inşallah gerek kalmaz ben 2 öncesindne bu yana bolca vazelinle ovuyorum yumuşasın kuru olp kabuklanmasın diye inşallah faydasını görürüm vazeli sadece çatlamamı durdurdu memişlerdede aynı etkiyi gösterirse vazgeçilmez favorim olucak :))
yatmadan koyduklarımı yazayım eksiğim varsa ekle dersiniz
bebek çantası
10 yenidoğan bezi
2 hastane çıkışı
1 penye battaniye
1 polar battaniye
2 takım alt ve üst pijama
1 tulum
2 yenidoğan çıtçıtlı badi
2 iç zıbın
bir biberon
1 ıslak mendil
3 pamuklu ağız mendili
1 cevşen
1 mini kur'anı kerim yastığı için
anne çantası
2 pijama takımı (takımın birinin sabahlık takımı var)
1 havlu
1 ıslakmendil
1 çift terlik (41 numaro)
lohusa tacı
şal
3 pamuklu atlet
3 pamuklu bol beli lastiksiz iç çamaşırı
1emzirme sutyeni
6 adet göğüs pedi
1 metre pamuklu bez (komşum al yanında bulunsun dedi)
1 paket kanatlı uzun ped
bir rimel ve göz kalemi
bişeyler eksikl gibi sankii:26:
bende lansinoh krem aldım ama daha kullanmaya başlamadım cnm oda baya işe yarıyormuş kullananlar çok memnuninşallah gerek kalmaz ben 2 öncesindne bu yana bolca vazelinle ovuyorum yumuşasın kuru olp kabuklanmasın diye inşallah faydasını görürüm vazeli sadece çatlamamı durdurdu memişlerdede aynı etkiyi gösterirse vazgeçilmez favorim olucak :))
dün gece belimden kasıklarıma doğru yaklaşık 1 saat boyunca ağrım oldu gecenin ikisinde baya bi telaşlandık eşimle kalktık çantamızı doldurduk :)))
şimdiye kadar hep erteledim çanta doldurmayı sanki doldurunca doğuracakmışım gibi hissettim her şey de hazır ama elim gitmedi bi türlü. tabi dün gece işin ciddiyetini anladık :))
çanta konusuna gelince ben normal spor bi çantaya bebeğin eşyalarını koydum. bakım çantasına da kendi eşyalarımı koydum canım. hem daha derli toplu oldu.
bakım çantalarının biberon aparatı oluyor ya ona da biberon ve emziğini koydum ne olur ne olmaz diye. onlar da gidecek inş. hastaneye
bende lansinoh krem aldım ama daha kullanmaya başlamadım cnm oda baya işe yarıyormuş kullananlar çok memnun
bende acil bişey olursa hazır hepsi doldurur çantaya çıkarım diyordum ama hazırda dursun daha iyi benim eşimde 2 çanta yap dedi ama ben istemiyorum bide cnm ben o bakım çantasından almadım daha seninkiydi galiba yanlış hatırlamıyorsam çok hoşuma gitmişti neydi markası modeli ???
ciciniz çok güzel canım miniğin iyi günlerde kulansın inş.bu arada kızlar
yürüyüşe çıkmıştık az önce kocişle civile girdik, minnoşa bir tane prematüre tulum aldık bide mevlüt takımı
ay çok beğendim alırken
kızışım doğsunda giysin inşallah cici cici
bakın çok sevimli yaaEki Görüntüle 258385 Eki Görüntüle 258386
gözün aydın ayçacım ALLAH analı babalı büyütsün sağlık sorununuzda en kısa sürede geçer mutlu mutlu evinize gidersiniz inşkızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
maaşaallah kızına canım gün geöçtikçe dahada iyi olur ve biran önce kucağına alırsın inş.iyi akşamlar kızlar nasılsınız duyguyla benden başka doğum yapan varmı merak ettim..
biraz kendimden bahsediyimş.
kızım 10 gün olucak küvezde hala ama durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor allaha şükür ben süt sağıp götürüyorum ilk zamanlar ağızdan sondayla veriliyordu bugün biberona başlamışlar çok sevindim kiloda alıyor hergün bugün 20 gr almışsolunum sorunuda ortadan kalktı sarılık oldu onuda atlattı bu hafta hep iyi şeyler oldu bin şükür ..
