2011 Ekim Anneleri

sıcak su yap oturur gibi dur üzürinde değsin ama çok rahatlatıyodu beni denedin mi hiç

gunaydın kızlarr şişlıklerım yuzunden dun dr a gıttk test faln yaptık normal çıktı ama bıraz ödem oluşmaya başlamış doğuma kadr ılerler senın için risk oluşturur dedı dr um o yüzden 27 eylule sezeryan için gun verdı kılosuda 3500 olmuşş 10 gune kadar bırazdaha alır gayet normal bı kıloda dogar inşalh şimdılk heşey yolunda hayırlısıyla doğumu beklıoruzz .. geçmişi okuyamadımm herkez iyidr inşlhhh

arkadaşlar benım doğum 21 ekimde görünüyor ama doğum belırtılerım başladı. kanama ve sancı gıbı... dun doktorum hafta içi doğumun büyük olasılıkla gerçekleşeceğini söyledi. 35+2 deyiz.

Günaydın kızlarr. Öncelikle cerenimizle ilgili yazdığınız güzel dilekler için hepinize teşekkür ederim. Çok yakında hepimiz alıcaz meleklerimizi kucağımıza inşallah..
nejla canım şu çatı darlığına bakılırken 3 katmanmış galiba. doktor elle muayenede 2 tanesini kontrol edip darlık konusunda fikir sahibi oluyormuş ama en içte bulunan tabakanın darlığı yada doğuma müsait olup olmadığı ancak doğum başladıktan sonra anlaşılabiliyormuş. düşünsene 7 cm açılma olmuş sancılar başlamış 2 gün devam etmiş ama bebk gelmiyor :)) en sonunda iç rahmin darlığı yüzünden gelemediğini anlayıp almışlar minnoşu içerden :))
hanzade . maşallah minaya canım. kilosu bence haftasına göre gayet iyi....
canom kaynanan gitmiş canım senin adına sevindim.
duyguelif beren çok tatlı canım. maşallah kızına allah nazarlardan saklasın miniğini..
rumuzcanım korse macerana çok güldüm :)) bende dizden alıcaktım ama son anda doğum sonrası için olan korseleri gördüm :) tıpkı senin gibi en büyüklerini istedim tezgahtar abartmayın dedi :) eve gelir gelmez denedi popo oldu darlanmıycam bişi zaten göbek kısmı ayarlamalı sezeryan olsam bile kullanışlı birşey.. ama dizden alsam kesinliklşe olmazdı dün taytlarımdan bi,ri,nin belinin lastiğini gevşettim güya giyicem aaaa bide baktımki basenlerimden geçemedi. yavv benim bacaklarım balyoz gibi olmuşlar ((
vahide canım seninde az kaldı yakında gelir inşallah güzel kızın. bende buara şu karnın inmesine taktım. benimki top gibi yukarda inmiyor bitürlü ((
countrıx canım doktorun dinlenmeni söylemiş keşke yöneticin gelene kadar bir haftalığına rapor alsaydın doktorundan. gelincede durumu izah eder izne ayrılırdın..
zeynep1982canım kayınvaliden ve eltinden ben bile nefret ediyorum ama küçücük çocuğun düşmesi kötü olmuş. yazık ona( mevlüt şekerlerine gelince hanzadenin dediği gibi dağıot canım kime ne heleki kayınpederine halt etmek düşer....
kızlar unuttuğum kimse kalmamıştır. kaldıysada kusuruma bakmasın artık.
buarada benim yürürken belim çoookk ağrımaya başladı. birde 10-15 dk yüüryüşten sonra bel ağrısına kasıkta batma ve ağrılar eşlik etmeye başlıyor. özellikle eğilirken resmen kasığıma sancı saplanıyor bir yarım saat kımıldanamıyorum ama pozisyon değişikliği ile geçiyor. bunlar alıştırma sancısıdır diye önemsemiyorum ama sizede böyle şeyler oluyormu?
birde dün kızıma 3 aylıkken giyebileceği küçücük bir kot pantolon aldım :) fırfır kollu bir badi,mevlüdünde giyeceği beyaz üzerine pembe puantiyeli külotlu çorabı, kapşonlu switi ve pantolonu birde penguen sıcak su torbası aldım. Allahım onun için bişeyler almaya bayılıyorum yaaaa. birara resimlerini eklerim teyzoşları. bide şifonyerin kulplarına küçük paptyalar aldık ve taktık tam bir bebk şifonyeri oldu :)))))

