kızlarrrrrrrrrr...........günaydınnnnnnnn................dün geceden beri basur acısından ölüyorum...okuyorum yapacak biiş yok dimim....hanzade sendemi olmuştu benmi yanlış haırlıyorum...eğer öyleyse naptın nolur söyle
ben düşüncesizmiyim yaniiii...bunu bayramda acile gittiğimde kadının biri de söyledi bana. aman dedi dikkat et sekiz aylık yaşamaz dedi. baya sinir olmuştum o zaman. yaşayan da var yaşamayan da 9 aylık doğup da sıkıntısı olan da var rabbim bilir bence.
canınızı sıkmamak için söylememiştim ben o zaman. sonuçta hepimiz 8 aydayız. Allah muhafaza
ayy nazlıcım çok üzüldüm ve stres oldum ..ben olsam nemi yapardım ...ya kendi ailem zaten durumu benden öğrenirdi ,yani onlardan gizlemezdim ,bilsin annem bacısının yaptıklarını ,bide böyle durumlarda sürekli sabır çekmezdim ben 1 olur 2 olur 3. de kötü gelin olmakttan korkmam ,gerekirse kocam arkamda durmuyosa onlada ederim kavgamı ,ama eşininde senin gibi yaşı kçükse ister istemez ailesine karşı çıkamaz ,ona biraz gaz vermelisin ,iy örnekleri göster,onun can yoldaşının sn olacağını ve seni ezdirmemesini söylee..hem bu arada 37 haftalık kadına yemek yaptırmakta neymiş yaaa???gelemem deseydin ...yani birazda sen yapıyosun kusura bakma...Allah ıslah etsin kaynananı...merhaba arkadaslar 37 haftalik hamileyim ve cok sikintili gunler geciriyorum bu sikintimin nedeni bebegim degil esim hic degil sorunum tamamen kaynanam. artik yoruldum ne yapicam hic bilemiyorum yuce Allahima sigindim Allah tarafindan cok buyuk bir sabir geldi son gunlerde.. kaynanam oz teyzemdir kendisi su zaman oldu hamileligimde iyi gun yuzu gormedim hicbir zaman mutlulugumu istemedi kadini her gordugumde moralimi bozacak seyler yapti illa. teyzemdir en azindan benden buyuk bir insandir dedim sustum kendimi zor tuttum bu zamana kdr ama bana hakaretten tutun insanlarin yaninda assaglamaya kdr herseyi yapti bu zamana kadar cok sabrettim esimede cok soyledim onunda dune kdr sesi cikmiyordu dun karar vermistik artik gitmeyecektim ben kaynanamlara.. bugun arkadasima gittim evimizi aramis ve benim evde olmadigimi ogrenince hemen cep telefonuyla kizina aratmis nerde oldugumu soruyorlardi neden evde degilmisim ve arkadan bagiriyordu kaynanam ''nerdeymisss????'' diye. neyse arkadastayim dedim gelsin yemege yardim etsin dedi bende arkadastayiz onunla yemek yapiyoruz dedim ''olsun ilk once gel benim yemegimi yap sonra onun yemegini yaparsin'' dedi.. banada Allah tarafindan bir sabir geldi ''Allahim sana cok sukur'' ''Allahim sen buyuksun'' diye diye gittim evlerine ve yemegini yaptim aninda hic oturmadan ciktim dondum arkadasa.. ben ne yapabilirim fransadayim 21 yasindayim ailemden cok uzagim burda tek kafa dengim bahsettigim arkadasim ve teyzemi hic sevmiyorum istesemde sevemiyorum lutfen akil verin bana ne yapmam lazimm???
gel kız gel ,karşılıklı çay içeriz..napıyon canım doktora ne zaman giidcen? bende 37 haftalıkken pendiğe gidicem inş
ayy canım yaa biliyodum mide problemini ama bu derec olduğunu bilmiyodum ..az kaldı canım sabret ...Canım benim yanmam çok fazla yanma başladığındada kusmaya başlıyorum reflü diyelim kısaca ekşi ,yeşillik ve birçok şey yiyemiyorum
ben hemen moda gireyiiiimmmm:83::83::83::83::83::83:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrdoğum tarihimiz belli oldu perşembe eylül bebek gelioooooooooooo
canım bi pamuğa zeytin yağı damlat ve oraya koy ,bide hanzadeyede önermiştim ,kuç burnunu kaynat lapa kıvamınde ez ve oraya bi parça koy bekle ,damarları büzüştürür,bide kuru inciri 1 saat suda beklet sonra ye 3 tane kadar.kızlarrrrrrrrrr...........günaydınnnnnnnn................dün geceden beri basur acısından ölüyorum...okuyorum yapacak biiş yok dimim....hanzade sendemi olmuştu benmi yanlış haırlıyorum...eğer öyleyse naptın nolur söyle
maşşallah canımgunaydın kızlarr şişlıklerım yuzunden dun dr a gıttk test faln yaptık normal çıktı ama bıraz ödem oluşmaya başlamış doğuma kadr ılerler senın için risk oluşturur dedı dr um o yüzden 27 eylule sezeryan için gun verdı kılosuda 3500 olmuşş 10 gune kadar bırazdaha alır gayet normal bı kıloda dogar inşalh şimdılk heşey yolunda hayırlısıyla doğumu beklıoruzz .. geçmişi okuyamadımm herkez iyidr inşlhhh
arkadaşlar benım doğum 21 ekimde görünüyor ama doğum belırtılerım başladı. kanama ve sancı gıbı... dun doktorum hafta içi doğumun büyük olasılıkla gerçekleşeceğini söyledi. 35+2 deyiz.
