Bugün herkesler nerelerde acabaaaSaat 10 da Leyla ile Mecnun var o zamana kadar sallanıyım ben aslında ütü falan yapmam gerek ama ay hiç halim yok yapamıyciiim :76:
Deniiiizzz yirim kızının duduşunuBuraları ihmal etme yaz hep
Teşekkürler canım, haftaya salı kontrolüm var benim de, servis hemşirelerine soracağım ne gerekiyor diye, çünkü yatak koruyucu örtü de gerekebilirmiş, bugün markette gördüm 9 liraydı fiyatı da... Hasta bezi de alacaktım ama bilinen markalardan yoktu...
wuuu çok güzel hareketlet bunlarr...beğendim kaynananıı..ama şımarmasın çok,sende çok hevesli gözükme ,öööle bi tşkr et geçç...
canım benimde 9 pardon 8 ay gittiğim dr . acil doğum yaptığım için gelemedi ve başka dr.ç girdi sezeryana..normal doğum olsa kesin isterdşm ,tutardım münüşü ama,sezeryan olunca bende ses etmedim ,Allah a şükürde sorun yaşanmadı...umarı senide herşey istediğin gibi olur...
deniz kızzz bütün sarelermi güzel duduşlu oluyo acabaaamaşallahh....
kızlaaar fatoşu gören oldumuuu?? gerçi ben görmedim kimsede görmemiştir ,muayeneye gitti ses çıkmadıı ...bizi aldığı tulum geldi teşekkür etmek için kaçkere aradım ama telefon kapalıı ..inşallah herşey yolundadıırr..çok merak ediyoruuummm:26::26::26:
kızz hastane yatağını sen niye düşünecen ,onlar her bişeyi düşünüyo ,hatta hasta bezi bile veriyolar hiiiç merak etme ..yani genede sor ama ..veriyolar yaniii...
zehraaaannemlerden gelir gelmez sızmışım ne güzel uyumuşum sen uyuyamadınmı ?
sonra kalkıp yemek yaptım kocam geldi yedik afiyetle
bişi sorcam tatlım yasemin hanım cebini veriyormu hastalarına birde saat kaç olursa olsun doğuma gelliyormu acil durumlarda vs..
ay çok tembel olduğum için benim içime kaçmaz diyodum ama ilk defa benim içimede mavi patikler kaçtı.kocama bi gömlek ütüleyeyim dedim bi coşmuşumki sormayın,bütün nevresim takımlarını çekmecelerden boşaltıp hepsini ütüledim,doğumda yatılı misafir çok olacak malum,benimde ,eşiminde ailesi başka şehirlerde çünkü.bu arada evlendiğimde ilk aylar ütülemiştim en son nevresim,sonra bıraktım:)))))))))))))
Allaaaam yaaa süppermiişşşmavi patikler benim içime nazaman kaçacak acabaaa
Canım veriyor bende vardı aslında ama telefonumu kırınca gitti numarası bak isteyecektim unutuyorum hepDoğuma geliyor ama mesai saatleri dışındaysa fark alıyordu doktorlar sanırım 300 TL miydi neydi o kötü. Ben de sızdım canım 2 gibi uyumuşum 4 te kalktım
Benim içime de hiç kaçmıyor
bugün güzel bı gün
yenidogan yoğun bakıma aldı ogluslarimin güzeller güzeli ablaları
gördüm minicik elleri kollarını sumocular gibi sarmışlar küçücük baslarını
makinadan süt de sağdık verdik hemşire ablalarına
bugün ilk kez gördüm oksijene alistiriyolar prenslerimi
dua edin bana ne olur.
sezodan korkmayın sakın he
yanimda normal dogum oldu kadın inim inim inledi :))
sezeryan diye ağladı ama normal doğurdu
dikiş ağrım yok gazım oldu onuda hallettik
cok iyiyim bebeklerimi gördüm morelim süper yarın ne kdar burda olduğumuz belli olucak
bebeklerimle evime gider onları pamuklara saracağım günleri heyecanla bekliyorum.
