değil yeterki iyi olsun prensesimmmmm

slm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş

maşallah canım bebeğine artık 3 kiloyu da geçtiler bu gidişle ekime az bebek kalcak sanırım Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin.

slm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş

ayyy demek 2 haftanız kaldı.. ya sezeryanında güzel tarafı bu olsa gerek, nezaman geleceği kesin oluyor. eminim şimdi çok heyecanlısındır :)) buarada bebeğinin kilosunada kırbinkere maaşaallah canım kaşıntıya birşekilde katlanılıyor ama tansiyon problemi önemli tabi. inşallah hiç bir sorun yaşamadan geçiverir 2 haftada kucağına alırsın miniğini :))
neclaaa ya tatlım nazarmı ettik sana biz.. hadi nejla, heyecanlanmıyormusun nejla, ilk sen doğurcan nejla diye diye 40. haftaya getirdik seni sonunda :)) ama bebk anne karnında nekadar dursa okadar iyiymiş. hi,ssediyorum salı günü gelicek ufaklık .))))

Maşallah canım bebeğine allah hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

maşallah canım bebeğine artık 3 kiloyu da geçtiler bu gidişle ekime az bebek kalcak sanırım Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin.

Maşallah canım bebeğine allah hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
çok sağolun kızlar rabbim hayırlısıyla hepimizi kavuştursun bebişlerimize inş ..

eleni maşallah bebeğine şimdi sende heyecan daha çoktur günler geçmek bilmez :)

hayrolsun canım rüyan.
sağol canım.

yok canım sizin nazarınız değmez.heyecan varda ortada bişey yok be fatoşcum.bende pek ummuyordum 40 haftaya kadar duracağını ama oğlum gelmiyor bende bişey yapamıyorum.bencde anne karnında durması zamanına kadar iyi.
bakalım hislerin doğrumu çıkacak yoksa fatoş teyzesine inatmı yapacak benim oğlum.

ELENİİİİ canım kızına maaşaallah.

yok arkadaşım sen beni yanlış anladın herhalde önyargılı falan değilim doğuya karşı. sadece doğuda daha çok baklava ve kadayıf tarzı tatlılar meşhur olduğu için belki tulumba yapılmaz veya heryerde herzaman bulunmaz diye düşünmüştüm. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. :26:

hayırlı cumalar arkadşlar bugun bıraz geç gırebıldım ama dun gece çok moralım bozuldu 3 gıbı bı uyandım ellerım ve ayaklarımı tanıyamadım çok fena şişmişler ınternettn baktım daha çok korku gırdı içime gebelık zehırlenmesı dıe bışe varmış belırtılerıde ani şişmelermiş sabaha kadr uyuyamadm 24 saate geçmezse dr a gıdın dıodu çok şükr sabaha geçtı şişlik anca içim rahatladıı bı gırıp nevar neyok bakım dedım herkez iyidr inşlhh

evet evet ani şişmeler çok önemli ben biliyordum ama geçenlerde benim doktorumun bir hastası yaşadı aynı şeyi bir gecede davul gibi olmuş kız erkenden aldılar bebeğini ama durumları iyiymiş gebelik zehirlenmesi olmuş birden ani şişmelere çok dikkat etmek gerek

Ahterminacım birileri sizden kaçak elektrik çekiyordur. bilmiyorum nerde yaşıyorsun ama biz bundan 8 ay önce tasınıcaktık bir eve adam meger evden ogluna üst kata kaçak elektirik cekmiş farkettik ertesi gun tasınıcakken iptal ettik. baktık boş evde sayaç fıldır fıldır dönüyor. siz de elektirikli tüm esyaları kapaıp deneyin sayaç ne durumda? hala dönüyorsa kabloları takip edin ya da elekirk idaresine şikayette bulunun.
ayrıca yeni ögrendim kayınvalidemler akıllı sayac diye bisey takırmıslar ki bunu cok kisi biliyormus her gun nerdeyse camasır makinesi calısır surekli misafir gelir her gun bulasık makinesi en az 2 kez claısır ama ayda 60 ı gecmiyor faturaları. her gun iki odada tv calısıyor odalar surekli yanıyor makineleri de a plus falan değil. yani sizin fatura gercekten cok.
el atın bu konuya. ama sakın kacak kullanmayın valla haram elektrik birinizden çıkar aheste aheste :)

bu son ay bizim de su faturası cok yüksek geldi. biz de esimle 2 kisiyiz ve nerdeyse bu ramazan ayını hep dısarıda gecirdik. suyla isimiz duslar dısında olmadı gibi. camasır bulasık cok az oldu. 60 a yakın geldi her zaman 30 gelirdi. bu da beni cok sasırttı. acaba iski mi zam yaptı anlayamadım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…