şu anda sadece azdaha kilo alması ve biberonda daha güçlü olması bekleniyor herşey yoluna giriyor yavaş yavaş acaba ne zaman vericekler sabırsızlıkla bekliyoruz ama tahminen bir haftayıda geçmez ama hayırlısı onlar annenin bakabileceği duruma getirmeye çalışıyorlar bebeğimi.sadece az daha sabredicez bıkmadan usanmadan 2 saatte bir makinede sağıyorum kendimi ve günde bir gidip hem kızımı görüyorum hemde sütü veriyorum.
her gittiğimde çıplaktı sadece bezi vardı ama bugün pembe çıtçıtlı giydirmişlerdi o kadar sevindim ki pamuk kızım prenses gibiydi pembelerle ..
bende iyiyim aşağıdaki dikişlerim sızlıyor acıyor ama umursamıyorum kızım iyi olsunda..bizden böyle arkadaşlar ..
tuğbacım doğum yaklaştıkça akıntı fazlalaşırmış bende de var ama sarı değil beyaz oluyor.fotoserin sizin bebekte geldi demi gözünüz aydın canım dün okumuştum ama yazamadım allah analı babalı sağlıklı ömürler versin...
veeeeee bakalımben kaçıncı anne olucam yarın dr gidiyorum böbrek sorunumdna dolayı yarın belirleyecekmiş doğum tarihini doktor çok endişeli korkulu ve heyecanlıyım
dünbebişime mevlüt takımı aldım çok şirin bugün sürekli sarılıp öptüm o minicik elbiseyi ve artık yeni yeni idrak ediyorum galiba ben anne oluyorum
GENELDE MESAJLARIM OKUNMUYO GİBİ HİSSEDİYORUM YADA PEK AKTİF OLMADIĞIM İÇİN BU BÖYLEDİR AMA YİNEDE SORAYIM BENİM SON İKİ GÜNDÜR CİDDİ AKINTIM VAR BU HAFTALARDA BU DURUMU YAŞAYAN VARMMI ARANIZDAA ARKADAŞLAR SARI YOĞUN KIVAMLI KOKUSUZ
kopişcim dr inat etti oğlum geleceği zamanı önce Allah sonra oğlum belirlicek bekliyoruz.salı günü gidicem bakalım dr muz suyumuza ve plesantanın durumuna göre konuşacağız dedi.nejlaaaaaaa... kız hani doktor dediydi 3-4 güne bebiş gelir diye
son haftandasın.. 42. haftaya kadar bekleyecek mi doktor gelmezse bebek ?
üff ya hastane çantamı hazırlayayım dedim zaten yanıma alacaklarım hazırdıda içine yerleştireyim dedim eşyalar sığmadı çantama annemi aradım bitane çanta görmüştük onunla ama satıcıya sinir oldum diye almamıştım yarın babamla gidip onu alsanıza dedim tamam alırız dedibide bişey sorucam kızlar hastane çantanıza emzik biberon koydunuzmu ???
canım benim aldığım bu
Avvio Avvio Anne Bebek Çantası A-8020 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
kahverengi olanını aldım 100 tl idi galiba. tek çanta istersen büyük boy bi şey götürmen lazım o yüzden anne ayrı bebek ayrı çanta daha rahat kullanılır gibi geldi bana
canım bugün hiç giremedim topiğe geçmişi okudum ancak yazabildim.nejla kız doğuruyo musun :)) adın var ama sesin yok ses var arada merak ettim seni
sağol filizcim doğru hatırlamısım senin çantandı beğendiğim hatta bayıldığım çok şık ve güzel kullanışlıda görünüyo bende bundan alırım herhalde
ben 49 kg ile gebe kaldım minyon tipliyimdir ne kadar yersem yiyim kilo almaya müsait olmayan bi bünyem vardı ama gebeliğin ilk 3 ayında 5 kşlo aldım ve 5.ayın başlarında sağ ve sol basenimde iğrenç cırtlar oldu çatlamalar yani ki ben 3.aydan itibaren düzenli kakao badem ve beb yağı kullanıyodum daha bi artırdım kullanmayı derkeeeen 5 ayın sonunda anaaaamm oda ne totom resmen 18 kedinin saldırısına uğramış gibiydi kırmızı kırmızı ve bildiğiniz tırmalanmış gib iyırtıldı sanırım aniden gennişleyince yırtılmak kaçınılmaz oldu safinaz tipli tuğba için :)) o dönemde eşimin memleketine izne gitmiştik hediyelik almak çin rosense girdik ben ürünlere bakarken vazelin gözüme ilişti topğuklarım için alayım diye bakıyodum satıcı bana hamilesiniz gaiba dedi evet dedim şiddetle tavsiye dedim içeriğindeki bilmemne yağı çatlamayı önlüyor dedi aaaa dedim ve kaptım iki tane şimdi yeni bitmek üzere 2.side ve çok şükür başka çatlağım olmadı hiç ayrıca
