2011 Ekim Anneleri

bu hamilelik hormonlarımı vucudumu yeme alışkanlıklarımı degiştirdiği gibi bakış açımıda saçma bir şekilde değişime ugrattı

dün akşam eşimle yetenek sizsinizi izliyoruz 2 çocuk çıktı dans ediyorlar birinin üzerinde kırmızı diğerinin üzerinde ise beyaz tşört vardı

ve ben onlara bakarak yılın olayını patlattıgıma inanıyorum agzımdan dökülen cümlelerle kocacık sokta bense midemin derdindeydim

aaaaaaa hayatımmm çocuklara baksana biri ketçapa batırılmış diğeride mayoneze batırılmış patates kızartmasına benziyolar

malum bu sözlerden sonra eşimin bakışlarını tahmin etmeniz zor olmayacak sanırsam

sırf hastaneden çıkarken içinse alma derim.çıkıştan eve kadar giycen ki zaten şiş oluyosun.son bi kere daha giyersin hamileliklerini.şişliklerin inince gönlüne göre alırsın.ama uygun bişey bulursanda al tabi.

ayy iyi olmanıza sevindim.baya merak ettim çünkü.inşallah bugün daha iyi haberler alırsınız doktorundan.çok geçmiş olsun

kızlar size dün gece eşimle aramızda geçen konuşmayı anlatayımda gülün birazcık :)
gece uyumadan önce ben yine bıdı bıdı konuşmaya başladım. Doğum yaklaştı bir kaç hafta sonra kızımız burda yanımızda olucak artık onu sende görebiliceksin, dokunup, öpebiliceksin diyordum mutlu mutlu konuşuyorduk. Sonra ama dedim çok korkuyorum az kaldı nasıl doğucak ben çok nazlıyım yapabilirmiyim, ya ıkınamazsam ya öyle kalırsak falan tırsmaya başladım. Dedim acaba sezeryanmı olsam ama yok ben onadanda tırsarım falan diyorum.. sonra ama dünyada doğum yapan tek kadın ben olmuycam benden önce milyarlarca kadın doğum yapmıştır heralde yo yo yapabilirim, yapabilirim demi dedim. eşimde bana dönüp tabi yapabilirsin bence en kolayı normal doğum ben hiç sezeryan olan kedi görmedim hepsi doğuruyor hem sen hiç bir köşede kasıklarına patisini koyup miyav diye bağırarark doğum yapan kesi gördünmü demekki kolayca hooop doğuruveriyorlar dedi :)) sonra beni bir gülmek tuttu kocacım kedilerin doğumuna takmışda haberim yokmuş.. neyse iyiismi yatalım dedim sonra eşim bana dönüp yaaa o değilde ben bu kediler doğum yaptıktan sonra göbek bağını nasıl kesiyorlar onu merak ediyorum dedi :) biliyorum çok komik ama bende merak ettim hatta bir ara kedi doğum yapıptutup kordonu kesiyomuş falan dedim şaka bitarafa göbek bağını yiyerekmi kesiolarki.....

ayyyyy ölücem şimdiiiiiiiiii sezeryan olan kedi patilerini kasıklarına koyup miyav diye bagıran kedimiiiay kocan bir alemmiş yaaaa bu benim yazdıgımdan daha komikkkkkkkkkkkkkk

haa hha ciddi olamazsın.eşin yakında beni de yiyecek gibi görcek diye korkmuştur.

ayyyyy ölücem şimdiiiiiiiiii sezeryan olan kedi patilerini kasıklarına koyup miyav diye bagıran kedimiiiay kocan bir alemmiş yaaaa bu benim yazdıgımdan daha komikkkkkkkkkkkkkk

aslında herzamn mantıklıdır. ama garibim beni teselli edicem diye kedilerden örnek geldi ve böyle ilginç, komik bir muhabbet ortaya çıktı. birde bana bunları söylerken okadar ciddiydiki burcu görsen gülme krizine girerdin. ben sancı girdiğinde hemen kasığımı tutuyorum ya kedide patisini kasığına koyuyomu diye düşündü galiba biara :))) hatta dedim bu konuşmayı yarın kadınlar kulübünde kızlara anlatıcam diye. oldu yarında beni yılın en şaşkın ababsı seçersiniz siz diye güldü. ben topiğe girince benimle eğleniyor heppp topiklerin sultanı ne var ne yok çok dedikodu yapmışlarmı sensiz, bak dedi dersin bigün topiğe laf yetiştirim derken doğurcaksın o koltukta falan diyor...

