2011 Ekim Anneleri

bende okadar şirin görünüyomuyum acabaaa sadec dila diye düşündüm ama ,elvinlede fena durmuyo gibi diimii???

bizde bi karar verebileydikk:44::44:

dila hep bana yarım kalmış bir isim gibi gelmiştir sanki dilara derken lafını tamamlayamamış gibi elvin bence daha güzel kızma bana olur mu:76:

Selam kızlar... Nasılsınız, doğuran var mı? Perolidyadan haber var mı? Ben iyiyim çok şükür, daha ağrım filan yok ama bu işler pek belli de olmuyor. Korku, stres, heyecan devam bende

a.selam sibelcim.
biz iyiyiz oğlumla.şuanlık yok canım.sanırım perolidyadan haber yok daha yani ben görmedim.bizim oğlanlar yerlerini pek bir sevdiler bende de bir durum yok.bekliyoruz bakalım hayırlısı.bende de var korku stres ve heyecan

Sağol canım cevabın için. Böyle beklemekte bir tuhafmış değil mi? Gün içinde eşimi arıyorum öylesine, adam teli bir stresle açıyor. Ağrın mı var diyor hemen O da streste anlayacağın, iyiki de o doğurmuyor Kalbi dayanmazmış.

dila hep bana yarım kalmış bir isim gibi gelmiştir sanki dilara derken lafını tamamlayamamış gibi elvin bence daha güzel kızma bana olur mu:76:

ayy niye kızayım canım benim ..ben zaten o isim olsun istiyorum ama eşimin içine sindiremedim bi türlü...Elvin Dila iyi olurmu acabaa?? :44:
neyse düşünürüz daha zaman var ,bende azcık uyuyum ,sonra görüşürüüz

gerçekten de çok tuhaf hergün ayrı bir heyecan var.
aynen benim kocam gibi arıyorum ne oldu diyor hemen yaa diyorumki bişey yok telaş yapma.doğuran ben olacam sana ne olyor ki diyorum oda sen 1 tane ben 9 tane doğuracam diyo

Ayy onlara da yazık ya dışardan izlemek daha zor galiba...

salık ocağından tahlillerimizi alıp geldikkkk :)) herzamanki gibi enfeksiyon muhabbetini açtı aile hekimim hemen doktorumun söylediğini dedim, hımm ii madem o öyle diyorsa dedi :)) değerlerim iyiymiş işte lökosit değerlerimde artış varmış şu enfeksiyon muhabbeti ama geçen aykiyle aynı değerde değişme yok aslında :) birde b12 eksikliği var dedi. elevite devam zaten az kaldı dedi. birde bana moralin bozuk gibi falan dedi ki gerçeklten bozuktu ama ben az kaldı diye heyecan yapıyorum onun gerginliği galiba dedim :) oda bana moral vermek için epey konuştu yazık..
birkaç hafta sonra doğucak kızımın nekadar güzel,nekadar masum olacağını, birlikte uzun bi yola çıkıcamızı,onu kucağıma aldığımda dünyanın büütn zorluklarına değdiğini düşüneceğimi bazen onun jızına yetişemeyip yorulucamı ve kendime kızıcağımı bundan sonra hayatımın geri dönülmez bişekilde değişeceğini hayatım boyunca onun için herzaman endişeleneceğimi söyledi. şuan çok duygusalsın bunlar tatlı heyecanlar dedi. doğumdan korkmamı birkaç saat süren bir zorluktan sonra 9 aydır karnımda taşıdığımi, hareketlerini hissettiğim hatta yediklerimden vitaminlerimi paylaştığım kızımı gördüğümde herşeyi unutup sonsuz bir huzurla dolacağımı anne olmayı onu kucağıma aldığım gün anlıycağımı ve onun benim vazgeçilmez bir parçam olucanı falan söyledi. çokta sakin bir ses tonu vardı aslında iyi geldi. buarada doktorum erkek kızlar onun bukadar duygusal ve anneliği bukadar iyi bilmesine şaşırdım doğrusu baya terapi yaptı bize. göbüşüme bakıp kimbilir nekdarda güzel bir bebk bence çok yakında onu kucağına alıp koklayıp sevebileceğin için heyecanlanmalısın. unutma şuana kadar sorun yaşamadın hamileliğin iyi gitti diyebiliriz şimdide bir sorun olmuycak sende bebğinde iyi olucaksınız falan dedi.......
neyse burdan selahattin beye sevgilerimi iletiyorum gönlümü aldı yani :))
filizzz bu sefer sinir olmadan geldim canım :))))))))
heee buarada bebiş en çok 3-4 günlükken kimliğini çıkartıp sağlık ocağına gitcekmişiz ölee dediler.

