2011 Ekim Anneleri

ahhh canım,sanada acil şifalar diliyorum (MİRANDA)
yeşil salata ve sarımsaklı bir yemek yemeği çok özledim
Bende çok özledim yeşil salatayı hemde booollll limonlu pööfff neyse az kaldı doğumdan sonra geçecek ve yiyeceğiz merak etme
Tansiyon kontrolü yapmadan nasıl ilaca başladı anlamadım ben inşallah tahlillerin iyi çıkar canım.bebeğinede maşallah

gecmiş olsun arkadaşım.inşallah gecici bişeydir.24 saat testi ben de ilk kez duydum.inşallah sonucların iyi çıkar

Bende çok özledim yeşil salatayı hemde booollll limonlu pööfff neyse az kaldı doğumdan sonra geçecek ve yiyeceğiz merak etme
yaa hamilelikte bol yeşillik yenmiyomu kardişlerr,yani ben yemedim hiç ama normal hamileler yiyo ,sizin midenizde ne gibi bi sorun yaratıyo bu durum??
:44:

ayy coturnix şu huniyle hayal ettim birden ,ucundada hortumm..yaa hayat işte insana neler yaptırıyo ,bide düşünsene kocaman bidonla gitcen bunu test edin diicen ...ben bardakla verirken bile bi tuhaf oluyorum ...geçmiş olsun tekrardan arkadaşım inşallah ciddi bi problem çıkmaz

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım inş. albümin oranın düşer de sıkıntı yaratmaz. bidon olayını ben de bilmiyodum biraz zor olacak anlaşılan :))
minnoşuna da maş. sağlıkı olsun gerisi gelir inş.

Nidacım bebeğim zayıf kalacağına ben kilo almaya razıyım hayatım. sonuçta ondan biz sorumluyuz hele doğunca daha bi sıkıntı yaratabilir. zayıf çocukların bünyesi de zayıf oluyor genelde. derdim o benim yoksa ben kendi kilolarımı zaten veririm Allahın izniyle ama bebeğe kilo aldırmak daha zor bi işlem. o yüzden insan ister istemez dert ediyor

kızlarr benimle birlikte hamile kalan bi akrabam vardı ,kadın 38 yaşında ,3. çocuğu,şeker den dolayı baya şişmiş ti ,bugün suyu gelmiş ve normal doğum yapmış bebeğin durumuyla ilgili bilgi alamadım ama ablam dediki 8 aylık doğduğu içn sorunyaşayabilir hatta hayati tehlike olabilir ,halbuki 7 aylık doğanda yaşanmıyomuş böyle sorunlar ,biliyomuydunuz bunu??yani 7 aylık yaşarmışta 8 aylık zor yaşarmış ,akciğer gelişimiyle ilgiliymişş miş miş..??

yok canım o sadece halk arasındaki bi söylentiymiş.doktoruma sormuştum ben öyle konu açılmıştı da. 8 aylık bebek 7 aylıktan daha büyük olduğuna göre daha gelişmiştir tabiki daha sorunsuz olur doğarsa demişti.zaten gebelik sitelerinde de yazıyor.

bunu bayramda acile gittiğimde kadının biri de söyledi bana. aman dedi dikkat et sekiz aylık yaşamaz dedi. baya sinir olmuştum o zaman. yaşayan da var yaşamayan da 9 aylık doğup da sıkıntısı olan da var rabbim bilir bence.
canınızı sıkmamak için söylememiştim ben o zaman. sonuçta hepimiz 8 aydayız. Allah muhafaza

ben şimdi, 8. aydamıyım 9. aydamıyım kafam karıştı,

selam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi

Canım senin normal mi sezeryan mı olacak?

