kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
ba-yıl-dım tek kelimeyle bayıldım.güle güle giysin fıstık kızınbu arada kızlar
yürüyüşe çıkmıştık az önce kocişle civile girdik, minnoşa bir tane prematüre tulum aldık bide mevlüt takımı
ay çok beğendim alırken
kızışım doğsunda giysin inşallah cici cici
bakın çok sevimli yaaEki Görüntüle 258385 Eki Görüntüle 258386
kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
ÇOK GÜZELMİİŞŞ..CİCİSİNİ YERİM BEN ONUUUNN...bak kızım kardeşe ne almışlaarr bende alcam sana bunlardaann..sağlıkla gelin inşallahh...bu arada kızlar
yürüyüşe çıkmıştık az önce kocişle civile girdik, minnoşa bir tane prematüre tulum aldık bide mevlüt takımı
ay çok beğendim alırken
wuuuu süüper habeerrkızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
ya saç boyatmanın bebege bıı zararı yoktur demıı kızlarr yardımcı olursanzz sevınırmmm
Ben 9 ay boyatmadım canım, ama artık geçen hafta dayanamadım ve beyazlarıma veda ettim. Lorealin amonyaksız boyası var ondan aldım, doktorum zaten boyat diyordu, artık boyadım bende, hayırlısı... Ama bahsettiğim boya gerçekten diğerlerinden farklı, kokusu bile boya gibi değil. Aklında bulunsun...
maşallah tatlımgunaydın kızlarr şişlıklerım yuzunden dun dr a gıttk test faln yaptık normal çıktı ama bıraz ödem oluşmaya başlamış doğuma kadr ılerler senın için risk oluşturur dedı dr um o yüzden 27 eylule sezeryan için gun verdı kılosuda 3500 olmuşş 10 gune kadar bırazdaha alır gayet normal bı kıloda dogar inşalh şimdılk heşey yolunda hayırlısıyla doğumu beklıoruzz .. geçmişi okuyamadımm herkez iyidr inşlhhh
cnm msjınıdan alıntı yaptım dikkat et kendine dinlen falan yazacaktım ama diğer msjlaarını gördüm allah yardımcın olsun cnm ya evde bi başına yardım edecek kimse yok biraz hafifledi yazmıssın en son ama umarım iyisindir yazdıklarını okurken ben bile kasıldım burdagunaydın kızlarr..mafiş durumdayım..etım etımden kemıgım kemıgımden ayrılıyor resmen ..herbır yanım agrıyor..totomun ıkı yanında kramp..bunlar dısında ıkı gogsumun ortasında bır sancıkı sırtımın tam o noktasıda sancıyor..nedır anlamadım ben ..dun aksam otururken bırden nefesım kesıldı..halada var..ya nıye boyle oluyo,herkestemı oluyoo.. elım ayagım yuzum hele hava basılmıs gıbı..dun sandalyede oturdum saatlerce hızmet falan derkende şiştım tabı ama hala ınmedı..ben cok yoruldum kızlar ya keske 39 haftalık falan olsaydım da dogum gununu beklıyor olsaydım..
yeni evin hayırlı olsun cnm umarım fazla yormazsın kendini gerçi annem demissin o sana bişey yaptırmaz kıyamaz kuzusunakızlar bugün annemlerin 2 üst katına taşınıyorum bu halde taşınmak çok zor başında durmasan olmuyoooooo ne bilimmm bebişe bişi olcak diye korkuyorum kendimi bilmeden oda sağolsun kendini hep hatırlatıyoo yoksa her dakka doktora taşıncazzzzz bi arkadaşta doğum yapmış galiba ama yazısını göremedinn darısı bizimde başımıza normal doğumla bi avazda dooruuruz inşallahhhhhhhhhh öptüm hepiniziiiiiiii
beeeeencuma pazara çıkmıştım kış meyvesi buldum 1 kilo aldım neyse akşam herkese meyve hazırladım ama aldıgım meyveden koymadım
hayatımda ilk kez meyveyi kıskandım biterde bana kalmaz diye koymadım kimsenin önüne dünde eşimin yanına gitmiştik orda anlattım böyle böyle
diye eşim demezmi çok ayıp bizden nasıl saklarsın diye resmen gözlerim doldu duyanda hırkızlık yaptım sanırçok kötü oldum benim gibi yapan varmı aranızda
eşyalarınız hayırlı olsun cnm kurduktan sonra isteriz resimlerinizigünaydın kızlar, iyi pazarlar.