Çok geçmiş olsun canım.

selam kızlaaarr ..bugün resmen izne ayrıldım gibi bişey oldu ,ama doğum öncesi izin değil ,doğum önceside alabilirim ,ama en az 4 haftasını geriye atmak istediimden ,2 hafta çalıştım ,önümüzdeki 2 haftada rapor alıcam sonrada doğum öncesi izne ayrılcam bakalım ..geçen hafta ayaklarım çok şişince müdüre söylemiştim ufaktan bakının haftaya bikaçgün gelebilirim anca diyee...sabah bi hazırlanıp gittim baktım kızın biri başlamışş..sınıfımdaaaaneyse ded,im biraz eşlik ettim ,sonra rapor alıp geldim ,ama daha çalışırım diye düşünüyodum yaa..böyle çok ani oldu ..evde napcam diye düşünmeye başladım ,zayıflayamamki ben böylleee..iyce şişeriiimmmm
dün gecede hiiiç uyuyamadım desem yueridir ,karnım taş gibi oldu ,kırmızı başlıklı kızdaki kurdun son hali gibiydiimm..yatamadım resmen ,bi oyana bi buyana döndüm ,sırt üstü zaten yatamadım ,10-15 kerede wc yaptın ,accayip terlediimm...off ne uzun geceydii..acısını çıkarırım ama bugünn
okunduuu....
okunduuu: canım bendede akıntı var bu aralar ,hatta sanki adetmişimde kanama oluyo gibi geliyo ,bi bakıyorum sarımtrak bi akıntı ,ve evet kokulu galibaa:44:günlük ped değiştiriyorum günde 4-5 kezz..sor da banada söyle neymişki buu??

ben kesin emzik kullandırcam bebeğime ,kaynanamla görümcem yok diyo ,çenesi bozulurmuş bilmem neee..yok kendisi hiç kullanmamış mışş..banane yaaa.bende kullandım ,yeğenlerimde kullandı kimsede sıkıntı yok çok şükür ,hem emzik alam bebek uslu olurmuş..

okunduuuben de sadece zeytin yağı kullandımmhiç görmedim çatlak ,ama doğunca meydane çıkıyomuş ,ben hamilelik öncesi zaten var olan göbeğimden dolayı esnemeye müsait olduğumu düşünüyorum.

verr verr..almayan bebek zaten almıyomuş canım dene şansını..ama hastane çantama koymadım ben ,eve gelince kullanırım..

hoş geldin mavipatiklii,sıkma canını hepimide var şu sıralar alınganlıkk...

ireemm geçmiş olsun ,hemen en yakın taksi durağının numarasını al ,kaydet tel inee...

bu arada canom sen neden mayonez yemiyorsunki. Markası bilindik mayonezler pastorize yumurtadan yapıldığı için oldukça sağlıklı. astorize peyniri nasıl için rhat yiyebiliyorsan bunuda yiyebilirsin :)

hehehehhe çok komiksiniz. Allah onlarada bir kolaylık vermiştir elbett. Belkide onların kesmelerine gerek yoktur. Doğar doğmaz kopuyordur. bunu bi ara bende düşünmüştüm

topiklerin sultanı valla benimde hiiiç aklıma gelmezdi kediler ama adam haklı canımm dogumdan korkup sezeryan olan kedi tanıdıgım yok birde onlar bizim gibi 1-2 değil 8-9 doguruyolar bir çıkıyor sıradaki geliyoray çok güldümm başıma bişi gelmese bariiii

doktorum yasakladı bana arada minnacık kaçamaklar yapıyorum ama ondada tat alamıyorum mayonez hasretliğim beni ne hale getirdi yaaaaaa haftaya izlemicem valla kayısı yumurtada yasak şimdi biri çıkar yumurtaya benzetip adama ekmek banmim

Artık bende izne ayrıldım çok şükür kızlar. anca 4 hafta çalışabildim. 1 hafta daha çalışabilseydim iyi olurdu ama baktım akşamları pestilim çıkıyo kılımı kıpardatamıyorum .bende aldım izni .artık ev hanımı oldum çok güzelmiş ayağını uzatıp yatmak, dinlenmek. çalışmak bayan için gerçekten zormuş. bugün daha iyi anladım. burası alışkanlık yapıyo. uyanır uyanmaz hemen int.i açıyorum. hepinize sağlıklı günler

Anladım canım. neyse az kaldı, sık dişini :)

doğumdan korkup sezeryan olan kedi hakkatten yok ama yaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…