2011 Ekim Anneleri

Hanzade seninle baştan beri hemen hemen aynı kiloda seyrediyoz canım. ve hatırlarsan ilk hedefimiz 12 idi. Sonra 15 e çıktık. şimdi 18 mi diyoz
Ben eve oturunca çok gezdim. annemler, ablamlar, teyzemler derken. E hamileyim diye de önmüme hep kalorili lezzetli şeyleri verdiler, ben de yidim yidim şiştim.

Amaan neyse totoyu kaldırayım da yıkananları ütülemeye başlayayım. Yine dağ gibi oldular

canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmesini nasip etsin bebeğini kuzeninin.darısı bizim başımıza inş.

bende çıkıyorum,herkes kendine iyi baksın

Rumuz kendine iyi bak canım,doktordan güzel haberlerini bekliyorum. öptümm

Ayy yavrum Allah şifa versin inşallah.. Amaaaa alma mazlumun ahını demişler dimi? Bebeğe üzüldüm ama rabbim işini bilir demeden geçemiyorum...

ben çocuklara hiç dayanamam ama buda resmen allahın işi başka bişey değil.buğazım ağrıdı üzüntüden yavrum çok küçük daha biz dayanamıyoruz alçıya

söz kızzz ,ben gelemezsemde sana rezervesyon yaptırıp krallar gibi ağırlatacağım
3 kişilik çekirdek ailenle

Yok sen gelmezsen ben napayım yemeği. Senin 2 bıdığın, benim 1 bıdığım gideriz. kocaları boşver Hem bıdıklar biraz ele gelince gideriz belki, ama berabeeerrr.

Canım bence hemen aç bi bacak ve totoya sığıyor mu bi bak. gerçi kilo alma potansiyelin nerdeyse hamilelikte oradan kilo alırmışın. benim potansiyeller toto ve basendeydi, hakikaten oradan aldım. Zaten göbüküm top yutmuş gibi olduğundan ve belim hala kıvrımını koruduğundan arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyormuş. koca dötlü bi hanım gibi duruyomuşum.

Ay gidicem diyorum daha yazıyorum, Zeynepcim geçmiş olsun. Çocuğa üzüldüm. ama çocuklar kırığı daha çabuk atlatır, onların kemiklerinin kaynaşması daha kolay. Rabbim tez zamanda şifasını versin.
Eltin resmen başının derdine düşmüş. EE kendini bırakıp, başkasıyla uğraşana Rabbim böyle şeyler verir ki uğraştığını unutsun diye.
Neyse bu sefer kesin çıktım öpüldünüsss

bacak ve popuşa sığdı cnm ama göbiş ne durumda olacak onu bilmiyorum bide baya sıkı bişeymiş ya umarım daral gelmez içinde

zeynep geçmiş olsun yeğenine ama küçük olduğu için kemikleri çabuk kaynar en fazla 1 2 gün ağrı çeker onun içinde ilaç vermişlerdir zaten bide bunun için üzülüp yıpratma kendini yada çabuk iyileşeceğini düşünüp daha az üzül

selam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi

kilolardan bahs acilmisken ben ilk gebeligimde 18 yasindaydim ben sasiriyorum cunki mesela bu ay 2kg aliyordum onumuzdeki ay onlari geri vermis gorunuyordum 4kilodan fazla almamistim oglum 3kilo dogmustu ve sanci filan cekmedim doguma gulerek girmistim hatta hemsire senin yerine ben dogruyorum galiba demisti2ci gebeligim 28 yasindayim 15 kg aldim tabii 5kg verdim ve acaba sancilari hissedecekmiyim bu seferaradaki fark oyle acaba ozamanlar lokantamiz vardi musteri temizlik filan acaba kosturmaktan mi yoksa yasim kucuk oldugundan midir:44::44::44:

Maşallah canım prensese sende makarnayı kesersen bence kilo almadan gidebilirsin hehehhe
Ahh canım sende bendensin keşke çok kilo alsaydım midem düzgün olsaydı her istediğimi yiyebilseydim

sloganım o oldu zaten canım 3 kilo :)) ben de bi liste yapacam yapacam bi türlü yapamadım düzenli yemiyorum çünkü. dediklerini ben de yiyorum ama miktarı az artırayım bari inş. biraz daha el gelecek kadar kilonanır.

