2011 Ekim Anneleri

ay geçmişi okumayım diyodum da neler kaçırmışımmmmm...
yirim o güzelliği.. nazarlar değmesin tü tü maşallah çok güzel parmakları varrr...
Allahım doğurasım geldi... şu aralık ayı nezaman geleceeeeeekkk :84::84:

nasıl gün canım anlamadım eğer doğacağı günü bahsediyorsan 17 ekim gibi zeynepcim özelden mesaj attım

ela canım suna hanım çok kabadır onu kimse sevmiyor zaten ama mehmeti tanımanı isterdim.ali acar aile dostumuz aynı zaman da evet ciddi bir durumum var iki bebeğimi kaybettim pıhtılaşma sorunum var hergün iğne yapıyorum ilk üç ayda düşük tehlikesi artı kanamam hiç durmadı hasatanede falan yattım.ama farabi çok iyi bence orada ameliyatta oldum çok memnun kaldım tavsiye ederim.

bu saatten sonrada korkuyorum mehmet beye gitsem tedirgin olurum çünkü son zamanlarım ve doktoruma çok alıştım çok güler yüzlü evimize uzak ama napıyım içim orada daha rhat edecek 2. düşündüğümde ona gidiyim yaaaa ben o suna hanım gibi hiç biyerde görmedim hamileliğimin ilk aylarında inan psikolojimi bozdu suratı yeri süpürüyor yakınlarıma kaba davranıyordu ama şimdiki doktorum mükemmel eşimi içeri alıp muhabbet ediyor ama aklımda olsun bi dahaki sefere ona bi giderim

canım geçmiş olsun sanada tahmin ettim çünkü ali hoca herkesi kabul etmiyo sağlık sorunu olanlarla ilgileniyor hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

uyku bastırdı kocamda uyumuş koltukta horlamaya başladı ağrısız sızısız huzur dolu bir gece olsun hepimize iyi gecelr

herkeze rabbim hayırlısını versin ben ne yapim sen uzak diyosun ben ilçeden geliyorum

Git gide topiğimizin bebekleri artıyor hayırlı olsun canım maşallah bebeğine. Allah bir an önce evine götürüp beşiğine yatırmayı da nasip etsin inşallah.

gecmis olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah biran once bebisine kavusursun

zeytinyağınıuyguluyorum sağol canım benim...yarın doktora gitmek en iyisi gibi....ama incirir bu gece koyayım hemen .ok sağol

maşallah kuzum....allah defneni anaalı babalı büyüteyi nasip etsin.....

pomadını kullzndım ama dediğin gibi hiç bişi yaramadı....sıcak sıcak mı koydun bacım...onu da deneyeyim....içim sızlıyor hareket ettiğimde....

canım inşallah en kısa zamanda küvezden çıkarda sende prensesinle birlikte evine gidersin. hem herşey yolunda giidyormuş biraz daha sabret sonra hep beraber olacaksınız inşallah

senin adına çok sevindim canım. İnşallah defne elifin solunumu kısa zamnda düzene girer ve yarın eve birlikte dönersiniz :)) kızınada sanada maşallah canım doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum...

yine kendim yazıp kendim okumuşolucam ama neyyse
ayçaam bebişin gelmiş tebrikler canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer iklim maşallah herşeyin yolunda gitmesi sevindirici inşallah ayçamda sende hayırlısıyla tez vakitte bebelerinizle evinize dönersiniz maşallah sizlere

edut geçmiş olsun canım keşke bi bilgim olsaydıda yardımcı olabilseydim acil şifalar diliyorum

iremgözlüm geçmişi okurken bayağı heyecan yaptım inşallah herşey yolundadır allah yardımcın olsun

zeynep eltinin çocuğununmu ayağı alçıya alınmıştı geçmiş olsun

hmm aklımda zueleyhayla ilgilibişey vardı unuttumm

mevlüt takımı alan arkadaşçoookkk ciciiiiiiiiiiii sağlıkla mutluluk içinde iyi günlerde kullansın bebişin

fotoserin sizin bebekte geldi demi gözünüz aydın canım dün okumuştum ama yazamadım allah analı babalı sağlıklı ömürler versin...
veeeeee bakalımben kaçıncı anne olucam yarın dr gidiyorum böbrek sorunumdna dolayı yarın belirleyecekmiş doğum tarihini doktor çok endişeli korkulu ve heyecanlıyım
dünbebişime mevlüt takımı aldım çok şirin bugün sürekli sarılıp öptüm o minicik elbiseyi ve artık yeni yeni idrak ediyorum galiba ben anne oluyorum

GENELDE MESAJLARIM OKUNMUYO GİBİ HİSSEDİYORUM YADA PEK AKTİF OLMADIĞIM İÇİN BU BÖYLEDİR AMA YİNEDE SORAYIM BENİM SON İKİ GÜNDÜR CİDDİ AKINTIM VAR BU HAFTALARDA BU DURUMU YAŞAYAN VARMMI ARANIZDAA ARKADAŞLAR SARI YOĞUN KIVAMLI KOKUSUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…