2011 Ekim Anneleri

gözun aydınn cnım hiç üzülme herşy yoluna gıreer alırsın yavrunu da evıne gıdersnn inşlhh anlatcklarını bende merk edıormm nese hayırlısıyla yaptın ya dogumu nu hepsı unutulurr zamanla tekrar geçmiş olsn cnmm ALLAH nazarlardan korusunn siziii

ba-yıl-dım tek kelimeyle bayıldım.güle güle giysin fıstık kızın

canım gözün aydın.inşallah biran önce sağlığına kavuşur yavrun

ÇOK GÜZELMİİŞŞ..CİCİSİNİ YERİM BEN ONUUUNN...bak kızım kardeşe ne almışlaarr bende alcam sana bunlardaann..sağlıkla gelin inşallahh...

wuuuu süüper habeerr gözün aydın canııımm..ben bi an normal doğum olduğunu düşündüm ,daha bi heyecan yaptım hikayen için ..bende öyle düşünüyorum yaa...ama olsun yinede hikayen için sabırsızlanıyorum ...bebeğinin kilosu boyu da çok iyiymiş ,eli ayağıda düzgün maşşallahh...solunum sorununuda en kısa sürede yeneceğinden eminim canımm ...bunlar bendenn

ya saç boyatmanın bebege bıı zararı yoktur demıı kızlarr yardımcı olursanzz sevınırmmm

Ben 9 ay boyatmadım canım, ama artık geçen hafta dayanamadım ve beyazlarıma veda ettim. Lorealin amonyaksız boyası var ondan aldım, doktorum zaten boyat diyordu, artık boyadım bende, hayırlısı... Ama bahsettiğim boya gerçekten diğerlerinden farklı, kokusu bile boya gibi değil. Aklında bulunsun...

ben de 6. ayda boyattım. çünkü 2 renk olmuştu. çalıştığım için rahatsız oldum. bu konuyu bayağı arştırdım doktorum onay verdi. internette de bir sağlık sitesinde prof. e sordum. o da bitkisel olduğu sürece bir olumsuzluğun olmadığını söyledi. benim ki de bitkisel di. zaten hiç kokusu olmuyor. ama sen bilirsin tabi. boyatmayanlar da var canım.

maşallah tatlım
cnm msjınıdan alıntı yaptım dikkat et kendine dinlen falan yazacaktım ama diğer msjlaarını gördüm allah yardımcın olsun cnm ya evde bi başına yardım edecek kimse yok biraz hafifledi yazmıssın en son ama umarım iyisindir yazdıklarını okurken ben bile kasıldım burda
yeni evin hayırlı olsun cnm umarım fazla yormazsın kendini gerçi annem demissin o sana bişey yaptırmaz kıyamaz kuzusuna
beeeeen sanırım aynı kış meyvesinden bahsediyoruz cnm geçen kaynanamlar gelmişti yemeğe bizde kocişle alışverişe gitmiştik orda görüp aldık sonra akşam eşim sen yoruldun meyve tabağını ben hazırlayayım dedi gitti mutfağa bende 5 dak. sonra peşinden gittim bi baktım onuda çıkartmış kaptım elinden hayır ya 5 6 çeşit meyve var onuda yemesinler dedim ayıp aşkım falan diyo gülüyo banane ben hamileyim dedim
eşyalarınız hayırlı olsun cnm kurduktan sonra isteriz resimlerinizi
geçmiş olsun tatlım konu hakkında bi fikrim yok ama bayadır var diyorsun keşke şimdiye kadar sorsaydın druna ama hamilelikle alakalı doğurunca geçer der muhtemelen
maşallah minnoşuna cnm bende yürüyüş yapınca yer çekimininde etkisiyle sanırım kızım kasıklarıma yapışıyo resmen
ya saç boyatmanın bebege bıı zararı yoktur demıı kızlarr yardımcı olursanzz sevınırmmm
cnm bitkisel boyalara drlar 16. haftadan itibaren izin veriyorlar diye biliyorum
çok güzeeeel güle güle giydir cnm

cnm bebişin hayırlı uğurlu olsun maşallah kızımıza seninle aramızda 1 gün vardı çok heyecanlı yaaa hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum allah senin ve kızının yardımcısı olsun cnm umarım tez zamanda alırsın kollarına

Edut: Canım eczaneden proktolok fitil al hemen, 10 adet oluyor her gün akşam yatarken kullan, pomatıda var ama pek fayda etmedi bende. Onun yerinede her gün zeytinyağını az ısıtıp yakar yakmaz pamuğa döküp koyuyorum yine gece yatarken. İncir kayısı yiyorum. Ve eğer çok acılı devam ediyosa wc den sonra duşa girip sıcak su tutuyorum... 5 dakka sonra rahatlıyo.. Allah yardım etsin bide sakın sağına yatma azdırıyor canım denedim. Soluma yattığımdan beri daha rahat ettim... Çok zor y ainş doğumdan sonra devam etmez..

