2011 Ekim Anneleri

inş. sağlık ocağından problemsiz gelirsin Fatoşçum moralini bozmalarına izin verme

anladım canım. est. ne özürü ben kendi düşüncemi dile getirdim.

evet bu msj ireme galiba ama benim de fazla geldi bu ay :))
gerçi her ay normal gelir de bu ay niye böyle oldu anlamadım. biraz daha dikkat edeyim bakayım önümüzdeki az nasıl olacak

oooo maş. canım çimdikle bi taraflarını :)) bende de bi enerji var sormayın iki çeşit yemek koydum ocağa iki çeşit de yapmayı düşünüyorum canım ha bire yemek istiyo hazırda bulunsun :))
ha bu arada kaynar su koy çorbana hiç bi şey de olmaz

herkes psikolojik danışman zaten son zamanlarda. dediğin gibi bilmediklerini de bizler öğretiyoruz çocuklara. sen üzme canını arkadaşım bi daha da söylerlerse bizim kıskançlık sorunumuz yok de sustur.

canım sağol beni biraz hafiflettiğin için ama, senin de vurguladığın gibi, genelde bir öğretmene 20 öğrenci düşüyor, ama lidya'nın kreşinde 2 öğrenciye bir öğretmen düşüyor yani çocuklar tabii kızabilir birbirine, bu olağandır, çünkü öfke kontrolünü yeni yeni geliştiriyorlar, ama başka bir yere dikkatleri çabuk çekilebilir, en azından onu yapabilirlerdi diyorum...kaldı ki, biz lidya'ya yeni oda takımı aldık, odasının yerini değiştirmedik, sorarsa bütün sorularına cevap vermeye itina gösteriyorum...
tama ben de bebek doğunca birşeylerin değişebileceğine hazırlıyorum kendimi, yani belki bir kıskançlık, veya yadırgama dönemi gibi, ama henüz bebek ortada yokken(ki lidya etrafta iken, o açarsa bebek konusunu konuşuyoruz, o açmazsa pek oralı olmuyor gibi davranıyoruz) bana fazla abartılan psikolojik tahlil gibi geliyor...
artı olarak, sen de hak verirsin herhalde bana: tüm bebekler ilk kreş günlerinde hırçınlık gösterebiliyorlar, tatilden sonra annelerinden ayrıldıkları için lidya da zaten sadece 3 yaşında...
sağol yorumun için, kafanı şişirdiysem de kusura bakma...

bu arada dün hastane çıkışı pijama takımı ve geceliğimi de aldım. birazdan onları yıkıyacam inş. bozulmazlar.

EDAA galiba artık çantamı hazırlamam lazım de mi. pijamamı da aldığıma göre:18::18::18::18:

NİDACIĞIMMM
HİÇ sormuyosun çorbayı yaptınmı diye ben söyleyim canım akşam yaptım biraz uzun sürdü iftara yetişmedi ama çoook güzel bir çorba oldu çok teşekkür ederim ben artık sık sık yaparım bu çorbayı çok teşekkür ederim

NİDAAAA
dün verdiğin çorba tarifi için dolabtan önceden didiklemiş olduğum tavuk etini çıkardım onla yapsam olur mu yani tavuk suyum yok lezzeti nasıl olur acaba???

aynen öyle, çözemezlerse bir sorunu, hooop uyduru veriyorlar bir kalıp...benimki de oldukça makbul görünür yaaa...buna bağlayalım diyor...ben çocuğumu tanımasam, öyledir diyeceğim, ama tanıdığım için, sinir oldum...

slm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş

Canım kaşıntı sorunun sona erecek ne güzel, bebeğine de kavuşmana 2 hafta kalmış ne güzel hayırlısıyla kucağına al inşallah.

