2011 Ekim Anneleri

fatoşcum cereniniz hoşgelmiş ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.iç rahimin darlığı nasıl birşeymiş onuda yeni duydum :44::44:
ayy maaşaallah köfte dudaklı kızımıza

selam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi
senin bebişinide maaşşaallah canım
Kızlar geçmişe bakamadım ama sibeli göremedim bi kaç gündür sanki doğurmuş olabilir mi ki? Yoksa msj varmıydı siz gördünüzmü?
canım yok doğurmadı sibel geliyorda sana denk gelmedi.

hayırlı aksamlar annişler ve bebişlerr...

gecmısı okumayı elhamdulıllah 1.5 saatte bıtırıp yazmaya fırsat buldum..

bugun sohbetımız vardı onun telası yetmez gıbı sabah 04:30 da namaza kalktıgımda ıctıgım bır bardak su zehır oldu resmen ..sankı kezzab ıcmısım gıbı kıvrandım durdum taaaaa 07:30 a kadar midem yuzunden..:95: bırde elektırık kesıktı gun agarırken barı bı ıs yapayım dıye bulasık yıkadım ortalıgı topladım toz aldım ve en son kanepenın ustunde uyuyakalmısım.. 09:30 gıbı kalkıp bıseyler hazırladım esımı uyandırp ekmege yolladım..Allah razı olsun o sofrayı toplarken ve bonyoyu yıkarken ben hazırlıklarımı hallettım..telaseden mıdem pek aklıma gelmedı ama canım cekılıyordu sabah resmen ...neyse cok hos bol gozyasılı bır sohbet oldu ..hep kalbımdeydınız sızler ıcın de amin dedık dostlarım ve ben ..

aksam 18 gıbı mısafırlerrım gıttı dusa gırdım ve gecmısı okuyup buraya geebılldım...
eee ne var ne yokkk..

slm bütün anneler ben çok fazla yazamasamda hepinizi tanıyor hergun takip ediyorum:) bende 36+4 gunlugum ama dun kontrolumde bebeğin eşinde yaşlanma gördü doktorum her nekdar can sıkıcak bi durum değil desede genede insan kafasına takıyo sanırım böle bi arkadaş vardı benim gbi hanzade galiba sende nisaya gidiyosun bende oraya gıdıyorum reyhan hanımda 10 gün yokmuş inşllh bi sorun olmaz bebeğimde bu arada 2776 gram hepimiz inşllh hayrlısıyla kurtluruz....

canım sanırım zeynep diye bi arkadaşımızda vardı bu durum ..geçmiş olsun ,inşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağına hem dr un sorun olmaz dediyse kafanada takma..maşallah bebişinedee...

Son düzenleme:

ahhh canım,sanada acil şifalar diliyorum (MİRANDA)
yeşil salata ve sarımsaklı bir yemek yemeği çok özledim

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar. Ben de 2010 ekim annesiyim. Birkaç mesajınızı okudum, baktım da bebişlerin kilolarını dert ediyor gibisiniz. Size tavsiyem boşuna kafanıza takmayın; ben 6 ay boyunca mide bulantısı çektim sabah akşam serum yedim, ilk üç ay 4 kilo verdim. Ve 5 ay hiç ilaç içmedim sayılır. Doktor sürekli çıtı pıtı bir kızın olacak dedi (ben de minyonum, 3 aylık hamileyken 49 kiloydum). Ben de en fazla 2 - 2 buçuk kilo bekliyordum. Ama son aylarda çok kilo aldım, doktorum kızdı. Tam 17 kiloyla doğuma girdim veee 3.300 gr ağırlığında bir kızım oldu (sıpam ters durduğu için sezeryan oldu). Doktorum bile şaşırdı. Diyeceğim o ki, siz yumurta, süt, ceviz (en önemlisi bence) ve yoğurdunuzu eksik etmeyin gerisini Allah'a bırakın. Sağlıkla gelsinler inşallah. Hayırlı doğumlar.

ahhh canım,sanada acil şifalar diliyorum (MİRANDA)
yeşil salata ve sarımsaklı bir yemek yemeği çok özledim

ayyy canımmmm benım içim cız ettı valla ..bız yatıp kalkıp sukredelım halımızeee...en azından yıyemesenızde bebıklerınızın massallahı var ama mıranda ıle sızın bu cok buyuk tesellı kaynagı olsun sıze arkadasım..