Günaydın kızlarr. Öncelikle cerenimizle ilgili yazdığınız güzel dilekler için hepinize teşekkür ederim. Çok yakında hepimiz alıcaz meleklerimizi kucağımıza inşallah..
nejla canım şu çatı darlığına bakılırken 3 katmanmış galiba. doktor elle muayenede 2 tanesini kontrol edip darlık konusunda fikir sahibi oluyormuş ama en içte bulunan tabakanın darlığı yada doğuma müsait olup olmadığı ancak doğum başladıktan sonra anlaşılabiliyormuş. düşünsene 7 cm açılma olmuş sancılar başlamış 2 gün devam etmiş ama bebk gelmiyor :)) en sonunda iç rahmin darlığı yüzünden gelemediğini anlayıp almışlar minnoşu içerden :))
hanzade . maşallah minaya canım. kilosu bence haftasına göre gayet iyi....
canom kaynanan gitmiş canım senin adına sevindim.
duyguelif beren çok tatlı canım. maşallah kızına allah nazarlardan saklasın miniğini..
rumuzcanım korse macerana çok güldüm :)) bende dizden alıcaktım ama son anda doğum sonrası için olan korseleri gördüm :) tıpkı senin gibi en büyüklerini istedim tezgahtar abartmayın dedi :) eve gelir gelmez denedi popo oldu darlanmıycam bişi zaten göbek kısmı ayarlamalı sezeryan olsam bile kullanışlı birşey.. ama dizden alsam kesinliklşe olmazdı dün taytlarımdan bi,ri,nin belinin lastiğini gevşettim güya giyicem aaaa bide baktımki basenlerimden geçemedi. yavv benim bacaklarım balyoz gibi olmuşlar((
vahide canım seninde az kaldı yakında gelir inşallah güzel kızın. bende buara şu karnın inmesine taktım. benimki top gibi yukarda inmiyor bitürlü((
countrıx canım doktorun dinlenmeni söylemiş keşke yöneticin gelene kadar bir haftalığına rapor alsaydın doktorundan. gelincede durumu izah eder izne ayrılırdın..
zeynep1982canım kayınvaliden ve eltinden ben bile nefret ediyorum ama küçücük çocuğun düşmesi kötü olmuş. yazık ona( mevlüt şekerlerine gelince hanzadenin dediği gibi dağıot canım kime ne heleki kayınpederine halt etmek düşer....
kızlar unuttuğum kimse kalmamıştır. kaldıysada kusuruma bakmasın artık.
buarada benim yürürken belim çoookk ağrımaya başladı. birde 10-15 dk yüüryüşten sonra bel ağrısına kasıkta batma ve ağrılar eşlik etmeye başlıyor. özellikle eğilirken resmen kasığıma sancı saplanıyor bir yarım saat kımıldanamıyorum ama pozisyon değişikliği ile geçiyor. bunlar alıştırma sancısıdır diye önemsemiyorum ama sizede böyle şeyler oluyormu?
birde dün kızıma 3 aylıkken giyebileceği küçücük bir kot pantolon aldım :) fırfır kollu bir badi,mevlüdünde giyeceği beyaz üzerine pembe puantiyeli külotlu çorabı, kapşonlu switi ve pantolonu birde penguen sıcak su torbası aldım. Allahım onun için bişeyler almaya bayılıyorum yaaaa. birara resimlerini eklerim teyzoşları. bide şifonyerin kulplarına küçük paptyalar aldık ve taktık tam bir bebk şifonyeri oldu :)))))
hayır bukadar kişiye yorumlar yapp...ama sansee sanada selam olsun demee...küstüm ben sana ...