Ayy onlara da yazık ya dışardan izlemek daha zor galiba...
öyle canım onlarda biz içeride ne yapıyoruz bebek oldumu diye endişelenecekler.

fatoşcum aile hekimin tam bir psikolog gibi konuşmuş ve buda sana terapi olmuştur.aile hekiminde dr gibi demek.aile hekimine bunu gönderiyorum

herkese iyi akşamlar iyi haftasonları:79:
sanada canım:79:

fatoşcum aile hekimin tam bir psikolog gibi konuşmuş ve buda sana terapi olmuştur.aile hekiminde dr gibi demek.aile hekimine bunu gönderiyorum
:79:
terapi yaptı sağolsun.
ha ha evet canım yaaa. şu enfeksiyon sorunu yüzünden sürekli üzülüyordum sağlık ocağına gittiğimde bu seferde tam tersine terapi yaptı sağolsun. bi görsen çok sakin bir adam yüzüne bakınca garip bir huzur hissediyorsun sanki... aman nazar değdirmiyeyim hep böle olsun benim sağlık ocağı maceralarım genelde beni üzerdi ilk defa mutlu ayrıldım ordan :)))

slm kızlar nasılsınız sabahtan beri küçük bi internet problemimiz vardı ama hallettik şimdide yemek yapıyorum uyusuk elimle kaç saatte bitiricem bakalım dün muhabbeti dönmüş canımız çekti yapıcak kimsede yok ne yapalım bizde kızımla oturduk yavaş yavaş yapıyoruz ağaç yaşken eğilir dimi biz ana karnında başladık bişeyler öğretmeye neyse işim bitince gelirim öpüyorum herkesi

kızlaarr dün kızıma yeni bi isim daha bulduukk..Dila nasııll???bu ismin bizim için özel bi anlamıda var eşimleee...tanıştığımızda adımı dila biliyoduu

ay çok romantik

bu arada akşam ki normal doğum endişelerimi silip moral werdiğin için saol sanseeciiimmm

slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı canım sıkıldı bebeişim daha 2 kg olmuş çok az değilmi ya enaz 2,5 olması lazımdı ama doktora göre ıyı. ama benım çok moralım bozuldu(

Aile hekimin akşam akşam gözlerimi doldurdu :85: Ay ben deli miyim neyim yahu :44:

slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı canım sıkıldı bebeişim daha 2 kg olmuş çok az değilmi ya enaz 2,5 olması lazımdı ama doktora göre ıyı. ama benım çok moralım bozuldu(

Canım hepimiz aynı şeye kafaya çok takıyoruz. Sağlıklı olsunlarda 500gr.ı nasıl olsa alırlar. Zaten bundan sonra hızlı bir kilo alma olayına girecek. Canını sıkma boşyere. Zaten baksana dr.unda iyi demiş, neyi düşünüyorsun daha.

Son düzenleme:
sibelcim ne bileyım sanki geriden geliyo baksana 34 haftalık olduk daha 2 kg olmuş doguma kadar 1 kg almazkı çok küçük doğacak ya . benim ilk bebegım 3,450 gr doğmuştu

slm kızlar valla geçmişi okumadım ben okurken kaçıyonuz çünküüüü :100::100:
biz bugun kontrole gittik nts ye girdik kan vermiştik salak asistan 2 testi yazmış 1 tanesini unutmuş manyak
her hafta kanmı vercem ben tekrar kan verdik neyse haftaya muayeneye çagırdı bizi sikayetlerimi söyledim
kadın kime kızdıysa normal bunlar olacak diye sinirli sinirli söyledi :100:ay bu kadarcık eşim izinliydi bugun
birazda sancım vardı gelemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…