çatlaklar dopğumdan bbikaç ay sonra rengini soldururmuş yani kırmızıklar beyaza sonradan dönermiş benimki yeni yeni beyazlıyo çok şükür kesinlikle rosensenin vazelini der başka bişey demem
SON OLARAK BEN BUNU DAHA ÖNCE İKİ DEFA YAZMIŞTIM AMA MESAJLARIM GENELDE OKUNMUYO YADA GÖZDEN KAÇIYO
ben 49 kg ile gebe kaldım minyon tipliyimdir ne kadar yersem yiyim kilo almaya müsait olmayan bi bünyem vardı ama gebeliğin ilk 3 ayında 5 kşlo aldım ve 5.ayın başlarında sağ ve sol basenimde iğrenç cırtlar oldu çatlamalar yani ki ben 3.aydan itibaren düzenli kakao badem ve beb yağı kullanıyodum daha bi artırdım kullanmayı derkeeeen 5 ayın sonunda anaaaamm oda ne totom resmen 18 kedinin saldırısına uğramış gibiydi kırmızı kırmızı ve bildiğiniz tırmalanmış gib iyırtıldı sanırım aniden gennişleyince yırtılmak kaçınılmaz oldu safinaz tipli tuğba için :)) o dönemde eşimin memleketine izne gitmiştik hediyelik almak çin rosense girdik ben ürünlere bakarken vazelin gözüme ilişti topğuklarım için alayım diye bakıyodum satıcı bana hamilesiniz gaiba dedi evet dedim şiddetle tavsiye dedim içeriğindeki bilmemne yağı çatlamayı önlüyor dedi aaaa dedim ve kaptım iki tane şimdi yeni bitmek üzere 2.side ve çok şükür başka çatlağım olmadı hiç ayrıca
çatlaklar dopğumdan bbikaç ay sonra rengini soldururmuş yani kırmızıklar beyaza sonradan dönermiş benimki yeni yeni beyazlıyo çok şükür kesinlikle rosensenin vazelini der başka bişey demem
SON OLARAK BEN BUNU DAHA ÖNCE İKİ DEFA YAZMIŞTIM AMA MESAJLARIM GENELDE OKUNMUYO YADA GÖZDEN KAÇIYO
canım bugün hiç giremedim topiğe geçmişi okudum ancak yazabildim.
onlar hastane çıkışlarında var dye koymadım başka yetmezmiki ikişerb adet?istersen penye eldivenle şapka da ekle
hmm bendeki kesin enf.dan o zman kurtulamadım ne yaptıysam ya kronikleşmş sanki onca ilaç nereye gitti acaba.
tuğbacım doğum yaklaştıkça akıntı fazlalaşırmış bende de var ama sarı değil beyaz oluyor.
.
aa bak çorapları yazmayı unutmuşum aldım aldım :)) amaaa geçenlerdedeyazmıştım hastanedne çıkışta ne giymeyi düşünüyonuz diye banada fikir olurdedim ama kims ecevap vermedi bizee hangi taşa vurayım şu saçsız başıtubacım pek bi eksiğin yok bence kendine ve bebişe çorap al bide hastaneden çıkarken giymek için bişeyler al ben normal eşofman takımı bide spor ayakabılarımı koydum çıkarken onları giyicem
bi an eşim topiğe girip bana mesaj atmış sandım oda aynı şeyi sölüyodakız okuyoruz mesajlarını niye okumayalım sadece o zaman ihtiyacım yokmuş dememkki çünkü benim çatlaklar yeni yeni belirmeye başladı.
şu hamilelik bitse de alınganlıklar kalksa ya :))) inan her yazılanı okuyorum ben :))
ben gün aşırı duş alırım her duştan sonra mutlaka sürerim göbeğim göğüsler şükür cızık bile yokben de kullanayım vazelin bari kalan yerlerimi kurtarayım:18:
herkese iyi geceler kızlar tatlı huzurlu uykular ve rüyalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?