- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
sllmmmmmm güzel haftasonlarııııııııııııı
Kayınvalidem saat 12 itibari ile gitti kızıyorum bu kadına ama bazen üzülüyorum bazende seviyorum sağolsun bana dua eder sofradan kalkınca namaza durunca aklına gelince ama bazen o dili çok agır oluyor o zaman nefret ediyorum giderken tekrar özür diledi dogum başlayınca arayıp haber vercekmişiz
iki eli kandada olsa gelecekmiş keske ilk aylarımda bulantılarımın oldugu zamanlarda geleydi ya o zaman daha makbule geçerdi...
bulantılarımın oldugu zaman gelmedi şimdi ısrarla bende bakarım diyor eşime dedim canım annen bana bakmak için gelmesin boşuna ben onun yanında gögüslerimi açıp emziremem rahat yatamam dedim sana açmıyorum onamı açcam dedim şimdiden yol yapayımda izmire yollasın beni
1 saat sonra b. köye gezmeye gitcez annemle alt komşuma yakalanmadan yakalanırsak ta anneanneme gidiyoruz diye sölicez
hatta bir ara gecen yaptıgının intikamını alalım dedim eşimin yanına gidiyoruz diye haber verecektim hazırlanıp yanımıza çıktıgında vazgeçtik diyecektim ama yapmadım
kız bir ara bu paletlere ayakkabı bulamıyodum
ah canım keske saklasaydın insanın içinde ukte kalıyo yapmayınca ben hiç bişey göstermedim kaynanama sadece odamıza girip beşiği gördü maşallah güle güle yatsın dedi sadece kapı süsümüzü gördü bende ilk bebegim içimde ukte kalmasın diye aldım dedim bişi demedi boşver sen yakınlarına dagıtırsın
Kayınvalidem saat 12 itibari ile gitti kızıyorum bu kadına ama bazen üzülüyorum bazende seviyorum sağolsun bana dua eder sofradan kalkınca namaza durunca aklına gelince ama bazen o dili çok agır oluyor o zaman nefret ediyorum giderken tekrar özür diledi dogum başlayınca arayıp haber vercekmişiz
iki eli kandada olsa gelecekmiş keske ilk aylarımda bulantılarımın oldugu zamanlarda geleydi ya o zaman daha makbule geçerdi...
bulantılarımın oldugu zaman gelmedi şimdi ısrarla bende bakarım diyor eşime dedim canım annen bana bakmak için gelmesin boşuna ben onun yanında gögüslerimi açıp emziremem rahat yatamam dedim sana açmıyorum onamı açcam dedim
1 saat sonra b. köye gezmeye gitcez annemle alt komşuma yakalanmadan
hatta bir ara gecen yaptıgının intikamını alalım dedim eşimin yanına gidiyoruz diye haber verecektim hazırlanıp yanımıza çıktıgında vazgeçtik diyecektim ama yapmadım
a ne beeeeeeayak diil onlarr palet mübarek ,halbuki ufak tefek bi kız gibi görünüyodun ,buz dağının görünen yüzüymüş meğer
teşekkürler canıımm
kocişle korkunç bir filmi izliyoruz ,kaçkez izlediğimi saymadım ama her defasında gülüyorumyaaa..sorada uyurum ..yarın kontrolden sonra görüşürüz kızlarr...öpüldünüüzzz
gel kal kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcanım bahsettiğin acı bendedevar benim böbrek taşımkanala düştüğü için ona yoruyodum taşı hissediyorum batuyo acıtıyo diyodum abartmışımonu anladım şimdie peki taş değilse ne olaki :44:inşallah fena bişeyinhabercisi değildir yok yok değildir:26:
canım geçmiş olsun oof işin zor ya ama az daha sık işini inşallah avil işe yarar artık sayılı günlerimiz kaldı gerçekten hamilelikten sıkılacağımızı düşünmüyorduk değilmi ama bittti sayılır çok şükür
selamlaar geçmişteki hermesajı ayrı ayrıokudumama garip bi durgunluk var üzeirmdeyazasım gelmedi bi türlü zaten kendim yazıp,kendim okuyo gibiyimde neyyse
SANSEE canım maşallah göbüşüneönceni bilmiyorum ama gebelik çok yakışmış
kontrolere gidilmiş bebeler iyiymiş maşallah sağlıkla gels,n yavrucaklar
artık gün saymaya başladık bi arkadaş 2 hafta sonra biri 10 gün sonra yavruyu kucağına alıcak
fena heyecan yaptım allah korusun tövbe diyim ben nedense yavruyu kucağıma alma anını bile hayalime sığdıramıyorum korkularımı yenemiyorum
YŞLZYTN yapılması gereken işleri yapmışsın ama yormadan yapmışsındır inşallah parmacık nasıl bu arada
CANOOOM BEN GELİP SİZİN EVDE SADECE 2 SAAT KALMAK İSTİYORUM KAYGANADA SENDEYKEN
BEBEĞİNİ ZAYIF SANAN ANNECİKLER OLMUŞ üzmez yavrular anneciklerini inşallahh haftada 400 gr alan varsa bence finalimiz muhteşem olucak kızlar
GÖBÜŞTEN DARBE ALAN ARKADAŞ (ismini unuttumda)geçmiş olsun büyük konuşmamak için direniyorum resmen
,
MEVLÜT OKUTACAK ARKADAŞLAR ALLAHH KABUL ETSİN NİYETİNİZİ MAKBUL OLSUN
aklımda kalanları yazıverdim unuttuğum olmuştur mutlaka affınıza sığınıyorum güzeller SİZLERİ VE İÇİNİZDEKİ MİNİK YAVRUCAKLARI YARADANA EMANET EDİYORUM ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE
maşallahhhhhhhhGünaydın kızlar güzel hafta sonları :)
Dün dr kontrolüm vardı öğleden sonra, 2,300 gr olmuşuz haftasına göre normal dedi. Çok tombiş bi bebek olmayacak o belli ama sağlığı iyi çok şükür. bir sonraki kontrolümüzde günümüz belli olcak 15 gün sonra gidicem yurt dışına çıkıcakmış bu arada. İlk defa 15 gün ara vericem o yokken bir şey olmaz umarım.. Sonra biraz alışveriş yaptım, eksikleirmi aldım. Eve geldim biraz uzandım belim çok ağrıdı. Sonra aklıma yemek düştü ve dün cumaydı tekrar giyindim pazara çıktım saat 7 de eve geldim ama canım çıktı ayaklarım berbattı.. Yemek yaptım ve saat 9 da uyudum az öncede kalktım...
Şimdi çıkıyorum sırtımı ortası dayak yemişim gibi ağrıyor. Kahvaltımızı yapalım yemeğimizi yapalım...
sabahın nurunda başıma ne geldi.kahvaltıdaydık kaynanacığım geldi dün eltim benden izinsiz bebeğin odasına girdi ve şekerleri gördü kapısı bile kapalıydı yani.neyse gitmiş yetiştirmiş hemen.kayınpeder demişki şeker gösterişmiş sadece kendi yakınlarıma vercekmişim burda dağıtmıycakmışım .gösteriş nazar getirirmiş onlar sevmezmiş.yav ilkokul 2 ye giden çocuğun eline milyarlık tlf.gösteriş değilde bumu gösteriş.
ah canım keske saklasaydın