2011 Ekim Anneleri

cnm ben extra bişey almadım bitane eşofman altım var düşük bel oluyo üstüme bide kapşonlu likralı fermuarlı bi üst aldım içinede bi bady oldu bitti işte

ASLINDA HAKLISIN burada komşu yok sosyal hiçbişey yok bende bütün gün uyuşuk mayışık hallerdeyim bazen okuyup tazm yazacakken esneyerek çıkıyorum neyse sayenizde acısını çıkarıdm bugün
dene hatta doğumdan önce süt üretim mak.sür derim uçları kabuklanmasın diye hem öle bildiğin vazelin kokusu yok hoş kokulu bu

estağfurullah canım.iyi geceler sizede tatlı rüyalar.umarım huzurlu bir gece geçirirsin.

sen yinede doktoruna söyle canım sarı olması muhtemelen enf. ile ilgili olabilir.
birde hastaneden çıkarken kimileri sabahlıkla çıkıyormuş.ben kıyafet giyip çıkmayı düşünüyorum.

cnm ben extra bişey almadım bitane eşofman altım var düşük bel oluyo üstüme bide kapşonlu likralı fermuarlı bi üst aldım içinede bi bady oldu bitti işte
altta üstte varda ben yarın bi deneyeyim olursa almayaym madem üst olurda önünü kapamazsa tabi göbekten sonra kapayabilrde he ayy ne sevinirim
altta popodan geçtimi tamamdır o iş sağol yarın bakayım ben olmadı kocaya bi masraf daha beni şikayet ediyo arkadaşına (aile dostumuz)bunlar ana kız beni bitirdi şimdiden diye yazıııkkk :))
iyi gecelercanım

nejlacım emzik konusunda bende kararsız kaldım emzik hayat kurtarıyo diyende var ama ben biraz sonrasını düşünüyorum acaba bıraktırmak isterken sorun olurmu diye çünkü kolay kolay vazgeçmiyorlarmış almadım değil bi tane emzik aldım ama versemmi vermesem mi karar veremedim :26:

not ettim soru defterime yarın sorucqm inş..
sabahlıkmı hmm yok ben GİYSİ ayarlayayım istemem beni öle ev halime yada yatak halimle hastaneden çıkarken tanımadıklarım görsün...

teşekkürler canım iyi geceler tekrar herkese allah rahatlık versin

sen bilirsin canım ama ben vereceğim.benim ablamın ikizleri vardı ikiside emzik kullandı ve çok rahat etti bırakma konusundada çok sıkıntı yaşamadı.
sanada iyi geceler
bende yataıyorum.

hayırlı sabahlar kızlar, şöyle ilk aydınlığınız bizden olsun dedik kuzucuğumla

bugün okullarda açıldı, hayırlı olur inş.. bizde babamızı gönderdik erkenden uyanıp, sonra makineye çamaşır attık şimdi sütümüzü yudumlarken azcık takılıyoruz:) ayy sabah kalkmayı özlemişim valla, gece uyudum çok şükür.. bi de kalkıp nevresimleri attım, şimdi bi güzel odamı süpürüp siler yenilerini sererim ohh mis

park yatağımızı kurmuştuk, ama nasıl plastik kokusu vardı, bi de tanımlayamadığım daha fena bi koku vardı üstünde. kaç gündür havalanıyordu ama geçmedi.. bende bi güzel dejerjanlı,yumoşlu suyla sildim geçmiş çok şükür. yatak odasından sonrada onu koyacağım küçük odamızı yine bi süpürüp silerim zaten geçen gün dipten temizlemiştim ama aldıklarımız, gir çık derken kirleniyor yine. neyse temizleyip kapıyı çekerim artık:103:

bu arada bende daha hazırlamadım has. çantamı.. bebek bakım çantası kafama göre bulamadığımdan almadım henüz:44: küçük bi çantamız var sığmaz heralde yaa hepsi.. spor valizleri ben evdekilerin hepsini çeyizle getirmiştim:) sonra toplayıp bi kutuya koyup depoya indirdim.. bi tane normal ebatlarda deriye benzeyen hoş bişey görmüştüm onu alırım heralde, bende elif gibi satıcıdan dolayı almamıştım o gün

