ben 95 aldım bence m olanı al ama tekrar söylüyorum ben bu konuda biraz cahilim ben xl aldımda
bende yaptım onu yanlız değilsin
anammm okurken ben burda gerildim valla ne yaptı acep inşallah aksilik olmaz dualarım seninle canım benim gurbette olmak ne zor şey
bayıldım canım çok şirin şey ben pembesini görememiştim krem almıştım harikaymış cadılarımızı içinde hayal edince içim bi hoş oluyo
geçiş olsun canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin defneciğede çok geçmişler olsun
ahh canım benim maşallah kızına, allah sağlık versin hayırlısıyla evinize gidin bir an önce solunumu düzelsin yavru kuşun
maşallah tekrar
güle güle giyinsin kızın canım çoook güzelgeçen biz de baktık mevlütlük annemle daha almadık ama bayıldık böyle minik prenses olcaklar inş. sağlıkla giysinler.
amin canım.Allah hepimize yardım etsin.sağsalim doğuralım inş.
ay canım çok sevindim ya inan ki gözlerim doldu.Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah.hemencecik çıksın kızın hastaneden beraber dönün evinize inş.ayçam aklıma takıldı kilosu haftası normalmiş neden solunum problemi çekti acaba kızın ? Allah yardım etsin solunumu düzene girsin.
aycam bebegin hayirli ugurlu olsun.insallah en kisa surede solunum sorunu cozulur ve evinize donersiniz.
maşallah kızına canımm,gözünaydın..Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım gözünüz aydın, sağlıkla evinize dönün inşallah. Darısı bize. Bu arada ne oldu çok merak ettim. Yanlış bildiğin şey neymiş.
demek 24 saat bile yeterli çünkü bildiğim kadarıyla sadece genel anesteziyle sezeryan olabiliriz iğne yüzünden ama bir günlük arayla bile spinal olabiliyorsa bende öyle yapmak istiyorum doğumumu kısmetse tabi doktorumla konuşayım bu durumu çok teşekkür ederim canım..inşallah 3 günlük sürede bir sıkıntı yaşamam bende..
gözun aydınn cnım hiç üzülme herşy yoluna gıreer alırsın yavrunu da evıne gıdersnn inşlhh anlatcklarını bende merk edıormm nese hayırlısıyla yaptın ya dogumu nu hepsı unutulurr zamanla tekrar geçmiş olsn cnmm ALLAH nazarlardan korusunn siziii
ba-yıl-dım tek kelimeyle bayıldım.güle güle giysin fıstık kızın
canım gözün aydın.inşallah biran önce sağlığına kavuşur yavrun
ÇOK GÜZELMİİŞŞ..CİCİSİNİ YERİM BEN ONUUUNN...bak kızım kardeşe ne almışlaarr bende alcam sana bunlardaann..sağlıkla gelin inşallahh...
wuuuu süüper habeerrgözün aydın canııımm..ben bi an normal doğum olduğunu düşündüm ,daha bi heyecan yaptım hikayen için ..bende öyle düşünüyorum yaa...ama olsun yinede hikayen için sabırsızlanıyorum ...bebeğinin kilosu boyu da çok iyiymiş ,eli ayağıda düzgün maşşallahh...solunum sorununuda en kısa sürede yeneceğinden eminim canımm ...bunlar bendenn
maşallah tatlım
cnm msjınıdan alıntı yaptım dikkat et kendine dinlen falan yazacaktım ama diğer msjlaarını gördüm allah yardımcın olsun cnm ya evde bi başına yardım edecek kimse yok biraz hafifledi yazmıssın en son ama umarım iyisindir yazdıklarını okurken ben bile kasıldım burda
yeni evin hayırlı olsun cnm umarım fazla yormazsın kendini gerçi annem demissin o sana bişey yaptırmaz kıyamaz kuzusuna
beeeeensanırım aynı kış meyvesinden bahsediyoruz cnm geçen kaynanamlar gelmişti yemeğe bizde kocişle alışverişe gitmiştik orda görüp aldık sonra akşam eşim sen yoruldun meyve tabağını ben hazırlayayım dedi gitti mutfağa bende 5 dak. sonra peşinden gittim bi baktım onuda çıkartmış kaptım elinden hayır ya 5 6 çeşit meyve var onuda yemesinler dedim ayıp aşkım falan diyo gülüyo banane ben hamileyim dedim
