2011 Ekim Anneleri

Kızlar tünaydın. İnşallah herkes iyidir. Benim yerime eleman çalışmaya aşladı bu yüzden sanırım bir süre giremeyeceğim, girsemde okuyamayacağım uzun uzun (((( Benden havadisleri vereyim dedim cumartesi kontrolüm vardı oğluşum 2600kg olmuş herşeyi gayet iyi görünüyor dedi. 1 Ekime randevu verdi hazırlıklı gel çatı muayeni yapıcaz dedi. İnşallah sorun çıkmaz ozaman da normal yapabilirim.

iyi haftalar anneler ve minnoşlar.
ya bugün bi garibim eşim okula başladı kıskanıyorum onu içten içe deli miyim ne rahatlık batıyo galiba. ama sıkılıyorum evde napim. dün gece hele o erken yattı ay nasıl yüzüm düştü biz şimdi her gece böyle mi olacaz diye :))
az önce de geldi yazık sana diyo gelim de yürüyüşe çıkalım akşam üzeri ben başladım ağlamaya hayır zaten okul açıldı ben evdeyim bi de o öyle diyince kendimi çok yalnız hissettim:2::2::2:

ben de öyle yaptım Nidacım iki hafta sınav dönemi gittim cuma toplantı vardı gittim aile hekiminden bi haftalık rapor aldım bu cumaya kadar bu rapor bitsin bi daha alırım raporumu bi haftalık toplam 4 haftayı ötelemiş olacam yani. bi hafta bi kaybımız oluyo o da olsun artık napalım
sen de en iyisini yapmışsın zor oluyo cidden hele bi de seninkiler ufak daha zor. onlar da sana alışırlardı yazık zorlanırlardı.
ama evde sıkılacaz galiba:97::97::97:

pazartesi sendorumu yaşıyoruz galibaaaa kimsecikler konuşmuyooo yoksa dilinizi kediciklermi yediiii

alaaam yaaa taktık kedilereeebu arada kedi doğum yaparken çok gördüm ama hiç göbeğini ısırdığını görmedim ,sanırım içerde kopu geliyo ,zaten 6 yavruve onların göbeklerinden annelerine giden bi bağğ..pek tuhaf oluri keza bizim ineğimizde vardı onunda göbek bağı (durun annemi arıyoruumm)kopuk doğuyomuş ,kendisi geöen gün bi akrabamızın ineğini doğurtmak zorunda kaldırdaaasonrada eşleri çıkıyo ,bitti gittii..ama doğumdan önce kediler ve ineklerr..duyduğum için söylüyorum ,çok acı çekiyolar yawrularım yaa..bağırıyolarr ,yatılyolar kalkıyolarr..Rabbim yardımcı oluyo işte ,ağzı yok diliyok..

ya bu benim komşum hep kızartma yapıyo hain. onun biberleri hep güzel kokuyor benimkiler öle kokmuyor sanki benim onun kızarttığı biberlerden yiyesim var bugünde patates kızartıyor baktım bizde patates kalmamış bütün hücrelerimi patatesin kokusu ele geçirdi... bak yine düşünemiyorum,gülemiyorum,hiç bişi yapasım yokkkkkk

Benim alt komşumm kışın haftada en az 2-3 kez kızartma yapıyordu. Bende pazardan alıp yapamıyordum malum hormonlu. yalanıp yalanıp, komşumada bi güzel dualarda bulunup oturuyordum bu şekilde En azından şimdi yaz her şey tazecikk, yapabilirsin canım

ayyy kıyamammmm kendi pişirdiğimiz komşununki kadar güzel kokmuyor bendede hep öyle oluyooo o yüzden koktumu camlarımı kapatıyorum

kız nidaa köyde kaynanamların inekleri var ben demiştim ki kadına dogum olacagı zaman haber ver geleyim dediki kızım dayanamazsın çok acı çekiyolar
üzülürsün dediydi allahım gene bizde zor oldumu sezeryan var ya hayvanlar yazıkkkk acıyı çekiyolar ya yavru ölüyormuş yada doguyormuş bazen inek bile ölüyormuş gecen ay dogum yapmış inekcik şükür annede yavruda yaşıyomuş

Öyle özledimki kendi evimi silip süpürmeyi, banyomu temizlemeyii her tarafı pırıl pırıl yapmayıııı ............:97::97::97::97:

slm güzel anneler ve melekleri.bayramdan sonra annem yanıma geldi o yüzden arada girdim okudum çıktım.hala yanımda sağolsun yardımcı oluyo.ne güzel 2 doğum daha olmuş Allah bağışlasın,ikisinede maşallah duygucum bebişin çok güzel maşallah onayerim ben onun o güzel parmaklarını
bu arada benim kızımda büyüyor.bu cumartesi ilk kez nstye bağlandım herşey normaldi bi de çatı muayenem vardı normal doğuma uygun görünüyor herşey ama canım çok acıdı dr bu kadar tatlı canlı olma yoksa normali zor yaparsın dedi korkmuyordum ama çatı muayenesinden sonra korkmaya başladım.inşallah kolay olur.arada çatı kemiğim sızlıyor,bebiş kafasını aşağı bastırıyo,çıkacak zannediyorum kıpır kıpır kuzucum sürekli yamultuyo karnımı onun dışında herşey güzel hala annemle günlük yürüyüşlerimi yapıyorum 1 saate yakın.toplam 8.5 kilo aldım bebiş 2650 gr.çok yazdım galiba bizden bu kadar,az kaldı heyecan bastırıyo yaaaaa umarım herkes iyidir göbüşdaşlar.
[/FONT][/B]

