geçmiş olsun canım ..çok yoruyosun kendiniii..azcık dikkat etsen diyoruummgunaydın kızlarr..mafiş durumdayım..etım etımden kemıgım kemıgımden ayrılıyor resmen ..herbır yanım agrıyor..totomun ıkı yanında kramp..bunlar dısında ıkı gogsumun ortasında bır sancıkı sırtımın tam o noktasıda sancıyor..nedır anlamadım ben ..dun aksam otururken bırden nefesım kesıldı..halada var..ya nıye boyle oluyo,herkestemı oluyoo.. elım ayagım yuzum hele hava basılmıs gıbı..dun sandalyede oturdum saatlerce hızmet falan derkende şiştım tabı ama hala ınmedı..ben cok yoruldum kızlar ya keske 39 haftalık falan olsaydım da dogum gununu beklıyor olsaydım..
kıyamam sana ben nidaa :) inan yorumları yaparken aklımdan geçtin ama nida iyi bir sorunu yoktu dedim oyüzden yazmadımdı :)) çok özür dilerim hanfendi bidaha olmaz affedin beni nollurr :)))
bende dün rüyamda gördüm seni ,dün rumuzdu sanırım ,kananası aynı şehirde olmalarına rağmen ona kalmaya gelcekmiş yaa..ona kızdım ,senin kaynananla özdeşleitirip sana söylüyodum ,bu ne biçim kadın yaaa..diyorum sana ..ne biçim kaynanan var ..uyuzz diyorummgünaydınnnnnnn
sabah erken kalktım ama geri yattım sonra çok saçma rüya gördüm ben
kociş beni rüyamda istemiyordu bebişim dogmuş 2.ye hamileydim boşanmak istiyordu bende eşyalarımı topluyordum
gidip sordum hayatında başkasımı var diye seni istemiyorum bıktım artık dedi halaaa etkisinden kurtulamadım ben yaaaaaaaaaa:95::
slm arkadaşlar
uzun bi aradan sonra yine ben.casper gibi bi görünüp bi kayboluyorum.yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı.bebişler geliyorlar ya en çok bu haberlere mutlu oluyorum.kafam bulanık bu aralar.asıl şimdilerde anlıyorum hamilelik psikolojisinin ne denli b*ktan bişi olduğuna.herşey ve herkese tahammül edebilirim.(sağolsun kayınvalidem dahil.kendisi çok iyidir.)AMAAAA EŞİME SİNİR OLUYORUMMMMM....
neyse benim size bi sorum olacak.((çok çok özür diliyorum sizden ama perşembe günü doktoruma sormadan sizlerde benim gibi olan var mı diye meraktan soruyorum.))aranızda vajinasının iç tarafında morumsu bi kabartı olan var mı yaa.nasıl desem mor bir şişlik yani.doktoruma sormaya hep utandım geçer sandım ama hala orada.geçende ağdacı kızın bile dikkatini çekti.iyice kafaya taktım.inşallah kötü bişi değildir.:18::18::18::18::18::18:
kız daha zor oluyo diye korkutuyolar bu seferde.ben ıkınamama problemi yaşadım ilkinde.hadi orda kalamaz kalp atışları zayıfladı dedi aklım çıktı.beni korkutup ıkındırmak içinde söylemiş olabilir bilmiyorum.ama işe yaramıştı.yine öyle olur diye korkuyorum ondan.ama yinede sezeryan düşünmüyorum.çünkü ne kadar şimdi yine ürksemde gözümde büyüttügüm kadar olmadığınıda gördüm.
merhaba kızlar...
dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 36+5te 3300 olmuş ve 10 günde 600 gram almış doktor 4kiloyu bulursa normal doğuramazsın dedi ve daha önümde 22gün var (tahmini doğum tarihine) ne olcak bilmiorum doktor daha doğmadan rejim verdi bana değil ama bebek kilo almasın die mutlaka yarım saatte olsa yürü dedi bu arada aşağı çok baskı yaptığı için çıkmıodum pek yürüyüş yap dedi bakalım nolcak...bizden haberler bölee :26:
ya saç boyatmanın bebege bıı zararı yoktur demıı kızlarr yardımcı olursanzz sevınırmmm
2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm
2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm
doktorunu ara canım arayabiliyorsan yada acile falan git ağlatcak kadar ağrıması normal olmayabilir geçmiş olsun.
sakin ol canım eger dınlenmeyle geçmıyosa dr unu ara bukadr uzun surmesı ıyı olmaya bılırr ihmall etmee
kız hemen bi taksi çağır acile git,ne ağlıyosun ,ağlamayla geçermi buu..bi bakılsın edilsin sbep neymiişş..koş kızzz
maşallah bebeğine canımbenim doktorum da aynısını söyledi yani böyle kilo almaya devam ederse bebek normal doğum biraz zor olur dedi.hayırlısı artık.sana da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
benım gerızekalı doktorum telını vermedı.saatlerıdrı mahfoldum arıcak kımsem yok..dedım esım e dun gece benı bırakıp gıtme yalnız bırakma ...o ıse sımdı arkadaslarıyla mardının bı ucunda piknıkte..dus aldım uzandım ama yok yok gececk gıb degıl..normal bır sancı degıl..sureklı devam edıyor ara ara da o yetmez gıbı yukselıyor..kafamı duvarlara vurucam artık..dayanamıyorummm kızlar,bı basıma dogurucam evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?