2011 Ekim Anneleri

çok ağrın olursa hastahanenin ambulansını çağır eve onla gidersin eşinde hastahaneye gelir

5 dk bır gırıyor sancılar...karnım 3 gundur tas gıbı zatennn..yollunda gıtmeyen bıseyler var ama anlamadım..bıde sureklı buyuk tuvaletımı yapma hıssı var...duymusmuydunuz bunu..4 oldu son bır kac saattr

ireeem internetten baktım beeenn...3133400-0533 264 0920 havalimani taksiymiş yakınmıı sana..istersen ben bi arıyım evinin adresini söylersin yönlendiririm ,belkibaşka taksi durağı numarası biliyodur adam cep numarası var..112 yi ara yadaaa

nasıl hala aynı mısın canım.kocan işin aciliyetini anlamamış olabilir belki.keşke yalnız bırakmasaymış seni.ambulans ta çağırabilirsin yada bi komşu arkadaşların dediği gibi.

kıZz büyük tuvalet hissi doğum başlayınca olurr..heyecan yapma hemen 112 yaaa ..çıldırıciiim burda beennn!!

sakın ıkınma tuvaletin geliyor gibi olunca sen doğuruyosun çabuk ambulans çağır bişey yap komşun yokmu götürsünler seni

canım uzak o onları arasan da gelmezlerrr
nasıl hala aynı mısın canım.kocan işin aciliyetini anlamamış olabilir belki.keşke yalnız bırakmasaymış seni.ambulans ta çağırabilirsin yada bi komşu arkadaşların dediği gibi.
:85:
kıZz büyük tuvalet hissi doğum başlayınca olurr..heyecan yapma hemen 112 yaaa ..çıldırıciiim burda beennn!!

sakın ıkınma tuvaletin geliyor gibi olunca sen doğuruyosun çabuk ambulans çağır bişey yap komşun yokmu götürsünler seni

korkuyorum kızlarrr..daha cok erkenn pazar gunu allah kahretsın hıc bısey yapmazlar hastanede ..acıldekı doktor ayakcı gıbı bısey..azz daha beklıcemmm..olmadı baktım esıme soylıcem arasın bulsun bırını gotursun benıı..

2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm

gaz sancısıdır diycektim ki şiddetinin artması normal diil.ıkınma hissi gelince burnundan çok derin nefes al ağzından yavaşça üfleyerek ver ve ıkınma sakın.bu yavaşlatır ıkınma hissini

korkuyorum kızlarrr..daha cok erkenn pazar gunu allah kahretsın hıc bısey yapmazlar hastanede ..acıldekı doktor ayakcı gıbı bısey..azz daha beklıcemmm..olmadı baktım esıme soylıcem arasın bulsun bırını gotursun benıı..[/QUOTE]

canım sen öyle diyosan ,bekleyebilirim diyosan elimizden bişey gelmez daha başka ,önerebileceğimiz herşeyi önerdik neticede...hayırlısı olsun ,inşallah tehlikeli bişey olmazz...

ne kadar daha beklicen ki.eşin birilerini ayarlayana kadar da geçer vakit.çok uzatma bekleme süresini.artıyomu hala nası vuruyo sancı komple karnından basınçla aşağıya doğru mu

doğum değildir bence yaa
o sancı olsa bilg başında olabilme ihtimalin yok bence
ya da çok yakın değil süreç
ama riske atıyorsun her dakika
bence mutlaka kalk bişi yap

ne kadar daha beklicen ki.eşin birilerini ayarlayana kadar da geçer vakit.çok uzatma bekleme süresini.artıyomu hala nası vuruyo sancı komple karnından basınçla aşağıya doğru mu

karnımın ust kısmından gırıyor kaburgalarımın bıttıgı yerden ..asaagıya dogru ınıyor...arada da assagıda ınce ınce sızlamalar oluyor..son 10 dk olmadı gecıyomu acaba sakınlestı sankı bıraz..o sureklı olan sancı var ama 5dk bır gırenler gırmedı 10 dk..korkudan mı nedır ..garıp bı sekılde sancı geldıgınde nefesım sıklasıyor muma ufler gıbı ama sımdı yok..gecıyor sanuırım..gecermı kı

iremgüzüm bekleme sakın biiran önce ya ambulansı ara yada birilerinden yardım iste
bildiğin doğum başlangıcı gibi semptomlar

irem, sancın belinin dibinden başalyıp karnına doğru mu yayılıyor, bıcak saplaması gibi? eğer öyleyse hiç bekleme koş git derim, sokağa çık, zaten gündüz, muhakkak bir taksi bulursun..
stres de yapma lütfen, gelecekse hoşgelsin bebişin, zaten onu bekliorsun, bük bir sürpriz olmaz...bir de suyun geldi mi, hiç işaret var mı?
benim ilk çocuğum normal doğumla dünyaya geldi için soruoyrum bu soruları...

canım sen öyle diyosan ,bekleyebilirim diyosan elimizden bişey gelmez daha başka ,önerebileceğimiz herşeyi önerdik neticede...hayırlısı olsun ,inşallah tehlikeli bişey olmazz...[/QUOTE]
acılın dk.doktorunuz olmadan bısey yapamayız dıyo nıda..ıstıyosan bı serum takıyım dedı gecen hafta sonu kaburgalarımı usutup gttıgımde dusun.

.
doğum değildir bence yaa
o sancı olsa bilg başında olabilme ihtimalin yok bence
ya da çok yakın değil süreç
ama riske atıyorsun her dakika
bence mutlaka kalk bişi yap
burda sureklı onlıne gorunuyorum..yerlerde surunuyordum bıraz once..korkuyorum bısey olmasından..yatsamda kalksamda dolssamda gecmedı cunku..yalnız olunca boyle oluyomuss demekkı..az kaldı 5:30 da gelcemn dedı..

belımde agrı yada oyle bıcak gıbı sancı yok ..nısan yada su gelmesı yok..karnımın ustunden gıren assagıya dogru yayılan ve 5 dk bır sıddetlenen bır sancı vardı ama son 15 dk falan oda gectı..3 saattr neler cektım..saclarımı yoldum acıdan..gecen doktorun muayenesınde nst de sancı cıktı o sıra belım de agrıyordu ama sımdı yok..sadece vc ye cıkma hıssı var sureklı..
iremgüzüm bekleme sakın biiran önce ya ambulansı ara yada birilerinden yardım iste
bildiğin doğum başlangıcı gibi semptomlar

az kaldıı..gelsın esım olmadı devletın acılıne gıderız..normal sancı degıl en azından ne oldugunu ıgrenırım..

sürelerin arası açılıyosa değildir.açılmaz süresi sıklaşır gitgide.derin nefeslere devam et sol yanına yat.sakinleş takip et bakalım

ben cıkıyorum arkadaslar..umarım sızı daha sonra haberdar edebılırım..esımle tartıstık daha yola bıle cıkmamıslar..:85:devam ederse bı yolunu bulup kendım gıderım ..dua edınn nolurr buna hazır degılımmmm henuzz korkuyorumm..kımsesız kaldımmm resmenn

benim kasılmam gerilmem çok oluyo ama hafifte olsa sancım hiç olmuyo.anca kabızolursam alt kısımda sancı oluyo.onuda anlıyorum zaten.benim sancım oluyosa muhtemelen doğuruyo oluyorum galiba.ilkindede öyleydi.bundada daha sancı yok.akşam gene kasım kasım kasıldım.gene fosss.ilkini öğlende doğurmuştımgece 2 de sancım başlamıştı.9 da hastaneye gittim.öğlen 13 te kucağımdaydı.bunuda gece doğurasım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…