canım ben hesab ettim bu 4 haftayı doğum sonrası izniyle birleştirince şubat tatiline bağlıyo ,bide eylül başı başlattıkları için benim doğumum 28 i gözüküyo ,ama bana göre 26 sı ,hatta etrafımdakilere göre 10-15 ekim gibi ,ee bu arada kullanamadığım doğum izninide sona eklersem ...kii gerek bile yok ,şubat tatilini bile kapatırım ayol ..sonrada ver elini ücretsiz iziinnn....biraz parasız kalcam ama 4 ay...bebeğimle zaman geçircem ,nerdeyse 1 yaşında olcak tekrar işe başladığımdaa..Rabbim çok güzel denk getirdii..hiç palanlama yapmamıştım ,yapsam bile bukadar mükemmel olamazdııı

Fatoş ve Canom alemsiniz ha
yaklaştıkça psikolojik durumumuz daha bi tuhaflaşıyo doğuraydık hayırlısıyla

beni yolda gören tanıdıklar nasılsın nasıl gidiyor diye sorduklarında kurban bayramını bekliyorum sezeryan olcam diyorum kısacası kurbanlık koyun gibi gün sayıyorum

Son düzenleme:
canım benim annem hep bi,ze kızartırdı biberleri ,kendi kızartınca yiyemiyomuşş...sende hazırla eşin kızartsın ,mutfağa bile girmeee....bu arada senin kek unundan aldım ,zaten sadece hindistan cevizliyi arolmalıları buldum ,ama daha önce dikkat etmemiştim ne çok çeşit varmışş un reyonundaaa...

Öyle özledimki kendi evimi silip süpürmeyi, banyomu temizlemeyii her tarafı pırıl pırıl yapmayıııı ............:97::97::97::97:

kızz gel benim evim seni, evinnn

canom bende kendimi kurbanlık ,şu kıvırcık koyunlar varyaa melül melül bakan onlara benzetiyorum ,helede çantamı hazırladıktandonraa...meeeee meeeee diye dolanasım varrr

ben marketten doğranmış alıyorum patetesleri tefaldede az yağda kızartıyorum mütiş oluyo

kendi evimide yapamıyorum ki. Benim tüp bebek olduğu için temizlik yapmak yasak. İş yapmak yasak, bizde her şey yasakk

ben marketten doğranmış alıyorum patetesleri tefaldede az yağda kızartıyorum mütiş oluyo

ama o zamanlar benim canım biber kızartması istiyordu. Biber olsaydı durmazdım bi dk. bile :90:

slm arkadaşlarr yazışmaları bıraz okuyabıldımm hepınızz alemsınızz vala 1 sattr guluormm inşlh hep bole guluncek şeyler olsun hayatımızda herkezz iyi galıba çok muhabetlerınıze katılamasamda okumaya çalışıormm bu hafta benım de yogun geçıck halıları yıkamaya verdık kız kardeşim bende temizlık için kadın gelene kadr bızde tullerı faln yavaş yavş yıkıalım dıorzz cuma tekrar kontrole gıdıcem dr a ozaman kadr herşey bıtmış olckk inşlhh

mihrimah evde patates yok ve benim mahallemde patatese ulaşabilmek için 20 dk yürümem lazım 20 dkda eve yürümem toplam 40 dakka 30 dakkada yapması derken pufff gözüm kesmiyor. zaten buara elime haiff bişi de alsam belim ağrıyo kısaca patates yokkkkk yapamıyorum..
canomm, kesinlikle öle komşumunki çok güzel kokuyor alçak kadın hep kızartma yapıyor bıktım ondan balkonlarımın kapıları açıktı her yer pattaesin kokusuyla doldu artık cam kapı kapatmak için çok geç kaldım... ya hakkatten canım çok istiyo harbi harbi mutsuz oldum şimdi ben neyse gidip bakayım ne yapabilirim. belki yerine ikame edicek bişeyler bulurum ...

3 ekimde doğum iznim başlıyo toplam 4 hafta yani zamanında gelirse benim de ayın 26sı görünüyo günümde doğum yapsam ocak 26da iznim bitiyo aaaaaa hakkaten ya ilk dönemi kapatıyoruz 20 ocakta dönem bitiyo sanırım ooo harikaaa
canım ben de 2. dönem ücretsiz izin düşünüyorum kara kara da düşünüyorum geçinebilir miyiz diye eşim bana güven diyo :))) onun da ek dersi az bu sene neyse Rabbim büyüktür bebeğimizle vakit geçirecez dediğin gibi bize muhtaçlar sonuçta.
hakikaten ayarlasak bu kadar tutmaz ya maş.
bi arkadaşım bebek çalışmalrına başladı bi kaç ay önce nisan denk getirmek istiyodu ama olmadı bense hazırlıksız yakalandım hiç hesap kitap yapmadan hakikaten her işte bi hayır var

ay gel alnından öpecem seni kızzzz

oyyy kıyamam kız kısır yap yerini tutar mı ki. ben niye kısır dedim şimdi Allah Allah galiba canım kısır istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…