15 aldım canım en fazla 18 le bitiririm inşallah diyorum :)
Teşekkürler canım inş öyle olur :)
Sansee aramızda bi gün var bana 400 gr fark atmışsın maşallah :)))) Ama sen güzel besleniyorsın etli yiyorsun e farkı olcak elbet :)
Ayy yavrum Allah şifa versin inşallah.. Amaaaa alma mazlumun ahını demişler dimi? Bebeğe üzüldüm ama rabbim işini bilir demeden geçemiyorum...
söz kızzz ,ben gelemezsemde sana rezervesyon yaptırıp krallar gibi ağırlatacağım
3 kişilik çekirdek ailenle
maşallah cerenimize
cnm genelde eskiden erkekler takardı dedem hala takar böyle 30 40 cm eninde 2 m boyunda yünlü yada pamuklu kumastan yapılmış bişey ama onu kullanmak için birilerinin yardımını almak lazım işe yaraması için cidden sıkı sarılması lazım ben pazarda bile gördüm satılıyo yani
maşallah canıma ya koca kız oldu bal dudaklım artık
bende öyle bi korse aldım cnm kadın bana hamile kalmadan önceki bedenimi sordu 38 dedim s bedenini verdi s beden 36 42 içinmiş ben m olsun bari sığmam içine dedim korsenin espirisi o zaten biraz sıkacak ki toparlasın dedi umarım sığarım daha denemedim
Yok sen gelmezsen ben napayım yemeği. Senin 2 bıdığın, benim 1 bıdığım gideriz. kocaları boşverHem bıdıklar biraz ele gelince gideriz belki, ama berabeeerrr.
Canım bence hemen aç bi bacak ve totoya sığıyor mu bi bak. gerçi kilo alma potansiyelin nerdeyse hamilelikte oradan kilo alırmışın. benim potansiyeller toto ve basendeydi, hakikaten oradan aldım. Zaten göbüküm top yutmuş gibi olduğundan ve belim hala kıvrımını koruduğundan arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyormuş. koca dötlü bi hanım gibi duruyomuşum.
oyyyy inanmıyorummm yaa. Bende kirada otururken kendi evime taşınmama bi kaç ay kala ev sahibi pencereleri değiştirmişti. Ve evde batmadık hiç bişey kalmamıştı. Kitapları bile tek tek silmiştim. Şimdi seni düşünemiyoırum Rabbim yardımcın olsun Senin adına üzüldüm gerçekten:85:
sagol canim dusuncesizler iste bizde dogum nedeniyle tasinmadik 3 ay sonra tasinacaz ama iste kirayi arttiracak ya bizden sonra daha bitirmediler yatak odasinda hapis kaldim
slm zaman kısaldıkça daha çabuk geçer sanıyorudum fakat çok daha zor oluyormuş..
Maşallah canım prensese sende makarnayı kesersen bence kilo almadan gidebilirsin hehehheselam kızlaaar biz geldiiikkkgeçmişe bakamadan yazıyorum ilk defa ,halde çalışan bi akrabamız ,çuvalla ,barbunya ,fasulye ,bamya ve domates getirmiş ,onları ayıklıcaz komşularla beraber ,aşimde dipfriz almaya gitti anca sığar ona zaten ..
bugün dra gittiiikk..köfte dudaklı kızımı gördük ,ağzını açtı kapadı ,elini ağzına aldı ,dr umuz iştahlı bi kız olcak bu ,toraman olcak maşşallahh dediii2.700 olmuş kızım ,fakat ben toplamda 18 kilo almışıım dr um biraz kızdı ,haftaya tekrar kontrole gel ama hiç kilo almamış ol dedi ,çok iyi gidiyodun nooldu dedi, banaaa nst mizde gayet iyiydi teyzeleri ,bi problem yokmuş ,135-160 arası sayılar gördüm ekranda...ımmm başka bişey yok şimdilik ,haa bide druma renklide çektirsemmi hiç yok bende dedim ,oda gerek yok nidacım doğduktan sonra onları hiiç düşünmüceksin bisürü çekceksin zaten dedi ...