:86:
ellerıne saglık oh mıs gıbı taze anne taze gelın evı gorsun kalanlar sefan olsunay çok tembel olduğum için benim içime kaçmaz diyodum ama ilk defa benim içimede mavi patikler kaçtı.kocama bi gömlek ütüleyeyim dedim bi coşmuşumki sormayın,bütün nevresim takımlarını çekmecelerden boşaltıp hepsini ütüledim,doğumda yatılı misafir çok olacak malum,benimde ,eşiminde ailesi başka şehirlerde çünkü.bu arada evlendiğimde ilk aylar ütülemiştim en son nevresim,sonra bıraktım:)))))))))))))
Allaaaam yaaa süppermiişşşmavi patikler benim içime nazaman kaçacak acabaaa
Benim içime de hiç kaçmıyor
benım hastanemde oyle masaı saatı dısında 300 lıra alıyorlar ama dogum ucretlerı daha ucuz 450 normal dogum ama ben bılerek sectım bu sefer doktoru onemsemedım ılkınde duzenlı gıdıp sevdıgım guvendıgım doktor mahvettı benı bunda sancımla gıdıyım doguruyım dıyorum benımle kımse sunı ydı sezoydu ugrasmasın normal dıgumda doktorun coktabı rolu yok bence acılma tam olupta dogum haneye gıderken gelmıstı zatı hanfendı elmesede olurdu yanıanladım canım saol hakikaten saçmaymış ama mesai saatleri dışında fark alınmasısalı detaylı bilgi alim ben fiyatlara+ nelerin dahil olduğu, doktor ücreti numarası falan inşallah doğru bir karar almışımdır
canım sevındım ıyı olmanıza ıyıye gıtmenıze rabbım hemencecık saglıklaevınıze gıtmenızı nasıp eder ınsallahbugün güzel bı gün
yenidogan yoğun bakıma aldı ogluslarimin güzeller güzeli ablaları
gördüm minicik elleri kollarını sumocular gibi sarmışlar küçücük baslarını
makinadan süt de sağdık verdik hemşire ablalarına
bugün ilk kez gördüm oksijene alistiriyolar prenslerimi
dua edin bana ne olur.
sezodan korkmayın sakın he
yanimda normal dogum oldu kadın inim inim inledi :))
sezeryan diye ağladı ama normal doğurdu
dikiş ağrım yok gazım oldu onuda hallettik
cok iyiyim bebeklerimi gördüm morelim süper yarın ne kdar burda olduğumuz belli olucak
bebeklerimle evime gider onları pamuklara saracağım günleri heyecanla bekliyorum.
:86:
ay kızlar benim kadar tembel değilsinizdir eminim,en azından eviniz topludur yani.biz kocamla ne yesek sehpaların üzerinde,kocam tv.nin dibinde bilgisayarı ekrana bağlıyo,yere uzanıyo,dolayısıyla yastık pike dolu oda,yanımdaki koltukta çamaşır toplamış kocam dürülmeyi bekliyo yığınla.arkadaşlarımız aradığındahareketli bi müzik açıp HAYDEEE!!!!diye koşuşturup etraf toplamamız gerekiyo,öle bi yandan sürekli toplayan anaç bi ruhum yok malesef,bigün çatkapı biri gelicek rezil olcaz:))))))))
ellerıne saglık oh mıs gıbı taze anne taze gelın evı gorsun kalanlar sefan olsun
bırılerı kulagımı cınlatıyorayıp ettınız verırım sıze coskuyu deterjanlar gırer temız evden cıkarım bak nasıl ıs yapıyosunuz :)
saka bı yana sız boyle yazınca kendımı temız bı ev hanımı gıbı hıssedıyorum :78: halbukı bu ara tembellestım tamam ev temız ama oglan uyuyo esım yok ben en azından bı toz alır mob yapardım onu bıle yapmıyorum karnım tas gıbı oldu bagırsaklarımda bozuldı yun yelek gıydım tv ızlıyorum tembellestım bende artıkın carsamba kont. var suan sadece ona odaklıyım ne dıycek nezaman dogurcam dıye
bu arada bırsey sorcam norrmalde ıs yapınca yada gezerken karnım sertlesırdı ama sımdı oturdugum yerde sertlestı tas gıbı ,bıde bebek baya asagıdaydı karnımın ustu bosalmıstı hıcbısey yok ve yumusaktı orada sertlestı neden olabılır bılgınız varmı? bu arada bebgınhareketlerı normal
benım hastanemde oyle masaı saatı dısında 300 lıra alıyorlar ama dogum ucretlerı daha ucuz 450 normal dogum ama ben bılerek sectım bu sefer doktoru onemsemedım ılkınde duzenlı gıdıp sevdıgım guvendıgım doktor mahvettı benı bunda sancımla gıdıyım doguruyım dıyorum benımle kımse sunı ydı sezoydu ugrasmasın normal dıgumda doktorun coktabı rolu yok bence acılma tam olupta dogum haneye gıderken gelmıstı zatı hanfendı elmesede olurdu yanı
canım sevındım ıyı olmanıza ıyıye gıtmenıze rabbım hemencecık saglıklaevınıze gıtmenızı nasıp eder ınsallah
masallah gozumun onune geldıde o ev uuuu demekkı esınde relax sende olsun onemlı olan nasıl rhat ettıgınız ben cok topluyumda ne oluyo tum gun onu oraya bunu buraya koy heryer duzgunse tozu tak kafana bosver rahat olmak en ıyısı dagınık oluversın onemlı olan hıjyen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?