amamn m alıyım o zaman dimi kızlar büyük olsa ferah olur en azından, küçük olsa lohusa lohusa darl gelir dimiayy sağolun çok yalnız hissettim kendimi bi annnnn
şey bide siz emzirme sütyenini kaç beden aldınız ben şuan 90dayım normalim 85, sütle 95 olur muyuz kii... bi tane alcamda şimdilik sonra duruma göre alırım bi kaç tane...
iyi oda napsın bol bol tekmeliyor keyfini sürüyor varmı bir sıkıntın? benim bu aralar kasılmalarım oluyo bbek sanki bi tarafa toplanıyo gibi oluyo eğer yoldaysam yürüyemiyorum ve alt tarafımdan bişey çıkacakmış gibi oluyo sendede oluyomu?
Ahestecim ben daha önce biyerden deneyerek aldım, normal sütyen almıştım ve 95 C dar gelmişti. (Normalde 85 beden giyiyordum) amanın göğüslerim çok büyümüş diye ortalarda gezdim. Ona göre emzirme sütyenini de 100 aldım, 2 beden büyük geldi. Gittim 90 beden aldım, gayet iyi oldu. süt de dolsa sığar gibi geldi bana. Yani öyle çok fazla büyümüyormuş göğüsler ama markaya dikkat et.
aynı sorunlar bendede var ikimizin bebeğinin adı aynı
kız ara sıra girip yetişmeye çalışıyorum size de.. evde değildim nerdeyse 1 haftadır.. pazartesi sabah eşim kayseriye gitti.. bende görümcemde kaldım mecburen.. 1 akşam evde kaldım o da 2 yeğenle 11-12 yaşında kızlar..
bu akşam da kimseye çaktırmadan evdeyim vallahi tek başıma..oka rahatım ki anlatamam.. hafta boyunca çocuklardan çok bunaldım.. istediğim gibi ne yatıp uzanabildim..
akşam da küçük görümcemde kaldım.. açtığı kanepe resmen sırtımı belimi mahfetti..
eşim aramasın diye dua ediyorumevde yalnız olduğumu öğrenince bir ton tantana yapacak anlatamıyorum ki koca kafalıya.. hamilelikten mi ne bilmem çocuklara dayanamıyorum.. bir de çok terbiyesizler.. 10dakkada bir kavga ediyorlar kafa taşımıyor..
ay neyse benim dertler bitmek bilmez.. çok konuşuyorum işte konuşunca .. o yüzden sessiz kalıyorum
hı..
tek güzel geçen şey..
çarşamba şeker yüklememiz vardı.. sorunsuz geçtik sınavı, mantardan şüpheleniyordum kendimde.. idrarda enfeksiyon çıktı.. bir de kültür verdim o temiz çıktı çok şükür..
tek kullanımlık antibiyotik verdiler ondan mı bilmem de aynı gün sebamedin münüş şeysini aldımsanki rahatlattı biraz.. (küçük tuvaletimden 1-2 dk sonra kalan idrar sızıyordu)
sustum tıp
aman aman maşallahiyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
biraz kendimden bahsediyim
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
off duygu çarşambaya randevumuz var doğum için nasıl bir ruh hali içinde olduğumu bilemiyorum mutlu korkak heyecanlı vs vsValla hergün girip geçmişi okuyorum doğuran varmı diye sonunda bugün bi haber aldım. Perodanda haber gelseydi hayırlısıyla büyük ihtimal onun bebişlerde perşembe gelmiştir ama haberi gelmedi
yolu açtım tutun elimden hadiii
iremi de okudum galiba hastaneye gitti yoksa girer haber verirdi. Yarında ondan doğurdum diye haber almayalım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
olsun kuzum burası bol çene topiğizaten no proplem:) ya sorma senin haftalarınfda bende özelikle yaramaz çocuklara katlanamıyordum, kendi evin gibisi yok valla. bu halde milletin yanında kuş sitide verseler rahat edemiyosun malesef. hadi maşallh bende şekerle uğraşıyorum benimki yüksek çıkıyor.. geçmiş olsun minüş sornsallrı da zor valla
aman efendim kimler gelmişhoşgeldin canikom görünmüyon sen ne zamandır, nirelerde geziyon bakıyım
ya zaten bunlar penye 90 alsam bende rahat olur galiba.. zaten sonra duruma göre şu kızların aldığı fantazilerden alcam
aman aman maşallahkızına annesini hiçde üzmezmiş çabucak kucağına alırsın minik prensesi
off duygu çarşambaya randevumuz var doğum için nasıl bir ruh hali içinde olduğumu bilemiyorum mutlu korkak heyecanlı vs vs:84::84::84::118::118::118::118:
gözünüzaydınn.geçmiş olsunn.süpriz oldu doğum haberin.çok sevindim.inşallah yarın sağlıkla evinize dönersiniz.kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
ya birşey sorcaktım unuttum
ben 2 kez kan alacaklarını sanmıştım ... şekerli suyu içirdiler, 1 saat sonra aldılar kanı.. 105 çıktı sonucum.. doktor sorun yok dedi de.. iki kez kan almamalarına taktım
1 kez kan aldılar 3 yerden deldiler damar bulmak için o ayrı bir konu
senin normal doğum mu olcak canım,? günlerimiz aynı, benimde perşembe günü randevum var,...
evet normal olacak günlerimiz aynı doğumlarımızdami aynı gün olcak kız yoksa
desene adaşlar bizi rahat bırakmıyacak
keşke öle olsa canım, ama ben büyük ihtimal sezeryan olcam. acaba sezeryan olunca ne zamana gün verir? 1 hafta öncesinde mi oluyo acaba hiç bilmiyorum.
sağ salim inş.sana gün verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?