canım yaramayan bişey yemişsindir şişirmiştir seni şimdi normale binmişsindir.ama yinede doktoruna bir sor derim
sırf hastaneden çıkarken içinse alma derim.çıkıştan eve kadar giycen ki zaten şiş oluyosun.son bi kere daha giyersin hamileliklerini.şişliklerin inince gönlüne göre alırsın.ama uygun bişey bulursanda al tabi.onlar hastane çıkışlarında var dye koymadım başka yetmezmiki ikişerb adet?
hmm bendeki kesin enf.dan o zman kurtulamadım ne yaptıysam ya kronikleşmş sanki onca ilaç nereye gitti acaba
aa bak çorapları yazmayı unutmuşum aldım aldım :)) amaaa geçenlerdedeyazmıştım hastanedne çıkışta ne giymeyi düşünüyonuz diye banada fikir olurdedim ama kims ecevap vermedi bizee hangi taşa vurayım şu saçsız başıeşofman dar olurmuki yani eskiler 34 bedenler olmaz şimdi xl giyorum almakta istemiyorum bu geçici bi dönem en az 2 ay alış veriş yapmıyım deidm şişleirm insin kilolar gitsin bana bol bişey lazım ama mümkünse hamileliklerin hepsini çöpe atıcam öğğ geldi artık bol bişey almalı dikişlerimi acıtmasın yazık bana
merhaba arkadaslar...
Allah hepınızden razı olsun..
dun aksam sancımın hafıfledıgını yazmıstım en son ..uyuyakalmısım kanepede esımın geldıgı saat 19:00geldı basıma bır telas bır telas doktora gıdıyoruz kalk dıye..o sancıyı cekerken oyle hırpalanmısım kı bunu kanepeden dogrulamayınca anladım..hertarafım su olmus terden hemen dusa soktu benı yıkadı ben ıyıyım gıtmıcem dedım once, ona tenezzul edıyor olmak tan dun oyle cok acı cektım kı ıstemedım onun yardımını falan..banyodan sonra sancım tekrar basladı daha ustumu gıymeden..zorlayıp duuryordu zaten kalk gıdelım dıye,dedım bebek hareket etmedı tum gun gıdelım ıcım hıc rahat degıl.gıttık acıle..kan ıdrar tahlılı yapıldı ..kanımda ve ıdrarımda ıltıhab cıktı..doktora bebegım hareket etmıyor ultrasonla nst bakın dıye cıkıstım ..bebege ne oldugunu kanla anlıcak degıller.nst ye cıktım bebegım hala hareket etmıyor ama ebe bana kalbı atıyor dıye bebegın hareketlı oldugunu soyluyor..10 gun once muyanede dumduz cızgı cıkmıstı nst de doktorumda hemen tatlı bısey ye nst yı yenıden ceksınler demıstı onu kabul etmedı...dun gece de dumduz cızgı cıktı ebe ıse sancın yok bak bebegının kalbı de atıyor dedı..ama bebek kıpırdamıyor zaten saat 10:30 en son kahvaltı ettıgımle duruyordum saat olmus 20:30 ama nst anında bıle benım assagıdan sancılar 5 dk bır gırıyor..bana sancılanıyomusun dıyor ya dıyorum karnım tas gıbı sureklı sancım var zaten bıde alttan 5 dk bır gırıyo..ama dıyo nst de cıkmıyo sancıların ..ee gecen nst cektırıken kac kez sancım cıktı telas ettınız ama ondada ben bısey hıssetmedım sancım falan yoktu yanı..anlamadım ben bu tezatı..
alttan muayene etmek ıstedı ben o ıkı bacaklı seyı gorunce ya dedm doktorum gerek gormedı dogumdan once sende yapma ..benım kanamam lekelenmem yok alttan muayene ıcın bı sebep yok dedım..o da daha 36. haftadasın suan bunu yaparsam kanaman olabılır leke gelebılır ve dogumu baslatabılırz dedı..ama suan tam bebek cıger gelısmını tamamlamadıgı ıcın dogum akabının de mudahale gerektırır sende sıkıntısını cekersın hıc gerek yok dedı..o yuzden alttan muayene olmadım..
