2011 Ekim Anneleri

ahh canım benim maşallah kızına, allah sağlık versin hayırlısıyla evinize gidin bir an önce solunumu düzelsin yavru kuşun
maşallah tekrar

aycam bebegin hayirli ugurlu olsun.insallah en kisa surede solunum sorunu cozulur ve evinize donersiniz.

maşallah kızına canımm,gözünaydın..Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım gözünüz aydın, sağlıkla evinize dönün inşallah. Darısı bize. Bu arada ne oldu çok merak ettim. Yanlış bildiğin şey neymiş.

ba-yıl-dım tek kelimeyle bayıldım.güle güle giysin fıstık kızın

canım gözün aydın.inşallah biran önce sağlığına kavuşur yavrun

ay içim bi hoş oldu yine.. allah analı babalı büyütsün yavrunu, sağlıklı, şanslı, uzun ömürlü ve hayırlı bi evlat olsun inşallah

canım gözün aydın.sigara falan kullanmıyodun dimi .çok merakettim görüşelim biran önce

Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ayçam hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Darısı başımıza.

çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.herkeze ayrı ayrı yazamadım hastanede zor oluyo yazması .allah hepinizden razı olsun.

kuzum penyesi hoşuna gitmediyse içine sinmediyse alma yazık o paraya kumaşı güzel değilse..
beden konusunda da m dene bence.. doğumdan sonra mamoşlar sütle dolunca sıkışmasınlar orda.. yazık

kız sen nerelerdesin, kendi topiğindemi geizyon yoksa bak biz bile eylül anaları oluyoruz teker teker

ya işte fazla laternatif yoktu burda, baktım bi çok mağazaya zaten. normal seviyede kalitesi ne iyi ne kötü. beğendiğiklerim oldu çok da kaliteliydi ama kısa olduğu için alamadım, bunun boyu filan iyi geldi. m alıyım ben dimi, rahat rahat giyerim...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
biraz kendimden bahsediyim
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almış solunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..

Evet duygucum sen başlattın sırayla geliyor minik kuşlarımız.

Bugün iremgözüm'ünde sancısı vardı. ne oldu acaba girmedi bir daha.
Valla hergün girip geçmişi okuyorum doğuran varmı diye sonunda bugün bi haber aldım. Perodanda haber gelseydi hayırlısıyla büyük ihtimal onun bebişlerde perşembe gelmiştir ama haberi gelmedi
yolu açtım tutun elimden hadiii
iremi de okudum galiba hastaneye gitti yoksa girer haber verirdi. Yarında ondan doğurdum diye haber almayalım

geçmiş olsun aheste allah şifa versin.gecelik takımı konusunda bende benzer bir takım aldım s beden 67 kiloyum gayet iyi oluyor sanırım kalıplarını geniş tutuyorlar bu tarz ürünlerde sorun olacagını sanmıyorumEki Görüntüle 258578

canım maşallah çok sevindim iyi olmanıza.

Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah. Bundan sonra artar elini tutanların sayısı :)

çok sevindim canım iyi olmanıza ne zaman çıkçak kuzu

gözün aydın canım çokkk sevindim durumunun iyiye gitmesine. Hayırlısıyla bide kucağına alırsan o zaman daha da bi sevinicem. Çok zor çünkü onları orda görmek kucağına alamamak ama kucağına aldığın gün hepsi geçip gidicek. senin sütünü aldıkçada daha çabuk toparlar allahın izniyle. pamuk kızına bizden sevgi götür yarın

Eveeetttt 3üncü bebiş haberimizide almış bulunuyoruz.
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kucağınada alırsın umarım
Kızımın adaşı geldi

Canım hayırlı olsun inşallah bebeğinin solunumu bir an önce normale döner çok sevindiiim Hikayeni merakla bekliyoruz Ayçacım

sizlerede çok teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz. duygu teyze listeyi güncellediğin zaman bizide yazarsın dimi birde şu aklıma gelmeyen çizelgemizi nasıl düzeltebilirim.

bunu bende çok beyenmiştimde sabahlığı lizöz aldım diye almamıştım çok güzel

Şükür kavuşturana elacım.İyiyiz çok şükür. Batuğ bey nasıl?

iyi oda napsın bol bol tekmeliyor keyfini sürüyor varmı bir sıkıntın? benim bu aralar kasılmalarım oluyo bbek sanki bi tarafa toplanıyo gibi oluyo eğer yoldaysam yürüyemiyorum ve alt tarafımdan bişey çıkacakmış gibi oluyo sendede oluyomu?

Anaaaam Şeymacım doğurmuş Maşallah 3. bebişimizeeee
Canım gözün aydın.

İklimcim Allah iyiliğini versin tez zamanda. Bebeğine de maşallah Hep güzel haberlerle gel inş.

Bu arada herkese merhabalar kızlar. Doğum haberini görünce çok heyecanlandım.

sağol canım.. sana oldu yani,.. bende aynbı modelin pijamasında kıyaslama yaptımda gecelikle pijamanın üst kısmı aynı diye kalıpları geniş olduğundan s tam olur gibi geldi, m alsam çok bol olmasından korktum açıkcası..

iyi olmasına çok sevindim bebeğinin canım.Allah beraber sağlıkla evinize gitmenizi de nasip etsin.

ooo maşallah cici annelrimizde gelmiş, hoşgeldiniz kızlarrr

ayçam şimdi okudum canım ve iklimcim Rabbim şafi ismiyle şifa versin inş kuzulara... iremde mi rahatsızlandı, inş ciddi bişi değildir, hayırla gelir:44:

kız ara sıra girip yetişmeye çalışıyorum size de.. evde değildim nerdeyse 1 haftadır.. pazartesi sabah eşim kayseriye gitti.. bende görümcemde kaldım mecburen.. 1 akşam evde kaldım o da 2 yeğenle 11-12 yaşında kızlar..
bu akşam da kimseye çaktırmadan evdeyim vallahi tek başıma..oka rahatım ki anlatamam.. hafta boyunca çocuklardan çok bunaldım.. istediğim gibi ne yatıp uzanabildim..
akşam da küçük görümcemde kaldım.. açtığı kanepe resmen sırtımı belimi mahfetti..
eşim aramasın diye dua ediyorum evde yalnız olduğumu öğrenince bir ton tantana yapacak anlatamıyorum ki koca kafalıya.. hamilelikten mi ne bilmem çocuklara dayanamıyorum.. bir de çok terbiyesizler.. 10dakkada bir kavga ediyorlar kafa taşımıyor..
ay neyse benim dertler bitmek bilmez.. çok konuşuyorum işte konuşunca .. o yüzden sessiz kalıyorum
hı..
tek güzel geçen şey..
çarşamba şeker yüklememiz vardı.. sorunsuz geçtik sınavı, mantardan şüpheleniyordum kendimde.. idrarda enfeksiyon çıktı.. bir de kültür verdim o temiz çıktı çok şükür..
tek kullanımlık antibiyotik verdiler ondan mı bilmem de aynı gün sebamedin münüş şeysini aldım sanki rahatlattı biraz.. (küçük tuvaletimden 1-2 dk sonra kalan idrar sızıyordu)
sustum tıp

İyi canım maşallah. Benim kız bir poposunu dikip duruyor, diğer taraftan ayağıyla itliyor, elleri sanki aşağısını mıncıklıyor Geçinip gidiyoruz işte :) Bazen banada oluyor çıkıcakmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…