sen ben ve hanzade bi kilo aldıramadık şu minnoşlara. gerçi maş. hanzadenin bu sefer iyi. darısı senin başına bugün inş. güzel haberlerle gelirsin ben de iki hafta sonrasına hazırlık yapayım artık :))

oy maş. gözünüz aydın Fatoşçum. darısı bizim başımıza

maş. kız hanzadenin dediği gibi iyi fark atmışsın bize :)) aldığımız kilolar aynı ben 17 kilo aldım ama benim oğlan zayıf. sen hiç değilse ona da kilo aldırmışsın bravooo
ha bu arada nidacım bundan sonra senden günlük menü alacam sen ne yersen ben de onu yiicem :))

vay vay vay vay hanzade ye bak :))) iyi taktik dursun kenarda tariflerin arasına not aldım

selam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi

maş. canım az kaldı desene kavuşmanıza

Maş. kızına va sanaa

toplamda bende 18 kilo aldımm. Ama son aylar kilo almamak elde değil. Nasıl başarıcaz kii yani :44:bi yandan takıyorum kiloları, bi yandan takmıyorum
valla bende bilmiyorum canım ,drç bol bol yürü diyo ama benim evden çıkasım bile gelmiyo ,yatıyım sürekli ohh...yoksa sahil şuracıkta,akşamları bi çıksamm....
zaten dr a eşimi gösterdim hep bu dedim , o istiyo ben yapıyorum 2 çatalda yiyorum dedim ...hoşş benim herif dururmuu..hayıır beni yanında getirmesinin sebebde belli oldu ,günah keçisi yaptı beni didii..uyuzz..ne var destek olsan dimiii??
Nida hoşgeldin. maşallah kızına
bana yakın kiloları duymak içimi ferahlatıyor. Ama senin toto, basen yoktu tüm kilolar göbükünde mi toplanmış acabaaa?

Aminnnnnn hatta daha fazlasına da hayır demem
ende hoş geldin canımcımm...evet valla bende kalça basen ve göğüs yok ,sadece göbüşe ve sırta alıyorum sanırım ,o yüzden normal doğum şart oldu ,daha fazla göbek istemiyorum...

maşallah canım bebeğine ben de aldım çok kilo yaa.tek umudum doğurduktan sonra verebilmek.inş. vercez de hep beraber.
teşekkür ederim canımm..ya ben bu konuda çok iradesizim ,2 gün tuzu kestim ,hiç şişmedim ,dün akşam bi baktım elimde cipsss

15 aldım canım en fazla 18 le bitiririm inşallah diyorum :)

Sansee aramızda bi gün var bana 400 gr fark atmışsın maşallah :)))) Ama sen güzel besleniyorsın etli yiyorsun e farkı olcak elbet :)
evet canım ,eti baya seviyorum zaten sabah kahvaltı yapmıyorum bitek süt ,ama makarnaların hakkınıda yemeyelim ,bu arada yoğurtsuz günüm geçmez benim...ama keşke senin kilonada 3 kilo fark atmasaydımm

sanada koccaman bi maşallah canım ..ya ben bebek kilosuna çok takmıyorum zaten ...bişicikler olmaz inşallah ,tek sağlıklı olsunlarda..

Maşallah canım prensese sende makarnayı kesersen bence kilo almadan gidebilirsin hehehhe
teşekkürler canım ..bakalım nasıl diyet yapcam ,sizde az beni motive etseniz keşkee...

tamam canım ..ama keşke şimdiye kadar not alsaydın ,artık diyet yapcam galiba ..pek faydalı olamayabilirim ..canımın çektiklerini yazsaammmm

ayyy zeynep gıcık oldum eşinin ailesine ,ne gıcıklar yaa...boş ver sen seni göremeye gelenlere ikram et ,onların elindende çekip alcak değilleryaa..eltinde az diilmiş ziliii...

Rumuz bende aynıyım koca bir popo kalın bacaklar karnım çok büyük değil yada yaygın ya ondan öle geliyo aman neyse ekmeği tamamen kes kahvaltı dışında yememeye çalış. Buna şükür 25 30 kilo alanlar naapsın dimi.. Vercez kiloları azimli hatunlarız biz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…