neyse zaten son eksiklerimizde gelsin artık zaten çoğu şeyimiz tamam inş.. ayy perşembe yada çarşamba drla görüşcez:18:... içimde acayip duygular varr.. mutluluk en çok ama çokda heyecenlıyım, endişede var biraz.. Rabbim hepimizi sağlık sıhhatle yavrularımıza kavuştursun inş

bu arada neclacım senin şafak baya baya 7 görünüyor

neyse çenem düştü bak yine:103: hadi biz çıktık hatunlar, öptük siziiiii

günaydınnnn kuzularrr......bende doktora gideceğim bu basur için....ama ö.sonra varmş randevu..
bu arada benim tüp beekten arkadaşım doğum yaptı, eşi bebeği beslemiyormuş.....1850 gr....bıdık kızlar aveleci

iklimcim.....sende bebeğinle inş. en kısa sürede evinize geçerwsiniz.....

günaydın kızlar zor bir gece geçirdim gece damacanadan su doldurdum sürahiye bunu yapan senmisin küçük hanımın rahatı bozuldu sanırım başladı hareketlere inanmıcaksınız ama yarım saat boyunca bütün karnımı turladı durdu kasılmalarım başladı kasıklarımda ağrı yok ama aşağı aşağı bir sağa bir sola bastı durdu wc ye gidiyorum korkuyla...gelsin yavrum dert değil ama daha 1 saat önce pıhtılaşma için olan iğnemi yapmıştım....sanırım doğum böyle başlıyor çok panik oldum ama yarım saat sonra geçti

GÜNAYDINLARRRRR:80:
ÇOK YORUCU BİR haftasonundan sonra burdayız artık son haftamız işyerimizde oğlum da ben de çok mutluyuz
haftasonu bütün işlerimizi hallettik dolabımızı kurduk havalandırdık temziledik kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik tek tek özenle yerlerine yerleştirdik mis gibi de sabunlar yerleştirdik dolabın içine sonraa beşiğimizi de kurduk kapı süsümüzde tamam bebek süslerimizde hazır hastane çantamızı daha hazırlamadık ama içine koyacaklarımı bir köşeye kuyuyorum en son çantasına koyucam yatağı nevresimleri herşeyi hazır oğlumun şimdi siracımı bekliyoruz son 1 ayımız kaldı kendisi de gelmek için sabırsızlanıyor ama azcık daha bekliycek
geçmişe gönemedim ama her şey yolundadır inşallah

mutlu bir gün olmasını diliyorum hepimize

kızlar bana bi fikir verin.bebek şekerlerinin üzerine nasıl notlar yazdınız.
orjinal bişiler düşünüyorum ama aklıma hiç bişe gelmiyor.....

Gunaydın arkadaşlar hepimize iyi bir gun, calısanlarımıza iyi bir hafta diliyorum.

Yeni dogum haberleri goruyorum gecmise bakayım şimdi. uzun sürecek :) hayırlı olsun arkadaslar