Ahh canım sende bendensin keşke çok kilo alsaydım midem düzgün olsaydı her istediğimi yiyebilseydimkuzm keşke bende alabilsem ,reflü öldürdü,yiyemiyorum içemiyorum
sadce mide koruyucu ve yudum yudum süt
birde kilolu başladım hamileliğe sizler gibi çıtır değildim,ama yinede 10 kilo almak isterdim
bak dedi dersin 40 çıkmadan 10 kilosu gidecek normal doğumla:)
süt sorununda olmayacak inşallah
sloganım o oldu zaten canım 3 kilo :)) ben de bi liste yapacam yapacam bi türlü yapamadım düzenli yemiyorum çünkü. dediklerini ben de yiyorum ama miktarı az artırayım bari inş. biraz daha el gelecek kadar kilonanır.Sağol canım bu ara yordum biraz evet yan gelip yatamadık minayla, bundan sonra dinlenicem artık. Şu kıyafetleride yıkasaydım iyi olcaktı Salı günü artık. Evet nejla çok bekledim ben bu kızı, 2,5 ta doğsa sağlıklı olsun yeter diyorum doğduktan sonra bakarız :)
Ya kaba olcak ama oha diyesim geliyo kayınvalidelere ne anlayışsızlık bu yaa... Doğurucaksın neredeyse onun demesi lazım kızım git uzan kemikleri batar çocuğun rahat edemessin diye..
Hoşgeldin canım, rumuz niye 5 hafta ara verdin çok uzun değilmi? Dr mu yoktu?
Kalkma yat sürekli ağrım sızım sancım var de ayy sinir oldum şeymaa..
Filizcim ceviz pekmez bal süt yoğurt ayran hergün hepsinden yedim ama ana yemek yemedim gibi bişi çorba ve salatayla geçiştirdim. Kabızlıktan dolayı korktum çünkü, vitaminleride kestim, belki daha iyi olucaktı kilosu. Şimdi ilaçları almaya başladım artık bu hafta temizlik derdinden çokta yoruldum. Şimdi şöyle düşünüyorum, günde yarım litre süt, yarım lt. ayran, 1 yumurta, ceviz, pekmez. meyve, yani ağzımı boş bırakmıcam inşş.. Hıı bide filiz ilaç gibi saatli yemek lazımmış bide, öyle yapalım biz aldılar aldılar almadılar canları sağolsun sağlıklı doğsunlar. En azından biz elimizden geleni yaptık deriz.. Aramızda 300 gr fark var ama bu ölçümler moto mot değilmiş dr. dedi +-200 olabilir dedi cnm.. 3 kilocuk olsunlar yeter filiz :)
bu arada bebeğin kilosunu öyle takmışımki kafama
gece rüyamda bugünkü kontrolümüzü gördüm, doktor 1500gr diyo
nnasıl olur diyorum 3 hafta önce 1700 dü, buna küçük demiştik şimdi 1500 diyosunuz diyorum, ayyy korkuyla uyandım yaa
bakalım kaç gr olmuş bizim minnoş, bana gene pek büyümedi gibi geliyor, geçen kontrolden bu yana karnım öyle çok büyümedi gibi
mrb kızlarrrrrrr
malum kuzenim suyu patlamıştı geçen hafta :) nihayet cerenimiz dün akşam saat 18:30 da doğdu :)) 2 gündür sancı çekiyor ama nst de birşey çıkmıyordu meğer kuzenimiz iç rahmi darmış doğum başlamış 7 cm açıklık olmuş ama iç rahim dar olduğu için bitürlü çıkamamış bebek sonunda sezeryanla aldılar. 44 cm boyu 2440 gr da kilosu var miniğimizin. doğum yaptığı hastane resimlerini koymuş sitesine Allahım minicik bide siyah saçları var nasıl güzel anlatamam. minyon bir bıcırık anlıycanız. dün gece küçük olduğu için üşümesin diye küveze koymuşlar bu sabah çocuk doktoıru gelip muayene etmiş sağlıklıymış kızımız küveze gerek yok deyip çıkarmış. küçücük ama emmeye çalışıyor diyorlar. kuzenimle aramızda tam 13 gün varmıştı :)) kimbilir belkide 2 hafta sonra eylülümde gelir :)))))))
selam kızlaaar biz geldiiikkkgeçmişe bakamadan yazıyorum ilk defa ,halde çalışan bi akrabamız ,çuvalla ,barbunya ,fasulye ,bamya ve domates getirmiş ,onları ayıklıcaz komşularla beraber ,aşimde dipfriz almaya gitti anca sığar ona zaten ..