günaydın kızlaaarrr...ayy herif benden kahvaltı bekliyo ama evde yumurta dışında kahvaltılık yokkkkahvaltı yapmadığım için almıyorum artık küfleniyolar ,kayınvalidemden tırtıklıyorum ,b,görümcem henüz kalkmamış gibi etrafı kolaçan ettim ufaktan ,hele o bi kalkıp çayı demlesin sofrayı kursun sonra çıkcam meydaneeeeçokmu kurnazım neee....
ben düşüncesizmiyim yaniiii...napiiim daha öncedende duymuştum kafama takıldı ,şimdi ben şu 2 haftayı atlatıyım diye bakıyorum zaten ...insan genede takıyo dimii...:26::26:

ayy nazlıcım çok üzüldüm ve stres oldum ..ben olsam nemi yapardım ...ya kendi ailem zaten durumu benden öğrenirdi ,yani onlardan gizlemezdim ,bilsin annem bacısının yaptıklarını ,bide böyle durumlarda sürekli sabır çekmezdim ben 1 olur 2 olur 3. de kötü gelin olmakttan korkmam ,gerekirse kocam arkamda durmuyosa onlada ederim kavgamı ,ama eşininde senin gibi yaşı kçükse ister istemez ailesine karşı çıkamaz ,ona biraz gaz vermelisin ,iy örnekleri göster,onun can yoldaşının sn olacağını ve seni ezdirmemesini söylee..hem bu arada 37 haftalık kadına yemek yaptırmakta neymiş yaaa???gelemem deseydin ...yani birazda sen yapıyosun kusura bakma...Allah ıslah etsin kaynananı...
napıyon canım doktora ne zaman giidcen? bende 37 haftalıkken pendiğe gidicem inş
gel kız gel ,karşılıklı çay içeriz..

Canım benim yanmam çok fazla yanma başladığındada kusmaya başlıyorum reflü diyelim kısaca ekşi ,yeşillik ve birçok şey yiyemiyorum
ayy canım yaa biliyodum mide problemini ama bu derec olduğunu bilmiyodum ..az kaldı canım sabret ...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr doğum tarihimiz belli oldu perşembe eylül bebek gelioooooooooooo
ben hemen moda gireyiiiimmmm:83::83::83::83::83::83:

canım bi pamuğa zeytin yağı damlat ve oraya koy ,bide hanzadeyede önermiştim ,kuç burnunu kaynat lapa kıvamınde ez ve oraya bi parça koy bekle ,damarları büzüştürür,bide kuru inciri 1 saat suda beklet sonra ye 3 tane kadar.

maşşallah canım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebişimiz..ödem bendede var yaa..i,nanırmısın sabah avucumu kapatamıyodum resmenn...

hadi yaaaaa:83::83: ama genede maşallahh ..normal yapcan dimii?? inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz canım ..bebişine güvenn..haberlerini bekliyoruuzz...

hayır bukadar kişiye yorumlar yapp...ama sansee sanada selam olsun demee...küstüm ben sana ...

gunaydın kızlarr..mafiş durumdayım..etım etımden kemıgım kemıgımden ayrılıyor resmen ..herbır yanım agrıyor..totomun ıkı yanında kramp..bunlar dısında ıkı gogsumun ortasında bır sancıkı sırtımın tam o noktasıda sancıyor..nedır anlamadım ben ..dun aksam otururken bırden nefesım kesıldı..halada var..ya nıye boyle oluyo,herkestemı oluyoo..elım ayagım yuzum hele hava basılmıs gıbı..dun sandalyede oturdum saatlerce hızmet falan derkende şiştım tabı ama hala ınmedı..ben cok yoruldum kızlar ya keske 39 haftalık falan olsaydım da dogum gununu beklıyor olsaydım..

hayır bukadar kişiye yorumlar yapp...ama sansee sanada selam olsun demee...küstüm ben sana ...

kıyamam sana ben nidaa :) inan yorumları yaparken aklımdan geçtin ama nida iyi bir sorunu yoktu dedim oyüzden yazmadımdı :)) çok özür dilerim hanfendi bidaha olmaz affedin beni nollurr :)))

kızlar bugün annemlerin 2 üst katına taşınıyorum bu halde taşınmak çok zor başında durmasan olmuyoooooo ne bilimmm bebişe bişi olcak diye korkuyorum kendimi bilmeden oda sağolsun kendini hep hatırlatıyoo yoksa her dakka doktora taşıncazzzzz bi arkadaşta doğum yapmış galiba ama yazısını göremedinn darısı bizimde başımıza normal doğumla bi avazda dooruuruz inşallahhhhhhhhhh öptüm hepiniziiiiiiii

Herkese Günaydın güzel Pazarlar;

Dün çok geç yattım adet sancısı gibi sancılarım vardı uyutmadı bir türlü şu anda da vajinama doğru baskı yapıyor gibi bebek, çok ağrıyor bir taraftan da kaşıntılara tam gaz devam Bugün kız kardeşime görücü gelecek erkek arkadaşının ailesi, annemlerde bir telaştır gidiyor ben de hiçbir şey yapamadığımdan öylece bakıyorum

