2011 Ekim Anneleri

sllmmmmmm güzel haftasonlarııııııııııııı

Kayınvalidem saat 12 itibari ile gitti kızıyorum bu kadına ama bazen üzülüyorum bazende seviyorum sağolsun bana dua eder sofradan kalkınca namaza durunca aklına gelince ama bazen o dili çok agır oluyor o zaman nefret ediyorum giderken tekrar özür diledi dogum başlayınca arayıp haber vercekmişiz
iki eli kandada olsa gelecekmiş keske ilk aylarımda bulantılarımın oldugu zamanlarda geleydi ya o zaman daha makbule geçerdi...
bulantılarımın oldugu zaman gelmedi şimdi ısrarla bende bakarım diyor eşime dedim canım annen bana bakmak için gelmesin boşuna ben onun yanında gögüslerimi açıp emziremem rahat yatamam dedim sana açmıyorum onamı açcam dedim şimdiden yol yapayımda izmire yollasın beni

1 saat sonra b. köye gezmeye gitcez annemle alt komşuma yakalanmadan yakalanırsak ta anneanneme gidiyoruz diye sölicez
hatta bir ara gecen yaptıgının intikamını alalım dedim eşimin yanına gidiyoruz diye haber verecektim hazırlanıp yanımıza çıktıgında vazgeçtik diyecektim ama yapmadım

kız bir ara bu paletlere ayakkabı bulamıyodum
gel kal kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
maşallahhhhhhhh

ah canım keske saklasaydın insanın içinde ukte kalıyo yapmayınca ben hiç bişey göstermedim kaynanama sadece odamıza girip beşiği gördü maşallah güle güle yatsın dedi sadece kapı süsümüzü gördü bende ilk bebegim içimde ukte kalmasın diye aldım dedim bişi demedi boşver sen yakınlarına dagıtırsın

Budur işte. Kesinlikle katılıyorum Hanzade ye.
Hanzade ben şimdi bizim meşelik kişiliğe nasıl davranayım sence? Sadece küsüm, bişey yapmıyorum da. Ama şöyle can yakıcı bi altın yumruk içimi soğutmama yardımcı olur

Son düzenleme:

halan annene kendi dediklerini hiç söylemiyor heraldee. İnsanı hem çileden çıkarıyorlar, ondan sonrada laf ediyorlar. Valla anlamıyorum bu milleti. Resmen aranıyorsun işte ne diyr alınıyorsunn ki kendin kaşınıyorsun. Ben şimdiye kadar bi kişiye bile cvp veremedim. Saf saf duuyorum bişi dediklerindee

o kilolar normal doğumla çoğu gidecek kalanıda bebişe süt olacak
sıkıntı yokkkkk

ceren bebek dogmuşmuuuuu maşallahhh allahım nazarlardan saklasınnnndarısı başımızaa sağlıkla buyusunnnnnn

fatoş meraba canımm.
Ay gülümseyerk okudum yazdıklarını. yerim ben o kara kızııı. Daha kola şişesi kadar bile değil ama emmeye mi çalışıyor. O minicik ağzıyla karnını doyurmaya çalışıyor. Allahım nasıl bir şey bu yaaa?

Ay benim de doğurasım geldi ayol. 36 yı bitirelim de inşallah ondan sonra hayırlısıya ne zaman isterse gelsin bıdığım

o kilolar normal doğumla çoğu gidecek kalanıda bebişe süt olacak
sıkıntı yokkkkk

Dikkat dikkat bu lafları söyleyen arkadaşımız toplamda 5 kilo almış olup bu 5 kilonun, 2 kiosunu son haftalarda zorla almış bir insandır.
Bu satırları yazan kişi ise hamileliği 15 kilo ile tamamlayacağını düşünen ve şimdiden 14,5 kilo alan biridir. (buçuğunu da yazmazsam ölürüm. )

hayatım zaten çocuğun kapısı kapalı bende içerde dinleniyordum zınk diye daldı

İyi yapmışsın şaka yaptığınımı sanıyormuş acabai almış işte ağzının payını...

doğumdan sonra hep beraber kilo veiriz topikten manken gibi çıkarız... çokmu abarttım

Oyy ALLAH hayırlı evlat etsin maşallah :)

Maş. bıdığınızaaa.

Artık bende yavruma kavuşmak istiyorumm. 9 aya girdim tüm sıkıntılar toplandı sankii.

Seni bilmem de ben manken olarak çıkıcam canım. Büyük beden manken.
Şey sormaya korkuyorum ama sen kaç kilo aldın hanzadem?

gider o kilolar gider hiç merak etme 40 çıkana kadar 10 kilo falan mutlaka gidiyormuş bide gece topikleri dolaştım biraz doğumdan sonra korseyi herkes öneriyo takanlar çok memnun hatta korse biraz elastik olduğu için kuşak önerenler var onun için daha iyi toparlıyo demişler korse aldım bitane ama bide kuşakmı alsam acaba :26:
bu aralar bende çok sık acıkıyorum sık sık yiyorum cnm bilmiyorum midemi çok doldurmuyorum ondanmı yoksa bebişler hızlı kilo alıyo ondanmı karar veremedim

kızlar merhaba güzel bir haftasonu diliyorum herkese
canım maşallah güzel kızına narin kibar bi kız olcak annesi belli şimdiden.

kuşak ne nerden alcaz

kuşak alsam derken, nasıl bişey kuşak ve satılıyormuu??????

selam kızlaaar biz geldiiikkk geçmişe bakamadan yazıyorum ilk defa ,halde çalışan bi akrabamız ,çuvalla ,barbunya ,fasulye ,bamya ve domates getirmiş ,onları ayıklıcaz komşularla beraber ,aşimde dipfriz almaya gitti anca sığar ona zaten ..
bugün dra gittiiikk..köfte dudaklı kızımı gördük ,ağzını açtı kapadı ,elini ağzına aldı ,dr umuz iştahlı bi kız olcak bu ,toraman olcak maşşallahh dediii 2.700 olmuş kızım ,fakat ben toplamda 18 kilo almışıım dr um biraz kızdı ,haftaya tekrar kontrole gel ama hiç kilo almamış ol dedi ,çok iyi gidiyodun nooldu dedi, banaaa nst mizde gayet iyiydi teyzeleri ,bi problem yokmuş ,135-160 arası sayılar gördüm ekranda...ımmm başka bişey yok şimdilik ,haa bide druma renklide çektirsemmi hiç yok bende dedim ,oda gerek yok nidacım doğduktan sonra onları hiiç düşünmüceksin bisürü çekceksin zaten dedi ...

kuzm keşke bende alabilsem ,reflü öldürdü,yiyemiyorum içemiyorum
sadce mide koruyucu ve yudum yudum süt
birde kilolu başladım hamileliğe sizler gibi çıtır değildim,ama yinede 10 kilo almak isterdim
bak dedi dersin 40 çıkmadan 10 kilosu gidecek normal doğumla:)
süt sorununda olmayacak inşallah

Bende aldım korse. Mağazada kıza sordum dedim ki doğum sonrası için hangi korseyi önerirsin? Kız bana diz kapağı üzerinden başlayıp, göğüs altına kadar uzanan bi korse verdi. Doğumdan önce ki bedenimi sordu. 38 kalıba göre 40 a da çıkabildiğimi söyledim. 40-46 bedene uygun bişey verdi. eve gelince totomdan geçip geçmediğini kontrol edeyim dedim. Diz kapağımdan sonrasına bile çekemedim
Sadece bel çevresi için olanla geri değiştirdim. bu sefer XL alayım dedim de kız "abla abartma deyip L beden verdi."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…