2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm

İrem bağırsakların bozulmuş olabilir, bende bi defa öyle oldum doğuruyorum sandım.. Hem baskı var hemde miğde tarafında ağrın.. Üşütmüşsündr diye düşünüyorum...

Maşallah canım defne elifimizee :) gözün aydın ayçammm.. Çok mutlu oldum inanki kendim doğurmuş gibi, sende iğne kullanıyordun.... rabbim tez vakitte çıkarsın kuzucuğunu inşallah hemencecik götürün evinize kilosuda çok güzelmiş haftasına göre annesi :)

Melss ben henüz konuşmadım canım, daha vakit var ama bende genel yapılıyor diye biliyordum iğne kullananlara bidahaki kontrolde konuşuruz sanırım..

annem saat 17:30 gibi misafirliğe gitti arkadaşlarına ay nasıl kıskandım varya gitmesin diye bişiler yapacaktım ama
kaç gündür benimle ilgileniyor azcık soluk alsın istedim ama şu kadarcık gunde anacıgıma doyamamışım ki gitmesini istemedim
hatta yemek yerken akşama gelllll didim ayyy anamdan nasıl ayrılcam bennnnnnnnnnn bu akşam anasızım sevin beniiii
kocam gelince bize pek ilgi göstermez maçları vardırrröfff bu herüfler niye bu kadar umursamaz kiiiiiiiiiii
annemin yokluguna dayanamam diye anacım giderken yattım yeni kalktım

maşallahhhh bebişe inşallah kilo alımı yavaşlarda normal dogum yaparsın canım
2 saattr gecmyen bı karın agrım var kıvranıyorumkızlarrr..kocam yok ıstesede gelemez uzakta...aglamaktan halım kalmadı..ılk defa oldu bole ölüyorum allahımmmmm
geçmiş olsun irem inşallah yanlış alarm falandır yada gaz sancısı ne bileyim merakla iyi haberlerini bekliyorum canım
ayyyy ayyy yerim onun cicilerini beeeeeeennnnn maşallahhh

ayyyy inanmıyorummmmmm okuyunca aynen şu tepkiyi verdim hadiiii canımmmmmmmmm
solunum sıkıntısıda geçecektir elbet allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin canımmmmmm

Son düzenleme:

ay içim bi hoş oldu yine.. allah analı babalı büyütsün yavrunu, sağlıklı, şanslı, uzun ömürlü ve hayırlı bi evlat olsun inşallah

canım gözün aydın.sigara falan kullanmıyodun dimi .çok merakettim görüşelim biran önce

bende kullanıyorum ama normal doğum olcak benimki birgün önce bırakmamı söyledi dr ertesi gün vajinal fitil gibi bişiyle kasılmaları başlatacaklar...

kilosu normal ama sezeryana bağlı ciğerlerinde amniyo sıvısı vrmış sezeryanda çıkmamış oyüzden normal doğum olsa çıkardı sezeryan olduğu doktorun açıklaması bu yönde oldu.

demek ondan .ben size anlatmadım üzülürsünüz diye benim arkadaşım komalık oldu kız doğum haricinde sabaha kadar 3 ameliyat oldu bu yüzden.ama bebişim çok iyi hiç sorun çıkmadı rahat ol.ama sadaka ver

evet canım genel yapılıyor ama her doktor nedense farklı günlerde kesiyor bende anlamıyorum benim kontrol cuma günü ayrıntıları anlatırım

ben hamileliğim boyunca meyvayı kesmedim. ilk üç ay çok bulantım olsada meyva hep yedim. özellikle muzun bebeklere kilo aldırdığını duydum. bir de meyva bebeğe hamur işi anneye kilo aldırırmış ben öyle duydum. bence kilo değil de sağlıklı olmaları çok önemli. tüm bebişlerin sağlıklı doğması dileğiyle...

selam kızlar... hiç yazacak takatim yokda sizden bi fikir almam lazım, artık sonra geçmişi uzun uzun okurum:97:
her yerim dökülüyor, başımda çatlıyor:97: neyse şimdi ben geçenlerde bi gecelik takımı göstermiştim size, burdaki kompedan mağazalarına baktım hepsine ama S beden buldum ancak birinde zaten diğerlerinde de yoktu. neyse işte önce M beden görüp almamıştım daha bakıyım diye ama o kadar gezmeme rağmen kafama göre bişi bulamadım. şimdi ben bunu alcam da M gözüme biraz büyük gibi geldi, bide penyesi biraz kendini bırakır gibi geldi bana.. 67 kiloyum hala ben, almam zaten bi iki haftaya da sezeryan olursam. yani şimdi netten alcazda sorun şu ben S beden mi alsam.. bi fikir verin hadi, zaten çok hastayım şu işde hallolsun, bunaldım artıkın yaaa:97::97::97:

bu arada gecelik bu;

http://www.kompedan.com.tr/bayan/hamile-lohusa/takim/sabahlik-9419.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…