ayyyyyy çok heyecanlııııııııııı allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canımmmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrdoğum tarihimiz belli oldu perşembe eylül bebek gelioooooooooooo
gunaydın kızlarr şişlıklerım yuzunden dun dr a gıttk test faln yaptık normal çıktı ama bıraz ödem oluşmaya başlamış doğuma kadr ılerler senın için risk oluşturur dedı dr um o yüzden 27 eylule sezeryan için gun verdı kılosuda 3500 olmuşş 10 gune kadar bırazdaha alır gayet normal bı kıloda dogar inşalh şimdılk heşey yolunda hayırlısıyla doğumu beklıoruzz .. geçmişi okuyamadımm herkez iyidr inşlhhh
ayyy canımmmm benım içim cız ettı valla ..bız yatıp kalkıp sukredelım halımızeee...en azından yıyemesenızde bebıklerınızın massallahı var ama mıranda ıle sızın bu cok buyuk tesellı kaynagı olsun sıze arkadasım..
selam kızlar
biz geldik, kontrolümüzde biraz iyi biraz kötü haberlerle geçti.
öncelikle nstye girdik, biraz sıkıcı bişi, 15dk kaldık.
çıktık doktorumuza, önce tansiyon ölçümü ve 14 7 çıktı.
normaldede 12 civarı çıkıyordu son gnlerde tansiyonum, bu durumda artık vücudumdaki ödemde anlam kazanmaya başladı ve doktor bana 24 saatlik idrarda albümin testi verdi, yani elimde bir bidon , yarın sabahdan ptesi sabaha kadar idrarımı hep bu bidona yapıp teste göndericem,
bu arada tansiyon ilacına başladık, idrar testi sonrası dozajı arttırabilir mişizve yeni kan tahlilleri isteyebilirmiş, riskli bir döneme girmişiz.
onun dışında minnoş 2300kg olmuş maşallah , en sevindiğim haber bu oldu,
ama genede küçük tabi akranlarına göre, minyon bi bebek olucak , 3kiloyu bulmayacak ama sağlığunda bir sorun yok dedi doktor.
kesinlikle çalışmanı önermiyorum senin artık evde dinlenmen ve stres olmaman gerekli tansiyonununun çıkmamas için ama benim bu hafta çalışmam gerekiyor yöneticim yıllık izindenapicam bilmiuorum
bundan sonra kontroller haftada bir olacakmış..
özetle ptesi günü tekrar hastanedeyiz, çıkan test sonuçlarına göre durum şekillenecek..
bizden bu kadar kızlar..
gunaydın kızlarr..mafiş durumdayım..etım etımden kemıgım kemıgımden ayrılıyor resmen ..herbır yanım agrıyor..totomun ıkı yanında kramp..bunlar dısında ıkı gogsumun ortasında bır sancıkı sırtımın tam o noktasıda sancıyor..nedır anlamadım ben ..dun aksam otururken bırden nefesım kesıldı..halada var..ya nıye boyle oluyo,herkestemı oluyoo.. elım ayagım yuzum hele hava basılmıs gıbı..dun sandalyede oturdum saatlerce hızmet falan derkende şiştım tabı ama hala ınmedı..ben cok yoruldum kızlar ya keske 39 haftalık falan olsaydım da dogum gununu beklıyor olsaydım..
gunaydın kızlarr şişlıklerım yuzunden dun dr a gıttk test faln yaptık normal çıktı ama bıraz ödem oluşmaya başlamış doğuma kadr ılerler senın için risk oluşturur dedı dr um o yüzden 27 eylule sezeryan için gun verdı kılosuda 3500 olmuşş 10 gune kadar bırazdaha alır gayet normal bı kıloda dogar inşalh şimdılk heşey yolunda hayırlısıyla doğumu beklıoruzz .. geçmişi okuyamadımm herkez iyidr inşlhhh
ayyy oda bıseymı burcu,ben sofrada esımın elıne vurarım onu yeme ben yıcem dıyecuma pazara çıkmıştım kış meyvesi buldum 1 kilo aldım neyse akşam herkese meyve hazırladım ama aldıgım meyveden koymadım
hayatımda ilk kez meyveyi kıskandım biterde bana kalmaz diye koymadım kimsenin önüne dünde eşimin yanına gitmiştik orda anlattım böyle böyle
diye eşim demezmi çok ayıp bizden nasıl saklarsın diye resmen gözlerim doldu duyanda hırkızlık yaptım sanırçok kötü oldum benim gibi yapan varmı aranızda
sanada geçmiş olsun canım
Çok heyecanlııı allah sağlıklı doğum nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrdoğum tarihimiz belli oldu perşembe eylül bebek gelioooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?