dün ybosna koçtaşa gittik ve dolap almayı düşünürken genç odası takımı aldık.
evim 2+1 ve odanın biri boştu, çocuk odası yapmayı düşünüyorduk.
Ablamdan beşiği almıştık, dolap ve çekyat alırsak ve odayı biraz süslersek yeter diye düşünüyorduk
ancak çek yatlara 500 ve 750 fiyatlar vermeleri ve dolaplar içinde bebek dolapları 750 den başlıyor genç dolapları ise 200 ve üzeri
fiyatlardaydı bizde eşimle dolap ve çekyata 1000 tl vermektense koçtaştan 793+15 nakliye ücreti toplam 808 e genç odası aldık.
odayı süslemek içinde biraz sticer aldık
Salı günü getircekler hafta sonuda eşimle kardeşim kurarlar.
Sadece tek kişilik yatak alırım sonrada odayı yerleştiririm.
bu arada 34. hafta bitti ve 35 e girdim dilerim 39. haftaya kadar erken gelmez cemrem.
bu arada rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun,
günleri belli olan arkadaşlarada allah bir avazda kurtarsın
geçmiş olsun tatlım konu hakkında bi fikrim yok ama bayadır var diyorsun keşke şimdiye kadar sorsaydın druna ama hamilelikle alakalı doğurunca geçer der muhtemelenslm arkadaşlar
uzun bi aradan sonra yine ben.casper gibi bi görünüp bi kayboluyorum.yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum yazılarınızı.bebişler geliyorlar ya en çok bu haberlere mutlu oluyorum.kafam bulanık bu aralar.asıl şimdilerde anlıyorum hamilelik psikolojisinin ne denli b*ktan bişi olduğuna.herşey ve herkese tahammül edebilirim.(sağolsun kayınvalidem dahil.kendisi çok iyidir.)AMAAAA EŞİME SİNİR OLUYORUMMMMM....
neyse benim size bi sorum olacak.((çok çok özür diliyorum sizden ama perşembe günü doktoruma sormadan sizlerde benim gibi olan var mı diye meraktan soruyorum.))aranızda vajinasının iç tarafında morumsu bi kabartı olan var mı yaa.nasıl desem mor bir şişlik yani.doktoruma sormaya hep utandım geçer sandım ama hala orada.geçende ağdacı kızın bile dikkatini çekti.iyice kafaya taktım.inşallah kötü bişi değildir.:18::18::18::18::18::18:
maşallah minnoşuna cnmmerhaba kızlar...
dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 36+5te 3300 olmuş ve 10 günde 600 gram almış doktor 4kiloyu bulursa normal doğuramazsın dedi ve daha önümde 22gün var (tahmini doğum tarihine) ne olcak bilmiorum doktor daha doğmadan rejim verdi bana değil ama bebek kilo almasın die mutlaka yarım saatte olsa yürü dedi bu arada aşağı çok baskı yaptığı için çıkmıodum pek yürüyüş yap dedi bakalım nolcak...bizden haberler bölee :26:
cnm bitkisel boyalara drlar 16. haftadan itibaren izin veriyorlar diye biliyorumya saç boyatmanın bebege bıı zararı yoktur demıı kızlarr yardımcı olursanzz sevınırmmm
çok güzeeeel güle güle giydir cnmbu arada kızlar
ay çok beğendim alırken
2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm
selam kızlar...bebişler geliyor artık yavaş yavaş maşallah hepsine
kan sulandırıcı iğne kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer Hanzede,Zeynep ve bir arkadaş daha.. ne zaman bırakmanız gerektiğini doktorunuz size söyledi mi acaba benim sezeryan tarihim 26 eylül ve doğumdan 3 gün önce bırakacağım kimileri ise doğumdan bir gün önce bırakmış kafam çok karıştı kızlar sizler nasıl yapacaksınız acaba?
