off duygu çarşambaya randevumuz var doğum için nasıl bir ruh hali içinde olduğumu bilemiyorum mutlu korkak heyecanlı vs vs:84::84::84::118::118::118::118:
nasıl gün canım anlamadım eğer doğacağı günü bahsediyorsan 17 ekim gibi zeynepcim özelden mesaj attım
Oooooohhhhhh gelsin bebeler, gelsin bebeler
Nida hanım senin göbeğide gördüm hiç beğenmedim
Ben göbeğimi geri istiyorum doyamamıştım daha gere gere geziyodum
Nida bu da senin göbişe(çok güzel duruyodu göbeğin) Yaaaa ben çok kıskanıyorum sizi hele bide resim görünce çatlıyorum
Bari bende kızımın resmini ekliyim artık göbek yok
Oooooohhhhhh gelsin bebeler, gelsin bebeler
nasıl gün canım anlamadım eğer doğacağı günü bahsediyorsan 17 ekim gibi zeynepcim özelden mesaj attım
ela canım suna hanım çok kabadır onu kimse sevmiyor zaten ama mehmeti tanımanı isterdim.ali acar aile dostumuz aynı zaman da evet ciddi bir durumum var iki bebeğimi kaybettim pıhtılaşma sorunum var hergün iğne yapıyorum ilk üç ayda düşük tehlikesi artı kanamam hiç durmadı hasatanede falan yattım.ama farabi çok iyi bence orada ameliyatta oldum çok memnun kaldım tavsiye ederim.
bu saatten sonrada korkuyorum mehmet beye gitsem tedirgin olurum çünkü son zamanlarım ve doktoruma çok alıştım çok güler yüzlü evimize uzak ama napıyım içim orada daha rhat edecek 2. düşündüğümde ona gidiyim yaaaa ben o suna hanım gibi hiç biyerde görmedim hamileliğimin ilk aylarında inan psikolojimi bozdu suratı yeri süpürüyor yakınlarıma kaba davranıyordu ama şimdiki doktorum mükemmel eşimi içeri alıp muhabbet ediyor ama aklımda olsun bi dahaki sefere ona bi giderim
canım geçmiş olsun sanada tahmin ettim çünkü ali hoca herkesi kabul etmiyo sağlık sorunu olanlarla ilgileniyor hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
herkeze rabbim hayırlısını versin ben ne yapim sen uzak diyosun ben ilçeden geliyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
biraz kendimden bahsediyim
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
sıcak su yap oturur gibi dur üzürinde değsin ama çok rahatlatıyodu beni denedin mi hiç
günaydın kızlaaarrr...ayy herif benden kahvaltı bekliyo ama evde yumurta dışında kahvaltılık yokkkkahvaltı yapmadığım için almıyorum artık küfleniyolar ,kayınvalidemden tırtıklıyorum ,b,görümcem henüz kalkmamış gibi etrafı kolaçan ettim ufaktan ,hele o bi kalkıp çayı demlesin sofrayı kursun sonra çıkcam meydaneeee çokmu kurnazım neee....
ben düşüncesizmiyim yaniiii...napiiim daha öncedende duymuştum kafama takıldı ,şimdi ben şu 2 haftayı atlatıyım diye bakıyorum zaten ...insan genede takıyo dimii...:26::26:
ayy nazlıcım çok üzüldüm ve stres oldum ..ben olsam nemi yapardım ...ya kendi ailem zaten durumu benden öğrenirdi ,yani onlardan gizlemezdim ,bilsin annem bacısının yaptıklarını ,bide böyle durumlarda sürekli sabır çekmezdim ben 1 olur 2 olur 3. de kötü gelin olmakttan korkmam ,gerekirse kocam arkamda durmuyosa onlada ederim kavgamı ,ama eşininde senin gibi yaşı kçükse ister istemez ailesine karşı çıkamaz ,ona biraz gaz vermelisin ,iy örnekleri göster,onun can yoldaşının sn olacağını ve seni ezdirmemesini söylee..hem bu arada 37 haftalık kadına yemek yaptırmakta neymiş yaaa???gelemem deseydin ...yani birazda sen yapıyosun kusura bakma...Allah ıslah etsin kaynananı...
gel kız gel ,karşılıklı çay içeriz..
ayy canım yaa biliyodum mide problemini ama bu derec olduğunu bilmiyodum ..az kaldı canım sabret ...
ben hemen moda gireyiiiimmmm:83::83::83::83::83::83:
canım bi pamuğa zeytin yağı damlat ve oraya koy ,bide hanzadeyede önermiştim ,kuç burnunu kaynat lapa kıvamınde ez ve oraya bi parça koy bekle ,damarları büzüştürür,bide kuru inciri 1 saat suda beklet sonra ye 3 tane kadar.
maşşallah canımhadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebişimiz..ödem bendede var yaa..i,nanırmısın sabah avucumu kapatamıyodum resmenn...
hadi yaaaaa:83::83: ama genede maşallahh ..normal yapcan dimii?? inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz canım ..bebişine güvenn..haberlerini bekliyoruuzz...
kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
Edut: Canım eczaneden proktolok fitil al hemen, 10 adet oluyor her gün akşam yatarken kullan, pomatıda var ama pek fayda etmedi bende. Onun yerinede her gün zeytinyağını az ısıtıp yakar yakmaz pamuğa döküp koyuyorum yine gece yatarken. İncir kayısı yiyorum. Ve eğer çok acılı devam ediyosa wc den sonra duşa girip sıcak su tutuyorum... 5 dakka sonra rahatlıyo.. Allah yardım etsin bide sakın sağına yatma azdırıyor canım denedim. Soluma yattığımdan beri daha rahat ettim... Çok zor y ainş doğumdan sonra devam etmez..
İrem bağırsakların bozulmuş olabilir, bende bi defa öyle oldum doğuruyorum sandım.. Hem baskı var hemde miğde tarafında ağrın.. Üşütmüşsündr diye düşünüyorum...
Maşallah canım defne elifimizee :) gözün aydın ayçammm.. Çok mutlu oldum inanki kendim doğurmuş gibi, sende iğne kullanıyordun.... rabbim tez vakitte çıkarsın kuzucuğunu inşallah hemencecik götürün evinize kilosuda çok güzelmiş haftasına göre annesi :)
Melss ben henüz konuşmadım canım, daha vakit var ama bende genel yapılıyor diye biliyordum iğne kullananlara bidahaki kontrolde konuşuruz sanırım..
canım inşallah en kısa zamanda küvezden çıkarda sende prensesinle birlikte evine gidersin. hem herşey yolunda giidyormuş biraz daha sabret sonra hep beraber olacaksınız inşallahiyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
biraz kendimden bahsediyim
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?