ısrarla yarın kesınlıkle doktoruna gorun ve ultrasonda baksın en net sana o sekılde bılgı verebılır sancıların ıcın dedı.karnımın ust kısmındakı agrı ıcın kaburgalarımın agrıdıgını soyledı bebek buyudukce daha da cok sancı cekeceksın dedı..bende bu kadar dayanılmaz agrımı olur dedıgımde her hamıle aynı sekılde hıssetmez bu sancıyı dedı..yanı ebe ye gore saaat 12 den gece yarısına kadar suren sancılarım tek sebebı bebegın buyuyor olmasıymıs...bugun den ıcın randevu alacaktı esım sımdı okulda..alabılmısse gıdıcem gece boyunca sancıdan kıvrandım..sankı karnım yarıldı ıcten ıcten ...aglaya aglaya namaz vaktı kaltıgımda hafıflemıstı elhamdulıllah..tum gece elım karnımda bebegımın kıpırdamasını hıssetmeye calıstım..eve gelınce tatlı bıseyler attım agzıma ama yok yok yok..ben onun öldüğünü dusunmeye baslamıstım :85:sabah namazda 2 bardak su ıctım yatagıma yattım oyle hareket etmeye basladıkı bı esım bı ben aglıcaktık resmen ..ölmemıs dıye...esımın nasıldualar ettıgını duymanız lazımdı kıpırdıyor dıye..Allahım oyloe zor oyle dayanılmazdıkı yalvarırım kımseye yasatma boylesını..
suan cok halım yok hafıf sancım devam edıyor,haber vermek ıcın gırdım ..doktordan sonra nasıpse yıne bılgılendırırım..zaten ıcm hala rahat degıl
hoscakalın arkadaslarr..
Ama benim karnim devamli cok buyukdu ve yurumekde zorluk cekerdim acaba bebegim dogum kanalina girdiginden olabilir mi nette okudum genelde o zamanlar kuculme hissedilebilirmis...
kızlar size dün gece eşimle aramızda geçen konuşmayı anlatayımda gülün birazcık :)
gece uyumadan önce ben yine bıdı bıdı konuşmaya başladım. Doğum yaklaştı bir kaç hafta sonra kızımız burda yanımızda olucak artık onu sende görebiliceksin, dokunup, öpebiliceksin diyordum mutlu mutlu konuşuyorduk. Sonra ama dedim çok korkuyorum az kaldı nasıl doğucak ben çok nazlıyım yapabilirmiyim, ya ıkınamazsam ya öyle kalırsak falan tırsmaya başladım. Dedim acaba sezeryanmı olsam ama yok ben onadanda tırsarım falan diyorum.. Sonra ama dünyada doğum yapan tek kadın ben olmuycam benden önce milyarlarca kadın doğum yapmıştır heralde yo yo yapabilirim, yapabilirim demi dedim. Eşimde bana dönüp tabi yapabilirsin bence en kolayı normal doğum ben hiç sezeryan olan kedi görmedim hepsi doğuruyor hem sen hiç bir köşede kasıklarına patisini koyup miyav diye bağırarark doğum yapan kesi gördünmü demekki kolayca hooop doğuruveriyorlar dedi :)) sonra beni bir gülmek tuttu kocacım kedilerin doğumuna takmışda haberim yokmuş.. Neyse iyiismi yatalım dedim sonra eşim bana dönüp yaaa o değilde ben bu kediler doğum yaptıktan sonra göbek bağını nasıl kesiyorlar onu merak ediyorum dedi :) biliyorum çok komik ama bende merak ettim hatta bir ara kedi doğum yapıptutup kordonu kesiyomuş falan dedim şaka bitarafa göbek bağını yiyerekmi kesiolarki.....
