2011 Ekim Anneleri

Canım benim akıntı problemim yok, ama bence gittiğinde mutlaka doktoruna sor yarın, eğer enfeksiyon falan oluşmuşsa tespit edilir.

Son düzenleme:
,,

Canım benim akıntı problemim yok, ama bence gittiğinde mutlaka doktoruna sor yarın, eğer enfeksiyon falan oluşmuşsa tespit edilir.
bende 4.aydan itibaren enf.var ama hiç bu kadar yoğun akıntım yoktu enf.dan olabilirmiki :26: eğer ondansailerledi o zaman doğurmak istiyorum artık doğumdnas sonra ilk işim soğan suyu içmek olucak bolcaaaaa:89: ayrıca teşekkürler cevapladığın için

buda kızımdan sana
http://www.bursakelebekcicek.com/resimler/bursa_cicekci_ciceksiparisi3382.jpg

Sağlıkla gelsinde canım normal sezeryan farketmez benimde aynı durumum var çünkü napalım sezeryanla gelsinler
Canım benim bebeğimde baştan bu yana 2-3 hafta önde gidiyor fakat dr um bunun doğum tarihini öne alınacağını göstermez dedi ve sat tarihine göre alacak bebeği içine sinmiyorsa başka dr a görün bence erken alması doğru değil
Tebrik ederim canım allah analı babalı büyümesini nasip etsin sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine
Çoğu gitmiş azı kalmış annesi inşallah bu süreyide çarçabuk atlatırsınız
Tuğbacım benimde sürekli mantar enf. var akıntım dediğin gibi ne kokuyor ne de kaşıntı sorunum var mutlaka dr na danış canım

slm kızlar iyi geceler nasılsınız iki gündür pek giremiyorum nete niyeyse giresim yok inş. herkes iyidir. bi geçmişe bakalım neler olmuş var mı yeni gelişmeler

maş. canım Defne Elif'e inş. tez zamanda çıkar servisten alırsın kucağına..

ben düşüncesizmiyim yaniiii...napiiim daha öncedende duymuştum kafama takıldı ,şimdi ben şu 2 haftayı atlatıyım diye bakıyorum zaten ...insan genede takıyo dimii...:26::26:..

yok kız daha neler :)) takılmış kafana sormuşsun sen ne var bunda. bana söyleyen kadın acildeyken söyledi düşün ben acile gidiyorum 8 aylığım ve bana öyle bi şey söylüyor ben ona çok bozulmuştum Nidacım

canım doktora görün.. enfeksiyon erken doğumu da tetikler.. 35. haftadasın gerçi de.. dursun kuzun biraz daha içeride..
bol bol su iç.. hem kaan kocatepenin sitesinde okumuştum sanırım 30-32 haftadan itibaren akıntılar çoğalıyormuş diye.. ama tedbirini almak lazım..
bir de hazır meyve sularından da uzak dur, tatlı şeylerden falan da.. şeker enfeksiyonu tetikliyormuş...

nejlaaaaaaa... kız hani doktor dediydi 3-4 güne bebiş gelir diye
son haftandasın.. 42. haftaya kadar bekleyecek mi doktor gelmezse bebek ?

üff ya hastane çantamı hazırlayayım dedim zaten yanıma alacaklarım hazırdıda içine yerleştireyim dedim eşyalar sığmadı çantama annemi aradım bitane çanta görmüştük onunla ama satıcıya sinir oldum diye almamıştım yarın babamla gidip onu alsanıza dedim tamam alırız dedi bide bişey sorucam kızlar hastane çantanıza emzik biberon koydunuzmu ???

canım ben biberon koydum nolunolmaz diye ama yalancı memeyi düşünmüyorum.

Tuğbacım benimde sürekli mantar enf. var akıntım dediğin gibi ne kokuyor ne de kaşıntı sorunum var mutlaka dr na danış canım
kalbin ne temizmiş mi,randa az evel lavabodaydım çıkarmaya koştum yine 17: söylendim kendi kendime mirandada başından beri çıkarıyoduinşallah benim kızımda toplu bi bebek olur bunca çıkarmama rağmen diye pek ümitli değilim ama neyse sağlıkla gelsin...
evet yarın bi sorayım hatta not edeyim her seferindeheyecanda uutuyorum çünkü teşekkürler canım

kopiş sen nerelerdeydin uzun zamandır yoktun..
canım bana ilk 4.ayda erken doğum riskin var enf bayağı çok dedi drşükür şuana kadar gelmedi zaten erken alıcaklar bebeği ama böbrekten dolayı aslında böbrekteki büyüme enfeksiyonlada alakalı sorucam yarın inş. bu arada takdire değersin bizlerden geridesin hafta olarak ama ne güzel araştırmışsın ben hiç araştırmadım korkuyorum kötü bişey okursam diye etkilenip evham yapıyorum çünkü korkunun ecele faydası yok ama...
hazır mey.suyu başındna beri içmiyorum gaz yapar diye duymuştum ama şeker konusunda sussam daha iyi iki gğğnde bi tepsi şeyi.... bitirdiğimi günde iki paket çikolata yediğimi sölemiyim demi teşekkürler canımm

