2011 Ekim Anneleri

sıktım canım ya.içinden bişi çıkmıyor.içi boş.neyse perşembeye gider bi sorarım doktora.teşekkürler sanada canım cvbın için.

eşinin seni bırakması da hoş değil yani.inşllh doğum sancısı değildir.şu kocalara da sinir oluyorum....(benimki başta olmak üzere)

bu arada kızlar
yürüyüşe çıkmıştık az önce kocişle civile girdik, minnoşa bir tane prematüre tulum aldık bide mevlüt takımı
ay çok beğendim alırken
kızışım doğsunda giysin inşallah cici cici
bakın çok sevimli yaa

hele bir de yanlış alarmsa eşi bunun psikolojik olduğunu söyleyebilir bu daha da can sıkıcı

anlamakta zorluk çekiyorum gerçekten bu insanların vicdanı nasıl el veriyo..

arkadaşlar size bişi danışıcam..en son doktor kontrolümde doğum tarihim için doktor bana çok ilginç bişi söyledi,gittiğimde sat a göre 36+1 deydik fakat ultrason ölçümleri sonucu ortalama bebeğin gelişimi 37+4 çıktı ve doktor bu hesabı ölçü alacağını söyledi,40 haftalık sürecin son bir haftası riskli süreçmiş sezeryana girermiş,ölçümlerde yanlışlıklar da olabiliyo başka bi doktora görünmelimiyim şaşırdım doğrusu..

kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.

bende yaptım onu yanlız değilsin
anammm okurken ben burda gerildim valla ne yaptı acep inşallah aksilik olmaz dualarım seninle canım benim gurbette olmak ne zor şey
bayıldım canım çok şirin şey ben pembesini görememiştim krem almıştım harikaymış cadılarımızı içinde hayal edince içim bi hoş oluyo

geçiş olsun canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin defneciğede çok geçmişler olsun

ahh canım benim maşallah kızına, allah sağlık versin hayırlısıyla evinize gidin bir an önce solunumu düzelsin yavru kuşun
maşallah tekrar

ayy çok güzelmş.pembe pembe.sağlıkla güle güle giyer inşallah

ayyyy çok şekelll,sağlıcakla giysin inş..

çok teşekür ederiz teyzeleri :)

güle güle giyinsin kızın canım çoook güzel geçen biz de baktık mevlütlük annemle daha almadık ama bayıldık böyle minik prenses olcaklar inş. sağlıkla giysinler.

saol hemşerim ama işte nolcak bilmiorum sonda korkusu saldı beni yoksa sezeryandan sonra dikişlerde öle zorluk olmuomuş sanada sağlıklı doğumlar diliorum canım

amin canım.Allah hepimize yardım etsin.sağsalim doğuralım inş.

ay canım çok sevindim ya inan ki gözlerim doldu.Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah.hemencecik çıksın kızın hastaneden beraber dönün evinize inş. ayçam aklıma takıldı kilosu haftası normalmiş neden solunum problemi çekti acaba kızın ? Allah yardım etsin solunumu düzene girsin.

aycam bebegin hayirli ugurlu olsun.insallah en kisa surede solunum sorunu cozulur ve evinize donersiniz.

maşallah kızına canımm,gözünaydın..Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım gözünüz aydın, sağlıkla evinize dönün inşallah. Darısı bize. Bu arada ne oldu çok merak ettim. Yanlış bildiğin şey neymiş.

selam kızlar...bebişler geliyor artık yavaş yavaş maşallah hepsine

kan sulandırıcı iğne kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer Hanzede,Zeynep ve bir arkadaş daha.. ne zaman bırakmanız gerektiğini doktorunuz size söyledi mi acaba benim sezeryan tarihim 26 eylül ve doğumdan 3 gün önce bırakacağım kimileri ise doğumdan bir gün önce bırakmış kafam çok karıştı kızlar sizler nasıl yapacaksınız acaba?

kilosu normal ama sezeryana bağlı ciğerlerinde amniyo sıvısı vrmış sezeryanda çıkmamış oyüzden normal doğum olsa çıkardı sezeryan olduğu doktorun açıklaması bu yönde oldu.

kilosu normal ama sezeryana bağlı ciğerlerinde amniyo sıvısı vrmış sezeryanda çıkmamış oyüzden normal doğum olsa çıkardı sezeryan olduğu doktorun açıklaması bu yönde oldu.

anladım canım Allah şifasını versin yavrunun.

bende kan sulandırıcı kullanıyordum acil doğuma girdim 24 saat oldu diye herhangi bir müdahele olmadı sipinal anastezi yapıldı.bu yüzden.

bende kan sulandırıcı kullanıyordum acil doğuma girdim 24 saat oldu diye herhangi bir müdahele olmadı sipinal anastezi yapıldı.bu yüzden.

demek 24 saat bile yeterli çünkü bildiğim kadarıyla sadece genel anesteziyle sezeryan olabiliriz iğne yüzünden ama bir günlük arayla bile spinal olabiliyorsa bende öyle yapmak istiyorum doğumumu kısmetse tabi doktorumla konuşayım bu durumu çok teşekkür ederim canım..inşallah 3 günlük sürede bir sıkıntı yaşamam bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…