bu hamilelik hormonlarımı vucudumu yeme alışkanlıklarımı degiştirdiği gibi bakış açımıda saçma bir şekilde değişime ugrattı
dün akşam eşimle yetenek sizsinizi izliyoruz 2 çocuk çıktı dans ediyorlar birinin üzerinde kırmızı diğerinin üzerinde ise beyaz tşört vardı
ve ben onlara bakarak yılın olayını patlattıgıma inanıyorumagzımdan dökülen cümlelerle kocacık sokta bense midemin derdindeydim
aaaaaaa hayatımmm çocuklara baksana biri ketçapa batırılmış diğeride mayoneze batırılmış patates kızartmasına benziyolar
malum bu sözlerden sonra eşimin bakışlarını tahmin etmeniz zor olmayacak sanırsam
haa hha ciddi olamazsın.eşin yakında beni de yiyecek gibi görcek diye korkmuştur.
ayyyyy ölücem şimdiiiiiiiiii sezeryan olan kedi patilerini kasıklarına koyup miyav diye bagıran kedimiii ay kocan bir alemmiş yaaaa bu benim yazdıgımdan daha komikkkkkkkkkkkkkk
merhaba arkadaslar...
Allah hepınızden razı olsun..
dun aksam sancımın hafıfledıgını yazmıstım en son ..uyuyakalmısım kanepede esımın geldıgı saat 19:00geldı basıma bır telas bır telas doktora gıdıyoruz kalk dıye..o sancıyı cekerken oyle hırpalanmısım kı bunu kanepeden dogrulamayınca anladım..hertarafım su olmus terden hemen dusa soktu benı yıkadı ben ıyıyım gıtmıcem dedım once, ona tenezzul edıyor olmak tan dun oyle cok acı cektım kı ıstemedım onun yardımını falan..banyodan sonra sancım tekrar basladı daha ustumu gıymeden..zorlayıp duuryordu zaten kalk gıdelım dıye,dedım bebek hareket etmedı tum gun gıdelım ıcım hıc rahat degıl.gıttık acıle..kan ıdrar tahlılı yapıldı ..kanımda ve ıdrarımda ıltıhab cıktı..doktora bebegım hareket etmıyor ultrasonla nst bakın dıye cıkıstım ..bebege ne oldugunu kanla anlıcak degıller.nst ye cıktım bebegım hala hareket etmıyor ama ebe bana kalbı atıyor dıye bebegın hareketlı oldugunu soyluyor..10 gun once muyanede dumduz cızgı cıkmıstı nst de doktorumda hemen tatlı bısey ye nst yı yenıden ceksınler demıstı onu kabul etmedı...dun gece de dumduz cızgı cıktı ebe ıse sancın yok bak bebegının kalbı de atıyor dedı..ama bebek kıpırdamıyor zaten saat 10:30 en son kahvaltı ettıgımle duruyordum saat olmus 20:30 ama nst anında bıle benım assagıdan sancılar 5 dk bır gırıyor..bana sancılanıyomusun dıyor ya dıyorum karnım tas gıbı sureklı sancım var zaten bıde alttan 5 dk bır gırıyo..ama dıyo nst de cıkmıyo sancıların ..ee gecen nst cektırıken kac kez sancım cıktı telas ettınız ama ondada ben bısey hıssetmedım sancım falan yoktu yanı..anlamadım ben bu tezatı..
alttan muayene etmek ıstedı ben o ıkı bacaklı seyı gorunce ya dedm doktorum gerek gormedı dogumdan once sende yapma ..benım kanamam lekelenmem yok alttan muayene ıcın bı sebep yok dedım..o da daha 36. haftadasın suan bunu yaparsam kanaman olabılır leke gelebılır ve dogumu baslatabılırz dedı..ama suan tam bebek cıger gelısmını tamamlamadıgı ıcın dogum akabının de mudahale gerektırır sende sıkıntısını cekersın hıc gerek yok dedı..o yuzden alttan muayene olmadım..
