fatoşcum cereniniz hoşgelmiş ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.iç rahimin darlığı nasıl birşeymiş onuda yeni duydum :44::44:mrb kızlarrrrrrr
malum kuzenim suyu patlamıştı geçen hafta :) nihayet cerenimiz dün akşam saat 18:30 da doğdu :)) 2 gündür sancı çekiyor ama nst de birşey çıkmıyordu meğer kuzenimiz iç rahmi darmış doğum başlamış 7 cm açıklık olmuş ama iç rahim dar olduğu için bitürlü çıkamamış bebek sonunda sezeryanla aldılar. 44 cm boyu 2440 gr da kilosu var miniğimizin. doğum yaptığı hastane resimlerini koymuş sitesine Allahım minicik bide siyah saçları var nasıl güzel anlatamam. minyon bir bıcırık anlıycanız. dün gece küçük olduğu için üşümesin diye küveze koymuşlar bu sabah çocuk doktoıru gelip muayene etmiş sağlıklıymış kızımız küveze gerek yok deyip çıkarmış. küçücük ama emmeye çalışıyor diyorlar. kuzenimle aramızda tam 13 gün varmıştı :)) kimbilir belkide 2 hafta sonra eylülümde gelir :)))))))
ayy maaşaallah köfte dudaklı kızımızaselam kızlaaar biz geldiiikkkgeçmişe bakamadan yazıyorum ilk defa ,halde çalışan bi akrabamız ,çuvalla ,barbunya ,fasulye ,bamya ve domates getirmiş ,onları ayıklıcaz komşularla beraber ,aşimde dipfriz almaya gitti anca sığar ona zaten ..
bugün dra gittiiikk..köfte dudaklı kızımı gördük ,ağzını açtı kapadı ,elini ağzına aldı ,dr umuz iştahlı bi kız olcak bu ,toraman olcak maşşallahh dediii2.700 olmuş kızım ,fakat ben toplamda 18 kilo almışıım dr um biraz kızdı ,haftaya tekrar kontrole gel ama hiç kilo almamış ol dedi ,çok iyi gidiyodun nooldu dedi, banaaa nst mizde gayet iyiydi teyzeleri ,bi problem yokmuş ,135-160 arası sayılar gördüm ekranda...ımmm başka bişey yok şimdilik ,haa bide druma renklide çektirsemmi hiç yok bende dedim ,oda gerek yok nidacım doğduktan sonra onları hiiç düşünmüceksin bisürü çekceksin zaten dedi ...
senin bebişinide maaşşaallah canımselam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi
canım yok doğurmadı sibel geliyorda sana denk gelmedi.Kızlar geçmişe bakamadım ama sibeli göremedim bi kaç gündür sanki doğurmuş olabilir mi ki? Yoksa msj varmıydı siz gördünüzmü?
slm bütün anneler ben çok fazla yazamasamda hepinizi tanıyor hergun takip ediyorum:) bende 36+4 gunlugum ama dun kontrolumde bebeğin eşinde yaşlanma gördü doktorum her nekdar can sıkıcak bi durum değil desede genede insan kafasına takıyo sanırım böle bi arkadaş vardı benim gbi hanzade galiba sende nisaya gidiyosun bende oraya gıdıyorum reyhan hanımda 10 gün yokmuş inşllh bi sorun olmaz bebeğimde bu arada 2776 gram hepimiz inşllh hayrlısıyla kurtluruz....
Yok sen gelmezsen ben napayım yemeği. Senin 2 bıdığın, benim 1 bıdığım gideriz. kocaları boşverHem bıdıklar biraz ele gelince gideriz belki, ama berabeeerrr.
tamam RUMUZCUM sen nasıl dersen,
Ahh canım sende bendensin keşke çok kilo alsaydım midem düzgün olsaydı her istediğimi yiyebilseydim
hayırlı akşamlar kızlar benim karnım baya sertleşti ara ara sancıda giriyo benim doğum kesinn yakın
hayırlı akşamlar kızlar benim karnım baya sertleşti ara ara sancıda giriyo benim doğum kesinn yakın
ahhh canım,sanada acil şifalar diliyorum (MİRANDA)
yeşil salata ve sarımsaklı bir yemek yemeği çok özledim
mrb kızlarrrrrrr
malum kuzenim suyu patlamıştı geçen hafta :) nihayet cerenimiz dün akşam saat 18:30 da doğdu :)) 2 gündür sancı çekiyor ama nst de birşey çıkmıyordu meğer kuzenimiz iç rahmi darmış doğum başlamış 7 cm açıklık olmuş ama iç rahim dar olduğu için bitürlü çıkamamış bebek sonunda sezeryanla aldılar. 44 cm boyu 2440 gr da kilosu var miniğimizin. doğum yaptığı hastane resimlerini koymuş sitesine Allahım minicik bide siyah saçları var nasıl güzel anlatamam. minyon bir bıcırık anlıycanız. dün gece küçük olduğu için üşümesin diye küveze koymuşlar bu sabah çocuk doktoıru gelip muayene etmiş sağlıklıymış kızımız küveze gerek yok deyip çıkarmış. küçücük ama emmeye çalışıyor diyorlar. kuzenimle aramızda tam 13 gün varmıştı :)) kimbilir belkide 2 hafta sonra eylülümde gelir :)))))))
selam kızlar
biz geldik, kontrolümüzde biraz iyi biraz kötü haberlerle geçti.
