2011 Ekim Anneleri

bu arada hani demiştim ya ben kaynana bizden birde bilal istiyormuş diyeee kadın işini garantiye almışşş uyanıkkkkkkkkkk
butun gelinlere demişki kazayla hanginiz hamile kalırsanız adını bilal koyun çakal sabah gene konusu açıldı kahvaltıda
bende dedim valla kusura bakma ben daha karnımdakini kucagıma almamışım ne bilaliii diğer gelinlere baskı yap anca 5-6 yıl sonra
2. yi düşünürüm bu hamileliğimde hiiiiç yanıma gelmedin destek olmadın 2. de hiiiç gelemezsin hastalıktan didim ah be kızım olsun siz yapın diyo hala

anaa mesajı nasıl yapmışsamm çi,fttt gelmişşşşşşşşş bu aradaa pşesenta yaşlanması ve kireçlenmesi var demiştiya doktor kızlar ben bugün ileri düzey ultrasona girdim plesentayı izledilerr çok iyi dedi aşırı bi yaşlanma yok çok şükürrrrrrr sizede doktorunuz derse kafaya takmayınnnnnnnn bide kilosunuda kafaya takmayın kızlar geçen hafta bebiik 2600 dü bugün 3000 kg çok şükür yani bu haftalarda hızla alıyor kiiloo öptüm hepiniziiiiiiiii

maşallaaahhh bebişeeee 3 kilo olmuşş yesin teyzesi onun pamuk elleriniii

ahh bu kaynanalar ahhh bide babamın ismini koycam desene nolcak tepkisi çok merak ettim çıldırır heralde

salı günü bana ne diğcek acep

evet canım irem dogru söylüyor bugun dr a sordum kanala girdiği için baskı yapıyormuş bendede oluyorr

irem canım bu arada geçmiş olsun eşin hastaymışşşş acil şifalar diliyorum
saol canım Allah razı olsun..
bendede çok fena var kızlar bazen korkutuyo valla ...
korkmayın gececek az kaldı,bana guvenınnn
irem eşinin neyi var.geçmiş olsun canım
canoım 3 4 gun once halıları yıkamıstık ya yanı ben yıkadım o hasta oldu kısaca..:97:adamcagız bıldıgın süt cocugu cıktıişin şakası bı yana ıyı usutmus gece hıc uyuyamadı ateslendı hemde oyle bır ateskı elımı deydıremedım alnına...daha da usuyorum dıye gıtmıs ben uyurken yorgan almıs baktım sarılıyoda sarılıyo banada askım arkanı dön nefesımden sanada gecer dedı ..ama ben de uyumadım tabı..terledı baya sabah ıyı gıbıydı az daha ama ıste ılac verdım bakalım ınsaallah bana da gecmeden ıyı olur..dayanmıyorum onun tadının olmayısına..
evet yaaaa kimse msjlarımada cevap yazmıyo dogurcam alınganım işteeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95:
kaynanada bizdee iyice sinir ediyo beniii sizde desteh olmuyonuzzzz aglarım bahhhhhhhhhhhhhh

ya al benden o kadar..hıc bole degıldım ben son zamanlar costum resmen ..dun mısafırlıge gıderken yolda bı meseleden konusuyoruz kızdım ben askım sakın ol falan dıyo benımkı bak dıyorum tepemı attırma sus konusmak ıstemıyorumadam ne yaptıysa..o bana yapsa aynını valla yuzune bakmam..bıde sabah gazetede bı tıyatronun reklamı vardı..benımkıyle gıdecektık aylar once ama o gun küsmüstuk..ve o benı almadan gıtmıstıde ne aglamıstım..ıste ben o reklamı gorunce o gunler aklıma geldı buna bı sınırlendım agzıma gelenı saydımadam gülsemı agasamı sasırdı ..yanı gecmıste olan seylerı hatırlayınca bıle kavga edebılıyorum su sıralar..yasasın kötülükkkkk

ahh bu kaynanalar ahhh bide babamın ismini koycam desene nolcak tepkisi çok merak ettim çıldırır heralde

yok canım masada kendi annemde vardı onu dersem küserdi bana annem anne baba ayrıda bizde ondan
dün sormuştu bana bebegin adını senmi koydun diye ugur dündar gibi araştırmacı bu kadın 2. ye hamile kalırsam
eşimi sıkıştırmasından korkarım aammaaaaaaa isim konusunda eşim bana çektirdi bende ona çektircem inşallahh

aaaaaaaaaaaaa cıldırıcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm son sayfaya ulasamıyorummmmmmmmmmm..

anaaaa yoqq yok o zaman olmazzzzz ayy bi doğsundaa bebiklerimiz sen onların acıısını çıkarırsın cnmmmmm

ay bi doğsalarda boğum boğum olan bileklerine nazar boncuğu taksak ayy dün resmen ayağı dışarı çıktı eşimde tam karnımı tutuyodu çok heycanlandı her yerde anlatıyo ayağını tuttum diye

bizde bugun annemle pazara çıktık karnım açtı biraz içerde nasıl tekmeliyor varya allah yarattı demeden sancılandım canım yandı
annem elini karnıma koydu aynen eşin gibi annemde ayagını hissetti çıglıgı bastı millet bize bakıyooilk torun ya bizde annem heyecanlandı canım benimmm:13::13::13:

ben kaçar kızlar,yarın sohbet var bızım evde temızlıgımı yaptım yemeklerıde yarın yapıcam ama toz almadım yorgunluktan ...kocıs gelene kadar alıverıyımde zaman gecsın barı ..hem yarın ugrasmamıs olurum..öptuk sızı cadı kızımlaaaa..

iyi akşamlar kızlarrrrrrr
canım tatlı bişeyler yemek istiyor ama kociş evde yok
meyvede kesecek gibi değil acep ne yapsam kocacığım kaçta geleceği belli değil.

geçmişdede okuduklarıma göre annen alem kadınnn
çok güzel duygular yaa bunlar allahh aratmasınn olmayanlara da tez zamanda nasip eder inşallahhhhh

iyi akşamlar kızlarrrrrrr
canım tatlı bişeyler yemek istiyor ama kociş evde yok
meyvede kesecek gibi değil acep ne yapsam kocacığım kaçta geleceği belli değil.

tavuk göğsuü yap yavruu hem çok pratik hemdeeeee tadı harikaaaaaaaa

hoş geldin yawwruuummanaam canınımı acıttılar kız senin toplıyayımmı topiğiii
SANSEE CİM BU SLOGAN OLUR YAHU HEPİMİZ BUNUN İÇİN BURDAYIZ

dilaa güzel isimmmm aklıma türkan soray ve kadir inanırın birlikte oynadıkları dila hanım filmi geldi
ben begendimmmmm güzelllllllll
beğenmene sevindim canım ..bu arada kaynanan hemen gitcek sanıyodum bennn..ayrıca niye sinirin bozuluyoki ,dağ gibi anan var yanında lafınıda esirgemiyo ,kaynananı memişlerini yicek kadar sevmiyodaa..neden sıkılıyon kızııımmm...bende hayal ediyorum ,canomnan anası kaynanayı hizmetçi yapmış ,ayaklarını uzatmışlar ,kaynana ağzınıza üzüm veriyiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…