ısrarla yarın kesınlıkle doktoruna gorun ve ultrasonda baksın en net sana o sekılde bılgı verebılır sancıların ıcın dedı.karnımın ust kısmındakı agrı ıcın kaburgalarımın agrıdıgını soyledı bebek buyudukce daha da cok sancı cekeceksın dedı..bende bu kadar dayanılmaz agrımı olur dedıgımde her hamıle aynı sekılde hıssetmez bu sancıyı dedı..yanı ebe ye gore saaat 12 den gece yarısına kadar suren sancılarım tek sebebı bebegın buyuyor olmasıymıs...bugun den ıcın randevu alacaktı esım sımdı okulda..alabılmısse gıdıcem gece boyunca sancıdan kıvrandım..sankı karnım yarıldı ıcten ıcten ...aglaya aglaya namaz vaktı kaltıgımda hafıflemıstı elhamdulıllah..tum gece elım karnımda bebegımın kıpırdamasını hıssetmeye calıstım..eve gelınce tatlı bıseyler attım agzıma ama yok yok yok..ben onun öldüğünü dusunmeye baslamıstım :85:sabah namazda 2 bardak su ıctım yatagıma yattım oyle hareket etmeye basladıkı bı esım bı ben aglıcaktık resmen ..ölmemıs dıye...esımın nasıldualar ettıgını duymanız lazımdı kıpırdıyor dıye..Allahım oyloe zor oyle dayanılmazdıkı yalvarırım kımseye yasatma boylesını..
suan cok halım yok hafıf sancım devam edıyor,haber vermek ıcın gırdım ..doktordan sonra nasıpse yıne bılgılendırırım..zaten ıcm hala rahat degıl
hoscakalın arkadaslarr..
okunduuu....yine kendim yazıp kendim okumuşolucam ama neyyse
ayçaam bebişin gelmiş tebrikler canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer iklim maşallah herşeyin yolunda gitmesi sevindirici inşallah ayçamda sende hayırlısıyla tez vakitte bebelerinizle evinize dönersiniz maşallah sizlere
edut geçmiş olsun canım keşke bi bilgim olsaydıda yardımcı olabilseydim acil şifalar diliyorum
iremgözlüm geçmişi okurken bayağı heyecan yaptım inşallah herşey yolundadır allah yardımcın olsun
zeynep eltinin çocuğununmu ayağı alçıya alınmıştı geçmiş olsun
hmm aklımda zueleyhayla ilgilibişey vardı unuttumm
mevlüt takımı alan arkadaşçoookkk ciciiiiiiiiiiiisağlıkla mutluluk içinde iyi günlerde kullansın bebişin
okunduuu: canım bendede akıntı var bu aralar ,hatta sanki adetmişimde kanama oluyo gibi geliyo ,bi bakıyorum sarımtrak bi akıntı ,ve evet kokulu galibaa:44:günlük ped değiştiriyorum günde 4-5 kezz..sor da banada söyle neymişki buu??fotoserin sizin bebekte geldi demi gözünüz aydın canım dün okumuştum ama yazamadım allah analı babalı sağlıklı ömürler versin...
veeeeee bakalımben kaçıncı anne olucam yarın dr gidiyorum böbrek sorunumdna dolayı yarın belirleyecekmiş doğum tarihini doktor çok endişeli korkulu ve heyecanlıyım
dünbebişime mevlüt takımı aldım çok şirin bugün sürekli sarılıp öptüm o minicik elbiseyi ve artık yeni yeni idrak ediyorum galiba ben anne oluyorum
GENELDE MESAJLARIM OKUNMUYO GİBİ HİSSEDİYORUM YADA PEK AKTİF OLMADIĞIM İÇİN BU BÖYLEDİR AMA YİNEDE SORAYIM BENİM SON İKİ GÜNDÜR CİDDİ AKINTIM VAR BU HAFTALARDA BU DURUMU YAŞAYAN VARMMI ARANIZDAA ARKADAŞLAR SARI YOĞUN KIVAMLI KOKUSUZ
ben kesin emzik kullandırcam bebeğime ,kaynanamla görümcem yok diyo ,çenesi bozulurmuş bilmem neee..yok kendisi hiç kullanmamış mışş..banane yaaa.bende kullandım ,yeğenlerimde kullandı kimsede sıkıntı yok çok şükür ,hem emzik alam bebek uslu olurmuş..üff ya hastane çantamı hazırlayayım dedim zaten yanıma alacaklarım hazırdıda içine yerleştireyim dedim eşyalar sığmadı çantama annemi aradım bitane çanta görmüştük onunla ama satıcıya sinir oldum diye almamıştım yarın babamla gidip onu alsanıza dedim tamam alırız dedibide bişey sorucam kızlar hastane çantanıza emzik biberon koydunuzmu ???
