2011 Ekim Anneleri

çatlamayı durdurdu derken ? göbişteki çatlakları mı canım ? benimkiler artarak devam ediyo da

yatmadan koyduklarımı yazayım eksiğim varsa ekle dersiniz
bebek çantası
10 yenidoğan bezi
2 hastane çıkışı
1 penye battaniye
1 polar battaniye
2 takım alt ve üst pijama
1 tulum
2 yenidoğan çıtçıtlı badi
2 iç zıbın
bir biberon
1 ıslak mendil
3 pamuklu ağız mendili
1 cevşen
1 mini kur'anı kerim yastığı için
anne çantası
2 pijama takımı (takımın birinin sabahlık takımı var)
1 havlu
1 ıslakmendil
1 çift terlik (41 numaro)
lohusa tacı
şal
3 pamuklu atlet
3 pamuklu bol beli lastiksiz iç çamaşırı
1emzirme sutyeni
6 adet göğüs pedi
1 metre pamuklu bez (komşum al yanında bulunsun dedi)
1 paket kanatlı uzun ped
bir rimel ve göz kalemi
bişeyler eksikl gibi sankii:26:

istersen penye eldivenle şapka da ekle

bende lansinoh krem aldım ama daha kullanmaya başlamadım cnm oda baya işe yarıyormuş kullananlar çok memnun

bende acil bişey olursa hazır hepsi doldurur çantaya çıkarım diyordum ama hazırda dursun daha iyi benim eşimde 2 çanta yap dedi ama ben istemiyorum bide cnm ben o bakım çantasından almadım daha seninkiydi galiba yanlış hatırlamıyorsam çok hoşuma gitmişti neydi markası modeli ???

alıntılar gittiiiiiii yazdıklarım gitiiiiiiiiiof aMA YAAAAA

canım benim aldığım bu

Avvio Avvio Anne Bebek Çantası A-8020 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

kahverengi olanını aldım 100 tl idi galiba. tek çanta istersen büyük boy bi şey götürmen lazım o yüzden anne ayrı bebek ayrı çanta daha rahat kullanılır gibi geldi bana

FATOŞCUM CEVABIN İÇÇİN TEŞEKKÜREDRİM.
ciciniz çok güzel canım miniğin iyi günlerde kulansın inş.

gözün aydın ayçacım ALLAH analı babalı büyütsün sağlık sorununuzda en kısa sürede geçer mutlu mutlu evinize gidersiniz inş

maaşaallah kızına canım gün geöçtikçe dahada iyi olur ve biran önce kucağına alırsın inş.
tuğbacım doğum yaklaştıkça akıntı fazlalaşırmış bende de var ama sarı değil beyaz oluyor.

nejlaaaaaaa... kız hani doktor dediydi 3-4 güne bebiş gelir diye
son haftandasın.. 42. haftaya kadar bekleyecek mi doktor gelmezse bebek ?
kopişcim dr inat etti oğlum geleceği zamanı önce Allah sonra oğlum belirlicek bekliyoruz.salı günü gidicem bakalım dr muz suyumuza ve plesantanın durumuna göre konuşacağız dedi.

elifcim ben emzik kullandırmak istiyorum bu yüzden koydum çantaya.

tubacım pek bi eksiğin yok bence kendine ve bebişe çorap al bide hastaneden çıkarken giymek için bişeyler al ben normal eşofman takımı bide spor ayakabılarımı koydum çıkarken onları giyicem

ben 49 kg ile gebe kaldım minyon tipliyimdir ne kadar yersem yiyim kilo almaya müsait olmayan bi bünyem vardı ama gebeliğin ilk 3 ayında 5 kşlo aldım ve 5.ayın başlarında sağ ve sol basenimde iğrenç cırtlar oldu çatlamalar yani ki ben 3.aydan itibaren düzenli kakao badem ve beb yağı kullanıyodum daha bi artırdım kullanmayı derkeeeen 5 ayın sonunda anaaaamm oda ne totom resmen 18 kedinin saldırısına uğramış gibiydi kırmızı kırmızı ve bildiğiniz tırmalanmış gib iyırtıldı sanırım aniden gennişleyince yırtılmak kaçınılmaz oldu safinaz tipli tuğba için :)) o dönemde eşimin memleketine izne gitmiştik hediyelik almak çin rosense girdik ben ürünlere bakarken vazelin gözüme ilişti topğuklarım için alayım diye bakıyodum satıcı bana hamilesiniz gaiba dedi evet dedim şiddetle tavsiye dedim içeriğindeki bilmemne yağı çatlamayı önlüyor dedi aaaa dedim ve kaptım iki tane şimdi yeni bitmek üzere 2.side ve çok şükür başka çatlağım olmadı hiç ayrıca
çatlaklar dopğumdan bbikaç ay sonra rengini soldururmuş yani kırmızıklar beyaza sonradan dönermiş benimki yeni yeni beyazlıyo çok şükür kesinlikle rosensenin vazelini der başka bişey demem

