selam kızlaaarr ..bugün resmen izne ayrıldım gibi bişey oldu ,ama doğum öncesi izin değil ,doğum önceside alabilirim ,ama en az 4 haftasını geriye atmak istediimden ,2 hafta çalıştım ,önümüzdeki 2 haftada rapor alıcam sonrada doğum öncesi izne ayrılcam bakalım ..geçen hafta ayaklarım çok şişince müdüre söylemiştim ufaktan bakının haftaya bikaçgün gelebilirim anca diyee...sabah bi hazırlanıp gittim baktım kızın biri başlamışş..sınıfımdaaaaneyse ded,im biraz eşlik ettim ,sonra rapor alıp geldim ,ama daha çalışırım diye düşünüyodum yaa..böyle çok ani oldu ..evde napcam diye düşünmeye başladım ,zayıflayamamki ben böylleee..iyce şişeriiimmmm
dün gecede hiiiç uyuyamadım desem yueridir ,karnım taş gibi oldu ,kırmızı başlıklı kızdaki kurdun son hali gibiydiimm..yatamadım resmen ,bi oyana bi buyana döndüm ,sırt üstü zaten yatamadım ,10-15 kerede wc yaptın ,accayip terlediimm...off ne uzun geceydii..acısını çıkarırım ama bugünn :
pazartesi sendorumu yaşıyoruz galibaaaakimsecikler konuşmuyooo yoksa dilinizi kediciklermi yediiii
ya bu benim komşum hep kızartma yapıyo hain. onun biberleri hep güzel kokuyor benimkiler öle kokmuyor sanki benim onun kızarttığı biberlerden yiyesim varbugünde patates kızartıyor baktım bizde patates kalmamış bütün hücrelerimi patatesin kokusu ele geçirdi... bak yine düşünemiyorum,gülemiyorum,hiç bişi yapasım yokkkkkk
ya bu benim komşum hep kızartma yapıyo hain. onun biberleri hep güzel kokuyor benimkiler öle kokmuyor sanki benim onun kızarttığı biberlerden yiyesim varbugünde patates kızartıyor baktım bizde patates kalmamış bütün hücrelerimi patatesin kokusu ele geçirdi... bak yine düşünemiyorum,gülemiyorum,hiç bişi yapasım yokkkkkk
iyi haftalar anneler ve minnoşlar.
ya bugün bi garibim eşim okula başladı kıskanıyorum onu içten içe deli miyim ne rahatlık batıyo galiba. ama sıkılıyorum evde napim. dün gece hele o erken yattı ay nasıl yüzüm düştü biz şimdi her gece böyle mi olacaz diye :))
az önce de geldi yazık sana diyo gelim de yürüyüşe çıkalım akşam üzeri ben başladım ağlamaya hayır zaten okul açıldı ben evdeyim bi de o öyle diyince kendimi çok yalnız hissettim:2::2::2:
ben de öyle yaptım Nidacım iki hafta sınav dönemi gittim cuma toplantı vardı gittim aile hekiminden bi haftalık rapor aldım bu cumaya kadar bu rapor bitsin bi daha alırım raporumu bi haftalık toplam 4 haftayı ötelemiş olacam yani. bi hafta bi kaybımız oluyo o da olsun artık napalım
sen de en iyisini yapmışsın zor oluyo cidden hele bi de seninkiler ufak daha zor. onlar da sana alışırlardı yazık zorlanırlardı.
ama evde sıkılacaz galiba:97::97::97:
Fatoş ve Canom alemsiniz ha
yaklaştıkça psikolojik durumumuz daha bi tuhaflaşıyo doğuraydık hayırlısıyla
canım benim annem hep bi,ze kızartırdı biberleri ,kendi kızartınca yiyemiyomuşş...sende hazırla eşin kızartsın ,mutfağa bile girmeee....bu arada senin kek unundan aldım ,zaten sadece hindistan cevizliyi arolmalıları buldum ,ama daha önce dikkat etmemiştim ne çok çeşit varmışş un reyonundaaa...ya bu benim komşum hep kızartma yapıyo hain. onun biberleri hep güzel kokuyor benimkiler öle kokmuyor sanki benim onun kızarttığı biberlerden yiyesim varbugünde patates kızartıyor baktım bizde patates kalmamış bütün hücrelerimi patatesin kokusu ele geçirdi... bak yine düşünemiyorum,gülemiyorum,hiç bişi yapasım yokkkkkk
Öyle özledimki kendi evimi silip süpürmeyi, banyomu temizlemeyii her tarafı pırıl pırıl yapmayıııı ............:97::97::97::97:
Benim alt komşumm kışın haftada en az 2-3 kez kızartma yapıyordu. Bende pazardan alıp yapamıyordum malum hormonlu. yalanıp yalanıp, komşumada bi güzel dualarda bulunup oturuyordum bu şekildeEn azından şimdi yaz her şey tazecikk, yapabilirsin canım
canım benim annem hep bi,ze kızartırdı biberleri ,kendi kızartınca yiyemiyomuşş...sende hazırla eşin kızartsın ,mutfağa bile girmeee....bu arada senin kek unundan aldım ,zaten sadece hindistan cevizliyi arolmalıları buldum ,ama daha önce dikkat etmemiştim ne çok çeşit varmışş un reyonundaaa...
kızz gel benim evim seni, evinnn
canom bende kendimi kurbanlık ,şu kıvırcık koyunlar varyaa melül melül bakan onlara benzetiyorum ,helede çantamı hazırladıktandonraa...meeeee meeeee diye dolanasım varrr
ben marketten doğranmış alıyorum patetesleri tefaldede az yağda kızartıyorum mütiş oluyo
ben marketten doğranmış alıyorum patetesleri tefaldede az yağda kızartıyorum mütiş oluyo
canım ben hesab ettim bu 4 haftayı doğum sonrası izniyle birleştirince şubat tatiline bağlıyo ,bide eylül başı başlattıkları için benim doğumum 28 i gözüküyo ,ama bana göre 26 sı ,hatta etrafımdakilere göre 10-15 ekim gibi ,ee bu arada kullanamadığım doğum izninide sona eklersem ...kii gerek bile yok ,şubat tatilini bile kapatırım ayol ..sonrada ver elini ücretsiz iziinnn....biraz parasız kalcam ama 4 ay...bebeğimle zaman geçircem ,nerdeyse 1 yaşında olcak tekrar işe başladığımdaa..Rabbim çok güzel denk getirdii..hiç palanlama yapmamıştım ,yapsam bile bukadar mükemmel olamazdııı
mihrimah evde patates yok ve benim mahallemde patatese ulaşabilmek için 20 dk yürümem lazım 20 dkda eve yürümem toplam 40 dakka 30 dakkada yapması derken pufff gözüm kesmiyor. zaten buara elime haiff bişi de alsam belim ağrıyo kısaca patates yokkkkk yapamıyorum..
canomm, kesinlikle öle komşumunki çok güzel kokuyor alçak kadın hep kızartma yapıyor bıktım ondan balkonlarımın kapıları açıktı her yer pattaesin kokusuyla doldu artık cam kapı kapatmak için çok geç kaldım... ya hakkatten canım çok istiyo harbi harbi mutsuz oldum şimdi ben neyse gidip bakayım ne yapabilirim. belki yerine ikame edicek bişeyler bulurum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?