2011 Ekim Anneleri

oyy canım sanırım biz herşeyi çok araştırıp iyi bildiğimiz için böyle oluyor bunlar, allah hepimize yardım etsin

rica ederim canım ...hepimiz bunun için burdayız dimii??
SANSEE CİM BU SLOGAN OLUR YAHU HEPİMİZ BUNUN İÇİN BURDAYIZ

Ayy onlara da yazık ya dışardan izlemek daha zor galiba...
SİBELLL,,, SENİN TİCKERE BAKTIMDA AZ KALMIŞ YAHU AMANİN, buarada benim okul belli olmadı henüz ama konak olacakmış onu öğrendim bakalım artık gültepe kadifekale limontepe .....
pişman olmayız inşş, senin doğmla ilgili konuşuldumu nasıl görünüyor?

kızlarr bizim bebek ters di sonunda totoşunu yukarı vermiş yavruucummmmmmmmm

ayy canım geçmiş olsunnn dikkatli ol valla ben çekerdim kulagınıııı
geçmişi okuyayım derken sütümü taşırdım yaaa
eneeeeeee getti süttttt
slm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş
oyyyy oyyyyyy maşallahhhhhh kocaman olmuşşş kızzzzzz
canım akşam yediklerin dokunmuş olabilir tuzlu yada hamur işi yediysen geçmiş olsunnnnn
erken dogum riskinin geçmesine sevindim canım inşallah o kilolarda dogumdan sonra gidecekkkkkkk kayınvalide iyi bakmış sana ve torununaaa maşallahhh
ayyyyyyyyyyyy barbunyaaaa çok severimmmmmmm bayılırım benim içinde 1 tabak ye kızzzzzuzun zamandır yiyememiştim

kızlaarr dün kızıma yeni bi isim daha bulduukk..Dila nasııll???bu ismin bizim için özel bi anlamıda var eşimleee...tanıştığımızda adımı dila biliyoduu

dilaa güzel isimmmm aklıma türkan soray ve kadir inanırın birlikte oynadıkları dila hanım filmi geldi
ben begendimmmmm güzelllllllll

iii akşamlar kıslarr...sizin topiğin en minişi vardı ya doğan.işte o ve annesi nasıl oldular?

kızlar ya benim aşağıda çok baskı var kalkamıyorum neden sizce

muhtemelen kanala gırıyordur bebegın bası yada poposu ..dönmusmuydu canım senınkı gercı sezo olacaksın onemlı degıl..kanala gırdıgı ıcın oluyomus o baskı sanırım..bende yok henuz bı muddet olmasada olur yanıı..:))

bu ne sessızlık bugun yahuu...kocıste dısarda ıkındıden berı yapayalnızım......

bendede çok fena var kızlar bazen korkutuyo valla ...

bu ne sessızlık bugun yahuu...kocıste dısarda ıkındıden berı yapayalnızım......

evet yaaaa kimse msjlarımada cevap yazmıyo dogurcam alınganım işteeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95:
kaynanada bizdee iyice sinir ediyo beniii sizde desteh olmuyonuzzzz aglarım bahhhhhhhhhhhhhh

hıhı dün kontrole gittim ufak çaplı bi kriz atlattım sağ olsun kızlar rahatlattılar beni. ya doktor bana yükleniyo iyi beslen iyi beslen diye hayır daha napim bilmiyorum ki

hayırdır ne oldu Filiz?? ne krizi?

Safa'nın kilo problemiyse bunu kafana çok takıyosun, haklı olarak. ama biraz rahat olursan belki daha da iyi yönde gelişir.

Aheste'cim sen de dün doktora gitmişsin. yeni gördüm. Maşallah Yusuf Kerem'e, kocaman olmuş canım sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…