Geceleri uyumak da yalan oldu artık totalde 3-4 saat uyuyabilirsem kendimi mutlu hissediyorum, az kaldı ama az 36.haftamızı da doldurmak üzereyiz P.tesi veya Salı doktora gidicem inşallah biraz daha kilo (gram) almıştır benim minik meleğim şu 3 kiloyu bir görsek psikolojik sınır gibi oldu resmen.

günaydınnnnnnn
sabah erken kalktım ama geri yattım sonra çok saçma rüya gördüm ben
kociş beni rüyamda istemiyordu bebişim dogmuş 2.ye hamileydim boşanmak istiyordu bende eşyalarımı topluyordum
gidip sordum hayatında başkasımı var diye seni istemiyorum bıktım artık dedi halaaa etkisinden kurtulamadım ben yaaaaaaaaaa:95:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr doğum tarihimiz belli oldu perşembe eylül bebek gelioooooooooooo
ayyyyyy çok heyecanlııııııııııı allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canımmmmmm

oyy oyyy maşallahhhhhh hayırlısıyla kucagına al canım

Soğol canımmm
evet tek tesellimiz sağlıklı olmaları
ilk 3 ayda bile hiç ama hiç kusmayan ben,7 aydan sonra kusmam zoruma gidiyor
ama hergünüme çooook şükür

cuma pazara çıkmıştım kış meyvesi buldum 1 kilo aldım neyse akşam herkese meyve hazırladım ama aldıgım meyveden koymadım
hayatımda ilk kez meyveyi kıskandım biterde bana kalmaz diye koymadım kimsenin önüne dünde eşimin yanına gitmiştik orda anlattım böyle böyle
diye eşim demezmi çok ayıp bizden nasıl saklarsın diye resmen gözlerim doldu duyanda hırkızlık yaptım sanır çok kötü oldum benim gibi yapan varmı aranızda

günaydın kızlar, iyi pazarlar.
dün ybosna koçtaşa gittik ve dolap almayı düşünürken genç odası takımı aldık.
evim 2+1 ve odanın biri boştu, çocuk odası yapmayı düşünüyorduk.
Ablamdan beşiği almıştık, dolap ve çekyat alırsak ve odayı biraz süslersek yeter diye düşünüyorduk
ancak çek yatlara 500 ve 750 fiyatlar vermeleri ve dolaplar içinde bebek dolapları 750 den başlıyor genç dolapları ise 200 ve üzeri
fiyatlardaydı bizde eşimle dolap ve çekyata 1000 tl vermektense koçtaştan 793+15 nakliye ücreti toplam 808 e genç odası aldık.
odayı süslemek içinde biraz sticer aldık
Salı günü getircekler hafta sonuda eşimle kardeşim kurarlar.
Sadece tek kişilik yatak alırım sonrada odayı yerleştiririm.
bu arada 34. hafta bitti ve 35 e girdim dilerim 39. haftaya kadar erken gelmez cemrem.
bu arada rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun,
günleri belli olan arkadaşlarada allah bir avazda kurtarsın

canımm hiç kendini üzme küçük tansiyonun normal,doktorun tedbir amaçlı yapıyor olabilir
gerginlik ve yorgunluk etkiliyor,pazartesi daha sakin git
acil şifalar diliyorum,çok geçmiş olsun

sanada geçmiş olsun canım

günaydın kızlar.herkese güzel bir pazar günü diliyorum. benim kızım sabah sabah baya bi hareketli kaburgamı kırcak nerdeyse canımı da yaktı ama onun canı sağolsun tabiki.

maşallah canım bebeğine çok az kalmış ya Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.

ayyy oda bıseymı burcu,ben sofrada esımın elıne vurarım onu yeme ben yıcem dıyeadamda yazık askım daha var getırırım yıne dıyo hayır ben onu ıstıyorum onu yıcem dıyorum...elma ya asredıgım zamanda adama 4 kılo elma aldırıp ıcınden yedıgınde kıyametı koparmıstım,bıda elmalarıma el surersen senı dogduguna pişman ederım demıstımkan çıkar onemlı mesele bu burcucum kolay mı
sanada geçmiş olsun canım

saol tatlım benımde senden farkım yok 8 ay gık demeyen, sız oram agrıyor buramda kramp var dedıkce allah allah bendemı sorun var dıye dusunen ben son aya geldıgımızde ısyanlardayım resmen ..bıtsın artık ıstıyorum mutsuzummmmmmmmm

Çok heyecanlııı allah sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bebeğin kilosu gayet iyi canım stres olma şişlikler içinde bol bol dinlen o tarihe kadar inşallah geçer ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…