2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar herkese iyi akşamlar, geçmişin hepsini okuyamadım ama sanırım bebişli 3 annemiz olmuş, maşallah güzel annelere ve bebişlerine. bende gecen
pazartesi dr gittim nst de sancım çıktı bu pazartesi yine gircem sonra çatı muayenesi yapcak acılma varmı diye, bakalım hayırlısı ile dogum yaparız inşallah, artık
uyumak cok zor, yatıp kalkmak cok yorucu.. hayırlısı, hepinizi cooookkk öpüyorum güzel anneler

kızlar her nst ye gidildiğinde çatı muayenesi yapılıyomu yoksageçen hafta yaptı bana dr ama sormadım hiç yarın gidişimde yinemi yapcak yoksa

Ben sabahtan beri geçmişi okuyorum doğuran yoktu yoksa benmi kaçırdım :26:

Alla Alla yaaaa ben çözemedim sizi vallaaa...:44::44::44:

bak şekerim özetliyim.kocama fazla ilgili olmam onları rahatsız ediyor.eşimin bana hediye almasını istiyorum evin ihtiyaçlarını değil.mesela minik bir küpe,toka ne bilim eşarp ama bana.o evdeki yardımcıya almış oluyo onu ben ev süpürmem ki.bide ben hediye bir yana benle ilgilensin istiyorum hediyede sorun değil öpsün koklasın yeter.inan çorabını bile ben seçer giydiririm birazda o ilgilensin benimle

kızlar her nst ye gidildiğinde çatı muayenesi yapılıyomu yoksageçen hafta yaptı bana dr ama sormadım hiç yarın gidişimde yinemi yapcak yoksa

yok kızzz her nts de çatı muayenesi yapılmıyooooo ben 3 kere girdim nts ye sadece acile gittiğim zaman açılma varmı diye baktıydı endişelenmee

hımmm peki bu düşüncelerini eşine söyledinmi??beklentilerini falan??

yok kızzz her nts de çatı muayenesi yapılmıyooooo ben 3 kere girdim nts ye sadece acile gittiğim zaman açılma varmı diye baktıydı endişelenmee

içime su serptin valla canom ayy ne bilim kontroller haftada bire düşünce her seferindede nst yapılınca acaba odamı yapılıo dedim

hımmm peki bu düşüncelerini eşine söyledinmi??beklentilerini falan??

söylemez olurmuyum.mesela bizde herkez birbirine saygı duyar ne ben onu engellerim ne o beni.birbirimize çok saygılıyızdır kavga gürültü pek olmaz ,eşim çok nazik ve düşüncelidir benim sorunum iki iyi dost gibiyiz sevgili gibi değil.hergün konuşuyorum beni beyenmiyomusun falan diye gelir anlımdan öper aaa aşkım olurmu ben seni çok beyeniyorum der gider

Ühühüh bugün itibariyle son durumum kaşınmaktan her yerim artık yara bere içinde kaldı o kadar ki iki bacağım birbirine değince yapışıyor en kötüsü de kocacım yanımda değil ama neyse ki annem babam kardeşlerim yanımda. Babamın tavsiyesiyle Avil kullanmaya başladım inşallah geçer bu kaşıntı mereti babam bile gördükçe üzülüyor bacaklarımın halini dua edin bana kızlarrrr

Artık ciddi ciddi doğsun istiyorum tuhaflaştım iyice, fil gibi oldum çok kilo aldım hantallaştım kendimi hiçbir işe yaramaz kuluçkaya yatmış bir tavuk gibi hissediyorummm

Nida hanım senin göbeğide gördüm hiç beğenmedim
Ben göbeğimi geri istiyorum doyamamıştım daha gere gere geziyodum
Nida bu da senin göbişe (çok güzel duruyodu göbeğin) Yaaaa ben çok kıskanıyorum sizi hele bide resim görünce çatlıyorum
Bari bende kızımın resmini ekliyim artık göbek yok

hımm ama bana çok rutin geldii ..arada kavga et mademm...benşim kocamın arkadaşları bile dışarı çıkıcakları zaman benden çekinişrler vakti zamnında çok çektirdim onlaraa..misal dün gece baya trip yaptım geç kaldı diye ,alinde mezelerle gelmiş..oda bana çok saygılıdırr ama ben aslaaa
canım yaaaa.geçmiş olsun ...çok üzüldüm durumunaa..yaa işte hamileliğin herkesteki etkileri farklı ama seninkide pek bi zormuş canım ..Allah mükafatını en güzel şekilde verecektir inş. merak etme...onun çok sevimli emanetleri için yaşıyoruz bu sıkıntılarıı...

duygucum ben sayfa başındaki listeye baktım ama yanlış bakmışım senle birlikte bi kişi daha varmış, kusura bakma canım senide tereddütte bıraktım

Bende bi an heyecan yaptım üçüncü geldi diye ama kısmet değiliş ama 3ve4 gelmiş olabilir perolidyadan haber yok sabah 8de demişti ama ne günü demişti hatıırlayamadım acaba ismi doğru hatırladım mı?? bu aralar her şeyi unutuyorumda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…