bugün dra gittiiikk..köfte dudaklı kızımı gördük ,ağzını açtı kapadı ,elini ağzına aldı ,dr umuz iştahlı bi kız olcak bu ,toraman olcak maşşallahh dediii2.700 olmuş kızım ,fakat ben toplamda 18 kilo almışıım dr um biraz kızdı ,haftaya tekrar kontrole gel ama hiç kilo almamış ol dedi ,çok iyi gidiyodun nooldu dedi, banaaa nst mizde gayet iyiydi teyzeleri ,bi problem yokmuş ,135-160 arası sayılar gördüm ekranda...ımmm başka bişey yok şimdilik ,haa bide druma renklide çektirsemmi hiç yok bende dedim ,oda gerek yok nidacım doğduktan sonra onları hiiç düşünmüceksin bisürü çekceksin zaten dedi ...
Eğer vicdan azabı çektirmek itiyosan sakııın hiç bişi yapma, kendini yormadan bütün hazırlıklarını yap misafirler için, kendi halinde masum sesiz sakin bir hamiş ol, bırak o vicdan yapsın. Tabi zaten normalde oflayıp puflayıp sızlıyozda sen daha çok ofla pufla sızlan, eşin iyimisin filan dediğinde yok bişim de masumca yorgun ve bezgin bi ifadeyle.. Onun ilgisine ihtiyacın yokmuşcasına,kendi başının çaresine bakarmışçasına ama sert yapmadan kendi halindeeeee ... Ama çaktırma bak bunu anlarsa ilgilenmez öyle bi yapçan ki kıyamıcaaaak :)))))
Ruh ve beden sağlığın için şu an en iyisi bu, ilerde çıkarırsın başka türlü ben hep öle yaparım. Eşim beni kızdırdımı o an beklerim ama bende onun en çok istediği şeyi yapmam bi şekilde çıkarırım o anda yaptığını başka bir zamanda tabi hemen olayın üzerine değil.
selam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi
valla bende bilmiyorum canım ,drç bol bol yürü diyo ama benim evden çıkasım bile gelmiyo ,yatıyım sürekli ohh...yoksa sahil şuracıkta,akşamları bi çıksamm....Maş. kızına va sanaa
toplamda bende 18 kilo aldımm. Ama son aylar kilo almamak elde değil. Nasıl başarıcaz kii yani :44:bi yandan takıyorum kiloları, bi yandan takmıyorum
zaten dr a eşimi gösterdim hep bu dedim , o istiyo ben yapıyorum 2 çatalda yiyorum dedim ...hoşş benim herif dururmuu..hayıır beni yanında getirmesinin sebebde belli oldu ,günah keçisi yaptı beni didii..uyuzz..ne var destek olsan dimiii??ay çıkmadan yazayım maşallahhhhh kızzzz koccaman olmussssssssso kadar kilo almanın nedenini açıklayayımmıııııı
MAKARNAAAAAAAAlöp löp yedin kızzzz aman olsun sağlıkla al kucagınada verirsin o kilocuklarıııııııı
haydin kızlar biz çıkıyoruzzz öpüldünüzzzzzz
ende hoş geldin canımcımm...evet valla bende kalça basen ve göğüs yok ,sadece göbüşe ve sırta alıyorum sanırım ,o yüzden normal doğum şart oldu ,daha fazla göbek istemiyorum...Nida hoşgeldin. maşallah kızına
bana yakın kiloları duymak içimi ferahlatıyor. Ama senin toto, basen yoktu tüm kilolar göbükünde mi toplanmış acabaaa?