Tamamen mit, yalan, yanlış, hurafe

merhaba arkadaslar 37 haftalik hamileyim ve cok sikintili gunler geciriyorum bu sikintimin nedeni bebegim degil esim hic degil sorunum tamamen kaynanam. artik yoruldum ne yapicam hic bilemiyorum yuce Allahima sigindim Allah tarafindan cok buyuk bir sabir geldi son gunlerde.. kaynanam oz teyzemdir kendisi su zaman oldu hamileligimde iyi gun yuzu gormedim hicbir zaman mutlulugumu istemedi kadini her gordugumde moralimi bozacak seyler yapti illa. teyzemdir en azindan benden buyuk bir insandir dedim sustum kendimi zor tuttum bu zamana kdr ama bana hakaretten tutun insanlarin yaninda assaglamaya kdr herseyi yapti bu zamana kadar cok sabrettim esimede cok soyledim onunda dune kdr sesi cikmiyordu dun karar vermistik artik gitmeyecektim ben kaynanamlara.. bugun arkadasima gittim evimizi aramis ve benim evde olmadigimi ogrenince hemen cep telefonuyla kizina aratmis nerde oldugumu soruyorlardi neden evde degilmisim ve arkadan bagiriyordu kaynanam ''nerdeymisss????'' diye. neyse arkadastayim dedim gelsin yemege yardim etsin dedi bende arkadastayiz onunla yemek yapiyoruz dedim ''olsun ilk once gel benim yemegimi yap sonra onun yemegini yaparsin'' dedi.. banada Allah tarafindan bir sabir geldi ''Allahim sana cok sukur'' ''Allahim sen buyuksun'' diye diye gittim evlerine ve yemegini yaptim aninda hic oturmadan ciktim dondum arkadasa.. ben ne yapabilirim fransadayim 21 yasindayim ailemden cok uzagim burda tek kafa dengim bahsettigim arkadasim ve teyzemi hic sevmiyorum istesemde sevemiyorum lutfen akil verin bana ne yapmam lazimm???

merhaba canım.Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.bu kaynana durumları çok can sıkıcı boyutlara ulaşabiliyor ne yazıkki bide senin teyzenmiş.hayret yani.seni daha çok sevip koruyacağına bide ezmeye mi çalışıyor bence kendini hangi durumda olursan ol asla kendini ezdirme hiçbirşey için deymez.iş eşinde bitiyor onun seni koruması lazım.Allah kolaylık versin.

bakalım canım nasıl yapacağız ama içimizde kalmayacak sonuçta....ayy evet kadifekale de ne renk ne renk,, inş düzgün bir okul olur..

canım bizde rahatsızlanmıştık ya enfeksiyonda 34 haftanın sonuna kadar risk varmışher zaman, 32.haftadaydım ozaman üniv hast başka yerde olmaz dedi dr benim papa da öyle söyler, 34 hafta bitti şükür hepimizin bundan sonrası takdir.. tabiki herşeyi allah bilir..

iyi olmaya çalışıyorum canım, annem burdaydı 3 gün ist.ten geldi. perşembe günü kontrolüm var, artık ne zaman doğurucam belli olur, 39. haftamda olucam çünkü.

az kalmış artık doktora sorarsın ne zaman doğururm diye gerçi pek bişey demiyor ama...bana ne dicek doktor bakalım ilk defa gidicem o doktora ama tanıdık ya içim rahat benim akrabalarım onda yaptılar doğumunu herkes çok memnun yani..

tanıdık olması çok iyi zaten hiç düşünme bence. ben sezeryan isticem artık, riske atmak istemiyorum, o çatı muayenesini bi daha olmayı kaldıramam, 5-6 defa daha. bana göre değil yani.

ayyy kıyamammmm çok geçmiş olsun ufaklıgaaaaa
valla beni alakadar etmez ben giderim zaten maçlarda var eşim yollar beni bu aralar haremlik selamlık gibi yaşıyoruz canım eşim buyuk salonda biz küçük salonda yaşıyoruz içi rahat yollar yaniii
selam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi
maşallahhhh kuzunaaaaaaa
canım geçmiş olsun inşallah idrarda bişey çıkmaz sağlıkla kucagına alırsın yavrunu
asiye hanım bizide artık her hafta çagırıyor 1 hafta nts diğer hafta muayene yapıyor
minnoşunada maşallah canımmm

allah yardımcısı olsun canımmmmm banada demişlerdi 8. ayda yaşamaz diye ama yaşayanda var allahım acil şifalar versin akrabana

canım eşin senden yana değilmi konuşsun ailesiyle maddi olarak kaynananlaramı bagımlısınız? benolsam açmazdım o tlfnu hatta bazen kaynanam arar canım istemiyorsa hiç açmam oysaki bi kötülüğünüde görmedim kadının .sen eşini arkana alabilirsen ancak o zaman sesını çıkarabılırsın yoksa bıraz zor canım hem yabancı bi ülke hemde yanında destek kımse yok. neyse doguma kadar sabrette doğumdan sonra bebegı bahane eder gıtmezsın. öyle öyle kesersin ayagını onlardan..bide teyze olacak ya ..çok sinirlendim şimdi.

tanıdık olması çok iyi zaten hiç düşünme bence. ben sezeryan isticem artık, riske atmak istemiyorum, o çatı muayenesini bi daha olmayı kaldıramam, 5-6 defa daha. bana göre değil yani.

çatı muayenesine bakma sen ya sırf bunun için sezaryen isteme sezaryen iyi bişey değil normal doğum varken..ben sezaryenden daha çok korkuyorum ameliyata girmekten valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…