eşyalarınız hayırlı olsun cnm kurduktan sonra isteriz resimlerinizi
geçmiş olsun tatlım konu hakkında bi fikrim yok ama bayadır var diyorsun keşke şimdiye kadar sorsaydın druna ama hamilelikle alakalı doğurunca geçer der muhtemelen
maşallah minnoşuna cnmbende yürüyüş yapınca yer çekimininde etkisiyle sanırım kızım kasıklarıma yapışıyo resmen
cnm bitkisel boyalara drlar 16. haftadan itibaren izin veriyorlar diye biliyorum
çok güzeeeel güle güle giydir cnm
cnm bebişin hayırlı uğurlu olsun maşallah kızımızaseninle aramızda 1 gün vardı çok heyecanlı yaaa hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum allah senin ve kızının yardımcısı olsun cnm umarım tez zamanda alırsın kollarına
Edut: Canım eczaneden proktolok fitil al hemen, 10 adet oluyor her gün akşam yatarken kullan, pomatıda var ama pek fayda etmedi bende. Onun yerinede her gün zeytinyağını az ısıtıp yakar yakmaz pamuğa döküp koyuyorum yine gece yatarken. İncir kayısı yiyorum. Ve eğer çok acılı devam ediyosa wc den sonra duşa girip sıcak su tutuyorum... 5 dakka sonra rahatlıyo.. Allah yardım etsin bide sakın sağına yatma azdırıyor canım denedim. Soluma yattığımdan beri daha rahat ettim... Çok zor y ainş doğumdan sonra devam etmez..
İrem bağırsakların bozulmuş olabilir, bende bi defa öyle oldum doğuruyorum sandım.. Hem baskı var hemde miğde tarafında ağrın.. Üşütmüşsündr diye düşünüyorum...
Maşallah canım defne elifimizee :) gözün aydın ayçammm.. Çok mutlu oldum inanki kendim doğurmuş gibi, sende iğne kullanıyordun.... rabbim tez vakitte çıkarsın kuzucuğunu inşallah hemencecik götürün evinize kilosuda çok güzelmiş haftasına göre annesi :)
Melss ben henüz konuşmadım canım, daha vakit var ama bende genel yapılıyor diye biliyordum iğne kullananlara bidahaki kontrolde konuşuruz sanırım..
annem saat 17:30 gibi misafirliğe gitti arkadaşlarına ay nasıl kıskandım varya gitmesin diye bişiler yapacaktım ama
kaç gündür benimle ilgileniyor azcık soluk alsın istedim ama şu kadarcık gunde anacıgıma doyamamışım ki gitmesini istemedim
hatta yemek yerken akşama gelllll didimayyy anamdan nasıl ayrılcam bennnnnnnnnnn bu akşam anasızım sevin beniiii
kocam gelince bize pek ilgi göstermezmaçları vardırrr öfff bu herüfler niye bu kadar umursamaz kiiiiiiiiiii
annemin yokluguna dayanamam diye anacım giderken yattım yeni kalktım
maşallahhhhbebişe inşallah kilo alımı yavaşlarda normal dogum yaparsın canım
geçmiş olsun irem inşallah yanlış alarm falandır yada gaz sancısı ne bileyim merakla iyi haberlerini bekliyorum canım
ayyyy ayyy yerim onun cicilerini beeeeeeennnnn maşallahhh
ayyyy inanmıyorummmmmm okuyunca aynen şu tepkiyi verdim hadiiii canımmmmmmmmm
solunum sıkıntısıda geçecektir elbet allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin canımmmmmm
ay içim bi hoş oldu yine.. allah analı babalı büyütsün yavrunu, sağlıklı, şanslı, uzun ömürlü ve hayırlı bi evlat olsun inşallah
canım gözün aydın.sigara falan kullanmıyodun dimi .çok merakettim görüşelim biran önce
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ayçam hayırlı uğurlu olsun inşallah.Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Darısı başımıza.
aaa ayça doğum mu yapmışcanım sağlıkla, huzurla büyütün kuzuyu inş..
