selam kızlaaar biz geldiiikkkgeçmişe bakamadan yazıyorum ilk defa ,halde çalışan bi akrabamız ,çuvalla ,barbunya ,fasulye ,bamya ve domates getirmiş ,onları ayıklıcaz komşularla beraber ,aşimde dipfriz almaya gitti anca sığar ona zaten ..
bugün dra gittiiikk..köfte dudaklı kızımı gördük ,ağzını açtı kapadı ,elini ağzına aldı ,dr umuz iştahlı bi kız olcak bu ,toraman olcak maşşallahh dediii2.700 olmuş kızım ,fakat ben toplamda 18 kilo almışıım dr um biraz kızdı ,haftaya tekrar kontrole gel ama hiç kilo almamış ol dedi ,çok iyi gidiyodun nooldu dedi, banaaa nst mizde gayet iyiydi teyzeleri ,bi problem yokmuş ,135-160 arası sayılar gördüm ekranda...ımmm başka bişey yok şimdilik ,haa bide druma renklide çektirsemmi hiç yok bende dedim ,oda gerek yok nidacım doğduktan sonra onları hiiç düşünmüceksin bisürü çekceksin zaten dedi ...
Budur işte. Kesinlikle katılıyorum Hanzade ye.
Hanzade ben şimdi bizim meşelik kişiliğe nasıl davranayım sence?Sadece küsüm, bişey yapmıyorum da. Ama şöyle can yakıcı bi altın yumruk içimi soğutmama yardımcı olur
selam kızlaaar biz geldiiikkkgeçmişe bakamadan yazıyorum ilk defa ,halde çalışan bi akrabamız ,çuvalla ,barbunya ,fasulye ,bamya ve domates getirmiş ,onları ayıklıcaz komşularla beraber ,aşimde dipfriz almaya gitti anca sığar ona zaten ..
bugün dra gittiiikk..köfte dudaklı kızımı gördük ,ağzını açtı kapadı ,elini ağzına aldı ,dr umuz iştahlı bi kız olcak bu ,toraman olcak maşşallahh dediii2.700 olmuş kızım ,fakat ben toplamda 18 kilo almışıım dr um biraz kızdı ,haftaya tekrar kontrole gel ama hiç kilo almamış ol dedi ,çok iyi gidiyodun nooldu dedi, banaaa nst mizde gayet iyiydi teyzeleri ,bi problem yokmuş ,135-160 arası sayılar gördüm ekranda...ımmm başka bişey yok şimdilik ,haa bide druma renklide çektirsemmi hiç yok bende dedim ,oda gerek yok nidacım doğduktan sonra onları hiiç düşünmüceksin bisürü çekceksin zaten dedi ...
Bende aldım korse. Mağazada kıza sordum dedim ki doğum sonrası için hangi korseyi önerirsin? Kız bana diz kapağı üzerinden başlayıp, göğüs altına kadar uzanan bi korse verdi. Doğumdan önce ki bedenimi sordu. 38 kalıba göre 40 a da çıkabildiğimi söyledim. 40-46 bedene uygun bişey verdi. eve gelince totomdan geçip geçmediğini kontrol edeyim dedim. Diz kapağımdan sonrasına bile çekemedim
Sadece bel çevresi için olanla geri değiştirdim. bu sefer XL alayım dedim de kız "abla abartma deyip L beden verdi."
kuşak alsam derken, nasıl bişey kuşak ve satılıyormuu??????
kuzm keşke bende alabilsem ,reflü öldürdü,yiyemiyorum içemiyorum
sadce mide koruyucu ve yudum yudum süt
birde kilolu başladım hamileliğe sizler gibi çıtır değildim,ama yinede 10 kilo almak isterdim
bak dedi dersin 40 çıkmadan 10 kilosu gidecek normal doğumla:)
süt sorununda olmayacak inşallah
Evet canım satılıyor. Ama çok çok iyi sarılması lazım haberiniz olsun. Korse alırken bi bayan da korse alıyordu. 5 aylık hamile sandım ama temkinli davranıp korseyi niye aldığını sordum. O göbek doğum sonrası kalan göbekmiş.
