canım benimde hep sabahları şişiyo ,işe gidiyosan Allah kolaylık versin dicem ,ama eğer evyeysen ,yere yat kanepeye uzat ayaklarını geçer ,gunaydın kıslar,, bu sabah bi kalktım elim ayağım balon gibi.normal de gün içinde şişerdi ama hiç uykudan kalkınca olmamaıştı.napcam ben
foto isteriz zeynep. bak maş. bu günleri de gördük. rabbim oları kucağımıza alıp sağlıkla sevdiğimiz günleri de göstersin inş.
slm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş
slm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş
maşallah canım bebeğine artık 3 kiloyu da geçtilerbu gidişle ekime az bebek kalcak sanırım Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin.
ayyy demek 2 haftanız kaldı.. ya sezeryanında güzel tarafı bu olsa gerek, nezaman geleceği kesin oluyor. eminim şimdi çok heyecanlısındır :)) buarada bebeğinin kilosunada kırbinkere maaşaallah canımkaşıntıya birşekilde katlanılıyor ama tansiyon problemi önemli tabi. inşallah hiç bir sorun yaşamadan geçiverir 2 haftada kucağına alırsın miniğini :))
neclaaa ya tatlım nazarmı ettik sana biz.. hadi nejla, heyecanlanmıyormusun nejla, ilk sen doğurcan nejla diye diye 40. haftaya getirdik seni sonunda :)) ama bebk anne karnında nekadar dursa okadar iyiymiş. hi,ssediyorum salı günü gelicek ufaklık .))))
çok sağolun kızlar rabbim hayırlısıyla hepimizi kavuştursun bebişlerimize inş ..Maşallah canım bebeğine allah hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
eleni maşallah bebeğine şimdi sende heyecan daha çoktur günler geçmek bilmez :)
zaman olarak bekmadım canım ama sürekli bir ağrı var gibi
sağol canım.hayrolsun canım rüyan.
ayyy demek 2 haftanız kaldı.. ya sezeryanında güzel tarafı bu olsa gerek, nezaman geleceği kesin oluyor. eminim şimdi çok heyecanlısındır :)) buarada bebeğinin kilosunada kırbinkere maaşaallah canımkaşıntıya birşekilde katlanılıyor ama tansiyon problemi önemli tabi. inşallah hiç bir sorun yaşamadan geçiverir 2 haftada kucağına alırsın miniğini :))
neclaaa ya tatlım nazarmı ettik sana biz.. hadi nejla, heyecanlanmıyormusun nejla, ilk sen doğurcan nejla diye diye 40. haftaya getirdik seni sonunda :)) ama bebk anne karnında nekadar dursa okadar iyiymiş. hi,ssediyorum salı günü gelicek ufaklık .))))
çok sağolun kızlar rabbim hayırlısıyla hepimizi kavuştursun bebişlerimize inş ..
canım maşalllah kocaman olmuş iki hafta çok heyecanlı
canım maşallahbebeğine demek iki hafta var allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
hahahaha naptınız doğuyu ya tulumba var mıymış :))
şu terör laneti olmasa keşke gelip görseniz buraları ama nedersin adı çıkmış dokuza inmez sekize :)) ben mardin'i hiç grmedim ama ön yargılı da değilim açıkçası. ha muhakkak bi istanbul bi ankara gibi her istediğinizi bulamazsınız ama tulumba vardır herhalde ya:1
benim de bu ay 75 geldi sinir oldum ben de öyle çok harcamadığımı düşünüyorum ama vergiler falan kabartıyor herhalde. benim üst komşum 3 çocuklu 35 fatura gelmişti bana 75 :))
hayırlı cumalar arkadşlar bugun bıraz geç gırebıldım ama dun gece çok moralım bozuldu 3 gıbı bı uyandım ellerım ve ayaklarımı tanıyamadım çok fena şişmişler ınternettn baktım daha çok korku gırdı içime gebelık zehırlenmesı dıe bışe varmış belırtılerıde ani şişmelermiş sabaha kadr uyuyamadm 24 saate geçmezse dr a gıdın dıodu çok şükr sabaha geçtı şişlik anca içim rahatladıı bı gırıp nevar neyok bakım dedım herkez iyidr inşlhh
hahahaha naptınız doğuyu ya tulumba var mıymış :))
şu terör laneti olmasa keşke gelip görseniz buraları ama nedersin adı çıkmış dokuza inmez sekize :)) ben mardin'i hiç grmedim ama ön yargılı da değilim açıkçası. ha muhakkak bi istanbul bi ankara gibi her istediğinizi bulamazsınız ama tulumba vardır herhalde ya:1
benim de bu ay 75 geldi sinir oldum ben de öyle çok harcamadığımı düşünüyorum ama vergiler falan kabartıyor herhalde. benim üst komşum 3 çocuklu 35 fatura gelmişti bana 75 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?