2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim.

sabah saat 8 itibariyle idrar biriktirmeye başlamış bulunuyorum :)
yarın sabah 8e kadar birilktirip gidicem hastaneye.

test sonucunda bakalım çalışıp çalışmayacağıma karar vericez ama eşime ve anneme kalsa bir daha hiç ofise gitmemei istemiyorlar.
tansiyon ilacınada ptsi günü doktora tekrar sorup başlıcam, içimden hiç başlamak gelmesede ((

bu arada dün söylemyi unuttum , doktor bebiş aynı sana benziyor dedi :) yusyuvarlak bir yüzü var, gözleri çok iri, dudakları çok belirgin, kaç aydır ilk defa bu kadar net gördük suratını, ayy kuzum benim yaa çok sevndim bana benzemesine ne yalan diyim..

çok saolun arkadşlar Allah sağlıkla kavuşmayı nasıp etsın yavrularımızaa hepımız için hakımızda hayırlısı olsun inşlhh

slm arkadaşlar
uzun bi aradan sonra yine ben.casper gibi bi görünüp bi kayboluyorum.yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı.bebişler geliyorlar ya en çok bu haberlere mutlu oluyorum.kafam bulanık bu aralar.asıl şimdilerde anlıyorum hamilelik psikolojisinin ne denli b*ktan bişi olduğuna.herşey ve herkese tahammül edebilirim.(sağolsun kayınvalidem dahil.kendisi çok iyidir.)AMAAAA EŞİME SİNİR OLUYORUMMMMM....
neyse benim size bi sorum olacak.((çok çok özür diliyorum sizden ama perşembe günü doktoruma sormadan sizlerde benim gibi olan var mı diye meraktan soruyorum.))aranızda vajinasının iç tarafında morumsu bi kabartı olan var mı yaa.nasıl desem mor bir şişlik yani.doktoruma sormaya hep utandım geçer sandım ama hala orada.geçende ağdacı kızın bile dikkatini çekti.iyice kafaya taktım.inşallah kötü bişi değildir.:18::18::18::18::18::18:

selam kızlar valla bi kahvaltı yapıyım dedim ,o bitti,kocaaa bi kasa domatesi kaynar su yardımıyla soyup,blendırdan geçirip,paketleyip , dolaba attım.şimdi ayaklaım koaman ,buz lu suda bekletip yüksekce bi yer yapıp uzattım..kimse beni kaldıramaz artk
geçmiş olsun canım ..çok yoruyosun kendiniii..azcık dikkat etsen diyoruumm

kıyamam sana ben nidaa :) inan yorumları yaparken aklımdan geçtin ama nida iyi bir sorunu yoktu dedim oyüzden yazmadımdı :)) çok özür dilerim hanfendi bidaha olmaz affedin beni nollurr :)))
kıymayın banaaa...sevin beniiiiii:76::76::76::76::76:
bende dün rüyamda gördüm seni ,dün rumuzdu sanırım ,kananası aynı şehirde olmalarına rağmen ona kalmaya gelcekmiş yaa..ona kızdım ,senin kaynananla özdeşleitirip sana söylüyodum ,bu ne biçim kadın yaaa..diyorum sana ..ne biçim kaynanan var ..uyuzz diyorumm

canım şöle bi sık bakalım içinde minik bi sertlik varsa muhtemelen büyük bi sivilcedir ,bendede çıkıyo zaman zaman ,orası baya ince ve hassas olduğu için morarıyo haliyle ,ama merak etme bi süre sonra baş verir ve sen farketmeden patlayıp gider canım ,hatta çamaşırında görürsün ...birazcıkta sızlar ,oonun dışında bişey olcağını sanmam ,..

Son düzenleme:
merhaba kızlar...

dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 36+5te 3300 olmuş ve 10 günde 600 gram almış doktor 4kiloyu bulursa normal doğuramazsın dedi ve daha önümde 22gün var (tahmini doğum tarihine) ne olcak bilmiorum doktor daha doğmadan rejim verdi bana değil ama bebek kilo almasın die mutlaka yarım saatte olsa yürü dedi bu arada aşağı çok baskı yaptığı için çıkmıodum pek yürüyüş yap dedi bakalım nolcak...bizden haberler bölee :26:

ben hiç duymadım ilki normal doğum olupta, ikincisi zor olan, tam tersi çok kısa sürede oluyomş, bu nednele doğum belşirtileri başlar başlamaz hastaneye koşturmak gerekiyomuş,
sen tecrübede etmişsin hiç tereddüt etme bence.

maşallah bebeğine canım benim doktorum da aynısını söyledi yani böyle kilo almaya devam ederse bebek normal doğum biraz zor olur dedi.hayırlısı artık.sana da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

ya saç boyatmanın bebege bıı zararı yoktur demıı kızlarr yardımcı olursanzz sevınırmmm

ilk 3 ay zararlı diye biliyorum ve son aylarında boyatan çok var bildiğim.ama bitkisel organik boyalardan.gene de bence doktoruna sor ben herşeyi soruyorum da.

2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm

2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm

doktorunu ara canım arayabiliyorsan yada acile falan git ağlatcak kadar ağrıması normal olmayabilir geçmiş olsun.

doktorunu ara canım arayabiliyorsan yada acile falan git ağlatcak kadar ağrıması normal olmayabilir geçmiş olsun.

sakin ol canım eger dınlenmeyle geçmıyosa dr unu ara bukadr uzun surmesı ıyı olmaya bılırr ihmall etmee

benım gerızekalı doktorum telını vermedı.saatlerıdrı mahfoldum arıcak kımsem yok..dedım esım e dun gece benı bırakıp gıtme yalnız bırakma ...o ıse sımdı arkadaslarıyla mardının bı ucunda piknıkte..dus aldım uzandım ama yok yok gececk gıb degıl..normal bır sancı degıl..sureklı devam edıyor ara ara da o yetmez gıbı yukselıyor..kafamı duvarlara vurucam artık..dayanamıyorummm kızlar,bı basıma dogurucam evde

kız hemen bi taksi çağır acile git,ne ağlıyosun ,ağlamayla geçermi buu..bi bakılsın edilsin sbep neymiişş..koş kızzz

kız hemen bi taksi çağır acile git,ne ağlıyosun ,ağlamayla geçermi buu..bi bakılsın edilsin sbep neymiişş..koş kızzz

bılmıyorum numara nıda...korkuyorum bıseyler oluyo..yerımde duramıyorum...5:30 da gelecekmıs esım.beklemekten baska carem yok...dayanamıyorum n olur cabuk gel dıye msj attım cvb bıle vermedı...can cekısıyorum

saol hemşerim ama işte nolcak bilmiorum sonda korkusu saldı beni yoksa sezeryandan sonra dikişlerde öle zorluk olmuomuş sanada sağlıklı doğumlar diliorum canım

kız yakınlarda falan komşun yokmu onunla beraber gir bide sancıların ne kadar sıklıkta geldiğine bak..

kızma ama kocana çok kızdım pikniğe gitcek vakit mi? ALLAH KORUSUN canım ya sola yat dinlenme çalış ayaklarını yukarı kaldır falan madem taksi nmumarası da yok mecbur sakin olmaya çalış canım bişi olmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…