fotoserin sizin bebekte geldi demi gözünüz aydın canım dün okumuştum ama yazamadım allah analı babalı sağlıklı ömürler versin...
veeeeee bakalımben kaçıncı anne olucam yarın dr gidiyorum böbrek sorunumdna dolayı yarın belirleyecekmiş doğum tarihini doktor çok endişeli korkulu ve heyecanlıyım
dünbebişime mevlüt takımı aldım çok şirin bugün sürekli sarılıp öptüm o minicik elbiseyi ve artık yeni yeni idrak ediyorum galiba ben anne oluyorum
GENELDE MESAJLARIM OKUNMUYO GİBİ HİSSEDİYORUM YADA PEK AKTİF OLMADIĞIM İÇİN BU BÖYLEDİR AMA YİNEDE SORAYIM BENİM SON İKİ GÜNDÜR CİDDİ AKINTIM VAR BU HAFTALARDA BU DURUMU YAŞAYAN VARMMI ARANIZDAA ARKADAŞLAR SARI YOĞUN KIVAMLI KOKUSUZ
bende 4.aydan itibaren enf.var ama hiç bu kadar yoğun akıntım yoktu enf.dan olabilirmiki :26: eğer ondansailerledi o zaman doğurmak istiyorum artık doğumdnas sonra ilk işim soğan suyu içmek olucak bolcaaaaa:89: ayrıca teşekkürler cevapladığın için,,
Canım benim akıntı problemim yok, ama bence gittiğinde mutlaka doktoruna sor yarın, eğer enfeksiyon falan oluşmuşsa tespit edilir.
Sağlıkla gelsinde canım normal sezeryan farketmez benimde aynı durumum var çünkü napalım sezeryanla gelsinlermerhaba kızlar...
dün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 36+5te 3300 olmuş ve 10 günde 600 gram almış doktor 4kiloyu bulursa normal doğuramazsın dedi ve daha önümde 22gün var (tahmini doğum tarihine) ne olcak bilmiorum doktor daha doğmadan rejim verdi bana değil ama bebek kilo almasın die mutlaka yarım saatte olsa yürü dedi bu arada aşağı çok baskı yaptığı için çıkmıodum pek yürüyüş yap dedi bakalım nolcak...bizden haberler bölee :26:
Canım benim bebeğimde baştan bu yana 2-3 hafta önde gidiyor fakat dr um bunun doğum tarihini öne alınacağını göstermez dedi ve sat tarihine göre alacak bebeği içine sinmiyorsa başka dr a görün bence erken alması doğru değilanlamakta zorluk çekiyorum gerçekten bu insanların vicdanı nasıl el veriyo..
arkadaşlar size bişi danışıcam..en son doktor kontrolümde doğum tarihim için doktor bana çok ilginç bişi söyledi,gittiğimde sat a göre 36+1 deydik fakat ultrason ölçümleri sonucu ortalama bebeğin gelişimi 37+4 çıktı ve doktor bu hesabı ölçü alacağını söyledi,40 haftalık sürecin son bir haftası riskli süreçmiş sezeryana girermiş,ölçümlerde yanlışlıklar da olabiliyo başka bi doktora görünmelimiyim şaşırdım doğrusu..
Tebrik ederim canım allah analı babalı büyümesini nasip etsin sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğinekızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
Çoğu gitmiş azı kalmış annesi inşallah bu süreyide çarçabuk atlatırsınıziyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
biraz kendimden bahsediyim
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
Tuğbacım benimde sürekli mantar enf. var akıntım dediğin gibi ne kokuyor ne de kaşıntı sorunum var mutlaka dr na danış canımfotoserin sizin bebekte geldi demi gözünüz aydın canım dün okumuştum ama yazamadım allah analı babalı sağlıklı ömürler versin...
veeeeee bakalımben kaçıncı anne olucam yarın dr gidiyorum böbrek sorunumdna dolayı yarın belirleyecekmiş doğum tarihini doktor çok endişeli korkulu ve heyecanlıyım
dünbebişime mevlüt takımı aldım çok şirin bugün sürekli sarılıp öptüm o minicik elbiseyi ve artık yeni yeni idrak ediyorum galiba ben anne oluyorum
GENELDE MESAJLARIM OKUNMUYO GİBİ HİSSEDİYORUM YADA PEK AKTİF OLMADIĞIM İÇİN BU BÖYLEDİR AMA YİNEDE SORAYIM BENİM SON İKİ GÜNDÜR CİDDİ AKINTIM VAR BU HAFTALARDA BU DURUMU YAŞAYAN VARMMI ARANIZDAA ARKADAŞLAR SARI YOĞUN KIVAMLI KOKUSUZ
kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
ben düşüncesizmiyim yaniiii...napiiim daha öncedende duymuştum kafama takıldı ,şimdi ben şu 2 haftayı atlatıyım diye bakıyorum zaten ...insan genede takıyo dimii...:26::26:..
bende 4.aydan itibaren enf.var ama hiç bu kadar yoğun akıntım yoktu enf.dan olabilirmiki :26: eğer ondansailerledi o zaman doğurmak istiyorum artık doğumdnas sonra ilk işim soğan suyu içmek olucak bolcaaaaa:89: ayrıca teşekkürler cevapladığın için
buda kızımdan sana
http://www.bursakelebekcicek.com/resimler/bursa_cicekci_ciceksiparisi3382.jpg
üff ya hastane çantamı hazırlayayım dedim zaten yanıma alacaklarım hazırdıda içine yerleştireyim dedim eşyalar sığmadı çantama annemi aradım bitane çanta görmüştük onunla ama satıcıya sinir oldum diye almamıştım yarın babamla gidip onu alsanıza dedim tamam alırız dedibide bişey sorucam kızlar hastane çantanıza emzik biberon koydunuzmu ???