öncelikle nstye girdik, biraz sıkıcı bişi, 15dk kaldık.
çıktık doktorumuza, önce tansiyon ölçümü ve 14 7 çıktı.
normaldede 12 civarı çıkıyordu son gnlerde tansiyonum, bu durumda artık vücudumdaki ödemde anlam kazanmaya başladı ve doktor bana 24 saatlik idrarda albümin testi verdi, yani elimde bir bidon , yarın sabahdan ptesi sabaha kadar idrarımı hep bu bidona yapıp teste göndericem,
bu arada tansiyon ilacına başladık, idrar testi sonrası dozajı arttırabilir mişizve yeni kan tahlilleri isteyebilirmiş, riskli bir döneme girmişiz.
onun dışında minnoş 2300kg olmuş maşallah , en sevindiğim haber bu oldu,
ama genede küçük tabi akranlarına göre, minyon bi bebek olucak , 3kiloyu bulmayacak ama sağlığunda bir sorun yok dedi doktor.
kesinlikle çalışmanı önermiyorum senin artık evde dinlenmen ve stres olmaman gerekli tansiyonununun çıkmamas için ama benim bu hafta çalışmam gerekiyor yöneticim yıllık izindenapicam bilmiuorum
bundan sonra kontroller haftada bir olacakmış..
özetle ptesi günü tekrar hastanedeyiz, çıkan test sonuçlarına göre durum şekillenecek..
bizden bu kadar kızlar..
selam kızlar
biz geldik, kontrolümüzde biraz iyi biraz kötü haberlerle geçti.
öncelikle nstye girdik, biraz sıkıcı bişi, 15dk kaldık.
çıktık doktorumuza, önce tansiyon ölçümü ve 14 7 çıktı.
normaldede 12 civarı çıkıyordu son gnlerde tansiyonum, bu durumda artık vücudumdaki ödemde anlam kazanmaya başladı ve doktor bana 24 saatlik idrarda albümin testi verdi, yani elimde bir bidon , yarın sabahdan ptesi sabaha kadar idrarımı hep bu bidona yapıp teste göndericem,
bu arada tansiyon ilacına başladık, idrar testi sonrası dozajı arttırabilir mişizve yeni kan tahlilleri isteyebilirmiş, riskli bir döneme girmişiz.
onun dışında minnoş 2300kg olmuş maşallah , en sevindiğim haber bu oldu,
ama genede küçük tabi akranlarına göre, minyon bi bebek olucak , 3kiloyu bulmayacak ama sağlığunda bir sorun yok dedi doktor.
kesinlikle çalışmanı önermiyorum senin artık evde dinlenmen ve stres olmaman gerekli tansiyonununun çıkmamas için ama benim bu hafta çalışmam gerekiyor yöneticim yıllık izindenapicam bilmiuorum
bundan sonra kontroller haftada bir olacakmış..
özetle ptesi günü tekrar hastanedeyiz, çıkan test sonuçlarına göre durum şekillenecek..
bizden bu kadar kızlar..
maşallah canım bebişine benim dr tansiyon yüzünden bebeği şimdi bile almayı düşündü rabbim meleklerimizi korusun 2 hafta daha sabretsinler inş ..
COTURNİXX geçmiş olsun canım benim ,evet biraz can sıkıcı haberler var ama çok şükür bebeğin sağlıklı ,bencede kiloyu hiç takma arkadaşım ,çok sinirleniyorum kilo yüzünden kendini ve bebeğini üzenleree..bak ben kendi kilom için üzülüyorum daha çokkbu albümin testi ne tuhafmış hiç duymamıştım daha öncee ..ee napcan hunimi takcan münüşee:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?