merhaba arkadaslar...
Allah hepınızden razı olsun..
dun aksam sancımın hafıfledıgını yazmıstım en son ..uyuyakalmısım kanepede esımın geldıgı saat 19:00geldı basıma bır telas bır telas doktora gıdıyoruz kalk dıye..o sancıyı cekerken oyle hırpalanmısım kı bunu kanepeden dogrulamayınca anladım..hertarafım su olmus terden hemen dusa soktu benı yıkadı ben ıyıyım gıtmıcem dedım once, ona tenezzul edıyor olmak tan dun oyle cok acı cektım kı ıstemedım onun yardımını falan..banyodan sonra sancım tekrar basladı daha ustumu gıymeden..zorlayıp duuryordu zaten kalk gıdelım dıye,dedım bebek hareket etmedı tum gun gıdelım ıcım hıc rahat degıl.gıttık acıle..kan ıdrar tahlılı yapıldı ..kanımda ve ıdrarımda ıltıhab cıktı..doktora bebegım hareket etmıyor ultrasonla nst bakın dıye cıkıstım ..bebege ne oldugunu kanla anlıcak degıller.nst ye cıktım bebegım hala hareket etmıyor ama ebe bana kalbı atıyor dıye bebegın hareketlı oldugunu soyluyor..10 gun once muyanede dumduz cızgı cıkmıstı nst de doktorumda hemen tatlı bısey ye nst yı yenıden ceksınler demıstı onu kabul etmedı...dun gece de dumduz cızgı cıktı ebe ıse sancın yok bak bebegının kalbı de atıyor dedı..ama bebek kıpırdamıyor zaten saat 10:30 en son kahvaltı ettıgımle duruyordum saat olmus 20:30 ama nst anında bıle benım assagıdan sancılar 5 dk bır gırıyor..bana sancılanıyomusun dıyor ya dıyorum karnım tas gıbı sureklı sancım var zaten bıde alttan 5 dk bır gırıyo..ama dıyo nst de cıkmıyo sancıların ..ee gecen nst cektırıken kac kez sancım cıktı telas ettınız ama ondada ben bısey hıssetmedım sancım falan yoktu yanı..anlamadım ben bu tezatı..

alttan muayene etmek ıstedı ben o ıkı bacaklı seyı gorunce ya dedm doktorum gerek gormedı dogumdan once sende yapma ..benım kanamam lekelenmem yok alttan muayene ıcın bı sebep yok dedım..o da daha 36. haftadasın suan bunu yaparsam kanaman olabılır leke gelebılır ve dogumu baslatabılırz dedı..ama suan tam bebek cıger gelısmını tamamlamadıgı ıcın dogum akabının de mudahale gerektırır sende sıkıntısını cekersın hıc gerek yok dedı..o yuzden alttan muayene olmadım..

ısrarla yarın kesınlıkle doktoruna gorun ve ultrasonda baksın en net sana o sekılde bılgı verebılır sancıların ıcın dedı.karnımın ust kısmındakı agrı ıcın kaburgalarımın agrıdıgını soyledı bebek buyudukce daha da cok sancı cekeceksın dedı..bende bu kadar dayanılmaz agrımı olur dedıgımde her hamıle aynı sekılde hıssetmez bu sancıyı dedı..yanı ebe ye gore saaat 12 den gece yarısına kadar suren sancılarım tek sebebı bebegın buyuyor olmasıymıs...bugun den ıcın randevu alacaktı esım sımdı okulda..alabılmısse gıdıcem gece boyunca sancıdan kıvrandım..sankı karnım yarıldı ıcten ıcten ...aglaya aglaya namaz vaktı kaltıgımda hafıflemıstı elhamdulıllah..tum gece elım karnımda bebegımın kıpırdamasını hıssetmeye calıstım..eve gelınce tatlı bıseyler attım agzıma ama yok yok yok..ben onun öldüğünü dusunmeye baslamıstım :85:sabah namazda 2 bardak su ıctım yatagıma yattım oyle hareket etmeye basladıkı bı esım bı ben aglıcaktık resmen ..ölmemıs dıye...esımın nasıldualar ettıgını duymanız lazımdı kıpırdıyor dıye..Allahım oyloe zor oyle dayanılmazdıkı yalvarırım kımseye yasatma boylesını..
suan cok halım yok hafıf sancım devam edıyor,haber vermek ıcın gırdım ..doktordan sonra nasıpse yıne bılgılendırırım..zaten ıcm hala rahat degıl

hoscakalın arkadaslarr..