Bugün eşim gidiyor 2 gün yok Pazar akşamı gelecek sanki o yokken bana bir şey olacak gibi hissediyorum nedense Bu 2 gün annemlerde kalıcam en azından acil bir şey olursa babam var Pazar da kardeşime görücü gelecek orada da telaş vardır şimdi inşallah rahat edebilirim.

yok kız niye bi şey olsun iyi düşün iyi olsun. sen de anne evinin tadını çıkar az hem görücülerin karşısına geç elini koy göbeğine bi güzel süz. göbekli göbekli insan kendini büyük hissediyo

selam canıımm ..

rica ederim canım ne demekkk...herzaman yardımcı olmaya hazırım ,ama takma kafanı biraz talihsiz bi yorum olmuş ,sen zaten bilinçli bi anneye benziyosun ,ilerde çok sorun yaşıycağını sanmam canım ..öğretmende kendince kılıf bulmuş olabilr,bide sor bakalım başka ne gibi hırçınlıkları varmış ,ayrıca dediğin gibi bukadar kısa sürede sana bunu 3 kere söylemesinin bi dayanağı olmalı ,..hem ne kadar gözlemlemiş olabilirki zaten 2 saat uyku ,1 saat yemekk..

ayy aslında merak ediyorumda kendini beğenmişlik olmasın diye soramıyorum ..afiyet olsun canıımm..yarasııınn:)

NİDAAAA
dün verdiğin çorba tarifi için dolabtan önceden didiklemiş olduğum tavuk etini çıkardım onla yapsam olur mu yani tavuk suyum yok lezzeti nasıl olur acaba???

canım tavuk suyu olmadan pek bişeye benzemez oo..keşke mincikte olsa olaydı tavuğun o bile yeterdi ,bulyon at diicem oda zararlı ,sen en iyisi markete yolla birinii...

hımmm o zaman onu pilava kullanayım çorba kalsın bugün. kız kimi göndereyim kociş de toplantı da tek başımayım (
başka sefer artık. tşk

kızlaarr dün kızıma yeni bi isim daha bulduukk..Dila nasııll???bu ismin bizim için özel bi anlamıda var eşimleee...tanıştığımızda adımı dila biliyoduu

hımmm o zaman onu pilava kullanayım çorba kalsın bugün. kız kimi göndereyim kociş de toplantı da tek başımayım (
başka sefer artık. tşk

evet canım en iyisi ,sonra beğenmezsin tarifimi falan neme lazıımm:86::86::86:

ayy bu aralar şu smile i kendime benzetiyoıruumm

bu arada benim kulaklarımın arkası ,omuzlarım döşümde hep sivilceler çıkıyoo sizdede oluyomu ,ceviz yiyip zeytin yağıyla yağlanmamdan olabilirmii??

Son düzenleme:
kızlaarr dün kızıma yeni bi isim daha bulduukk..Dila nasııll???bu ismin bizim için özel bi anlamıda var eşimleee...tanıştığımızda adımı dila biliyoduu

Elvin Dila mı??
Dila çok güzel bi ism ben beğendim
evet canım en iyisi ,sonra beğenmezsin tarifimi falan neme lazıımm:86::86::86:

ayy bu aralar şu smile i kendime benzetiyoıruumm

sen kadar şirin bi smile :))

harika, benim de tercihlerim arasındaydı...çok beğeniyorum...dila, mira,nil, hira, erin...ve en sonunda Erin de karar kıldık:)

başka sefer artık. tşk

ah yakın olsaydık ta ben sana çorbamın yarısını verseydim koca bir tencere oldu nasıl bitecek bilmiyorum kayınvalideme mi versem ne yapsam görsün gelininin marifetini her seferinde ondan istiyordum bu çorbayı

Elvin Dila mı??
Dila çok güzel bi ism ben beğendim

sen kadar şirin bi smile :))
bende okadar şirin görünüyomuyum acabaaa sadec dila diye düşündüm ama ,elvinlede fena durmuyo gibi diimii???

harika, benim de tercihlerim arasındaydı...çok beğeniyorum...dila, mira,nil, hira, erin...ve en sonunda Erin de karar kıldık:)

bizde bi karar verebileydikk:44::44:

Selam kızlar... Nasılsınız, doğuran var mı? Perolidyadan haber var mı? Ben iyiyim çok şükür, daha ağrım filan yok ama bu işler pek belli de olmuyor. Korku, stres, heyecan devam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…