onlar hastane çıkışlarında var dye koymadım başka yetmezmiki ikişerb adet?
hmm bendeki kesin enf.dan o zman kurtulamadım ne yaptıysam ya kronikleşmş sanki onca ilaç nereye gitti acaba
aa bak çorapları yazmayı unutmuşum aldım aldım :)) amaaa geçenlerdedeyazmıştım hastanedne çıkışta ne giymeyi düşünüyonuz diye banada fikir olurdedim ama kims ecevap vermedi bizee hangi taşa vurayım şu saçsız başıeşofman dar olurmuki yani eskiler 34 bedenler olmaz şimdi xl giyorum almakta istemiyorum bu geçici bi dönem en az 2 ay alış veriş yapmıyım deidm şişleirm insin kilolar gitsin bana bol bişey lazım ama mümkünse hamileliklerin hepsini çöpe atıcam öğğ geldi artık bol bişey almalı dikişlerimi acıtmasın yazık bana
ASLINDA HAKLISIN burada komşu yok sosyal hiçbişey yok bende bütün gün uyuşuk mayışık hallerdeyim bazen okuyup tazm yazacakken esneyerek çıkıyorum neyse sayenizde acısını çıkarıdm bugünmsjların okunuyo cnm ama sen taşınmadan önceki kadar aktif değilsin ya sana öyle geliyordur bide beğen butonumuzda yok artık insan beğenilmeyince takip edilmediğini düşünüyo bulursam bende alayım o vazelinden gerçi şurda pek bişey kalmadı ama onuda kullanmadım demeyeyim
estağfurullah canım.iyi geceler sizede tatlı rüyalar.umarım huzurlu bir gece geçirirsin.kız okuyoruz mesajlarını niye okumayalım sadece o zaman ihtiyacım yokmuş dememkki çünkü benim çatlaklar yeni yeni belirmeye başladı.
şu hamilelik bitse de alınganlıklar kalksa ya :))) inan her yazılanı okuyorum ben :))
anladım canım. hadi biz çıktık abimizin ellerinden öpüyoruz :)) iyi geceler
sen yinede doktoruna söyle canım sarı olması muhtemelen enf. ile ilgili olabilir.onlar hastane çıkışlarında var dye koymadım başka yetmezmiki ikişerb adet?
hmm bendeki kesin enf.dan o zman kurtulamadım ne yaptıysam ya kronikleşmş sanki onca ilaç nereye gitti acaba
aa bak çorapları yazmayı unutmuşum aldım aldım :)) amaaa geçenlerdedeyazmıştım hastanedne çıkışta ne giymeyi düşünüyonuz diye banada fikir olurdedim ama kims ecevap vermedi bizee hangi taşa vurayım şu saçsız başıeşofman dar olurmuki yani eskiler 34 bedenler olmaz şimdi xl giyorum almakta istemiyorum bu geçici bi dönem en az 2 ay alış veriş yapmıyım deidm şişleirm insin kilolar gitsin bana bol bişey lazım ama mümkünse hamileliklerin hepsini çöpe atıcam öğğ geldi artık bol bişey almalı dikişlerimi acıtmasın yazık bana
altta üstte varda ben yarın bi deneyeyim olursa almayaym madem üst olurda önünü kapamazsa tabi göbekten sonra kapayabilrde he ayy ne sevinirimcnm ben extra bişey almadım bitane eşofman altım var düşük bel oluyo üstüme bide kapşonlu likralı fermuarlı bi üst aldım içinede bi bady oldu bitti işte
not ettim soru defterime yarın sorucqm inş..estağfurullah canım.iyi geceler sizede tatlı rüyalar.umarım huzurlu bir gece geçirirsin.
sen yinede doktoruna söyle canım sarı olması muhtemelen enf. ile ilgili olabilir.
birde hastaneden çıkarken kimileri sabahlıkla çıkıyormuş.ben kıyafet giyip çıkmayı düşünüyorum.
sen bilirsin canım ama ben vereceğim.benim ablamın ikizleri vardı ikiside emzik kullandı ve çok rahat etti bırakma konusundada çok sıkıntı yaşamadı.nejlacım emzik konusunda bende kararsız kaldım emzik hayat kurtarıyo diyende var ama ben biraz sonrasını düşünüyorum acaba bıraktırmak isterken sorun olurmu diye çünkü kolay kolay vazgeçmiyorlarmış almadım değil bi tane emzik aldım ama versemmi vermesem mi karar veremedim :26:
fotoserin sizin bebekte geldi demi gözünüz aydın canım dün okumuştum ama yazamadım allah analı babalı sağlıklı ömürler versin...
veeeeee bakalımben kaçıncı anne olucam yarın dr gidiyorum böbrek sorunumdna dolayı yarın belirleyecekmiş doğum tarihini doktor çok endişeli korkulu ve heyecanlıyım
dünbebişime mevlüt takımı aldım çok şirin bugün sürekli sarılıp öptüm o minicik elbiseyi ve artık yeni yeni idrak ediyorum galiba ben anne oluyorum
GENELDE MESAJLARIM OKUNMUYO GİBİ HİSSEDİYORUM YADA PEK AKTİF OLMADIĞIM İÇİN BU BÖYLEDİR AMA YİNEDE SORAYIM BENİM SON İKİ GÜNDÜR CİDDİ AKINTIM VAR BU HAFTALARDA BU DURUMU YAŞAYAN VARMMI ARANIZDAA ARKADAŞLAR SARI YOĞUN KIVAMLI KOKUSUZ
kızlar 17 eylül itibariyle doğum yaptım güzel kızm defne elifim erken geldi. biraz sıkıntılı oldu. ama sonunda kavuştuk,ayın 16 sında son kontrolümüze gittik orda hiç bir sorun yoktu eve geldik ,sabaha karşı aşırı kanamayla acile gittik 17 eylül sabah 8 de kızım dünyaya geldi. şuan biraz solunum sıkıntısı var. yeni doğan servisinde yatıyor 3400 gram 49cm bebişim.şuan hala hastanedeyiz. süt sağıyorum.makine ile.yarın çıkıyoruz.topiğimizde kaçıncı olduk acep.size anlatçağım çok şey var. doğum hikayem çok ilginç, 20 yıldır bildiğim şeyler yanlışmış bu yanlış benim ölmeme neden olabilcek şeylermiş.aman kızlar dikkat edin.akşama anlatçam.şimdilik bizden bu kadar.kızım için dua edin solunumu düzene girsin biran önce alıpb evimize gidebilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?