çok şaşırdım vallla.. kendime gelince buluyum bi msjını bari.. güle güle büyüt canım, Rabbim size bağışlayın prensesi
kuzum penyesi hoşuna gitmediyse içine sinmediyse alma yazık o paraya kumaşı güzel değilse..
beden konusunda da m dene bence.. doğumdan sonra mamoşlar sütle dolunca sıkışmasınlar orda.. yazık
esf canım benim çok sağol.. fıstık gibi hatunsun, ilaç kullandın sen bide alcan tabi kilo. ben diyetteyaptım ya mecbur ondan da almadım yani... gel öpiyim biii
Valla hergün girip geçmişi okuyorum doğuran varmı diye sonunda bugün bi haber aldım. Perodanda haber gelseydi hayırlısıyla büyük ihtimal onun bebişlerde perşembe gelmiştir ama haberi gelmediEvet duygucum sen başlattın sırayla geliyor minik kuşlarımız.
Bugün iremgözüm'ünde sancısı vardı. ne oldu acaba girmedi bir daha.
selam kızlar... hiç yazacak takatim yokda sizden bi fikir almam lazım, artık sonra geçmişi uzun uzun okurum:97:
her yerim dökülüyor, başımda çatlıyor:97: neyse şimdi ben geçenlerde bi gecelik takımı göstermiştim size, burdaki kompedan mağazalarına baktım hepsine ama S beden buldum ancak birinde zaten diğerlerinde de yoktu. neyse işte önce M beden görüp almamıştım daha bakıyım diye ama o kadar gezmeme rağmen kafama göre bişi bulamadım. şimdi ben bunu alcam da M gözüme biraz büyük gibi geldi, bide penyesi biraz kendini bırakır gibi geldi bana.. 67 kiloyum hala ben, almam zaten bi iki haftaya da sezeryan olursam. yani şimdi netten alcazda sorun şu ben S beden mi alsam.. bi fikir verin hadi, zaten çok hastayım şu işde hallolsun, bunaldım artıkın yaaa:97::97::97:
bu arada gecelik bu;
Lohusa Takım - Takım - Hamile&Lohusa - BAYAN
iyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
biraz kendimden bahsediyim
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
Valla hergün girip geçmişi okuyorum doğuran varmı diye sonunda bugün bi haber aldım. Perodanda haber gelseydi hayırlısıyla büyük ihtimal onun bebişlerde perşembe gelmiştir ama haberi gelmedi
yolu açtım tutun elimden hadiii
iremi de okudum galiba hastaneye gitti yoksa girer haber verirdi. Yarında ondan doğurdum diye haber almayalım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
Eveeetttt 3üncü bebiş haberimizide almış bulunuyoruz.
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kucağınada alırsın umarım
Kızımın adaşı geldi
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğinin solunumu bir an önce normale döner çok sevindiiimHikayeni merakla bekliyoruz Ayçacım
geçmiş olsun aheste allah şifa versin.gecelik takımı konusunda bende benzer bir takım aldım s beden 67 kiloyum gayet iyi oluyor sanırım kalıplarını geniş tutuyorlar bu tarz ürünlerde sorun olacagını sanmıyorumEki Görüntüle 258578
Şükür kavuşturana elacım.İyiyiz çok şükür. Batuğ bey nasıl?
geçmiş olsun aheste allah şifa versin.gecelik takımı konusunda bende benzer bir takım aldım s beden 67 kiloyum gayet iyi oluyor sanırım kalıplarını geniş tutuyorlar bu tarz ürünlerde sorun olacagını sanmıyorumEki Görüntüle 258578
Ben burdan yapmıştımsizlerede çok teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz. duygu teyze listeyi güncellediğin zaman bizide yazarsın dimi birde şu aklıma gelmeyen çizelgemizi nasıl düzeltebilirim.
kız sen nerelerdesin, kendi topiğindemi geizyon yoksabak biz bile eylül anaları oluyoruz teker teker
ya işte fazla laternatif yoktu burda, baktım bi çok mağazaya zaten. normal seviyede kalitesi ne iyi ne kötü. beğendiğiklerim oldu çok da kaliteliydi ama kısa olduğu için alamadım, bunun boyu filan iyi geldi. m alıyım ben dimi, rahat rahat giyerim...
iyi oda napsın bol bol tekmeliyor keyfini sürüyor varmı bir sıkıntın? benim bu aralar kasılmalarım oluyo bbek sanki bi tarafa toplanıyo gibi oluyo eğer yoldaysam yürüyemiyorum ve alt tarafımdan bişey çıkacakmış gibi oluyo sendede oluyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?