2011 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Son paragrafı okurken çok kötü oldum. Kendini hissettirmesi çok güzel.
Dilerim bundan sonra problem yaşamazsın. Ama yemene ve suyuna dikkat et.

iremguzum canım çookk geçmiş olsun. inşallah hiç bir sorun yoktur ve bebeğinde sende iyisinizdir. kan ve idrarda çıkan iltihaplar yüzünden oluyordur belkide sancın gerekirse doktorun testleri bugün yeniletsin. bebeğinle ilgili aklına ne kötü şeyler getirmişsin. bidaha böyle en kötüsünü düşünme sakın. Allah hepimizin bebeğini esirgesin canım tekrar geçmiş olsun..

bebegın hayırlı olsun canım umarım solunumu duzene gırer ve evınıze donersınız bıran once allah analaı babalı buyutsun kılosu boyuda ıyı massalalh yakında aramızda olursunuz ınsallah.
fatosersın dogummu yaptı tam anlayamadım ben aycayla benım bıldıgım 3 oldu baska varmı bırısı yazsın
ıremcım canım cok gecmıs olsun hayatım ama bebgın ıyıymıs sukur yasadıgın sancılar bagırsak sancısı olmasın bende dogum sancısı sanmıstım cok kotuydu umarım hersey yolundadır konturolden guzel haberlerle donmenı beklıyorum canım
koca cayını ıcmıs bıle ayıp ettım adama sımdı oglumla oynuyolar yatakta annecı oglum babayla artık oynuyo cok sukur buda aslında allahın bı lutfu babaya donmesı yanı hem daha az uzulur bebegn benle olmasına hem babayla oynar ben rahat ederım rabbım herseyı cok guzel ayarlıyo sukurler olsun ona

canım 17 eylülde ayçam doğum yaptı. kızı defne elif dünyay geldi kilosu gayet iyi ama solunum problemi olmuş buyüzden küveze koymuşlar. yakında çıkıp annesinin kucağına gelicek inşallah. Ayçamda bugün taburcu olacaktı. Bunun dışında perolidya vardı ikiz erkekleri olacaktı geçtiğimiz çarşamba sabahı 08:00 de sezeryan olacağını yazmıştı topiğe sanırım onunda ikizleri olmuştur ama malum ikiz bebek, telaş,kalabalık derken topiğe bitürlü girip ayrıntıyı veremedi sanırım. bunun dışında duyguyu biliyorsun, duygudan sonra iklim doğum yaptı onun kızıda biraz erken geldi :) oda hala küvezdeymiş. ama durumu iyiye gidiyormuş. bir haftaya kadar küvezden çıkabileceğini yazmıştı dün iklim. bunun dışında doğuran yok ama bu hafta epey sezeryan olacak var :))

yokk sinemcim ben doğurmadım daha :)) kuzenim doğum yaptı iki gün önce aramızda 13 gün vardı onu yazmıştım. sağolsun kızlarda tebrik etmişlerdi :)) ama yarın 36 haftalık oluyorum yani 37. haftama giricem yarın. önümüzdeki haftayada salıya randevumuz var bakalım ne diyecek doktorum. ben henüz hiç nst yede bağlanmadım ilk defa haftaya bağlancaz çookk heyecanlıyım ama yaklaşınca herkez arayıp doğdumu diye sormaya başladı bile buda beni biraz daha heyecanlandırıyor :))

aman allahım bir bebek daha maşallah bebeğine ve sana ayçam gözlerim doldu seni okurken güle güle büyüt miniğini iyi haberlerinizi bekliyoruz...

verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım hayatım okıyım dedım ama 5 gun gırmeyınce mumkun deıl okumak
5 tane bebegımız var demek rabbım saglık sıhat versın hem onlar hem karnımızdakılere hemde butun annıslere

bende net anlamadım bı yazı okudum tebrık edılmıssın ama coskuluda deıl aramızdan bırı dogum yapınca malum kendımız dogurmus gıbı sevınıyoruz okuduklarımıda yanlıs anlıyorum gozlerım bıle bulanık goruyo :) hayırlı olsun kuzenn bebegı canım benımde bugun konturolum var gecen sefer zayıftı 13 gun once gıtmıstım sanırım umarım busefer kılosu yerındedır .nts ye bı kez baglandım bende ılkınde herkonturolde baglanıyordum boyle daha ıyı bazen unutuyolar orda 1 saat yatıyosun .senın az kalmıs 4 haftan var heralde bende yaklastıkca senın gıbı heycanlanırım
bu arada ben artık odem konusunda kendımı astım gecen bı kadın ogluma annenı uzme kadın doguracakdedı bana dondu gunun geldı heralde allah yardımcın olsun dedı bozuldum cok sısko gozukuyorum bı komsuda dogurmadın hala cok sısmıssın dedı halbukı odem kılo deılkı neyse takmıyorum dudaklarımı cok begenıyorum kocaman oldular gerısını takmıyorum dogurayım hepsı gecıcek ıns. 12 kılo almısım bu arada ayagım 37 den nerdeyse 40 a cıktı

çok geçmiş olsun irem.Yüce Rabbim hepimize sağlıcakla ve gününde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım

iremin yazdıklarını okuyunca ağlama kırizine girdim ikinci bebeğim aklıma geldi yaşadıklarım insanların pişkinlikleri.ya rabbi neler yaşamışım ben ve hala ayaktayım mücadeleye devam

çoook güzelmiş cicileriniz coturnix :) maşallah canım iyi günlerinde giysin inşallah prenses gibi olacak.

