2011 Ekim Anneleri

Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ayçam hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Darısı başımıza.

aaa ayça doğum mu yapmış canım sağlıkla, huzurla büyütün kuzuyu inş..
çok şaşırdım vallla.. kendime gelince buluyum bi msjını bari.. güle güle büyüt canım, Rabbim size bağışlayın prensesi

şey ama lütfen bana bi fikir hu huuu:44:

deneme şansın yokmuydu??

Modelini çok beğendim.S bedeni dene olursa al.ama ben geçenlerde denedim s ydi göğüs kısmı olmadı.Tabi şöyle bir durumda var benim göğüsler maşallah hollanda inekleri gibi oldu

ya mağazada geöenlerde baktım, sadece sabahlığına bakıyım dedim kız denetmedi sinir oldum.. zaten sonrada bulamadım. burda üç şubesi vardı mağazanın baktım hepsine kalmamış:44:

ya mağazada geöenlerde baktım, sadece sabahlığına bakıyım dedim kız denetmedi sinir oldum.. zaten sonrada bulamadım. burda üç şubesi vardı mağazanın baktım hepsine kalmamış:44:

denemeden alınırmı ya valla kabinde olmasa ben geçiririm tshirtün üstüne para veriosun ona iç çamaşırı değilki bu

amamn m alıyım o zaman dimi kızlar büyük olsa ferah olur en azından, küçük olsa lohusa lohusa darl gelir dimi ayy sağolun çok yalnız hissettim kendimi bi annnnn

şey bide siz emzirme sütyenini kaç beden aldınız ben şuan 90dayım normalim 85, sütle 95 olur muyuz kii... bi tane alcamda şimdilik sonra duruma göre alırım bi kaç tane...

Canım hayırlı olsun inşallah bebeğinin solunumu bir an önce normale döner çok sevindiiim Hikayeni merakla bekliyoruz Ayçacım

ben 95 aldım bence m olanı al ama tekrar söylüyorum ben bu konuda biraz cahilim ben xl aldımda

Eveeetttt 3üncü bebiş haberimizide almış bulunuyoruz.
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kucağınada alırsın umarım
Kızımın adaşı geldi

şey ama lütfen bana bi fikir hu huuu:44:

kuzum penyesi hoşuna gitmediyse içine sinmediyse alma yazık o paraya kumaşı güzel değilse..
beden konusunda da m dene bence.. doğumdan sonra mamoşlar sütle dolunca sıkışmasınlar orda.. yazık

kız mağazalarda gecelik kalmamış baktıktan altı üstü bi kaç gün sonra uğradım zaten birer tane numune gibi koymuşlar.. sonra gittiğimdede yoktu yani..

M al o zman rahat rahat giyersin. dar olmasındansa azcık bol olası daha iyi.

Eveeetttt 3üncü bebiş haberimizide almış bulunuyoruz.
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kucağınada alırsın umarım
Kızımın adaşı geldi

Evet duygucum sen başlattın sırayla geliyor minik kuşlarımız.

Bugün iremgözüm'ünde sancısı vardı. ne oldu acaba girmedi bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…