bılmıyorum numara nıda...korkuyorum bıseyler oluyo..yerımde duramıyorum...5:30 da gelecekmıs esım.beklemekten baska carem yok...dayanamıyorum n olur cabuk gel dıye msj attım cvb bıle vermedı...can cekısıyorum
bılmıyorum numara nıda...korkuyorum bıseyler oluyo..yerımde duramıyorum...5:30 da gelecekmıs esım.beklemekten baska carem yok...dayanamıyorum n olur cabuk gel dıye msj attım cvb bıle vermedı...can cekısıyorum
benım gerızekalı doktorum telını vermedı.saatlerıdrı mahfoldum arıcak kımsem yok..dedım esım e dun gece benı bırakıp gıtme yalnız bırakma ...o ıse sımdı arkadaslarıyla mardının bı ucunda piknıkte..dus aldım uzandım ama yok yok gececk gıb degıl..normal bır sancı degıl..sureklı devam edıyor ara ara da o yetmez gıbı yukselıyor..kafamı duvarlara vurucam artık..dayanamıyorummm kızlar,bı basıma dogurucam evde
5 dk bır gırıyor sancılar...karnım 3 gundur tas gıbı zatennn..yollunda gıtmeyen bıseyler var ama anlamadım..bıde sureklı buyuk tuvaletımı yapma hıssı var...duymusmuydunuz bunu..4 oldu son bır kac saattr
5 dk bır gırıyor sancılar...karnım 3 gundur tas gıbı zatennn..yollunda gıtmeyen bıseyler var ama anlamadım..bıde sureklı buyuk tuvaletımı yapma hıssı var...duymusmuydunuz bunu..4 oldu son bır kac saattr
canım uzak o onları arasan da gelmezlerrrireeem internetten baktım beeenn...3133400-0533 264 0920 havalimani taksiymiş yakınmıı sana..istersen ben bi arıyım evinin adresini söylersin yönlendiririm ,belkibaşka taksi durağı numarası biliyodur adam cep numarası var..112 yi ara yadaaa
:85:nasıl hala aynı mısın canım.kocan işin aciliyetini anlamamış olabilir belki.keşke yalnız bırakmasaymış seni.ambulans ta çağırabilirsin yada bi komşu arkadaşların dediği gibi.
kıZz büyük tuvalet hissi doğum başlayınca olurr..heyecan yapma hemen 112 yaaa ..çıldırıciiim burda beennn!!
sakın ıkınma tuvaletin geliyor gibi olunca sen doğuruyosun çabuk ambulans çağır bişey yap komşun yokmu götürsünler seni
2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm
benım gerızekalı doktorum telını vermedı.saatlerıdrı mahfoldum arıcak kımsem yok..dedım esım e dun gece benı bırakıp gıtme yalnız bırakma ...o ıse sımdı arkadaslarıyla mardının bı ucunda piknıkte..dus aldım uzandım ama yok yok gececk gıb degıl..normal bır sancı degıl..sureklı devam edıyor ara ara da o yetmez gıbı yukselıyor..kafamı duvarlara vurucam artık..dayanamıyorummm kızlar,bı basıma dogurucam evde
canım uzak o onları arasan da gelmezlerrr
:85:
korkuyorum kızlarrr..daha cok erkenn pazar gunu allah kahretsın hıc bısey yapmazlar hastanede ..acıldekı doktor ayakcı gıbı bısey..azz daha beklıcemmm..olmadı baktım esıme soylıcem arasın bulsun bırını gotursun benıı..
ne kadar daha beklicen ki.eşin birilerini ayarlayana kadar da geçer vakit.çok uzatma bekleme süresini.artıyomu hala nası vuruyo sancı komple karnından basınçla aşağıya doğru mu
burda sureklı onlıne gorunuyorum..yerlerde surunuyordum bıraz once..korkuyorum bısey olmasından..yatsamda kalksamda dolssamda gecmedı cunku..yalnız olunca boyle oluyomuss demekkı..az kaldı 5:30 da gelcemn dedı..doğum değildir bence yaa
o sancı olsa bilg başında olabilme ihtimalin yok bence
ya da çok yakın değil süreç
ama riske atıyorsun her dakika
bence mutlaka kalk bişi yap
belımde agrı yada oyle bıcak gıbı sancı yok ..nısan yada su gelmesı yok..karnımın ustunden gıren assagıya dogru yayılan ve 5 dk bır sıddetlenen bır sancı vardı ama son 15 dk falan oda gectı..3 saattr neler cektım..saclarımı yoldum acıdan..gecen doktorun muayenesınde nst de sancı cıktı o sıra belım de agrıyordu ama sımdı yok..sadece vc ye cıkma hıssı var sureklı..irem, sancın belinin dibinden başalyıp karnına doğru mu yayılıyor, bıcak saplaması gibi? eğer öyleyse hiç bekleme koş git derim, sokağa çık, zaten gündüz, muhakkak bir taksi bulursun..
stres de yapma lütfen, gelecekse hoşgelsin bebişin, zaten onu bekliorsun, bük bir sürpriz olmaz...bir de suyun geldi mi, hiç işaret var mı?
benim ilk çocuğum normal doğumla dünyaya geldi için soruoyrum bu soruları...
iremgüzüm bekleme sakın biiran önce ya ambulansı ara yada birilerinden yardım iste
bildiğin doğum başlangıcı gibi semptomlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?