Bende çok özledim yeşil salatayı hemde booollll limonlu pööfff neyse az kaldı doğumdan sonra geçecek ve yiyeceğiz merak etmeahhh canım,sanada acil şifalar diliyorum (MİRANDA)
yeşil salata ve sarımsaklı bir yemek yemeği çok özledim
Tansiyon kontrolü yapmadan nasıl ilaca başladı anlamadım ben inşallah tahlillerin iyi çıkar canım.bebeğinede maşallahselam kızlar
biz geldik, kontrolümüzde biraz iyi biraz kötü haberlerle geçti.
öncelikle nstye girdik, biraz sıkıcı bişi, 15dk kaldık.
çıktık doktorumuza, önce tansiyon ölçümü ve 14 7 çıktı.
normaldede 12 civarı çıkıyordu son gnlerde tansiyonum, bu durumda artık vücudumdaki ödemde anlam kazanmaya başladı ve doktor bana 24 saatlik idrarda albümin testi verdi, yani elimde bir bidon , yarın sabahdan ptesi sabaha kadar idrarımı hep bu bidona yapıp teste göndericem,
bu arada tansiyon ilacına başladık, idrar testi sonrası dozajı arttırabilir mişizve yeni kan tahlilleri isteyebilirmiş, riskli bir döneme girmişiz.
onun dışında minnoş 2300kg olmuş maşallah , en sevindiğim haber bu oldu,
ama genede küçük tabi akranlarına göre, minyon bi bebek olucak , 3kiloyu bulmayacak ama sağlığunda bir sorun yok dedi doktor.
kesinlikle çalışmanı önermiyorum senin artık evde dinlenmen ve stres olmaman gerekli tansiyonununun çıkmamas için ama benim bu hafta çalışmam gerekiyor yöneticim yıllık izindenapicam bilmiuorum
bundan sonra kontroller haftada bir olacakmış..
özetle ptesi günü tekrar hastanedeyiz, çıkan test sonuçlarına göre durum şekillenecek..
bizden bu kadar kızlar..
sorma arkadaşım
bide tansiyon ilacı çıktı başıma
annemdede tansiyon var ilaca bi başladımı bırakamıyorsun vucut o ilacı almadan tansiyonu düşürmüyor
banada öyle olursa diye korkuyorum, gebelikten sonrada daha b u yaşta tansiyon hapımı kullancam ben
hemde test sonucuna göre bu ilacı günde 3 kereye çıkartabilirmiş((
yaa hamilelikte bol yeşillik yenmiyomu kardişlerr,yani ben yemedim hiç ama normal hamileler yiyo ,sizin midenizde ne gibi bi sorun yaratıyo bu durum??Bende çok özledim yeşil salatayı hemde booollll limonlu pööfff neyse az kaldı doğumdan sonra geçecek ve yiyeceğiz merak etme
selam kızlar
normaldede 12 civarı çıkıyordu son gnlerde tansiyonum, bu durumda artık vücudumdaki ödemde anlam kazanmaya başladı ve doktor bana 24 saatlik idrarda albümin testi verdi, yani elimde bir bidon , yarın sabahdan ptesi sabaha kadar idrarımı hep bu bidona yapıp teste göndericem,
bu arada tansiyon ilacına başladık, idrar testi sonrası dozajı arttırabilir mişizve yeni kan tahlilleri isteyebilirmiş, riskli bir döneme girmişiz.
ama genede küçük tabi akranlarına göre, minyon bi bebek olucak , 3kiloyu bulmayacak ama sağlığunda bir sorun yok dedi doktor.
kesinlikle çalışmanı önermiyorum senin artık evde dinlenmen ve stres olmaman gerekli tansiyonununun çıkmamas için ama benim bu hafta çalışmam gerekiyor yöneticim yıllık izindenapicam bilmiuorum
özetle ptesi günü tekrar hastanedeyiz, çıkan test sonuçlarına göre durum şekillenecek..
bizden bu kadar kızlar..
COTURNİXX geçmiş olsun canım benim ,evet biraz can sıkıcı haberler var ama çok şükür bebeğin sağlıklı ,bencede kiloyu hiç takma arkadaşım ,çok sinirleniyorum kilo yüzünden kendini ve bebeğini üzenleree..bak ben kendi kilom için üzülüyorum daha çokkbu albümin testi ne tuhafmış hiç duymamıştım daha öncee ..ee napcan hunimi takcan münüşee:44::44:
kızlarr benimle birlikte hamile kalan bi akrabam vardı ,kadın 38 yaşında ,3. çocuğu,şeker den dolayı baya şişmiş ti ,bugün suyu gelmiş ve normal doğum yapmış bebeğin durumuyla ilgili bilgi alamadım ama ablam dediki 8 aylık doğduğu içn sorunyaşayabilir hatta hayati tehlike olabilir ,halbuki 7 aylık doğanda yaşanmıyomuş böyle sorunlar ,biliyomuydunuz bunu??yani 7 aylık yaşarmışta 8 aylık zor yaşarmış ,akciğer gelişimiyle ilgiliymişş miş miş..??