maşallahhhhmerhaba kızlar...
dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 36+5te 3300 olmuş ve 10 günde 600 gram almış doktor 4kiloyu bulursa normal doğuramazsın dedi ve daha önümde 22gün var (tahmini doğum tarihine) ne olcak bilmiorum doktor daha doğmadan rejim verdi bana değil ama bebek kilo almasın die mutlaka yarım saatte olsa yürü dedi bu arada aşağı çok baskı yaptığı için çıkmıodum pek yürüyüş yap dedi bakalım nolcak...bizden haberler bölee :26:
geçmiş olsun irem inşallah yanlış alarm falandır yada gaz sancısı ne bileyim merakla iyi haberlerini bekliyorum canım2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm
ayyyy ayyy yerim onun cicilerini beeeeeeennnnn maşallahhhbu arada kızlar
ay çok beğendim alırken
selam kızlar...bebişler geliyor artık yavaş yavaş maşallah hepsine
kan sulandırıcı iğne kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer Hanzede,Zeynep ve bir arkadaş daha.. ne zaman bırakmanız gerektiğini doktorunuz size söyledi mi acaba benim sezeryan tarihim 26 eylül ve doğumdan 3 gün önce bırakacağım kimileri ise doğumdan bir gün önce bırakmış kafam çok karıştı kızlar sizler nasıl yapacaksınız acaba?
ay içim bi hoş oldu yine.. allah analı babalı büyütsün yavrunu, sağlıklı, şanslı, uzun ömürlü ve hayırlı bi evlat olsun inşallah
kilosu normal ama sezeryana bağlı ciğerlerinde amniyo sıvısı vrmış sezeryanda çıkmamış oyüzden normal doğum olsa çıkardı sezeryan olduğu doktorun açıklaması bu yönde oldu.
Edut: Canım eczaneden proktolok fitil al hemen, 10 adet oluyor her gün akşam yatarken kullan, pomatıda var ama pek fayda etmedi bende. Onun yerinede her gün zeytinyağını az ısıtıp yakar yakmaz pamuğa döküp koyuyorum yine gece yatarken. İncir kayısı yiyorum. Ve eğer çok acılı devam ediyosa wc den sonra duşa girip sıcak su tutuyorum... 5 dakka sonra rahatlıyo.. Allah yardım etsin bide sakın sağına yatma azdırıyor canım denedim. Soluma yattığımdan beri daha rahat ettim... Çok zor y ainş doğumdan sonra devam etmez..
İrem bağırsakların bozulmuş olabilir, bende bi defa öyle oldum doğuruyorum sandım.. Hem baskı var hemde miğde tarafında ağrın.. Üşütmüşsündr diye düşünüyorum...
Maşallah canım defne elifimizee :) gözün aydın ayçammm.. Çok mutlu oldum inanki kendim doğurmuş gibi, sende iğne kullanıyordun.... rabbim tez vakitte çıkarsın kuzucuğunu inşallah hemencecik götürün evinize kilosuda çok güzelmiş haftasına göre annesi :)
Melss ben henüz konuşmadım canım, daha vakit var ama bende genel yapılıyor diye biliyordum iğne kullananlara bidahaki kontrolde konuşuruz sanırım..
demek ondan .ben size anlatmadım üzülürsünüz diye benim arkadaşım komalık oldu kız doğum haricinde sabaha kadar 3 ameliyat oldu bu yüzden.ama bebişim çok iyi hiç sorun çıkmadı rahat ol.ama sadaka ver
neden komalık olmuş zeynepcim ben anlayamadım :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?