Aminnnnnnhatta daha fazlasına da hayır demem
teşekkür ederim canımm..ya ben bu konuda çok iradesizim ,2 gün tuzu kestim ,hiç şişmedim ,dün akşam bi baktım elimde cipsssmaşallah canım bebeğineben de aldım çok kilo yaa.tek umudum doğurduktan sonra verebilmek.inş. vercez de hep beraber.
evet canım ,eti baya seviyorum zaten sabah kahvaltı yapmıyorum bitek süt ,ama makarnaların hakkınıda yemeyelim ,bu arada yoğurtsuz günüm geçmez benim...ama keşke senin kilonada 3 kilo fark atmasaydımm15 aldım canım en fazla 18 le bitiririm inşallah diyorum :)
Sansee aramızda bi gün var bana 400 gr fark atmışsın maşallah :)))) Ama sen güzel besleniyorsın etli yiyorsun e farkı olcak elbet :)
sanada koccaman bi maşallah canımGünaydın kızlar güzel hafta sonları :)
Dün dr kontrolüm vardı öğleden sonra, 2,300 gr olmuşuz haftasına göre normal dedi. Çok tombiş bi bebek olmayacak o belli ama sağlığı iyi çok şükür. bir sonraki kontrolümüzde günümüz belli olcak 15 gün sonra gidicem yurt dışına çıkıcakmış bu arada. İlk defa 15 gün ara vericem o yokken bir şey olmaz umarım.. Sonra biraz alışveriş yaptım, eksikleirmi aldım. Eve geldim biraz uzandım belim çok ağrıdı. Sonra aklıma yemek düştü ve dün cumaydı tekrar giyindim pazara çıktım saat 7 de eve geldim ama canım çıktı ayaklarım berbattı.. Yemek yaptım ve saat 9 da uyudum az öncede kalktım...
Şimdi çıkıyorum sırtımı ortası dayak yemişim gibi ağrıyor. Kahvaltımızı yapalım yemeğimizi yapalım...
teşekkürler canım ..bakalım nasıl diyet yapcam ,sizde az beni motive etseniz keşkee...Maşallah canım prensese sende makarnayı kesersen bence kilo almadan gidebilirsin hehehhe
tamam canım ..ama keşke şimdiye kadar not alsaydın ,artık diyet yapcam galiba ..pek faydalı olamayabilirim ..canımın çektiklerini yazsaammmmmaş. kız hanzadenin dediği gibi iyi fark atmışsın bize :)) aldığımız kilolar aynı ben 17 kilo aldım ama benim oğlan zayıf. sen hiç değilse ona da kilo aldırmışsın bravooo
ha bu arada nidacım bundan sonra senden günlük menü alacam sen ne yersen ben de onu yiicem :))
maş. canım az kaldı desene kavuşmanıza
Hanzade seninle baştan beri hemen hemen aynı kiloda seyrediyoz canım. ve hatırlarsan ilk hedefimiz 12 idi. Sonra 15 e çıktık. şimdi 18 mi diyoz
Ben eve oturunca çok gezdim. annemler, ablamlar, teyzemler derken. E hamileyim diye de önmüme hep kalorili lezzetli şeyleri verdiler, ben de yidim yidim şiştim.
Amaan neyse totoyu kaldırayım da yıkananları ütülemeye başlayayım. Yine dağ gibi oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?