okunduuuben 49 kg ile gebe kaldım minyon tipliyimdir ne kadar yersem yiyim kilo almaya müsait olmayan bi bünyem vardı ama gebeliğin ilk 3 ayında 5 kşlo aldım ve 5.ayın başlarında sağ ve sol basenimde iğrenç cırtlar oldu çatlamalar yani ki ben 3.aydan itibaren düzenli kakao badem ve beb yağı kullanıyodum daha bi artırdım kullanmayı derkeeeen 5 ayın sonunda anaaaamm oda ne totom resmen 18 kedinin saldırısına uğramış gibiydi kırmızı kırmızı ve bildiğiniz tırmalanmış gib iyırtıldı sanırım aniden gennişleyince yırtılmak kaçınılmaz oldu safinaz tipli tuğba için :)) o dönemde eşimin memleketine izne gitmiştik hediyelik almak çin rosense girdik ben ürünlere bakarken vazelin gözüme ilişti topğuklarım için alayım diye bakıyodum satıcı bana hamilesiniz gaiba dedi evet dedim şiddetle tavsiye dedim içeriğindeki bilmemne yağı çatlamayı önlüyor dedi aaaa dedim ve kaptım iki tane şimdi yeni bitmek üzere 2.side ve çok şükür başka çatlağım olmadı hiç ayrıca
çatlaklar dopğumdan bbikaç ay sonra rengini soldururmuş yani kırmızıklar beyaza sonradan dönermiş benimki yeni yeni beyazlıyo çok şükür kesinlikle rosensenin vazelini der başka bişey demem
SON OLARAK BEN BUNU DAHA ÖNCE İKİ DEFA YAZMIŞTIM AMA MESAJLARIM GENELDE OKUNMUYO YADA GÖZDEN KAÇIYO
verr verr..almayan bebek zaten almıyomuş canım dene şansını..ama hastane çantama koymadım ben ,eve gelince kullanırım..nejlacım emzik konusunda bende kararsız kaldım emzik hayat kurtarıyo diyende var ama ben biraz sonrasını düşünüyorum acaba bıraktırmak isterken sorun olurmu diye çünkü kolay kolay vazgeçmiyorlarmış almadım değil bi tane emzik aldım ama versemmi vermesem mi karar veremedim :26:
SELAM KISLARRRRRRRRRRRR
sızı cok ozledm 5 gundur su wınn yuzunden nete gıremıyorum nasıl alısmısım sıze yazmasam bıle okumam yetıyomus meger sızı cok sevıyorum
5 gundur bızde pek degısıklık yok sadece duygusal alıngan ve sınırlıyım :)onun ıcın uzucu tartısmalar yasadım ama gectgı bıttı bugun yada yarın halılarımı yıkamaya yollıycam besıgı kurmak ıcın erken dye dusunuyorum ekımın ılk haftasını atlatıyım tozlanmasın bosuna sızce napım kıslar kuruyummu ?
