2011 Ekim Anneleri

Ahestecim ben daha önce biyerden deneyerek aldım, normal sütyen almıştım ve 95 C dar gelmişti. (Normalde 85 beden giyiyordum) amanın göğüslerim çok büyümüş diye ortalarda gezdim. Ona göre emzirme sütyenini de 100 aldım, 2 beden büyük geldi. Gittim 90 beden aldım, gayet iyi oldu. süt de dolsa sığar gibi geldi bana. Yani öyle çok fazla büyümüyormuş göğüsler ama markaya dikkat et.

hee kızlar aklıma geldi de..
perolidya'dan haber varmı..
pazartesi alınacaktı ikizleri.. nerdeyse bir hafta geçti.. yoksa ben mi birşeyler kaçırdım

aycamcım bebeğinin hayırlı bir ömrü olur inşallah canım anlatacaklarım var diyordun anlat merak ettim nasıl doğum yaptın ve o yanlış bildiklerin neler?

aynı sorunlar bendede var ikimizin bebeğinin adı aynı

ayçam Allah analı babalı büyütsün canım tez zamanda güzel kızını kucağına alır evinizin yolunu tutarsınız inşallah

aman efendim kimler gelmiş hoşgeldin canikom görünmüyon sen ne zamandır, nirelerde geziyon bakıyım
ya zaten bunlar penye 90 alsam bende rahat olur galiba.. zaten sonra duruma göre şu kızların aldığı fantazilerden alcam

Son düzenleme:

olsun kuzum burası bol çene topiğizaten no proplem:) ya sorma senin haftalarınfda bende özelikle yaramaz çocuklara katlanamıyordum, kendi evin gibisi yok valla. bu halde milletin yanında kuş sitide verseler rahat edemiyosun malesef. hadi maşallh bende şekerle uğraşıyorum benimki yüksek çıkıyor.. geçmiş olsun minüş sornsallrı da zor valla

aman aman maşallah kızına annesini hiçde üzmezmiş çabucak kucağına alırsın minik prensesi
off duygu çarşambaya randevumuz var doğum için nasıl bir ruh hali içinde olduğumu bilemiyorum mutlu korkak heyecanlı vs vs :84::84::84::118::118::118::118:

Haberlerin iyi olmasına çok sevindim canım. En tez vakittede miniğini eve götürürsün inşallah.

ya birşey sorcaktım unuttum
ben 2 kez kan alacaklarını sanmıştım ... şekerli suyu içirdiler, 1 saat sonra aldılar kanı.. 105 çıktı sonucum.. doktor sorun yok dedi de.. iki kez kan almamalarına taktım
1 kez kan aldılar 3 yerden deldiler damar bulmak için o ayrı bir konu

Buralardayım canım benim. Net bozuktu ondan gelemedim çok.
Bu arada bende penye aldım. Hatta denemek için 2 gün giyindim. Çok rahatmış, gittim 1 tane de normal aldım. Salak gibi şimdiye kadar balenli, demirli takıyordum, göbüküme oturuyordu. Ohh dünya varmış:92:

senin normal doğum mu olcak canım,? günlerimiz aynı, benimde perşembe günü randevum var,...

gözünüzaydınn.geçmiş olsunn.süpriz oldu doğum haberin.çok sevindim.inşallah yarın sağlıkla evinize dönersiniz.

Allah bir an evvel hep beraber eve dönmenizi nasip eder inşallah.çogu gitmiş azı kalmış.az daha sabır arkadaşım.bak cicilerinide giymiş.yaknda kendi ellerinle giydirirsin inşallah prensesini

Yok Kopiş bana da öyle yaptılar. bende hemşireye sordum, bazı dr lar senin dediğin gibi yapıyor ama senin dr un bu şekilde istiyor sonucu dedi. Merak etme sorun varsa ikisinde de çıkar,boşyere 2 kere delinmeye gerek yok didiii.

keşke öle olsa canım, ama ben büyük ihtimal sezeryan olcam. acaba sezeryan olunca ne zamana gün verir? 1 hafta öncesinde mi oluyo acaba hiç bilmiyorum.

hımmm bilemedim onu ama tabi gebeliğin süreci ve dr un programına göre ayarlar artık zaman neyi gösterir bilemiyoruz planlanan olmuyo her zaman hayırlısı diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…