kızlarr benimle birlikte hamile kalan bi akrabam vardı ,kadın 38 yaşında ,3. çocuğu,şeker den dolayı baya şişmiş ti ,bugün suyu gelmiş ve normal doğum yapmış bebeğin durumuyla ilgili bilgi alamadım ama ablam dediki 8 aylık doğduğu içn sorunyaşayabilir hatta hayati tehlike olabilir ,halbuki 7 aylık doğanda yaşanmıyomuş böyle sorunlar ,biliyomuydunuz bunu??yani 7 aylık yaşarmışta 8 aylık zor yaşarmış ,akciğer gelişimiyle ilgiliymişş miş miş..??
bunu bayramda acile gittiğimde kadının biri de söyledi bana. aman dedi dikkat et sekiz aylık yaşamaz dedi. baya sinir olmuştum o zaman. yaşayan da var yaşamayan da 9 aylık doğup da sıkıntısı olan da var rabbim bilir bence.
canınızı sıkmamak için söylememiştim ben o zaman. sonuçta hepimiz 8 aydayız. Allah muhafaza
ben şimdi, 8. aydamıyım 9. aydamıyım kafam karıştı,
selam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi
ben şimdi, 8. aydamıyım 9. aydamıyım kafam karıştı,
merhaba arkadaslar 37 haftalik hamileyim ve cok sikintili gunler geciriyorum bu sikintimin nedeni bebegim degil esim hic degil sorunum tamamen kaynanam. artik yoruldum ne yapicam hic bilemiyorum yuce Allahima sigindim Allah tarafindan cok buyuk bir sabir geldi son gunlerde.. kaynanam oz teyzemdir kendisi su zaman oldu hamileligimde iyi gun yuzu gormedim hicbir zaman mutlulugumu istemedi kadini her gordugumde moralimi bozacak seyler yapti illa. teyzemdir en azindan benden buyuk bir insandir dedim sustum kendimi zor tuttum bu zamana kdr ama bana hakaretten tutun insanlarin yaninda assaglamaya kdr herseyi yapti bu zamana kadar cok sabrettim esimede cok soyledim onunda dune kdr sesi cikmiyordu dun karar vermistik artik gitmeyecektim ben kaynanamlara.. bugun arkadasima gittim evimizi aramis ve benim evde olmadigimi ogrenince hemen cep telefonuyla kizina aratmis nerde oldugumu soruyorlardi neden evde degilmisim ve arkadan bagiriyordu kaynanam ''nerdeymisss????'' diye. neyse arkadastayim dedim gelsin yemege yardim etsin dedi bende arkadastayiz onunla yemek yapiyoruz dedim ''olsun ilk once gel benim yemegimi yap sonra onun yemegini yaparsin'' dedi.. banada Allah tarafindan bir sabir geldi ''Allahim sana cok sukur'' ''Allahim sen buyuksun'' diye diye gittim evlerine ve yemegini yaptim aninda hic oturmadan ciktim dondum arkadasa.. ben ne yapabilirim fransadayim 21 yasindayim ailemden cok uzagim burda tek kafa dengim bahsettigim arkadasim ve teyzemi hic sevmiyorum istesemde sevemiyorum lutfen akil verin bana ne yapmam lazimm???
bakalım canım nasıl yapacağız ama içimizde kalmayacak sonuçta....ayy evet kadifekale de ne renk ne renk,, inş düzgün bir okul olur..İyi geceler hatunlar...
Severim bebişinin saçlarını, çok şirin maşallah Duygu'cuğum...
Alır alır daha önünde çok hafta var. Boş yere germe kendini. Ablamın kızı 2800gr. doğmuştu, şimdi o kadar tombik ki habure diyet yaptırıyor çocuğa. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
Sorma az kaldı walla. Bir yandan olsun artık diyorum, diğer taraftan ödüm patlıyor. Nasıl yapacağız çok merak ediyorum. Şimdilik normal doğum muhabbeti dönüyor ama dr.um sezeryan yapıyormuş genellikle. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Okulun yeri Konak olacakmış, amanin çok geniş bir saha. Ama Kadifekale olursada baya hayatın renklenir, niye öyle söylüyorsun
bunu bayramda acile gittiğimde kadının biri de söyledi bana. aman dedi dikkat et sekiz aylık yaşamaz dedi. baya sinir olmuştum o zaman. yaşayan da var yaşamayan da 9 aylık doğup da sıkıntısı olan da var rabbim bilir bence.