dun ruyamda dogum yaptım oglum sıyah saclı yesıl gozluydu saclerı onune dokuluyodu ılk oglum keldı ve sarısın sasırıyodum sonra bakıyodum sacma sapan gıydırmıs hemsıreler kızıyorum pembe batanıyeye koymuslar kız deıl o dıyorum dogum cantamı kurcalıyorum koydugum kıyafteler eksık olanlarada cay dokulmus uzuluyorum bagırıyorum kızıyorum sonra once buyuk oglum acmıs onu emzırıyorum sutum az sonra bebegımı emzırıyorum bı cogalıyo sutum tasmaya baslıyo sonra esımle sana benzıyo bana benzıyo tartısması yasıyoruz :) dıyorum bak bu sıyah saclı bana benıyo sarısın deıl ılk oglum esımın kopyası cunku cenesı mınıktı dudaklarıda mınnakhayır olsun artık bugun saat 2 de doktor randevumuz var esım nobetten geldı ev berbat ama hıc bısey yapmak ıcımden gelmıyo zaten halılar yollancak gerek yok dıe kendımı avutuyorum halıları yollayınca bı toz alır vıledayla sılerım
sızlerde ne var doguran varmı ? cok ozledım ya hanı uzucu gunler gecırdım dedımya bı sız aklıma geldınız sızlere herseyı anlatıp destıgınızı almak ıstedım ozaman benım ıcın onemınızı bırkez daha aladımsımdı gecmıse bakmaya calısıcam kocısın cayını koyıyım pcden ayrılasım yok ama adam nobetten geldı bı bakıyım gelırım neler konustunuz meraktan catlıycam yoksa
bu hamilelik hormonlarımı vucudumu yeme alışkanlıklarımı degiştirdiği gibi bakış açımıda saçma bir şekilde değişime ugrattı
dün akşam eşimle yetenek sizsinizi izliyoruz 2 çocuk çıktı dans ediyorlar birinin üzerinde kırmızı diğerinin üzerinde ise beyaz tşört vardı
ve ben onlara bakarak yılın olayını patlattıgıma inanıyorumagzımdan dökülen cümlelerle kocacık sokta bense midemin derdindeydim
aaaaaaa hayatımmm çocuklara baksana biri ketçapa batırılmış diğeride mayoneze batırılmış patates kızartmasına benziyolar
malum bu sözlerden sonra eşimin bakışlarını tahmin etmeniz zor olmayacak sanırsam
kızlar size dün gece eşimle aramızda geçen konuşmayı anlatayımda gülün birazcık :)
gece uyumadan önce ben yine bıdı bıdı konuşmaya başladım. Doğum yaklaştı bir kaç hafta sonra kızımız burda yanımızda olucak artık onu sende görebiliceksin, dokunup, öpebiliceksin diyordum mutlu mutlu konuşuyorduk. Sonra ama dedim çok korkuyorum az kaldı nasıl doğucak ben çok nazlıyım yapabilirmiyim, ya ıkınamazsam ya öyle kalırsak falan tırsmaya başladım. Dedim acaba sezeryanmı olsam ama yok ben onadanda tırsarım falan diyorum.. sonra ama dünyada doğum yapan tek kadın ben olmuycam benden önce milyarlarca kadın doğum yapmıştır heralde yo yo yapabilirim, yapabilirim demi dedim. eşimde bana dönüp tabi yapabilirsin bence en kolayı normal doğum ben hiç sezeryan olan kedi görmedim hepsi doğuruyor hem sen hiç bir köşede kasıklarına patisini koyup miyav diye bağırarark doğum yapan kesi gördünmü demekki kolayca hooop doğuruveriyorlar dedi :)) sonra beni bir gülmek tuttu kocacım kedilerin doğumuna takmışda haberim yokmuş.. neyse iyiismi yatalım dedim sonra eşim bana dönüp yaaa o değilde ben bu kediler doğum yaptıktan sonra göbek bağını nasıl kesiyorlar onu merak ediyorum dedi :) biliyorum çok komik ama bende merak ettim hatta bir ara kedi doğum yapıptutup kordonu kesiyomuş falan dedim şaka bitarafa göbek bağını yiyerekmi kesiolarki.....