SELAM KISLARRRRRRRRRRRR
sızı cok ozledm 5 gundur su wınn yuzunden nete gıremıyorum nasıl alısmısım sıze yazmasam bıle okumam yetıyomus meger sızı cok sevıyorum
5 gundur bızde pek degısıklık yok sadece duygusal alıngan ve sınırlıyım :) onun ıcın uzucu tartısmalar yasadım ama gectgı bıttı bugun yada yarın halılarımı yıkamaya yollıycam besıgı kurmak ıcın erken dye dusunuyorum ekımın ılk haftasını atlatıyım tozlanmasın bosuna sızce napım kıslar kuruyummu ?
dun ruyamda dogum yaptım oglum sıyah saclı yesıl gozluydu saclerı onune dokuluyodu ılk oglum keldı ve sarısın sasırıyodum sonra bakıyodum sacma sapan gıydırmıs hemsıreler kızıyorum pembe batanıyeye koymuslar kız deıl o dıyorum dogum cantamı kurcalıyorum koydugum kıyafteler eksık olanlarada cay dokulmus uzuluyorum bagırıyorum kızıyorum sonra once buyuk oglum acmıs onu emzırıyorum sutum az sonra bebegımı emzırıyorum bı cogalıyo sutum tasmaya baslıyo sonra esımle sana benzıyo bana benzıyo tartısması yasıyoruz :) dıyorum bak bu sıyah saclı bana benıyo sarısın deıl ılk oglum esımın kopyası cunku cenesı mınıktı dudaklarıda mınnak hayır olsun artık bugun saat 2 de doktor randevumuz var esım nobetten geldı ev berbat ama hıc bısey yapmak ıcımden gelmıyo zaten halılar yollancak gerek yok dıe kendımı avutuyorum halıları yollayınca bı toz alır vıledayla sılerım
sızlerde ne var doguran varmı ? cok ozledım ya hanı uzucu gunler gecırdım dedımya bı sız aklıma geldınız sızlere herseyı anlatıp destıgınızı almak ıstedım ozaman benım ıcın onemınızı bırkez daha aladım sımdı gecmıse bakmaya calısıcam kocısın cayını koyıyım pcden ayrılasım yok ama adam nobetten geldı bı bakıyım gelırım neler konustunuz meraktan catlıycam yoksa

Günaydın kızlarrrr..
dün gece yine 3 gibi mide yanması ile uyandım. şurubumu içtim ve oturarak uyudum. sabaha karşı mide yanmam geçmiş tekrar uzandım. Lansoru bıraktığımdan beri mide yanmalarım hiç geçmedi bu durum bana biraz sıkıntı veriyor. birde sağ kasığımda eğildiğim zaman acayip bir sancı oluyor ama uzandığımda oturduğumda geçiyor yada yine sağ tarafımda karnımda acı hissediyorum nedir bu anlayamadım.. dün gece uyumadan önce kızım bir iki hareket etti ama ben ilkinde baya baya tırstım hiç öyle vurmamıştı çok güçlüydü cama tıklar gibi vurdu yaramaz sonra zaten eller ayaklar aynı anda içerde lambada dansı yaptı galiba o böyle yaptığında içim tuhaf oluyor ama çokta hoşuma gidiyor :)) şimdi gidip kahvaltı yapim acıktım ben anne diyor bıdığım :)

sağol canım. bakalım ben kaçıncı anne olucam :) buarada hastane çantana gerekli bir çok şeyi koymuşsun ama sen sezeryan olucaktın galiba yani 2 gün kalıcan hastanede bu yüzden 6 tane göğüs pedi az gelebilir bence sen onu on yap tubacım. birde bebeğede kendinede çorap koy ve hastaneden çıkarken giyebileceğin bir eşofman takımı falan koy çantana. Buarada mevlüt kıyafetin çokk cici pamuk şeker gibi olucak bııdığın. benimde göbek deliğimin etrafında sağlı sollu çatlaklarım var ama geçen ebe muayene ederken aaa maşallah çok çatlamamışsın dedi ve ben çok şaşırdım. olurmu birsürü dedim oda yanlardan hiç çatlamamışsın bence bu çatlak az dedi. sağolsun moralim düzeldi azcık ama çatlağımda var yani :))

zeamet geçmiş olsun canım. senin haftan doğum için uygun yaramaz heran gelebilir :))) inşallah çok kolay bir doğumun olur..

kızlar okadar gerıde kalmısım kı suan okuyarak bıtırmem mumkun deıl bakıyım dedım ama catlıycam doguran varmı 2 kıscemızı bılıyorum baska oldumu ondan sonra :26:
kocıs yazık cayını almıstır heralde cok ayıp oldu ona bakıyım 2dk oturayım yanında donucem

ayçam,

bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım. bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah. 41 X

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…