canınızı sıkmamak için söylememiştim ben o zaman. sonuçta hepimiz 8 aydayız. Allah muhafaza
napıyon canım doktora ne zaman giidcen? bende 37 haftalıkken pendiğe gidicem inş
iyi olmaya çalışıyorum canım, annem burdaydı 3 gün ist.ten geldi. perşembe günü kontrolüm var, artık ne zaman doğurucam belli olur, 39. haftamda olucam çünkü.
az kalmış artık doktora sorarsın ne zaman doğururm diye gerçi pek bişey demiyor ama...bana ne dicek doktor bakalım ilk defa gidicem o doktora ama tanıdık ya içim rahat benim akrabalarım onda yaptılar doğumunu herkes çok memnun yani..
ayyy kıyamammmm çok geçmiş olsun ufaklıgaaaaatöğbe rabbime binlerce kez.inanın alllahtan korkmayan kafir.kayınvalidem geldi şimdi iğneye sabah beni üzmüştüya aşağıya inmiş benden eltime onlar konuşurken eltimin oğlan bir düşmüş ayağını alçıya almışlar birbirlerine düştüler şimdi yazık o kuzuma kıyamam çok üzüldüm ama insanlar azmıycak.mazlum ahıda almıycak beni çok ağlattılar bu sabah
valla beni alakadar etmez ben giderim zaten maçlarda var eşim yollar beni bu aralar haremlik selamlık gibi yaşıyoruz canım eşim buyuk salonda biz küçük salonda yaşıyoruz içi rahat yollar yaniiiMakinam durdu gidip çamaşırlarımı asayım sonra duş alıp aktara gidicem yoksa gelincemi duş alsam dışarısı çok sıcak sanırım.. Neyse öptük sizi...
Canom kız gözün aydın gitmiş kayınvalideciğin seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama eşinin seni göndericeğini hiiiç sanmıyorum canım ben.. Kayınvalidenler kayınpederin filan engeller gibime geliyor moralini bozmak istemem ama diyim dedim. İnşallah gidebilirsiniz tabi :)
maşallahhhh kuzunaaaaaaaselam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi
canım geçmiş olsun inşallah idrarda bişey çıkmaz sağlıkla kucagına alırsın yavrunuselam kızlar
bizden bu kadar kızlar..
merhaba arkadaslar 37 haftalik hamileyim ve cok sikintili gunler geciriyorum bu sikintimin nedeni bebegim degil esim hic degil sorunum tamamen kaynanam. artik yoruldum ne yapicam hic bilemiyorum yuce Allahima sigindim Allah tarafindan cok buyuk bir sabir geldi son gunlerde.. kaynanam oz teyzemdir kendisi su zaman oldu hamileligimde iyi gun yuzu gormedim hicbir zaman mutlulugumu istemedi kadini her gordugumde moralimi bozacak seyler yapti illa. teyzemdir en azindan benden buyuk bir insandir dedim sustum kendimi zor tuttum bu zamana kdr ama bana hakaretten tutun insanlarin yaninda assaglamaya kdr herseyi yapti bu zamana kadar cok sabrettim esimede cok soyledim onunda dune kdr sesi cikmiyordu dun karar vermistik artik gitmeyecektim ben kaynanamlara.. bugun arkadasima gittim evimizi aramis ve benim evde olmadigimi ogrenince hemen cep telefonuyla kizina aratmis nerde oldugumu soruyorlardi neden evde degilmisim ve arkadan bagiriyordu kaynanam ''nerdeymisss????'' diye. neyse arkadastayim dedim gelsin yemege yardim etsin dedi bende arkadastayiz onunla yemek yapiyoruz dedim ''olsun ilk once gel benim yemegimi yap sonra onun yemegini yaparsin'' dedi.. banada Allah tarafindan bir sabir geldi ''Allahim sana cok sukur'' ''Allahim sen buyuksun'' diye diye gittim evlerine ve yemegini yaptim aninda hic oturmadan ciktim dondum arkadasa.. ben ne yapabilirim fransadayim 21 yasindayim ailemden cok uzagim burda tek kafa dengim bahsettigim arkadasim ve teyzemi hic sevmiyorum istesemde sevemiyorum lutfen akil verin bana ne yapmam lazimm???
tanıdık olması çok iyi zaten hiç düşünme bence. ben sezeryan isticem artık, riske atmak istemiyorum, o çatı muayenesini bi daha olmayı kaldıramam, 5-6 defa daha. bana göre değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?