2011 Ekim Anneleri

eliiff benim parmak uçlarım resmen uyuştu yaaa...inanamıyoruum ...yarın kontrolüm var soarcam doktora ,bu arada çatı muayenesi yapar diye çok korkuyorum ,yanlış anlamayın münüşe cila çekmedim ,1-2 hafta daha bekliyim diyorum asistanı 38. haftada yappıyo ddi ,zaten yarın isterse hafta içi geliyim diicemm

kocam bana bugün çok romantik bir süpriz yapmış arnica bora almış.bende bu hediye bana mı yardımcıya mı dedim.kargo geldi eltim hemen koşarak çıktı yukarı daha ne eksiği varki bu çocuğun çok merakettim diye geldi eşimde duydu.:86:

ayy benim annişim de öyle.. çıldırıyo ya.. nası bi sevgi bu anlamadım.. kaynanam da ilk kez babane olacak ama.. peehh.. umru diil walla.. maşallah diyom kendisine burdan

ay ne merak eltinde, çatlamıştır gizliden falan

cnm benim bayramdan beri devamlı o halde uyusuk ve hissiz bide elimi çok kullanırsam feci ağrı yapıyo çaresi doğurmakmış tatlım bide b yada b12 vitamini biraz iyi geliyormuş benim kan ilacımda var diye dr vermedi ama sen söyle yazar belki tatlım bence sana yarın çatı muayenesi yapmaz daha küçüksünüz siz bana 35 te yapmamıştı benimki ama haftaya kntrl var belki yapar artık :18:

ama sende adam kibarlık yapınca ,benim gibi uyuzluk yapmışın napsın adam,benimkide böyle hediyeden neyden anlamazz,ben sölicem illakiii
bu arada eltine de kocaman bi dennsüüüzzzz diyesim geldii

maşallah zeynepcim bebişine 3000 olmuş doğuma kadar 4000i geçer kuzucuk

amaaan sansecim, bas jileti geç, boşver..
ben asıl çatı muayenesinden korkuyom

kız allah iyiliğini versin

ayy benim annişim de öyle.. çıldırıyo ya.. nası bi sevgi bu anlamadım.. kaynanam da ilk kez babane olacak ama.. peehh.. umru diil walla.. maşallah diyom kendisine burdan
aman bizimkide öyle beee annem karnımı öpüyor seviyor kaynanada nemrut uzaktan bakıyooo :100::100::100:

acıttılar vallaaaaaa sevvv beniiiiiiiiiiiiiiiiiii

yarın gidecek yüz bulursam kalırım didi kaldı aman kalsın napim hayalinde çok hoşmuş kızzzzzzzzzzzzz üzümle bogmasın biziiiiiiii

benim sadece orta parmağın ucu Allah tan ,ama gerçekten çok tuhaf bi duygu yaniii,çok rahatsız edici bişii..

ya ben bişy sorcam kızlar 3 gündür vajina içimde şöyle biraz yukarı doğru (umarım anlatabilmişimdir yerini) keskin keskin acılar hissediyorum bişey batarmıs gibi 3 4 sn sürüp gidiyo ama 3 gündür sıkça olmaya başladı ne olabilir acaba????

süperrrrrrrrrsinnnnnnnnnn yaaaaa

ama sende adam kibarlık yapınca ,benim gibi uyuzluk yapmışın napsın adam,benimkide böyle hediyeden neyden anlamazz,ben sölicem illakiii
bu arada eltine de kocaman bi dennsüüüzzzz diyesim geldii

aman sanki benimkinin aldığıda süpürge evdeki kadın istedi oda göya bana aldı.işlerim hızlı ilerlermiş.su katılmamış öküz işte

amaaan sansecim, bas jileti geç, boşver..
ben asıl çatı muayenesinden korkuyom
hhayııırrrrimkansızz,zaten şurda dğuma 4 hafta kalmış ,fırça gibi gidemeeem,2 hafta sonra tekrar çağırır kesin o ra ağda yaptırır giderim ,sonrada doğum olur rahat ederim ,kendim yaparım ...kızz çatı muayenesinden ben korkmuyom kiiçç..olmadı tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakarım ...asıl dr korksun ,yarasalarrr örümceklerr...uzun süredir uğrayan yok malum..

yaa benim annem hayatta yapmaz öyle şeyler ,sevmezdee..uzaktan uzağa severiz biz birbirimizi,kaynanamda öylee..o yüzden yadırgamıyorum ,hatta öyle kanıksamışımki öyle bişey yaparlarsa yapmacık gelir asıl...
gel sevyiyiim yawruuumm guzuum ama fazla samimi olmayalım sevmem öylee..
üzüm neyin yersen dikkat et bari ,yarın kalcaksa canın mantı çeksin kızzhem buzluğada atarsın..

üzüm yiyorum şuandaaaaaaaaaa

hımm ben yaşamadım öyle bişey bilemedim ben onuu canım ..geçmiş olsun..
aman sanki benimkinin aldığıda süpürge evdeki kadın istedi oda göya bana aldı.işlerim hızlı ilerlermiş.su katılmamış öküz işte

ya genede mutlu olmuş gibi yap kız adam heves etsin ..kötümü davranıyon sen bu harife yoksa kız??:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…