ben de korkuyorum.. Yani aslında normal doğum sürecinden korkuyorym.. Sancılar.. Sonda takımı.. Lağman.. Devamlı çatı muayenesi.. Sancılarının 5 dk da 1 e inmesi ancak açılmanın olmaması.. Suni sancı (ki çok ağrılı oluyormuş), uzayan süreç, gerilen sinirler.. Bebeğin kanalda kalma ihtimali, doğumun gerileme ihtimali.. Vakum uygulamasına gerek kalmaları.. Ekibin gıcık olması ve seni demoralize etmesi..
Buna rağmen şuan normal doğum diyor doktorum..
Ben de çok düşünüyom nddp.. Sonumuz iyi olur umarım.. Keyifsizim anlıcaan
SANSEE CİM BU SLOGAN OLUR YAHU HEPİMİZ BUNUN İÇİN BURDAYIZrica ederim canım ...hepimiz bunun için burdayız dimii??
SİBELLL,,, SENİN TİCKERE BAKTIMDA AZ KALMIŞ YAHU AMANİN, buarada benim okul belli olmadı henüz ama konak olacakmış onu öğrendim bakalım artık gültepe kadifekale limontepe .....Ayy onlara da yazık ya dışardan izlemek daha zor galiba...
ayy canım geçmiş olsunnn dikkatli ol valla ben çekerdim kulagınıııımrb herkese... dün çıktım siteden eşim aradı kayınvalidemlere dayısı gelecekmiş oraya gittik gitmez olaydık. dayısının salak bi oğlu var 4-5 yaşlarında. annesini soruyorum çocugun bu nerden çıktı anlamadım hiç karnıma bi vurdu ay neye uğradığımı şaşırdım. zaten gergindim bebeğin kilosuna taktım bütün gün ağlayacaktım nerdeyse.
çok kötü bağırdım çocuğa ama terbiyesiz bile dedim ama hak etti gerzek. annesi de diyo bu hep köye gide gele böyle şımardı. gönderme dedim o zaman eğitemiyo musun sen çocuğunu köye gönderiyosun. kadın bozuldu ama çocuk resmen yamyam.
ay diyo büyük konuşma seninki de böyle olur. dedim valla kırarım kafasını hayır çocuk yaramaz olur amenna ama saldırmak ne ya eşim kızdı sonra eşime saldırdı bu sefer sinirden ağlayacaktım yeminle
karnım kaskatı oldu sonra bi ağrı girdi karnıma dedim herhalde doğuracam bu gece. neyseki geçti sonra. salak çocuk ya. yüreğimi hoplattı resmen
eneeeeeee getti sütttttgeçmişi okuyayım derken sütümü taşırdım yaaa
oyyyy oyyyyyy maşallahhhhhh kocaman olmuşşş kızzzzzzslm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş
canım akşam yediklerin dokunmuş olabilir tuzlu yada hamur işi yediysen geçmiş olsunnnnnhayırlı cumalar arkadşlar bugun bıraz geç gırebıldım ama dun gece çok moralım bozuldu 3 gıbı bı uyandım ellerım ve ayaklarımı tanıyamadım çok fena şişmişler ınternettn baktım daha çok korku gırdı içime gebelık zehırlenmesı dıe bışe varmış belırtılerıde ani şişmelermiş sabaha kadr uyuyamadm 24 saate geçmezse dr a gıdın dıodu çok şükr sabaha geçtı şişlik anca içim rahatladıı bı gırıp nevar neyok bakım dedım herkez iyidr inşlhh
erken dogum riskinin geçmesine sevindim canım inşallah o kilolarda dogumdan sonra gidecekkkkkkkkızlar ben de son dr kontrolümü yazamadım.
erken dogum riskim gecmiş çok şükür. artık dogsa da saglıksız olmaz dedi dr. kilom coka rtmıs ama(( toplamda 17 kilo almısım. 3 hafta kayınvalidemlerde evde yatmanın agır faturası kilolarım oldu. ama napiiim oglum saglıklı dogsun da verirriz insh kiloları.
oglum eskiden 2 hafta önden gidiyordu simdi bas ve karın cevresi ölümlerinde 1 hafta önden bacak uzunlugu 2 hafta önden gidiyor. sanırım normal dogum tarihine dogru ilerliyoruz. ben eylul sonu ekim bası gelsin istiyordum ama kısmet artık.
karnım hamileliğimden beri kayınvalidemin deyisiyle hep asagıdaymıs. ben sonradan farketim cidden öyleymiş. evde yata yata oglusum yukarı cıkmıs.
tam da asagı incecegi haftalarda garip dimi?
biz ona erken gelme yaramaz cıkamazsın oradan dedik 3 hafta boyunca o da bizi cok mu bekleticek acaba :))))
ayyyyyyyyyyyy barbunyaaaa çok severimmmmmmm bayılırım benim içinde 1 tabak ye kızzzzzselammmmmmmmayşş bugün içime mavipatikler kaçmış gibiyim
evimi süpürdüm sildim tozları aldım markete gittim alışveriş yaptımzetinyağlı barbunyam hazır, çorbam ocakta pişiyo misafirlerin gelmesine yakın pilavımı yapar yemeğide fırına attımmı tamamdır
wuhuuu olmuşum ben ayol
kızlaarr dün kızıma yeni bi isim daha bulduukk..Dila nasııll???bu ismin bizim için özel bi anlamıda var eşimleee...tanıştığımızda adımı dila biliyoduu
kızlarr bizim bebek ters di sonunda totoşunu yukarı vermiş yavruucummmmmmmmm
kızlar ya benim aşağıda çok baskı var kalkamıyorum neden sizce
kızlar ya benim aşağıda çok baskı var kalkamıyorum neden sizce
muhtemelen kanala gırıyordur bebegın bası yada poposu ..dönmusmuydu canım senınkı gercı sezo olacaksın onemlı degıl..kanala gırdıgı ıcın oluyomus o baskı sanırım..bende yok henuz bı muddet olmasada olur yanıı..:))
bu ne sessızlık bugun yahuu...kocıste dısarda ıkındıden berı yapayalnızım......
bu ne sessızlık bugun yahuu...kocıste dısarda ıkındıden berı yapayalnızım......
bendede çok fena var kızlar bazen korkutuyo valla ...
kızz 2 hafta sonra bebiş kucagamı geliyooooo tam gunu ne zamannn hayırlı olsun canım şimdidennn
hıhı dün kontrole gittim ufak çaplı bi kriz atlattım sağ olsun kızlar rahatlattılar beni. ya doktor bana yükleniyo iyi beslen iyi beslen diye hayır daha napim bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?