Gözün aydın ayçam tebrik ederim. Bir an önce toparlanır, evinize güle oynaya gelirsiniz inşallah birlikte

canım ben biraz hormonlu olunca sana fikir vermem zor.hamile kadın s giyermi ayol

Benim geceliğim s valla ama aheste m ile rahat edersen daha iyi olur, benimkinin belki de bedeni büyüktür.

iyi olmanıza çok sevindim iklim. dün akşam okudum bu mesajını. sonlara doğru gözlerim doldu, eşim merak edip gelip baktı, o da ağlayacaktı gitti hemen yanımdan. Allah kızını size bağışlasın.

pomadını kullzndım ama dediğin gibi hiç bişi yaramadı....sıcak sıcak mı koydun bacım...onu da deneyeyim....içim sızlıyor hareket ettiğimde....

pomadı sabah ve akşam düzenli kullanırsan işe yarıyor ama fitil ile birlikte kullanman lazım edut. çok dayanılmayacak gibiysen lokal anestezi ile memeleri aldırabiliyorsun, sakıncası yok ama doğum öncesi sıkıntılı olur, doğumdan sonraya bıraktım ben.

Günaydın canım. ohh ne güzel bitmiş pek çok işiniz. ben de geçen hafta benzer şeyler yaptım. çok az işimiz kaldı ama oda hazırlamadığım için oldukça kolay oldu. sağlıcakla gelsin siraç oğlumuz, iyi günlerinde sağlıkla yatsın o yataklarda inşallah.

Merhaba İrem. sonlara doğru nefesimi tutarak okudum korkudan gerim gerim gerildim ve eşinin dünkü tavrını düşündükçe sinir katsayım artmıştı ama neyse ki bebeğiniz iyiymiş, hareket etmiş. şükürler olsun. Kendi doktoruna git, çok daha iyi haberlerle gelirsin inşallah. Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın bu korkuyu. Geçmiş olsun arkadaşım.

slm arkadaşlar,
iremguzum çok geçmiş olsun,
ayçam bebeğin hayırlı olsun, minnoş kızın sağlıkla, anneli babalı büyüsün..

İrem çok geçmiş olsun doktordan gelince mutlaka yaz bize merakta bırakma. Eşin de yalnız bırakmasın artık seni, bu olaydan ders çıkarsın.

yok ayol ben xl giyince fesatlığımdan s olmaz diyorum.hem sizinkilerin kalıpları geniş benimkisinin dar bi kere

Merhaba arkadaslar bende ekimin son haftasi ins oglumu kucagima alcam disardan takipcinizim ama fikirlerinize cok ihtiyacim var
2 gun oncesine kadar kendimi cok agir hissediyordum ama suan cok hafif hissediyorum ve disardan gorenler karnin kuculmus asagiyada inmis ne oldu
2 gunde sana diyolar. Banada sanki oyle kuculmus gibi geldi sizce ne olabilir bebegimde kilo kaybi olmaz diymi

günaydın kızlar.rüyamda oğlum doğmuştu çok güzel bir duygu.saat başı uyandım bir sancı bir lavobo çok zorlandık

iremin yazdıklarını okuyunca ağlama kırizine girdim ikinci bebeğim aklıma geldi yaşadıklarım insanların pişkinlikleri.ya rabbi neler yaşamışım ben ve hala ayaktayım mücadeleye devam

Rüyan gerçek olsun inş.zeynep.
Kayıplarını da tekrar yaşamaz, oğlunla çok mutlu olursunuz inşallah canım.

günaydın kızlar ben dün geceden beri tekmeleniyorum galiba bebişim kanala girdi çünkü ayaklarını yanlarımda hissediyordum ama gece tam iki gögsümün arasında hissetmeye başladım resmen kaburgalarıma vura vura uyandırdı kaç kere uyandım ter içinde gece 3-4 kere duş alıp yattım sabahta çoook erken uyandım ama 1 saat sonra yattım saat 10 da karnımda bişiler oldugunu farkettim anacıgım gelmiş karnımı seviyooo uyanamadım bu aralar uykuya doyamıyorummm yeni bir bilgi ögrendim ilk bebegi olan kadınlarda 1-2 hafta önceden başlayan ishal dogumu haber veriyormuş ve ben 3-4 gün yanlış hatırlamıyorsam yarı ishalim (bu nasıl oluyosa )normalde soda kapagı kadar akıntım olurdu ama bu sabah adet sancısıyla birlikte yogun bir akıntı geldi benden şeffaf gecede kanamam oluyor diye yataktan sıçramıştım off dogsun artık ogluşum artık zorlanmaya başladım 2 dk ayakta kalsam belim sancılanmaya başlıyor bizden bu kadar nokta

iremcim çok geçmiş olsun sorun olmamasına çok sevindim bol bol istirahat et canım

Son düzenleme:

canım yaramayan bişey yemişsindir şişirmiştir seni şimdi normale binmişsindir.ama yinede doktoruna bir sor derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…