kalbin ne temizmiş mi,randa az evel lavabodaydım çıkarmaya koştum yineTuğbacım benimde sürekli mantar enf. var akıntım dediğin gibi ne kokuyor ne de kaşıntı sorunum var mutlaka dr na danış canım
kopiş sen nerelerdeydin uzun zamandır yoktun..canım doktora görün.. enfeksiyon erken doğumu da tetikler.. 35. haftadasın gerçi de.. dursun kuzun biraz daha içeride..
bol bol su iç.. hem kaan kocatepenin sitesinde okumuştum sanırım 30-32 haftadan itibaren akıntılar çoğalıyormuş diye.. ama tedbirini almak lazım..
bir de hazır meyve sularından da uzak dur, tatlı şeylerden falan da.. şeker enfeksiyonu tetikliyormuş...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
biraz kendimden bahsediyim
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
en sadece biberon koydum sezeryanda hemen süt gelmeyebiliyomuş ilk bi kaçsaat mama ile besliyolarmış ne kadar doğru bilemem birde bi arkadaşım yeni doğum yaptı dedikigöğüs ucu almayı unutma çok işine yarıyo nasıl bişeydedim dediki göğüs koruyucu olarak satılıyo göğüs ucu düz olunca şiş yada uçcus göğüsler yara olabiliyomuş bebekte beslenemiyomuş annede acı çekiyomuş aklında olsun araştır istersenüff ya hastane çantamı hazırlayayım dedim zaten yanıma alacaklarım hazırdıda içine yerleştireyim dedim eşyalar sığmadı çantama annemi aradım bitane çanta görmüştük onunla ama satıcıya sinir oldum diye almamıştım yarın babamla gidip onu alsanıza dedim tamam alırız dedibide bişey sorucam kızlar hastane çantanıza emzik biberon koydunuzmu ???
canım ben biberon koydum nolunolmaz diye ama yalancı memeyi düşünmüyorum.
en sadece biberon koydum sezeryanda hemen süt gelmeyebiliyomuş ilk bi kaçsaat mama ile besliyolarmış ne kadar doğru bilemem birde bi arkadaşım yeni doğum yaptı dedikigöğüs ucu almayı unutma çok işine yarıyo nasıl bişeydedim dediki göğüs koruyucu olarak satılıyo göğüs ucu düz olunca şiş yada uçcus göğüsler yara olabiliyomuş bebekte beslenemiyomuş annede acı çekiyomuş aklında olsun araştır istersen
esmerşeker sezeryan dedim kendimiçin konuştum yani inşallah sen normaldoğum yaparsın herşey sorunsuz ilerler bi avazda yada avazın sesin soluğun çıkmadan bi ıkınmada gelsin bebişin
inşallah gerek kalmaz ben 2 öncesindne bu yana bolca vazelinle ovuyorum yumuşasın kuru olp kabuklanmasın diye inşallah faydasını görürüm vazeli sadece çatlamamı durdurdu memişlerdede aynı etkiyi gösterirse vazgeçilmez favorim olucak :))emzik kalsın o zaman biberonu bende koyayım çantama nee olur ne olmaz....
tubacım onu bende duydum ama kararsız kaldım kimi işe yarar kimi işe yaramaz demiş şimdilik almıycam herhalde ama lazım olursa hastanenin karsısında eczaneler var ordan biri alır gelir herhalde
üff ya hastane çantamı hazırlayayım dedim zaten yanıma alacaklarım hazırdıda içine yerleştireyim dedim eşyalar sığmadı çantama annemi aradım bitane çanta görmüştük onunla ama satıcıya sinir oldum diye almamıştım yarın babamla gidip onu alsanıza dedim tamam alırız dedibide bişey sorucam kızlar hastane çantanıza emzik biberon koydunuzmu ???
inşallah istediğin gibi olur herşey bende sezeryan olucağımı biliyorum sloganımı atıyorum FARKINDAYIM KORKMUYORUM :18::18::18::18::18:inşallah cnm çok sağol şimdilik normal görünüyo ama son kntrllerim yapılmadı çatı falan ama sanki normal olacakmış gibi hissediyorum :))
inşallah gerek kalmaz ben 2 öncesindne bu yana bolca vazelinle ovuyorum yumuşasın kuru olp kabuklanmasın diye inşallah faydasını görürüm vazeli sadece çatlamamı durdurdu memişlerdede aynı etkiyi gösterirse vazgeçilmez favorim olucak :))
kopiş sen nerelerdeydin uzun zamandır yoktun..
canım bana ilk 4.ayda erken doğum riskin var enf bayağı çok dedi drşükür şuana kadar gelmedi zaten erken alıcaklar bebeği ama böbrekten dolayı aslında böbrekteki büyüme enfeksiyonlada alakalı sorucam yarın inş. bu arada takdire değersin bizlerden geridesin hafta olarak ama ne güzel araştırmışsın ben hiç araştırmadım korkuyorum kötü bişey okursam diye etkilenip evham yapıyorum çünkü korkunun ecele faydası yok ama...
hazır mey.suyu başındna beri içmiyorum gaz yapar diye duymuştum ama şeker konusunda sussam daha iyi iki gğğnde bi tepsi şeyi.... bitirdiğimi günde iki paket çikolata yediğimi sölemiyim demiteşekkürler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?