2011 Ekim Anneleri

Canım ya yaşın da daha çok küçük. Bence fazla taviz verme küçük tavizlerle başlıyor büyükleri geliyor. Sonuçta hizmetçileri değilsin 37 haftalık hamileyim diyorsun yemeklerini kendileri yapsınlar bir zahmet görümcenle. Bir de öz teyzenmiş Allah ıslah etsin ne diyim.

İyi geceler kızlar....

Nida'cığım çok saçma. Tabi ki 8 aylık bebek 7 aylık bebekten daha gelişmiş olduğu için sağlıklı doğma şansı daha yüksektir. Bknz. gebelik.org

Geçmiş olsun canım. Erkenden teşhisin konulması senin için iyi olmuş. Tahlillerinde iyi çıkar inş.

Hanzade'ciğim maşallah bebişin iyiymiş annesi. Ama bu aralar kendini çok yoruyorsun gibime geliyor. Dinlenmeye daha çok vakit ayır. Ayrıca daha doğurmadım ama acayip aşağı doğru baskılarım var. Bakalım hayırlısı...

bakalım canım nasıl yapacağız ama içimizde kalmayacak sonuçta....ayy evet kadifekale de ne renk ne renk,, inş düzgün bir okul olur..

Canım inşallah süper bir okul çıkar, bana da haber ver, merak ettim bende.

Canım benim yanmam çok fazla yanma başladığındada kusmaya başlıyorum reflü diyelim kısaca ekşi ,yeşillik ve birçok şey yiyemiyorum

kağan kocatepenin sitesinde hurafe oldugu yazıyordu.bana da pek mantıklı gelmiyor acıkcası.ama eskiler ısrarla inanmış gözüküyor.çok söylüyorlar.6.5 aylıklar bile yaşıyor Allahın izniyle artık.ömür Allahın takdiri.

Allah yardımcın olsun.hem gurbet hem akraba kaynana ne diyim.aslında karar almışınız eşinle gitmemen adına.ama dayanamadın heralde.daha mı tatsızlık olur diye düşündün

çatı muayenesine bakma sen ya sırf bunun için sezaryen isteme sezaryen iyi bişey değil normal doğum varken..ben sezaryenden daha çok korkuyorum ameliyata girmekten valla

bende korkuyorum ama napayım, içim oyuldu resmen , orama bi daha dokunulmasını istemiyorum. bide 32 yaşındayımi ilk çocuk ve başkada düşünmüyorum, neden riske atayım ki şimdi, kendimi kasarım doğumda orda kalır allah korusun, korktum yani baya, bide ilki normal olan arkadaşlarım vari bi tanesi londra da doğum yaptı, çok zor oldu diyo, vakkumla çekmek zorunda kalmışlar, direkten dönmüşler yani, şanslıymışsın demiş doktr, orda sezeryan yasak mesela,
burda olsa asla normal yapmazlardı, bide deformasyon falan kalıyo, ayy nebiliim,
ben tedavi ile hamile kaldım troidten dolayı zaten.
yumurta takibi için gittim doktor körfez marmara hastanesindeydi ordada kasıyodum kendimi, kaıdn zor bakıyodu,
eşim benim ünv. doçent, oraya gitmiştim daha önce simir için örnek alıckalardı çığlık çığlığa ben zor aldı doktor orda da problem yaşamıştım, :) hiç bana göre değil yani.

çogunluk sezeryan galiba.normal yapacaklar azınlıkta galiba.hakkımızda hayırlısı.benim 2. olmasına rağmen bende ister istemez tırsıyorum.düşününce stres basıyo.ama vakit gelince normal doğumda insana bi cesaret geliyor bunu biliyorum.bu beni biraz rahatlatıyo.sezeryan ya da normal sizi ne ürküyo.beni normal doğumda ebenin tutumu ve ıkınamama düşündürüyo.bi de suni sancıdan.sezeryanda sondadan ürküyom.bi de uyuşamıycamdan.

geçmiş olsun cnm umarım ilaç kullanmanı gerektirecek bişey çıkmaz minnoşunada maşallah
selam kızlar..döndük kontrolden 2850 gr olmuşuz....30 eylül dedi doktorum ama ben 3 ekim dedim..galiba 3 ekim...kısmet tabi

maşallah cnm kuzuya ay tarihler belli oldukça beni bi heyecan basıyo:18::18::18:

malesef çoğunluk sezeryan ve ben de sezeryan olurum die çok korkuyorum dahadoğrusu sezeryanın sonrasından korkuyorum.yani kısıtlı hareketler iyileşme süreci tek başına bişey yapamama en azından bisüre.ama hayırlısı tabi.normal doğum istiyorum onda da vakum denen şeyden ürküyorum ya olursa die Allah korusun.

canım ilki normal doğumsa, ikincisi çok kolay oluyomuş sen neden korkuyosun ki, zor olan ilk doğum.
ama nedense çevremdeki tanıdıklarımın çoğunun ilki normal doğum olmasına rağmen, ikincisini sezeryan istiyolar.

Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin canım çok az kalmış.

bu arada heyecandan yazmayı unuttum cnm allah hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım umarım sağlıcakla kavusursunuz birbirinize

teşekkür ederim canlarımmm hepimiz sağlıcakla inşallah gün sayıcaz artık.. sonunda allahım kavuşturacak inşallah buarada başka doğuranmı yada günü belli olanmı var yoksa

kız daha zor oluyo diye korkutuyolar bu seferde.ben ıkınamama problemi yaşadım ilkinde.hadi orda kalamaz kalp atışları zayıfladı dedi aklım çıktı.beni korkutup ıkındırmak içinde söylemiş olabilir bilmiyorum.ama işe yaramıştı.yine öyle olur diye korkuyorum ondan.ama yinede sezeryan düşünmüyorum.çünkü ne kadar şimdi yine ürksemde gözümde büyüttügüm kadar olmadığınıda gördüm.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr doğum tarihimiz belli oldu perşembe eylül bebek gelioooooooooooo

aa hadi hayırlı sağlıklı kolay doğum olsun inşallah.sağlıkla kucağına al inşallah.bol bol da sütün olsun inşallah.sanki yalugda perşembeydi sezeryanla.yanlış hatırlamıyosam.çifter çifter gelecekler

teşekkür ederim canlarımmm hepimiz sağlıcakla inşallah gün sayıcaz artık.. sonunda allahım kavuşturacak inşallah buarada başka doğuranmı yada günü belli olanmı var yoksa

perolidya doğum yaptı cnm ama daha girip yazmadı bide sezeryan olacakların tarihleri yavaştan yavaştan belli olmaya başladı

kızlarrrrrrrrrr...........günaydınnnnnnnn................dün geceden beri basur acısından ölüyorum...okuyorum yapacak biiş yok dimim....hanzade sendemi olmuştu benmi yanlış haırlıyorum...eğer öyleyse naptın nolur söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…