kızlar ya benim aşağıda çok baskı var kalkamıyorum neden sizce
anaa mesajı nasıl yapmışsamm çi,fttt gelmişşşşşşşşş bu aradaa pşesenta yaşlanması ve kireçlenmesi var demiştiya doktor kızlar ben bugün ileri düzey ultrasona girdim plesentayı izledilerr çok iyi dedi aşırı bi yaşlanma yok çok şükürrrrrrr sizede doktorunuz derse kafaya takmayınnnnnnnn bide kilosunuda kafaya takmayın kızlar geçen hafta bebiik 2600 dü bugün 3000 kg çok şükür yani bu haftalarda hızla alıyor kiiloo öptüm hepiniziiiiiiiii
bu arada hani demiştim ya ben kaynana bizden birde bilal istiyormuş diyeee kadın işini garantiye almışşş uyanıkkkkkkkkkk
butun gelinlere demişki kazayla hanginiz hamile kalırsanız adını bilal koyun çakalsabah gene konusu açıldı kahvaltıda
bende dedim valla kusura bakma ben daha karnımdakini kucagıma almamışım ne bilaliiidiğer gelinlere baskı yap anca 5-6 yıl sonra
2. yi düşünürüm bu hamileliğimde hiiiiç yanıma gelmedin destek olmadın 2. de hiiiç gelemezsin hastalıktan didim ah be kızım olsun siz yapın diyo hala
anaa mesajı nasıl yapmışsamm çi,fttt gelmişşşşşşşşş bu aradaa pşesenta yaşlanması ve kireçlenmesi var demiştiya doktor kızlar ben bugün ileri düzey ultrasona girdim plesentayı izledilerr çok iyi dedi aşırı bi yaşlanma yok çok şükürrrrrrr sizede doktorunuz derse kafaya takmayınnnnnnnn bide kilosunuda kafaya takmayın kızlar geçen hafta bebiik 2600 dü bugün 3000 kg çok şükür yani bu haftalarda hızla alıyor kiiloo öptüm hepiniziiiiiiiii
saol canım Allah razı olsun..evet canım irem dogru söylüyor bugun dr a sordum kanala girdiği için baskı yapıyormuş bendede oluyorr
irem canım bu arada geçmiş olsun eşin hastaymışşşş acil şifalar diliyorum
korkmayın gececek az kaldı,bana guvenınnnbendede çok fena var kızlar bazen korkutuyo valla ...
canoım 3 4 gun once halıları yıkamıstık ya yanı ben yıkadım o hasta oldu kısaca..:97:adamcagız bıldıgın süt cocugu cıktıirem eşinin neyi var.geçmiş olsun canım
evet yaaaa kimse msjlarımada cevap yazmıyo dogurcam alınganım işteeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95:
kaynanada bizdee iyice sinir ediyo beniii sizde desteh olmuyonuzzzz aglarım bahhhhhhhhhhhhhh
ahh bu kaynanalar ahhh bide babamın ismini koycam desene nolcak tepkisi çok merak ettim çıldırır heralde
maşallaaahhh bebişeeee 3 kilo olmuşş yesin teyzesi onun pamuk elleriniii[/QUOTE
ay bi doğsalarda boğum boğum olan bileklerine nazar boncuğu taksak ayy dün resmen ayağı dışarı çıktı eşimde tam karnımı tutuyodu çok heycanlandı her yerde anlatıyo ayağını tuttum diye
yok canım masada kendi annemde vardı onu dersem küserdi bana annemanne baba ayrıda bizde ondan
dün sormuştu bana bebegin adını senmi koydun diye ugur dündar gibi araştırmacı bu kadın 2. ye hamile kalırsam
eşimi sıkıştırmasından korkarım aammaaaaaaa isim konusunda eşim bana çektirdi bende ona çektircem inşallahh
ay bi doğsalarda boğum boğum olan bileklerine nazar boncuğu taksak ayy dün resmen ayağı dışarı çıktı eşimde tam karnımı tutuyodu çok heycanlandı her yerde anlatıyo ayağını tuttum diye
çok sağol canım ayın 30 u veya 1 inde alıcak dr hayırlısıyla inş darısı başınıza tatlım..
bizde bugun annemle pazara çıktık karnım açtı biraz içerde nasıl tekmeliyor varya allah yarattı demeden sancılandım canım yandı
annem elini karnıma koydu aynen eşin gibi annemde ayagını hissetti çıglıgı bastı millet bize bakıyooilk torun ya bizde annem heyecanlandı canım benimmm:13::13::13:
iyi akşamlar kızlarrrrrrr
canım tatlı bişeyler yemek istiyorama kociş evde yok
meyvede kesecek gibi değil acep ne yapsam kocacığım kaçta geleceği belli değil.
çok sağolun kızlar darısı başınıza inş .. ya kızlar tek penye sabahlık nerden bulabilirim ?
hoş geldin yawwruuummslm kızlar valla geçmişi okumadım ben okurken kaçıyonuz çünküüüü :100::100:
biz bugun kontrole gittik nts ye girdik kan vermiştik salak asistan 2 testi yazmış 1 tanesini unutmuş manyak
her hafta kanmı vercem ben tekrar kan verdik neyse haftaya muayeneye çagırdı bizi sikayetlerimi söyledim
kadın kime kızdıysa normal bunlar olacak diye sinirli sinirli söyledi :100:ay bu kadarcık eşim izinliydi bugun
birazda sancım vardı gelemedimmm
SANSEE CİM BU SLOGAN OLUR YAHU HEPİMİZ BUNUN İÇİN BURDAYIZ
beğenmene sevindim canım ..bu arada kaynanan hemen gitcek sanıyodum bennn..ayrıca niye sinirin bozuluyoki ,dağ gibi anan var yanında lafınıda esirgemiyo ,kaynananı memişlerini yicek kadar sevmiyodaa..neden sıkılıyon kızııımmm...bende hayal ediyorum ,canomnan anası kaynanayı hizmetçi yapmış ,ayaklarını uzatmışlar ,kaynana ağzınıza üzüm veriyiiiidilaa güzel isimmmm aklıma türkan soray ve kadir inanırın birlikte oynadıkları dila hanım filmi geldi
ben begendimmmmm güzelllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?