maş. iyi olmasına çok sevindim. niş. tez zamanda alırsın kollarına evinize gidersiniz kızınla

en sadece biberon koydum sezeryanda hemen süt gelmeyebiliyomuş ilk bi kaçsaat mama ile besliyolarmış ne kadar doğru bilemem birde bi arkadaşım yeni doğum yaptı dedikigöğüs ucu almayı unutma çok işine yarıyo nasıl bişeydedim dediki göğüs koruyucu olarak satılıyo göğüs ucu düz olunca şiş yada uçcus göğüsler yara olabiliyomuş bebekte beslenemiyomuş annede acı çekiyomuş aklında olsun araştır istersen

esmerşeker sezeryan dedim kendimiçin konuştum yani inşallah sen normaldoğum yaparsın herşey sorunsuz ilerler bi avazda yada avazın sesin soluğun çıkmadan bi ıkınmada gelsin bebişin

canım ben biberon koydum nolunolmaz diye ama yalancı memeyi düşünmüyorum.

emzik kalsın o zaman biberonu bende koyayım çantama nee olur ne olmaz....
tubacım onu bende duydum ama kararsız kaldım kimi işe yarar kimi işe yaramaz demiş şimdilik almıycam herhalde ama lazım olursa hastanenin karsısında eczaneler var ordan biri alır gelir herhalde

esmerşeker sezeryan dedim kendimiçin konuştum yani inşallah sen normaldoğum yaparsın herşey sorunsuz ilerler bi avazda yada avazın sesin soluğun çıkmadan bi ıkınmada gelsin bebişin

inşallah cnm çok sağol şimdilik normal görünüyo ama son kntrllerim yapılmadı çatı falan ama sanki normal olacakmış gibi hissediyorum :))

inşallah gerek kalmaz ben 2 öncesindne bu yana bolca vazelinle ovuyorum yumuşasın kuru olp kabuklanmasın diye inşallah faydasını görürüm vazeli sadece çatlamamı durdurdu memişlerdede aynı etkiyi gösterirse vazgeçilmez favorim olucak :))

dün gece belimden kasıklarıma doğru yaklaşık 1 saat boyunca ağrım oldu gecenin ikisinde baya bi telaşlandık eşimle kalktık çantamızı doldurduk :)))
şimdiye kadar hep erteledim çanta doldurmayı sanki doldurunca doğuracakmışım gibi hissettim her şey de hazır ama elim gitmedi bi türlü. tabi dün gece işin ciddiyetini anladık :))

çanta konusuna gelince ben normal spor bi çantaya bebeğin eşyalarını koydum. bakım çantasına da kendi eşyalarımı koydum canım. hem daha derli toplu oldu.
bakım çantalarının biberon aparatı oluyor ya ona da biberon ve emziğini koydum ne olur ne olmaz diye. onlar da gidecek inş. hastaneye

inşallah cnm çok sağol şimdilik normal görünüyo ama son kntrllerim yapılmadı çatı falan ama sanki normal olacakmış gibi hissediyorum :))
inşallah istediğin gibi olur herşey bende sezeryan olucağımı biliyorum sloganımı atıyorum FARKINDAYIM KORKMUYORUM :18::18::18::18::18:

çatlamayı durdurduysa ben de kullanayım tubacım ben baya bi çatladım çünkü

buralardayım tatlım da pek yazmıyorum.. 2-3 saat önce yazdıydım.. eşim şehirdışında diye evde pek durmadım.. bu gece evimde rahat edeyim dedim..
açtım youtube'den müzikleri.. bir yandan ben bir yandan oğluşum dinliyoruz.. beğenmediklerine tepki gösteriyor sanırım
araştırmalara gelince.. ben daha hamile kalmadan 7-8 ay öncesinden herşeyi didik didik ettiydim hamile kalınca da hiç bişiye bakmadım aklım karışmasın diye..
ama enfeksiyon en büyük korkum.. ağrım sızım kaşıntım bişiyim yok.. bir tek küçük wc gittikten 1-2 dk sonra hafiften kalan 3-4 damla sızıyor... çamaşır değişmekten illahlah geldi..
günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum.. evdeyken idare ediyorum sık sık çamaşır değişiyorum da.. çarşamba idrarda enfeksiyon çıkınca ilaç yazdı içtim artık onun etkisinden mi sebamedin mi bilmem de rahatladım biraz..
oğlumdan önce ben sidikli oldum
tatlıya da dikkat et :)
bayram boyunca 1lokma şerbetli tatlı yemedim.. kendim de 2 tepsi yaptım bişiden.. .. .. .. ama 1-2 misafire anca ikram ettim geri kalanını döktüm çöpe.. :83:
tatlısever biriydim.. gebelik yaradı mı yaramadı mı bilmem ama eskisi gibi yiyemiyorum tatlı bişileri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…