Doğumdan sonra göbeği olduğu gibi kalmış, hamile elbisemi giyip geri geldim, sanki doğurmamış gibiydim dedi. Kuşak sardık ama çok sıkı sarmamışız, kaldı bunlar da ondan korse alıyom dedi.
ay çıkmadan yazayım maşallahhhhh kızzzz koccaman olmussssssssso kadar kilo almanın nedenini açıklayayımmıııııı
MAKARNAAAAAAAAlöp löp yedin kızzzz aman olsun sağlıkla al kucagınada verirsin o kilocuklarıııııııı
haydin kızlar biz çıkıyoruzzz öpüldünüzzzzzz
Eğer vicdan azabı çektirmek itiyosan sakııın hiç bişi yapma, kendini yormadan bütün hazırlıklarını yap misafirler için, kendi halinde masum sesiz sakin bir hamiş ol, bırak o vicdan yapsın. Tabi zaten normalde oflayıp puflayıp sızlıyozda sen daha çok ofla pufla sızlan, eşin iyimisin filan dediğinde yok bişim de masumca yorgun ve bezgin bi ifadeyle.. Onun ilgisine ihtiyacın yokmuşcasına,kendi başının çaresine bakarmışçasına ama sert yapmadan kendi halindeeeee ... Ama çaktırma bak bunu anlarsa ilgilenmez öyle bi yapçan ki kıyamıcaaaak :)))))
Ruh ve beden sağlığın için şu an en iyisi bu, ilerde çıkarırsın başka türlü ben hep öle yaparım. Eşim beni kızdırdımı o an beklerim ama bende onun en çok istediği şeyi yapmam bi şekilde çıkarırım o anda yaptığını başka bir zamanda tabi hemen olayın üzerine değil.
Evet canım satılıyor. Ama çok çok iyi sarılması lazım haberiniz olsun. Korse alırken bi bayan da korse alıyordu. 5 aylık hamile sandım ama temkinli davranıp korseyi niye aldığını sordum. O göbek doğum sonrası kalan göbekmiş.
Doğumdan sonra göbeği olduğu gibi kalmış, hamile elbisemi giyip geri geldim, sanki doğurmamış gibiydim dedi. Kuşak sardık ama çok sıkı sarmamışız, kaldı bunlar da ondan korse alıyom dedi.
Nida hoşgeldin. maşallah kızına
bana yakın kiloları duymak içimi ferahlatıyor. Ama senin toto, basen yoktu tüm kilolar göbükünde mi toplanmış acabaaa?
Aminnnnnnhatta daha fazlasına da hayır demem
Seni bilmem de ben manken olarak çıkıcam canım. Büyük beden manken.
Şey sormaya korkuyorum ama sen kaç kilo aldın hanzadem?
kızlar merhaba güzel bir haftasonu diliyorum herkese
canım maşallah güzel kızınanarin kibar bi kız olcak annesi belli şimdiden.
İşte en çok korktuğum şeyy yaa. Göbek kalmasııı. Kilo verilir dert değil benim için esas göbek nasıl gidecek. Mekik felan desem. onlarıda yaptım plateste yaptım çok da işe yarıyor, vücut toparlanıyor. amaaaa bi bırakırsan yapmayı, eski halinden beter oluyorsun. En iyisi koşu, yürüyüş. oda bebekle nerdee. Kocamı ikna edebilirsem eve koşu bandı aldırcam ama annesinde var hiç koşmuyor. bunu bahane ederek almayabilir(
canımsınn sen 45 günde 10 kiloyu vereceksin bende seni E. oğlunda yemek ısmarlayacağım
Hımm tamam. Ama benim kocada çok akıllıdır. kesin ona sataşmamı sağlayacak bişeyler yapacaktır, sırf vicdanını rahatlatmak için. kendimi tutmam lazımm. tahriklere kapılmamalıyımmm
töğbe rabbime binlerce kez.inanın alllahtan korkmayan kafir.kayınvalidem geldi şimdi iğneye sabah beni üzmüştüya aşağıya inmiş benden eltime onlar konuşurken eltimin oğlan bir düşmüş ayağını alçıya almışlar birbirlerine düştüler şimdi yazık o kuzuma kıyamam çok üzüldüm ama insanlar azmıycak.mazlum ahıda almıycak beni çok ağlattılar bu sabah
E sende annesinin koşu bandını sana getirmesini iste canımm. Yok isteyemem derde de o zaman al de. Ya alacaksın, ya ananinkini alcaksın de.