Allah analı babalı büyütsün.sağlıklı,mutlu bir ömür geçirsin inşallah ceren bebek

evet arkadaşlar bebiş kilosuna fazla takılmayın.zayıf doğan bebekler kendilerini daha çabuk toparlıyo.benim oğluş 3.870 doğdu ama bi daha hiç tombik olamadı.4 aydan sonra emmedi.mama aldı.mama şişirir dediler.o bile şişirmedi.arkadaşınki zayıf doğdu gününü tamamlamadığı için ama solladı bizimkini.küvözde yatmıcak kadar olduktan sonra kilosu önemli değil.bağışıklık sistemi yeterince gelişmiş olsun yeter

selam kızlar
biz geldik, kontrolümüzde biraz iyi biraz kötü haberlerle geçti.

öncelikle nstye girdik, biraz sıkıcı bişi, 15dk kaldık.
çıktık doktorumuza, önce tansiyon ölçümü ve 14 7 çıktı.
normaldede 12 civarı çıkıyordu son gnlerde tansiyonum, bu durumda artık vücudumdaki ödemde anlam kazanmaya başladı ve doktor bana 24 saatlik idrarda albümin testi verdi, yani elimde bir bidon , yarın sabahdan ptesi sabaha kadar idrarımı hep bu bidona yapıp teste göndericem,
bu arada tansiyon ilacına başladık, idrar testi sonrası dozajı arttırabilir mişiz ve yeni kan tahlilleri isteyebilirmiş, riskli bir döneme girmişiz.

onun dışında minnoş 2300kg olmuş maşallah , en sevindiğim haber bu oldu,
ama genede küçük tabi akranlarına göre, minyon bi bebek olucak , 3kiloyu bulmayacak ama sağlığunda bir sorun yok dedi doktor.
kesinlikle çalışmanı önermiyorum senin artık evde dinlenmen ve stres olmaman gerekli tansiyonununun çıkmamas için ama benim bu hafta çalışmam gerekiyor yöneticim yıllık izinde napicam bilmiuorum

bundan sonra kontroller haftada bir olacakmış..

özetle ptesi günü tekrar hastanedeyiz, çıkan test sonuçlarına göre durum şekillenecek..

bizden bu kadar kızlar..

maşallah canım bebişine benim dr tansiyon yüzünden bebeği şimdi bile almayı düşündü rabbim meleklerimizi korusun 2 hafta daha sabretsinler inş ..

maşallah bebeğine canım inşallah tansiyonun düzelir.bgn benim de düşüp durdu.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

maşallah canım bebişine benim dr tansiyon yüzünden bebeği şimdi bile almayı düşündü rabbim meleklerimizi korusun 2 hafta daha sabretsinler inş ..

sorma arkadaşım
bide tansiyon ilacı çıktı başıma
annemdede tansiyon var ilaca bi başladımı bırakamıyorsun vucut o ilacı almadan tansiyonu düşürmüyor
banada öyle olursa diye korkuyorum, gebelikten sonrada daha b u yaşta tansiyon hapımı kullancam ben
hemde test sonucuna göre bu ilacı günde 3 kereye çıkartabilirmiş ((

COTURNİXX geçmiş olsun canım benim ,evet biraz can sıkıcı haberler var ama çok şükür bebeğin sağlıklı ,bencede kiloyu hiç takma arkadaşım ,çok sinirleniyorum kilo yüzünden kendini ve bebeğini üzenleree..bak ben kendi kilom için üzülüyorum daha çokkbu albümin testi ne tuhafmış hiç duymamıştım daha öncee ..ee napcan hunimi takcan münüşee:44::44:

sağol canım
banada çok garip geldi bu test gerçekten
koca bi bidon verdiler gönderdiler, eşimde huni alalım bari diyor böyle yapamazsın diyor :) hakkaten nası olcak bilmiyorum deniycez artık.
olmadı dolapda bi yoğurt var onu boşaltıp kutusunu huni olarak kullancam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…