dün akşam eşimle yetenek sizsinizi izliyoruz 2 çocuk çıktı dans ediyorlar birinin üzerinde kırmızı diğerinin üzerindeise beyaz tşört vardı
gece uyumadan önce ben yine bıdı bıdı konuşmaya başladım. Doğum yaklaştı bir kaç hafta sonra kızımız burda yanımızda olucak artık onu sende görebiliceksin, dokunup, öpebiliceksin diyordum mutlu mutlu konuşuyorduk. Sonra ama dedim çok korkuyorum az kaldı nasıl doğucak ben çok nazlıyım yapabilirmiyim, ya ıkınamazsam ya öyle kalırsak falan tırsmaya başladım. Dedim acaba sezeryanmı olsam ama yok ben onadanda tırsarım falan diyorum.. sonra ama dünyada doğum yapan tek kadın ben olmuycam benden önce milyarlarca kadın doğum yapmıştır heralde yo yo yapabilirim, yapabilirim demi dedim. eşimde bana dönüp tabi yapabilirsin bence en kolayı normal doğum ben hiç sezeryan olan kedi görmedim hepsi doğuruyor hem sen hiç bir köşede kasıklarına patisini koyup miyav diye bağırarark doğum yapan kesi gördünmü demekki kolayca hooop doğuruveriyorlar dedi :)) sonra beni bir gülmek tuttu kocacım kedilerin doğumuna takmışda haberim yokmuş.. neyse iyiismi yatalım dedim sonra eşim bana dönüp yaaa o değilde ben bu kediler doğum yaptıktan sonra göbek bağını nasıl kesiyorlar onu merak ediyorum dedi :) biliyorum çok komik ama bende merak ettim hatta bir ara kedi doğum yapıptutup kordonu kesiyomuş falan dedim şaka bitarafa göbek bağını yiyerekmi kesiolarki.....
aslında herzamn mantıklıdır. ama garibim beni teselli edicem diye kedilerden örnek geldi ve böyle ilginç, komik bir muhabbet ortaya çıktı. birde bana bunları söylerken okadar ciddiydiki burcu görsen gülme krizine girerdin. ben sancı girdiğinde hemen kasığımı tutuyorum ya kedide patisini kasığına koyuyomu diye düşündü galiba biara :))) hatta dedim bu konuşmayı yarın kadınlar kulübünde kızlara anlatıcam diye. oldu yarında beni yılın en şaşkın ababsı seçersiniz siz diye güldü. ben topiğe girince benimle eğleniyor heppp topiklerin sultanı ne var ne yok çok dedikodu yapmışlarmı sensiz, bak dedi dersin bigün topiğe laf yetiştirim derken doğurcaksın o koltukta falan diyor...
bu arada canom sen neden mayonez yemiyorsunki. Markası bilindik mayonezler pastorize yumurtadan yapıldığı için oldukça sağlıklı. astorize peyniri nasıl için rhat yiyebiliyorsan bunuda yiyebilirsin :)
hehehehhe çok komiksiniz. Allah onlarada bir kolaylık vermiştir elbett. Belkide onların kesmelerine gerek yoktur. Doğar doğmaz kopuyordur. bunu bi ara bende düşünmüştüm
doktorum yasakladı bana arada minnacık kaçamaklar yapıyorum ama ondada tat alamıyorum mayonez hasretliğim beni ne hale getirdi yaaaaaahaftaya izlemicem valla kayısı yumurtada yasak şimdi biri çıkar yumurtaya benzetip adama ekmek banmim
pazartesi sendorumu yaşıyoruz galibaaaakimsecikler konuşmuyooo yoksa dilinizi kediciklermi yediiii
topiklerin sultanıvalla benimde hiiiç aklıma gelmezdi kediler ama adam haklı canımm dogumdan korkup sezeryan olan kedi tanıdıgım yok birde onlar bizim gibi 1-2 değil 8-9 doguruyolar bir çıkıyor sıradaki geliyor ay çok güldümm başıma bişi gelmese bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?