heehee kaptık sözüüü. Ama 10 kiloyu 45 günde veremezsem ısmarlamıcak mısın?
maşallah cerenimizemrb kızlarrrrrrr
malum kuzenim suyu patlamıştı geçen hafta :) nihayet cerenimiz dün akşam saat 18:30 da doğdu :)) 2 gündür sancı çekiyor ama nst de birşey çıkmıyordu meğer kuzenimiz iç rahmi darmış doğum başlamış 7 cm açıklık olmuş ama iç rahim dar olduğu için bitürlü çıkamamış bebek sonunda sezeryanla aldılar. 44 cm boyu 2440 gr da kilosu var miniğimizin. doğum yaptığı hastane resimlerini koymuş sitesine Allahım minicik bide siyah saçları var nasıl güzel anlatamam. minyon bir bıcırık anlıycanız. dün gece küçük olduğu için üşümesin diye küveze koymuşlar bu sabah çocuk doktoıru gelip muayene etmiş sağlıklıymış kızımız küveze gerek yok deyip çıkarmış. küçücük ama emmeye çalışıyor diyorlar. kuzenimle aramızda tam 13 gün varmıştı :)) kimbilir belkide 2 hafta sonra eylülümde gelir :)))))))
Dikkat dikkat bu lafları söyleyen arkadaşımız toplamda 5 kilo almış olup bu 5 kilonun, 2 kiosunu son haftalarda zorla almış bir insandır.
Bu satırları yazan kişi ise hamileliği 15 kilo ile tamamlayacağını düşünen ve şimdiden 14,5 kilo alan biridir. (buçuğunu da yazmazsam ölürüm.)
cnm genelde eskiden erkekler takardı dedem hala takar böyle 30 40 cm eninde 2 m boyunda yünlü yada pamuklu kumastan yapılmış bişey ama onu kullanmak için birilerinin yardımını almak lazım işe yaraması için cidden sıkı sarılması lazım ben pazarda bile gördüm satılıyo yanikuşak ne nerden alcaz
maşallah canıma ya koca kız oldu bal dudaklım artıkselam kızlaaar biz geldiiikkkgeçmişe bakamadan yazıyorum ilk defa ,halde çalışan bi akrabamız ,çuvalla ,barbunya ,fasulye ,bamya ve domates getirmiş ,onları ayıklıcaz komşularla beraber ,aşimde dipfriz almaya gitti anca sığar ona zaten ..
Bende aldım korse. Mağazada kıza sordum dedim ki doğum sonrası için hangi korseyi önerirsin? Kız bana diz kapağı üzerinden başlayıp, göğüs altına kadar uzanan bi korse verdi. Doğumdan önce ki bedenimi sordu. 38 kalıba göre 40 a da çıkabildiğimi söyledim. 40-46 bedene uygun bişey verdi. eve gelince totomdan geçip geçmediğini kontrol edeyim dedim. Diz kapağımdan sonrasına bile çekemedim
Sadece bel çevresi için olanla geri değiştirdim. bu sefer XL alayım dedim de kız "abla abartma deyip L beden verdi."
E sende annesinin koşu bandını sana getirmesini iste canımm. Yok isteyemem derde de o zaman al de. Ya alacaksın, ya ananinkini alcaksın de.
heehee kaptık sözüüü. Ama 10 kiloyu 45 günde veremezsem ısmarlamıcak mısın?
töğbe rabbime binlerce kez.inanın alllahtan korkmayan kafir.kayınvalidem geldi şimdi iğneye sabah beni üzmüştüya aşağıya inmiş benden eltime onlar konuşurken eltimin oğlan bir düşmüş ayağını alçıya almışlar birbirlerine düştüler şimdi yazık o kuzuma kıyamam çok üzüldüm ama insanlar azmıycak.mazlum ahıda almıycak beni çok ağlattılar bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?