SON OLARAK BEN BUNU DAHA ÖNCE İKİ DEFA YAZMIŞTIM AMA MESAJLARIM GENELDE OKUNMUYO YADA GÖZDEN KAÇIYO

sağol filizcim doğru hatırlamısım senin çantandı beğendiğim hatta bayıldığım çok şık ve güzel kullanışlıda görünüyo bende bundan alırım herhalde

sağol filizcim doğru hatırlamısım senin çantandı beğendiğim hatta bayıldığım çok şık ve güzel kullanışlıda görünüyo bende bundan alırım herhalde

beğendiğine sevindim canım. çok kullanışlı bi şeye benziyo kumaşı da çok iyi bez olanlar falan vardı ama bunun deri gibi tavsiye ederim canım. bi de iç göz dış göz seçeneği fazla
bi de trende uygun ben de sevdim :))
gözüme mağazada çok büyük göründü ama bi bayan vardı bebeği1 yaşında buna bile sığmayacak dedi büyük olması iyimiş
gerçi bütün bakım çantaları büyüktü
inş. alırsan memnun kalır da beni yad edersin arada :))
öpüyorum canım

ben de kullanayım vazelin bari kalan yerlerimi kurtarayım:18:
herkese iyi geceler kızlar tatlı huzurlu uykular ve rüyalarr

kız okuyoruz mesajlarını niye okumayalım sadece o zaman ihtiyacım yokmuş dememkki çünkü benim çatlaklar yeni yeni belirmeye başladı.
şu hamilelik bitse de alınganlıklar kalksa ya :))) inan her yazılanı okuyorum ben :))

canım bugün hiç giremedim topiğe geçmişi okudum ancak yazabildim.

anladım canım. hadi biz çıktık abimizin ellerinden öpüyoruz :)) iyi geceler

istersen penye eldivenle şapka da ekle
onlar hastane çıkışlarında var dye koymadım başka yetmezmiki ikişerb adet?

.

tuğbacım doğum yaklaştıkça akıntı fazlalaşırmış bende de var ama sarı değil beyaz oluyor.

.
hmm bendeki kesin enf.dan o zman kurtulamadım ne yaptıysam ya kronikleşmş sanki onca ilaç nereye gitti acaba

tubacım pek bi eksiğin yok bence kendine ve bebişe çorap al bide hastaneden çıkarken giymek için bişeyler al ben normal eşofman takımı bide spor ayakabılarımı koydum çıkarken onları giyicem
aa bak çorapları yazmayı unutmuşum aldım aldım :)) amaaa geçenlerdedeyazmıştım hastanedne çıkışta ne giymeyi düşünüyonuz diye banada fikir olurdedim ama kims ecevap vermedi bizee hangi taşa vurayım şu saçsız başı eşofman dar olurmuki yani eskiler 34 bedenler olmaz şimdi xl giyorum almakta istemiyorum bu geçici bi dönem en az 2 ay alış veriş yapmıyım deidm şişleirm insin kilolar gitsin bana bol bişey lazım ama mümkünse hamileliklerin hepsini çöpe atıcam öğğ geldi artık bol bişey almalı dikişlerimi acıtmasın yazık bana

msjların okunuyo cnm ama sen taşınmadan önceki kadar aktif değilsin ya sana öyle geliyordur bide beğen butonumuzda yok artık insan beğenilmeyince takip edilmediğini düşünüyo bulursam bende alayım o vazelinden gerçi şurda pek bişey kalmadı ama onuda kullanmadım demeyeyim

bi an eşim topiğe girip bana mesaj atmış sandım oda aynı şeyi sölüyoda iyi geceler canım

ben de kullanayım vazelin bari kalan yerlerimi kurtarayım:18:
herkese iyi geceler kızlar tatlı huzurlu uykular ve rüyalarr
ben gün aşırı duş alırım her duştan sonra mutlaka sürerim göbeğim göğüsler şükür cızık bile yok alt tarafıda az hasarla atlattım sayılır inşallah bundna sonra coşmazlar iştahım deli gib ioldu çünkü

HERKESE İYİ GECELER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…