mrb kızlarrr
ahestemaşallah canım yusufada sanada.... kilosu pek güzelmiş minnoşunun, kontrolünde iyi geçmesine sevindim :)
filiz geçmiş olsun canım. küçük çocuklar karna vurmaya pek bir meraklılar ama sana vuran çocuk şu yaramaz,hırçın ve sevimsiz tiplerden anladığım kadarıyla. annesi ve babasının suçu tamamen şımartıyolar sonra böyle kıl ediyolar insanı. iyi yapmışsın kızmakla....
bende bugün tahlil sonuçlarımı almaya gidicem birazdan. üff hiç çıkasım yok yaaaa ama yürüyüş olur gidip geleyim en iyisi. keşke günler çabucak geçsede kızımı sağlıklı bir şekilde alsam artık kucağıma. meleğimi çok merak ediyorum teyzeleri biran önce öpüp koklamak, göğsüme yatırmak istiyorum onu. sağlıklı olsunda ne kilosu ne başka birşeyi hiç umrumda değil yeterki iyi olsun prensesimmmmm
inş. sağlık ocağından problemsiz gelirsin Fatoşçum moralini bozmalarına izin verme
yok arkadaşım sen beni yanlış anladın herhalde önyargılı falan değilim doğuya karşı. sadece doğuda daha çok baklava ve kadayıf tarzı tatlılar meşhur olduğu için belki tulumba yapılmaz veya heryerde herzaman bulunmaz diye düşünmüştüm. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. :26:
anladım canım. est. ne özürü ben kendi düşüncemi dile getirdim.
Ahterminacım birileri sizden kaçak elektrik çekiyordur. bilmiyorum nerde yaşıyorsun ama biz bundan 8 ay önce tasınıcaktık bir eve adam meger evden ogluna üst kata kaçak elektirik cekmiş farkettik ertesi gun tasınıcakken iptal ettik. baktık boş evde sayaç fıldır fıldır dönüyor. siz de elektirikli tüm esyaları kapaıp deneyin sayaç ne durumda? hala dönüyorsa kabloları takip edin ya da elekirk idaresine şikayette bulunun.
ayrıca yeni ögrendim kayınvalidemler akıllı sayac diye bisey takırmıslar ki bunu cok kisi biliyormus her gun nerdeyse camasır makinesi calısır surekli misafir gelir her gun bulasık makinesi en az 2 kez claısır ama ayda 60 ı gecmiyor faturaları. her gun iki odada tv calısıyor odalar surekli yanıyor makineleri de a plus falan değil. yani sizin fatura gercekten cok.
el atın bu konuya. ama sakın kacak kullanmayın valla haram elektrik birinizden çıkar aheste aheste :)
evet bu msj ireme galiba ama benim de fazla geldi bu ay :))
gerçi her ay normal gelir de bu ay niye böyle oldu anlamadım. biraz daha dikkat edeyim bakayım önümüzdeki az nasıl olacak
selammmmmmmmayşş bugün içime mavipatikler kaçmış gibiyim
evimi süpürdüm sildim tozları aldım markete gittim alışveriş yaptımzetinyağlı barbunyam hazır, çorbam ocakta pişiyo misafirlerin gelmesine yakın pilavımı yapar yemeğide fırına attımmı tamamdır
wuhuuu olmuşum ben ayol
oooo maş. canım çimdikle bi taraflarını :)) bende de bi enerji var sormayın iki çeşit yemek koydum ocağa iki çeşit de yapmayı düşünüyorum canım ha bire yemek istiyo hazırda bulunsun :))
ha bu arada kaynar su koy çorbana hiç bi şey de olmaz
selam kızlar,
bugün sinirlerim ve moralim bozuk3 yaşındaki kızım yuvaya gidiyor, 13 çocuğa 5 öğretmen düşüyor. bunu niye söyledğimi sonra anlatırım...
daha dün 3. günüydü kreşte: bir arkadaşıyla takışmış( bu oyuncağa ben bineceğim, sen binme felan), kızım da arkadaşını hafif bir ısırmış kolundan(hafif olduğunu gözümüzle annesi ile birlikte gördük, ki o da olayı hiç büyütmedi, çocuk bunlar felan dedi)...lidya hiç ısıran veya bu kadar tepki gösteren bir çocuk olmadı...neden böyle bir tepki vermiş anlamıyorum, kaldı ki öğretmenler ne güne duruyor(kesin lafa dalmışlardı, bizimkiler birbirine dalarken)..bir de öğretmeni bugün dedi ki bana: lidya'nın özel durumundan ötürü, böyle hırçınlıklar çıkabiliyor( üçüncü kez bunu söylüyor bana)... neymiş özel durumu deyi verdim, ehhhh kardeşi gelecek yaa, psikolojik olarak etkilenirmiş...kreşten çıkınca bir ağlamaya başladım, sormayın...lidyam kardeşini henüz görmedi ki tepkisi olsunve zaten lidya'ya yaptık biz bu kardeşi, tek kalmasın diye
eskiden, veya anadolu'da millet 5, doğuruyor, maşşallah tüm kardeşler birbirine kenetleniyor...nedir bu önyargı anlamıyorum ki, lidya'nın kıskanacağı yoksa bile zorla kıskandıracaklar...millet parkta görüp, aaaa kardeşin mi olacak, aaa pabucun dama atılacak deyi veriyor...kuşbeyinli hatunlar
ufff sizi sıktım, ama içimdeki sıkıntıyı henüz boşaltamadım
neyse öptm sizleri
herkes psikolojik danışman zaten son zamanlarda. dediğin gibi bilmediklerini de bizler öğretiyoruz çocuklara. sen üzme canını arkadaşım bi daha da söylerlerse bizim kıskançlık sorunumuz yok de sustur.