canım şöle bi sık bakalım içinde minik bi sertlik varsa muhtemelen büyük bi sivilcedir ,bendede çıkıyo zaman zaman ,orası baya ince ve hassas olduğu için morarıyo haliyle ,ama merak etme bi süre sonra baş verir ve sen farketmeden patlayıp gider canım ,hatta çamaşırında görürsün ...birazcıkta sızlar ,oonun dışında bişey olcağını sanmam ,..
ben cıkıyorum arkadaslar..umarım sızı daha sonra haberdar edebılırım..esımle tartıstık daha yola bıle cıkmamıslar..:85:devam ederse bı yolunu bulup kendım gıderım ..dua edınn nolurr buna hazır degılımmmm henuzz korkuyorumm..kımsesız kaldımmm resmenn
eşinin seni bırakması da hoş değil yani.inşllh doğum sancısı değildir.şu kocalara da sinir oluyorum....(benimki başta olmak üzere)
hele bir de yanlış alarmsa eşi bunun psikolojik olduğunu söyleyebilir bu daha da can sıkıcı
bu arada kızlar
yürüyüşe çıkmıştık az önce kocişle civile girdik, minnoşa bir tane prematüre tulum aldık bide mevlüt takımı
ay çok beğendim alırken
kızışım doğsunda giysin inşallah cici cici
bakın çok sevimli yaaEki Görüntüle 258385 Eki Görüntüle 258386
bu arada kızlar
yürüyüşe çıkmıştık az önce kocişle civile girdik, minnoşa bir tane prematüre tulum aldık bide mevlüt takımı
ay çok beğendim alırken
Herkese Günaydın güzel Pazarlar;
Dün çok geç yattım adet sancısı gibi sancılarım vardı uyutmadı bir türlü şu anda da vajinama doğru baskı yapıyor gibi bebek, çok ağrıyor bir taraftan da kaşıntılara tam gaz devamBugün kız kardeşime görücü gelecek erkek arkadaşının ailesi, annemlerde bir telaştır gidiyor ben de hiçbir şey yapamadığımdan öylece bakıyorum
canım hayırlı olur inşallah bizde kardeşimi nişanladık çarşamba günü iki kızız biz hepi topu onu öyle görünce gözlerim doldu hüngür hüngür ağladım uzağa gidecek birde nasıl dayanacağım bilmiyorum
Geceleri uyumak da yalan oldu artık totalde 3-4 saat uyuyabilirsem kendimi mutlu hissediyorum, az kaldı ama az 36.haftamızı da doldurmak üzereyiz P.tesi veya Salı doktora gidicem inşallah biraz daha kilo (gram) almıştır benim minik meleğim şu 3 kiloyu bir görsek psikolojik sınır gibi oldu resmen.
günaydınnnnnnn
sabah erken kalktım ama geri yattım sonra çok saçma rüya gördüm ben
kociş beni rüyamda istemiyordu bebişim dogmuş 2.ye hamileydim boşanmak istiyordu bende eşyalarımı topluyordum
gidip sordum hayatında başkasımı var diye seni istemiyorum bıktım artık dedi halaaa etkisinden kurtulamadım ben yaaaaaaaaaa:95:
rüyaların esiri olduk bende rüyamda bu doğumdan önce gelen şey nişanmıydı ne kolzete oturuyorum bi parça düşüyo eyvah diyorum doğum başlıcak sonra yavaştan suyum gelio ıkınmaya başladım uyandım dün doğum tarihimiz belli olduğundan beri ruh halim değişti 3 gün boyunca daha ne rüyalar görücem kim bilir
ayyyyyy çok heyecanlııııııııııı allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canımmmmmm
birde bana sor
oyy oyyy maşallahhhhhh hayırlısıyla kucagına al canım
cuma pazara çıkmıştım kış meyvesi buldum 1 kilo aldım neyse akşam herkese meyve hazırladım ama aldıgım meyveden koymadım
hayatımda ilk kez meyveyi kıskandım biterde bana kalmaz diye koymadım kimsenin önüne dünde eşimin yanına gitmiştik orda anlattım böyle böyle
diye eşim demezmi çok ayıp bizden nasıl saklarsın diye resmen gözlerim doldu duyanda hırkızlık yaptım sanırçok kötü oldum benim gibi yapan varmı aranızda
anammm okurken ben burda gerildim valla ne yaptı acep inşallah aksilik olmaz dualarım seninle canım benim gurbette olmak ne zor şeybenım gerızekalı doktorum telını vermedı.saatlerıdrı mahfoldum arıcak kımsem yok..dedım esım e dun gece benı bırakıp gıtme yalnız bırakma ...o ıse sımdı arkadaslarıyla mardının bı ucunda piknıkte..dus aldım uzandım ama yok yok gececk gıb degıl..normal bır sancı degıl..sureklı devam edıyor ara ara da o yetmez gıbı yukselıyor..kafamı duvarlara vurucam artık..dayanamıyorummm kızlar,bı basıma dogurucam evde
bayıldım canım çok şirin şey ben pembesini görememiştim krem almıştım harikaymış cadılarımızı içinde hayal edince içim bi hoş oluyobu arada kızlar
ay çok beğendim alırken
kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
ayy çok güzelmş.pembe pembe.sağlıkla güle güle giyer inşallah
ayyyy çok şekelll,sağlıcakla giysin inş..
bende yaptım onu yanlız değilsin
anammm okurken ben burda gerildim valla ne yaptı acep inşallah aksilik olmaz dualarım seninle canım benim gurbette olmak ne zor şey
bayıldım canım çok şirin şey ben pembesini görememiştim krem almıştım harikaymış cadılarımızı içinde hayal edince içim bi hoş oluyo
:
bu arada kızlar
ay çok beğendim alırken
saol hemşerim ama işte nolcak bilmiorum sonda korkusu saldı beni yoksa sezeryandan sonra dikişlerde öle zorluk olmuomuş sanada sağlıklı doğumlar diliorum canım
güle güle giyinsin kızın canım çoook güzelgeçen biz de baktık mevlütlük annemle daha almadık ama bayıldık böyle minik prenses olcaklar inş. sağlıkla giysinler.
amin canım.Allah hepimize yardım etsin.sağsalim doğuralım inş.
ay canım çok sevindim ya inan ki gözlerim doldu.Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah.hemencecik çıksın kızın hastaneden beraber dönün evinize inş.ayçam aklıma takıldı kilosu haftası normalmiş neden solunum problemi çekti acaba kızın ? Allah yardım etsin solunumu düzene girsin.
kilosu normal ama sezeryana bağlı ciğerlerinde amniyo sıvısı vrmış sezeryanda çıkmamış oyüzden normal doğum olsa çıkardı sezeryan olduğu doktorun açıklaması bu yönde oldu.
selam kızlar...bebişler geliyor artık yavaş yavaş maşallah hepsine
kan sulandırıcı iğne kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer Hanzede,Zeynep ve bir arkadaş daha.. ne zaman bırakmanız gerektiğini doktorunuz size söyledi mi acaba benim sezeryan tarihim 26 eylül ve doğumdan 3 gün önce bırakacağım kimileri ise doğumdan bir gün önce bırakmış kafam çok karıştı kızlar sizler nasıl yapacaksınız acaba?
bende kan sulandırıcı kullanıyordum acil doğuma girdim 24 saat oldu diye herhangi bir müdahele olmadı sipinal anastezi yapıldı.bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?